Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BlackSheWolf']hah no nie dziwie się ;) a teraz pytanko troche z innej "paki" :P jakie ciuchy macie teraz na zime do schroniska ?[/quote]
W zime to ja zawsze mam starą kurtke na sobie:lol:

Posted

[quote name='magdyska25']no proszę proszę.
Ty Mysia jesteś tam wolontariuszką w "swoim " schronisku??[/quote]

mam staż, no i jestem wolontariuszką ;) Wiadomo, że w ramach stażu nie mogę np. chodzić na spacerki :eviltong:

Posted

a u psiakow dobrze. Niestety zmienia sie kierownik schronu ;( i boje sie co to beda za nowi ludzie ;( ;( bo ten kierownik z umieralni psow zrobil piekne schronisko gdzie psiaki maja dobrze, sa codziennie wypuszczane z boksow. (no i 4 psy mamy wlasnie na diecie bo za duzo przytyly hyhy :D ).
w ciagu dwoch dni 4 psy znalazly dom
ale szczeniako jest nadal 12 :(

Posted

oczywiście będą ,bo przecież Mysia ma zaległości:p
to my musimy nadrabiać....ja jakoś żadnych zaległości nie posiadam:eviltong: nie chwaląc się oczywiście.

Dziewuszki z innej beczki jak zagadujecie ludzi aby przedstawić "swoje" psy???

Posted

no ja tez zawsze zachwalam :D a ten jaki, a moze ten ? bo on jest taki i taki :D haha, ze chyba ludzie biora psa po to aby miec juz spokoj :D zebym im wiecej nie gadala ;) nie no moze przesadzam :) niektorzy ludzie sa mili ale niektorzy... wrr....