Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Oj czy ja wiem czy lepiej :cool3: Ja mam inne plany.. :diabloti:[/quote]

a jakie?

[quote name='eria']ja nie widze różnicy, i bez studiów jestem bezrobotna i ze studiami tak samo bym była. ale to moje zdanie.

a co do banerków -spróbuj robić od razu w rozmiarze 500x 100 ;)[/quote]

ale chodziło mi o samą nauke.
a banerki ustawiam 60x60 i takie wychodzą już nie wiem jaką wielkość mam wpisywać:roll:

[quote name='Magda:)']Prosiłabym o zmniejszenie drakusiowego bannerka, bo chętnie bym go sobie ustawiła w podpisie:):loveu:[/quote]

zrobi się wieczorkiem-jak do tego dojdę:evil_lol:

[quote name='smallpati']Nudzi mi sie i sluwaczki robie :)

dla Gassi

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://b1.lilypie.com/BQiqp1/.png[/IMG][/URL][/quote]

jakie fajniutkie:multi:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gassira'][B]Helga&Ares[/B]
obiecałam to zrobiłam-mam jeszczę dla Ciebie 2(żeby był wybór),ale czekam na zdradzenie tajemnicy no i na filmik:cool3:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/135/8ccc78bd09781a3d.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
rąbek uchylony. Więc czekam na drugi banerek. Ale ten jest śliczny:loveu::loveu::loveu:

Posted

no więc wchodzisz w psp . Następnie klikasz nowy obrazek ( ctrl + N ) i wyskakuje okienko. U góry pisze 'image dimensions' . Pod spodem wpisujesz w 'width' - 500 pixeli a w 'hight' - 100 pixeli. Pozostałe ustawienia zostawiasz bez zmian, czyli :
"odptaszone" raster background
color depth- RGB 8bits/ channel

i to cała filozofia, powinien wyskoczyc pasek w rozmiarze 500x100 ....

Posted

dziękuję badzo-mam nadzieję,że się uda;)-ale dopiero wieczorem pozmniejszam bo teraz tylko tak na szybkości czytam co cioteczki popisały,robie obiad i telefonuje:roll:

Posted

[quote name='gassira']dzięki-troszku na jakości stracił-ale następne postaram się porobić tak żeby już dobrze było:cool3:[/QUOTE]

jak sie pomniejsza albo powieksza to traci jakosc :) nastepnym razem staraj sie odrazu robic w tej wielkosci co poiwnna byc

Posted

[quote name='smallpati']jak sie pomniejsza albo powieksza to traci jakosc :) nastepnym razem staraj sie odrazu robic w tej wielkosci co poiwnna byc[/quote]
Wystarczy zrobić normalnie i w np. IrfanViewie potem ustawić wysokość sto i szerokość sama się ustawia i jest dobrze ;).

Posted

[quote name='eria']ale tu się pracownia zrobiła a jakos fot Gassi nie widać ![/quote]

bo jest tak zimno,że aparatu nie noszę-wyjmowanie rąk z kieszeni nie jest najlepszym pomysłem nawet w polarowych rękawiczkach;)

ale jeśli jutro będzie cieplej niż dziś to obiecuje,że popstrykam trochę-a może się zmobilizuje do jakiś domowych;)

Posted

[quote name='gassira']bo jest tak zimno,że aparatu nie noszę-wyjmowanie rąk z kieszeni nie jest najlepszym pomysłem nawet w polarowych rękawiczkach;)

ale jeśli jutro będzie cieplej niż dziś to obiecuje,że popstrykam trochę-a może się zmobilizuje do jakiś domowych;)[/quote]
Jutro będzie cieplej:diabloti::diabloti::diabloti: - tylko [COLOR=red]-20*C :diabloti:[/COLOR]
[COLOR=black]Ewa Twoje nudzenie jest super - może kiedyś się ponudzimy razem, bo ja tak fajnie nie potrafię się nudzić:razz: - wcale tak nie potrafię się nudzić, jedynie obrabiać podczas nudy fotki potrafię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR]