olifka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='gassira']pewnie na gocławiu bo mamy bliżej,ale podobno na bemowie jest lepiej?;) hmmmmm...czy te strefy to chodzi o to w jakiej kolejności pies ma przeszkody pokonywać?Ja to jeszcze jestem zielona w tym więc proszę się nie śmiać i być cierpliwym:eviltong: Czy te strefy są takie wżne jak to tylko takie "dla nas" ma być?[/quote] Jest jeszcze klub na siekierkach Cavano. Bardzo fajny, polecam ;) Jest taniej niż w baritusie a według mnie nawet lepiej :) Byłam na jednej lekcji w baritusie i teraz chodzę do cavano więc wiem co mówię:p Ale baritus też nie jest zły:p :lol: Dobra dobra nie śmieję się:eviltong: Masz kładkę. I pies musi pokonać ją od początku do końca. [url]http://darkside.sobek.pl/pl/galeria/7[/url] Na zdjęciu masz kładkę. To żółte zaznaczenie to strefa, po drugiej stronie kładki też jest. I pies wchodząc lub schodząc musi tą strefę zaliczyć tzn. dotknąć (chyba) chociaż jedną łapą tego żółtego. Hym strefy są ważne na zawodach ale myślę że stworzone sa też dla bezpieczeństwa psa. :) Przepraszam ale nie umiem i nigdy nie umiałam tłumaczyć :cool3: Jednak mam nadzieję że coś z tego pojmiesz :cool3: Quote
ariss Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Jest jeszcze klub na siekierkach Cavano. Bardzo fajny, polecam ;) Jest taniej niż w baritusie a według mnie nawet lepiej :) Byłam na jednej lekcji w baritusie i teraz chodzę do cavano więc wiem co mówię:p Ale baritus też nie jest zły:p :lol: Dobra dobra nie śmieję się:eviltong: Masz kładkę. I pies musi pokonać ją od początku do końca. [URL]http://darkside.sobek.pl/pl/galeria/7[/URL] Na zdjęciu masz kładkę. To żółte zaznaczenie to strefa, po drugiej stronie kładki też jest. I pies wchodząc lub schodząc musi tą strefę zaliczyć tzn. dotknąć (chyba) chociaż jedną łapą tego żółtego. Hym strefy są ważne na zawodach ale myślę że stworzone sa też dla bezpieczeństwa psa. :) Przepraszam ale nie umiem i nigdy nie umiałam tłumaczyć :cool3: Jednak mam nadzieję że coś z tego pojmiesz :cool3:[/quote] pewnie!!! Bardzo dobrze tłumaczysz:lol:jeśli nie znajdę żadnej dobrej książki na ten temat to biecuję zapisać się do szkoły:evil_lol: może będzie to Cavano-jest to kolejna opinia bardzo dobra,a więc potwierdza profesjonalność tej szkółki;) Quote
eria Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 oo widzę że tu dziś rządzi agility !! a u mnie mroczne tajemnice psiego prącia:evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='eria']oo widzę że tu dziś rządzi agility !! a u mnie mroczne tajemnice psiego prącia:evil_lol::evil_lol:[/quote] no nie psie prącie:roflt::roflt::roflt:zaraz sobie poczytam:cool3: Quote
eria Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 wedle życzenia-biała pochylona book antiqua - problemem było usunięcie poprzedniego napisu ;) [IMG]http://i15.tinypic.com/879fdpj.jpg[/IMG] Quote
ariss Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='eria']wedle życzenia-biała pochylona book antiqua - problemem było usunięcie poprzedniego napisu ;) [IMG]http://i15.tinypic.com/879fdpj.jpg[/IMG][/quote] Tak szybko kochana:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dziękuję:loveu: Tylko jednak mi się biały nie podoba-tylko nie krzycz wiem,że sama taki chciałam,a jak się kasuje ten stary napis to żeby Cię nie męczyć to sama bym poprubowała;) Quote
eria Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 to użyj narzędzia klonowanie i gumka i się baw w usuwanie :eviltong::eviltong: Quote
ariss Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='eria']to użyj narzędzia klonowanie i gumka i się baw w usuwanie :eviltong::eviltong:[/quote] :crazyeye:no dobra już mi się podoba:evil_lol: poprubuję jak wenę będę miała Quote
eria Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 mogłam przewidzieć wydziwianie :diabloti:i kopię roboczą zapisać z usuniętym starym napisem,bez nowego;)ale za późno:eviltong: Quote
