Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli ktoś miałby czas parę minut proszę zajrzeć...może dzięki Wam znajdzie się osoba która wreszcie Je pokocha.....
[B][url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9687909#post9687909[/url][/B]
oraz
[B][url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9687950#post9687950[/url][/B]

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BlackSheWolf']kurcze a ja suni ktora mam w podpisie szukam juz domu 1,5 miesiaca ;( i nic ... nawet w gazecie byla... ;( a ona tak bardzo boi sie schroniska :)[/quote]
raczej dopiero 1,5 miesiąca...

Posted

Wlasnie.....ja kocham i uwielbiam wszystkie psiaki...ale czasami az mi wstyd...mam swoich faworytow..bylo kilka psiakow..i sa...do ktorych czuje wyjatkowy sentyment....Słynny Klero,ktory poszedl do domku,ale bardzo go pokochalam i dalej bardzo za nim tesknie...:)On pokochał mnie i mysle,ze to dobrze,ze ludzie przyzwyczajaja sie do psiakow,to nic zlego....w sumie to wielka milosc a dobra milosc nie jest zla:):):)Psiaki napewno sa za nia dozgonnie wdzieczne:)

Posted

ale ja sądze, to poprzez to czasem krzwidzi sie psa :( jestem raz w tygodniu... wtedy z nia posiedze... ale ona pozniej teskni ;( zawsze jak razem wyjdziemy ona mysli, ze juz stad wychodzi... ze nigdy nie wroci do schroniska :( tak bardzo sie go boi :(
marze o tym aby jej w schronisku juz nie bylo... aby domek sie znalazl... bo ja juz sama dostaje glupoty zeby jej dom zlaezc... i ciagle o niej mysle ;( nawpewno jak ja jutro spotkam to sie poplacze :(

Posted

[quote name='BlackSheWolf']a ona wlasnie jest idealna... i kurcze nic...
a mam do was pytanie. Czy zdarzylo wam sie bardzo ale to bardzo przyzwyczaic do jakiegos psa ? i jak z tym wlaczycie aby to sie nie powtorzylo ?[/quote]
No niestety, zdarza się:-(
Chciaż staram sie, zeby to nie miało miejsca.

Posted

[quote name='Asia_Klero']Jesli chodziłoby o mnie to ja bym wziela psiaka do siebie nawet gdyby nie zgadzal sie na to caly swiat:Pale to jestem ja-wyjatek od reguly:P:)[/quote]
I o to chodzi :lol:

Posted

[quote name='Pianka']No niestety, zdarza się:-(
Chciaż staram sie, zeby to nie miało miejsca.[/quote]

tylko to chyba nie jest takie proste... Najgorzej z takimi psiakami, które znam już prawie 7 lat, no i z takimi, które wyciągłam z jakiegoś dołka psychicznego :roll:
Więź potrafi być naprawde silna.... Coś o tym wiem :-(