magdyska25 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jeżeli ktoś miałby czas parę minut proszę zajrzeć...może dzięki Wam znajdzie się osoba która wreszcie Je pokocha..... [B][url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9687909#post9687909[/url][/B] oraz [B][url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9687950#post9687950[/url][/B] Quote
BlackSheWolf Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 kurcze a ja suni ktora mam w podpisie szukam juz domu 1,5 miesiaca ;( i nic ... nawet w gazecie byla... ;( a ona tak bardzo boi sie schroniska :) Quote
Mysia_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 niestety domku dla psiaka czasem szuka się kilka lat :-(:shake: Quote
Mysia_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='BlackSheWolf']wez mnie nie strasz ;([/quote] Black głowa do góry ;) Ja tu pisze o pojedyńczych przypadkach :oops: Quote
BlackSheWolf Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 ja musze jej szybko znalezc dom ;( Quote
baffi2 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='BlackSheWolf']kurcze a ja suni ktora mam w podpisie szukam juz domu 1,5 miesiaca ;( i nic ... nawet w gazecie byla... ;( a ona tak bardzo boi sie schroniska :)[/quote] raczej dopiero 1,5 miesiąca... Quote
BlackSheWolf Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 raczej juz :( niektorym szukalam domu tylko tydzien... Quote
Mysia_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 jesli psiak ma to "cos" to znajduje domek szybko.... :roll: Quote
BlackSheWolf Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 a ona wlasnie jest idealna... i kurcze nic... a mam do was pytanie. Czy zdarzylo wam sie bardzo ale to bardzo przyzwyczaic do jakiegos psa ? i jak z tym wlaczycie aby to sie nie powtorzylo ? Quote
Mysia_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 zdarzyło się... Ale temu poprostu nie da się zapobiegać :roll: Quote
Asia_Klero Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Wlasnie.....ja kocham i uwielbiam wszystkie psiaki...ale czasami az mi wstyd...mam swoich faworytow..bylo kilka psiakow..i sa...do ktorych czuje wyjatkowy sentyment....Słynny Klero,ktory poszedl do domku,ale bardzo go pokochalam i dalej bardzo za nim tesknie...:)On pokochał mnie i mysle,ze to dobrze,ze ludzie przyzwyczajaja sie do psiakow,to nic zlego....w sumie to wielka milosc a dobra milosc nie jest zla:):):)Psiaki napewno sa za nia dozgonnie wdzieczne:) Quote
BlackSheWolf Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 niestety ;( ja wlasnie przywiazalam sie do cyganki.... a jutro znowu do schroniska ;( nie umiem jej tam zostawic :( Quote
Asia_Klero Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 To dobrze o tobie swiadczy:)Ona napewno tez bardzo cie kocha i bez ciebie byloby jej trudno;) Quote
BlackSheWolf Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 ale ja sądze, to poprzez to czasem krzwidzi sie psa :( jestem raz w tygodniu... wtedy z nia posiedze... ale ona pozniej teskni ;( zawsze jak razem wyjdziemy ona mysli, ze juz stad wychodzi... ze nigdy nie wroci do schroniska :( tak bardzo sie go boi :( marze o tym aby jej w schronisku juz nie bylo... aby domek sie znalazl... bo ja juz sama dostaje glupoty zeby jej dom zlaezc... i ciagle o niej mysle ;( nawpewno jak ja jutro spotkam to sie poplacze :( Quote
Asia_Klero Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 To mniejsza krzywda niz zostawienie jej samej sobie...ma kogo kochac i nie boi sie tak bardzo bo wie ze ty przyjdziesz i zawsze jej pomozesz:) Quote
BlackSheWolf Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 eh... ale ja juz sobie ze soba nie radze :( mysli mnie nachodza... czemu ona tam musi byc ? :( czemu nie moge jej pomoc ? :( gdzie ten cholerny dom ? :( Quote
Asia_Klero Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Trzeba dzialac...nie mozna sie zamartwiac i poddawac...nie martw sie!:)Dobrze ze Cyganka ma Ciebie:) Quote
BlackSheWolf Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 działam działam... tylko, ze co ja jeszcze moge zrobic ? ? :( Quote
Asia_Klero Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dac jej szczescie i przyjazn wlasnie taka jaka dajesz:) Quote
Asia_Klero Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jesli chodziłoby o mnie to ja bym wziela psiaka do siebie nawet gdyby nie zgadzal sie na to caly swiat:Pale to jestem ja-wyjatek od reguly:P:) Quote
Pianka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a ona wlasnie jest idealna... i kurcze nic... a mam do was pytanie. Czy zdarzylo wam sie bardzo ale to bardzo przyzwyczaic do jakiegos psa ? i jak z tym wlaczycie aby to sie nie powtorzylo ?[/quote] No niestety, zdarza się:-( Chciaż staram sie, zeby to nie miało miejsca. Quote
baffi2 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Asia_Klero']Jesli chodziłoby o mnie to ja bym wziela psiaka do siebie nawet gdyby nie zgadzal sie na to caly swiat:Pale to jestem ja-wyjatek od reguly:P:)[/quote] I o to chodzi :lol: Quote
Mysia_ Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Pianka']No niestety, zdarza się:-( Chciaż staram sie, zeby to nie miało miejsca.[/quote] tylko to chyba nie jest takie proste... Najgorzej z takimi psiakami, które znam już prawie 7 lat, no i z takimi, które wyciągłam z jakiegoś dołka psychicznego :roll: Więź potrafi być naprawde silna.... Coś o tym wiem :-( Quote
BlackSheWolf Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 ja niestety psiaka do siebie nie moge wziasc... :( ciezko jest walczyć z tym aby się nie przywiązac... Quote
Recommended Posts