magdyska25 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 przywiązać to mi sie zdarza bardzo często........do każdego psiaka bardzo sie przywiązałam, z którym wychodzę na spacerek......niestety po spacerze widzę te ślepka które nie chcą wracać do klatki a wtedy serce mi pęka.....mam nadzieję jednak że psiaki znajdą odpowiedzialnych właścicieli którzy tak samo jak ja pokochają ich bezgranicznie... Quote
BlackSheWolf Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 no to jest najgorsze... :( jak ciesza sie gdy idziesz na spacerek z nimi... a jak wracasz to one patrzą i prosza "nie idzmy tam! " :( Quote
Mysia_ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 myślę, że najgorsze są momenty kiedy jakiś psiak do którego się przywiążemy odchodzi za TM :-( Quote
Pianka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='magdyska25']do każdego psiaka bardzo sie przywiązałam, z którym wychodzę na spacerek........[/quote] To ja nie. Owszem pewne psy to moje ulubieńce, ale nie w takim stopniu, żebym zaczeła traktować je jak właśne i czuć sie za nie mocno odpowiedzialna. Dlatego jak jakiś pies staje się moim ulubieńcem staram się pare minut z nim spędzić, a potem zająć się innymi. Żeby do tamtych sie nie przywiązać szczególnie. Przykład moge podać: Płote i Noa to moimi ulubieńcy, ale na szczęście jeszcze nie zdążyłam tak mocno się z nimi związać. Od poczatku z nimi byłam ostrożna, bo wiedziałam, że potem mogą być problemy. Z Simsonkiem już się nie udało:shake: Do tej pory były 3 psy z którymi miałam mocną wieź. [quote name='Mysia_']myślę, że najgorsze są momenty kiedy jakiś psiak do którego się przywiążemy odchodzi za TM :-([/quote] Dokładnie:-( Quote
Mysia_ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 a czasem jest tak, że psiak sobie sam Ciebie wybiera... i taka więź predzej czy później się utworzy :roll: Quote
BlackSheWolf Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 a no własnie... cygusia tylko na mój widok strasznie wyje ze szczęścia :( Quote
BlackSheWolf Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 a wlasnie macie jakies blogi wolontariuszy ? zapraszam na nasz [URL="http://www.schronisko-leczyca.blog.onet.pl"]www.schronisko-leczyca.blog.onet.pl[/URL] Quote
magdyska25 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ja niestety nie mam ale myślę nad swoją stroną internetową tzn. moich podopiecznych chodź to bardzo skomplikowane jak na moje umiejętności:roll: Quote
Patikujek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A co do przywiązywania to tak jak z miłością od pierwszego wejrzenia, zakocha się człowiek i koniec, jak za pierwszym razem był w schronie mój Kujek i poszedł do domu to 3 dni ryczałam za nim choć z drugiej strony się cieszyłam że ma dom, ale jednak a po tym jak za TM odszedł to w ogóle jakbym własnego psa straciła, tak samo jak za TM odeszła staruszka Hana, ja też się staram nie przywiązywać ale czasem się nie da Quote
Mysia_ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 też kiedyś myślałam o takim blogu, ale jakoś nie mam czasu za to się zabrać :roll: Quote
Patikujek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ja się zabrałam za stronkę ale później nigdy jej nie skończyłam, jeden czas miałam blog typowo schroniskowy, ale go zaniedbałam i o schronisku to tam w tej chwili wiele nie ma:shake: Quote
BlackSheWolf Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 ja staram się co jakiś czas pisać notki ;) Quote
Pianka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ja myślałam nad prowadzeniem strony dla konkretnego psa, który szuka domu. Kiedyś ktoś mi robił taka strone. Jakoś nie umiem zabrać się za nauke htmla;) Quote
Mysia_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Pianka']Ja myślałam nad prowadzeniem strony dla konkretnego psa, który szuka domu. Kiedyś ktoś mi robił taka strone. Jakoś nie umiem zabrać się za nauke htmla;)[/quote] dla mnie to też czarna magia :roll: Quote
Patikujek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dlatego ja w htmlu nie robie tylko w front page:0 robi się to prawie jak prezentacje multimedialną Quote
BlackSheWolf Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 a ja nie umiem założyć takiej normalnej stronki :( nawet zadnych programów do tego nie mam , bo sie nie znam ;p Quote
BlackSheWolf Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 sprawdził się mój najgorszy scenariusz odnośnie nowego kierownika i pracowników w schronisku :( Quote
basia bonnie Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='BlackSheWolf']sprawdził się mój najgorszy scenariusz odnośnie nowego kierownika i pracowników w schronisku :([/quote] ehh:placz: jaki?:placz: masaaakra, u nas mają zamykać schronisko:placz::placz::placz: ale za to od niedzieli mam dwa psy:multi:;) Quote
BlackSheWolf Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 mają zamknąc u was schronisko ? my nadal walczymy... dzis po 13 wyrzucili nas ze schroniska ;( a o psy WOGOLe nie dbaja :( Quote
basia bonnie Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='BlackSheWolf']mają zamknąc u was schronisko ? my nadal walczymy... dzis po 13 wyrzucili nas ze schroniska ;( a o psy WOGOLe nie dbaja :([/quote] przerąbane:placz: tak, w czerwcu mają zamknąć:placz: Quote
BlackSheWolf Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 :( matko! :( u nas tez juz sie zaczyna wszystko sypac :( nie no.... ;( ludzie nie maja serca... ZERO!! :( Quote
Asia_Klero Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 To dzialaj...prasa gazety telewizja!Rozdmuchaj to!Niech nakreca reportaz niech napisza cos co jest skandalem...wtedy zobaczy to ktos uprawniony kto bedzie mogl z tym cos zrobic....nie wiem...ingerujcie..komunikujcie sie z Tozem... Quote
magdyska25 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a co będzie ze zwierzętami jak zamkną schronisko?? Quote
Asia_Klero Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Pewnie czesc zostanie przekazana innym schroniskom...czesc adopcje...a czesc...wiadomo....przynajmniej tak mi sie wydaje:(:(Mam nadzieje ze mi sie zle wydaje:( Quote
Recommended Posts