Asia_Klero Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja dzisiaj bylam ale 0spacerow.....przynajmniej pare rzeczy sie na budynkach zrobilo i jeden piesek poszedl do domku!:) Quote
BlackSheWolf Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 no u nas tez 0 spacerow. Ale psiaki jak zawsze byly wypuszczane z kojcy ;) odwiedzilam dzis wiekszosc kojcy :) Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BlackSheWolf']no u nas tez 0 spacerow. Ale psiaki jak zawsze byly wypuszczane z kojcy ;) odwiedzilam dzis wiekszosc kojcy :)[/quote] U nas nawet za bardzo na wybiegi nie puszczalismy, bo małym psiakom bylo zimno, a do tego taki wiatr straszny, no i zaraz do bud się chowały, dlatego tylko duże biegały ;) Asiu, potem jeszcze szczeniaczek został adoptowany ;) Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 a u nas nadal 15 szczeniakow w schronisku... przybyla sunia szczenna wieczorem, a w nocy sie oszczenila ;| i dodatkowe 5... czyli razem znowu 15 Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 u nas też tych szczeniaków nie można sie pozbyć... Jeden wyjdzie, drugi przyjdzie i tak w kółlo :-( Schronisko nie usypia ślepych miotów? Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 ale nikt nie wiedzial, ze teraz w nocy sie oszczeni... wiec weta nie bylo... Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 no, no rozumię... Tylko tak ogólnie pytałam ;) Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 ;) ale kurcze... najgorsze, ze tu domow jak nie bylo dla nich tak nie ma :( a jak podrosna to bedzie gorzej znalezc im dom ;( Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 kiedyś w schronisku mielismy ponad 20 szczeniaków, bardzo pomogły mi ogloszenia i Allegro ;) Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No dziewczynki to w takim razie allegro i watek trzeba założyć szczeniaką:cool3: Black działaj kochana:p Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 dzialam jak narazie z cyganka :) w moim podpisie jest link. A no i dzis byl wywiad :) Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 hmmm jaki wywiad??czy ja o czymś nie wiem:cool3: Szybciutko opowiadaj Black:) Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 wpadnij w link w podpisie i poczytaj :D ha! nie chce mi sie pisac :D Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 no i już przeczytałam:eviltong:.........po raz kolejny mówię że jestem z Ciebie dumna;) kawał dobrej roboty!!!! Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 ooo jestes ze mnie dumna? :oops: jak mi miło :oops::cool3: a tak na serio to przez przypadek się udało. I dziekuje za rady odnosnie gazet :) Quote
pixie Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zglaszajcie sie prosze do mapy Pomocy Dogo piszcie do dog_master Zakladki o wolontariuszach w roznych wojewodztwach i ich strony/ blogi to wszystko chcemy zgrupowac tak by mogly sluzyc osobom ktore np poszukuja konkretnych psow o konkretnych charakterach Mozecie byc bardzo pomocni! A i domy moze szybciej sie znajda do Mapy Pomocy wejscie przez moj podpis -tworzymy juz interaktywna, wiec aktualizacja dsanych trwa zapraszam! Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 a zapomnialam :) ja juz jestem na mapie dogo :) Quote
magdyska25 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ale Black roztrzepana jest:p wybaczam wszystko:):):) dziewczynka ok i bardzo pomocna:cool3: Weszłam już się zalogowałam. Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 haha a no torche roztrzepana.. ale to dzis nic nie mysle ;| przekazanie schroniska nowemu kierownikowi itd... tyle spraw ze juz nei mysle ;p Quote
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 no nie :placz: pamiętacie, ze u mnie w schronisku miała być zmiaan kierownika ? no to macie już pierwszy artykuł w gazecie... wszystko jest prawdą: tytuł : PSY jak.... sprzety Prowadzeniem schroniska dla zwierząt w Łęczycy zajmuja sie od srody pracownicy podleglej magistratowi Zieleni Miejskiej. Okazuje sie jednak, ze magistrat jest kompletnie nieprzygotowany do opieki nad zwierzętami. -Przyjechały trzy urzedniczki, ktore przeprowadzily inwentaryzacje sprzętu, policzyły psy i spisały protokól. Nie przywiozły ze sobą karm, ani misek dla zwierząt. Gdyby nie dobra wola ustępującego kierownika K.P., który zostawił w schronisku część prywatnego wyposażenia, psy pozostałyby na noc bez jedzenia i picia- mówi obecna na miejscu radna Halina Rytczak - Kierowałem schroniskiem przez 6 lat- mówi Pacholski-Znam kazdego psa. Wiem jak się nazywa, czego potrzebuje i czego można się po nim spodziewać. Wszystko to chciałem przekazać nowemu opiekunowi. Niestety nie miałem ku temu okazji, bo po odbiór kluczy do schroniska przyjechały tylko urzędniczki. Udało nam się ustalić, że psami w schronisku będą zajmować się osoby całkiem przypadkowe : więźniowie w ramach resocjalizacji i bezrobotni w ramach robót publicznych. Zmiana zarządzającego schroniskiem, według miasta podyktowana była względami finansowymi. Podległy magistratowi wydział Zieleni Miejskiej ma to robić taniej. Nikt z urzędników nie potrafił jednak uściślić, jakiego rzedu to będą oszczędności. koniec... i pod zdjęciem napis: Krzysztof Pacholski martwi się o los zwierząt w schronisku przejętym przez miasto :placz::placz::angryy::mad::placz::placz: Quote
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Quote
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 bede. jestem ciekawa czy wogole ktos tam bedzie :( ..... albo co ja tam zastane... Quote
Recommended Posts