Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przywiązać to mi sie zdarza bardzo często........do każdego psiaka bardzo sie przywiązałam, z którym wychodzę na spacerek......niestety po spacerze widzę te ślepka które nie chcą wracać do klatki a wtedy serce mi pęka.....mam nadzieję jednak że psiaki znajdą odpowiedzialnych właścicieli którzy tak samo jak ja pokochają ich bezgranicznie...

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdyska25']do każdego psiaka bardzo sie przywiązałam, z którym wychodzę na spacerek........[/quote]
To ja nie. Owszem pewne psy to moje ulubieńce, ale nie w takim stopniu, żebym zaczeła traktować je jak właśne i czuć sie za nie mocno odpowiedzialna. Dlatego jak jakiś pies staje się moim ulubieńcem staram się pare minut z nim spędzić, a potem zająć się innymi. Żeby do tamtych sie nie przywiązać szczególnie.
Przykład moge podać: Płote i Noa to moimi ulubieńcy, ale na szczęście jeszcze nie zdążyłam tak mocno się z nimi związać. Od poczatku z nimi byłam ostrożna, bo wiedziałam, że potem mogą być problemy. Z Simsonkiem już się nie udało:shake:
Do tej pory były 3 psy z którymi miałam mocną wieź.

[quote name='Mysia_']myślę, że najgorsze są momenty kiedy jakiś psiak do którego się przywiążemy odchodzi za TM :-([/quote]
Dokładnie:-(

Posted

A co do przywiązywania to tak jak z miłością od pierwszego wejrzenia, zakocha się człowiek i koniec, jak za pierwszym razem był w schronie mój Kujek i poszedł do domu to 3 dni ryczałam za nim choć z drugiej strony się cieszyłam że ma dom, ale jednak a po tym jak za TM odszedł to w ogóle jakbym własnego psa straciła, tak samo jak za TM odeszła staruszka Hana, ja też się staram nie przywiązywać ale czasem się nie da

Posted

ja się zabrałam za stronkę ale później nigdy jej nie skończyłam, jeden czas miałam blog typowo schroniskowy, ale go zaniedbałam i o schronisku to tam w tej chwili wiele nie ma:shake:

Posted

Ja myślałam nad prowadzeniem strony dla konkretnego psa, który szuka domu. Kiedyś ktoś mi robił taka strone.
Jakoś nie umiem zabrać się za nauke htmla;)

Posted

[quote name='Pianka']Ja myślałam nad prowadzeniem strony dla konkretnego psa, który szuka domu. Kiedyś ktoś mi robił taka strone.
Jakoś nie umiem zabrać się za nauke htmla;)[/quote]

dla mnie to też czarna magia :roll:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']sprawdził się mój najgorszy scenariusz odnośnie nowego kierownika i pracowników w schronisku :([/quote]
ehh:placz: jaki?:placz: masaaakra, u nas mają zamykać schronisko:placz::placz::placz:
ale za to od niedzieli mam dwa psy:multi:;)

Posted

[quote name='BlackSheWolf']mają zamknąc u was schronisko ?
my nadal walczymy... dzis po 13 wyrzucili nas ze schroniska ;( a o psy WOGOLe nie dbaja :([/quote]
przerąbane:placz:
tak, w czerwcu mają zamknąć:placz:

Posted

To dzialaj...prasa gazety telewizja!Rozdmuchaj to!Niech nakreca reportaz niech napisza cos co jest skandalem...wtedy zobaczy to ktos uprawniony kto bedzie mogl z tym cos zrobic....nie wiem...ingerujcie..komunikujcie sie z Tozem...