ariss Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='eria']mogłam przewidzieć wydziwianie :diabloti:i kopię roboczą zapisać z usuniętym starym napisem,bez nowego;)ale za późno:eviltong:[/quote] :evil_lol:nie musiałaś mi tego pisać:evil_lol::eviltong: Quote
shangri_la Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ho ho jaki macei piekny swiateczny zimowy bannerek :lol:, fajnie ze chcecie agilitowac, to naprawde super sprawa dla psiaka ;) pozdrawiam Quote
natija Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 witam banerek naprawde ladniutki i nawet z zyczeniami:):):):):) Quote
ariss Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 właśnie zaczełam robić swój pierwszy banerek:oops: narazie jest to pierwszy etap,a będzie ich kilka bo na nim uczę się funkcji photo s...:evil_lol: wklejam go w wielkości normalnej fotki;).Co myślicie? [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/81/f0c98c1e9fcdd8f1.jpg[/IMG][/URL] Quote
ariss Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='shangri_la']ho ho jaki macei piekny swiateczny zimowy bannerek :lol:, fajnie ze chcecie agilitowac, to naprawde super sprawa dla psiaka ;) pozdrawiam[/quote] jak jeszcze byłyśmy w przedszkolu to miałyśmy kilka prób agility,no i łobuzica była zachwycona:evil_lol: [quote name='natija']witam banerek naprawde ladniutki i nawet z zyczeniami:):):):):)[/quote] a jakby inaczej-wkońcu świąteczny:eviltong: Quote
ariss Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Witam wszystki w poniedziałkowy ranek:eviltong: Dziękuję Fuguś:lol: Quote
eria Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ooo bardzo dobrze Ci idzie ten baner !!! Prezentuje się efektownie !! Troszkę podbiłabym kontrast, ale tylko ciut żeby nic nie przepalić :lol: BRAWO !!! Quote
ariss Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='eria']ooo bardzo dobrze Ci idzie ten baner !!! Prezentuje się efektownie !! Troszkę podbiłabym kontrast, ale tylko ciut żeby nic nie przepalić :lol: BRAWO !!![/quote] Dziękuję:multi:,już jest po drugim etapie,ale jeszcze go nie pokażę bo nie wiele się zmieniło:eviltong:. Dziękuję za jakże cenną dla mnie radę:lol:.Kurcze jak się nie zna photo s...to naprawdę długo się to robi:roll: Quote
ewka i haker Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 no i fajnie ci wychodzi tylko z tego wyjdzie ze ja nie bede umiala:oops: ale mam nadzije ze bede mogla na was liczyc:lol: Quote
ariss Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='ewka i haker']no i fajnie ci wychodzi tylko z tego wyjdzie ze ja nie bede umiala:oops: ale mam nadzije ze bede mogla na was liczyc:lol:[/quote] Fajnie,że Tobie się również podoba:multi: Jak już się naucze to pewnie że będziesz mogła tylko że mi to strasznie dużo czasu zajmuje:roll: Quote
weszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Brawo za banner! Ja mam Corela, coś tam dłubię ale nie umiem wycinać... jak to się robi...??? Quote
ariss Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='weszka']Brawo za banner! Ja mam Corela, coś tam dłubię ale nie umiem wycinać... jak to się robi...???[/quote] :cool3:mi on kurcze też się nawet trochę podoba-jak na pierwszy i to jeszcze nie gotowy:cool3: Żeby wyciąć opcja adjust potem crop i już zaznaczasz co ma zostać:eviltong: to akurat wiem,ale wielu innych rzeczy to :shake: Quote
weszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Hmmm może wieczorem się pobawię ale jakoś nie wiem czy cosik z tego będzie ;) Quote
ariss Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='weszka']Hmmm może wieczorem się pobawię ale jakoś nie wiem czy cosik z tego będzie ;)[/quote] na pewno dasz radę:eviltong: i jak Eria napisała uważaj bo to wciąga;) Quote
eria Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Gassira dawaj swoje wypociny bom ciekawa! Quote
Recommended Posts