ariss Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='puzzle']Oczywiscie, ze jej ladnie, przeciez to piekna suka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jednak ladniej bylo jej w dluzszej:oops::diabloti: Gass ladnie wygladalaby w zielonej obrozce:loveu:[/quote] a co chcesz jej kupić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:???? miała zieloną jako szczyl-lubiam ją w tym kolorku:p zaproponuj jakąś,a może się skusze:razz: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/46/ba79e3a066dc2d2c.jpg[/IMG][/URL] Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Oczywiscie, ze jej ladnie, przeciez to piekna suka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jednak ladniej bylo jej w dluzszej:oops::diabloti: Gass ladnie wygladalaby w zielonej obrozce:loveu: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [URL]http://images46.fotosik.pl/45/5c690c8defb18b5e.jpg[/URL] jakie gonitwy :crazyeye::evil_lol: [URL]http://images50.fotosik.pl/46/bd71f195c47d9591.jpg[/URL] viva rogz? :loveu: dobrze widzę ? :loveu::loveu: Uwielbiam brodzę Gassi :loveu: ona ma zawsze taką idealną długość, nie za długa, nie za krótka ;) a tak w ogóle to witamy w nowym roku ;) [QUOTE]Gass ladnie wygladalaby w zielonej obrozce:loveu:[/QUOTE] Sama siebie leczysz z uzależnienia a innych namawiasz?! nie ładnie :mad::evil_lol: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 small oj juz zaraz:mad:, to, ze sie lecze to nieznaczy, ze nie dostrzegam co komu, w czym, po co i jak ladnie!:diabloti: Widze, ja w green tartanie (takim jak ma Gala), ale raczej by sie Tobie nie podobal:shake:. Za to jakas ladna zielona skora, miodzio:loveu:. Dobra ja doradzilam Tobie, teraz [B]musisz[/B] mi sie odwdzieczyc:diabloti:. W co ubrac moje mini czarne futro? Czarny, czy czerwien?:roll: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [B]smallpati,[/B]tak gass teraz łazi w viva rogz:loveu: no Gass ma regularnie przycinaną bródke,choć teraz jak już pisałam wyżej to ją strasznie zapuściłam:oops: Ja też witam...zaraz do Was ide,bo dawno nie byłam:oops: [B]puzzle,[/B]to skór napewno wróce po zimie:diabloti: a Tobie polecam zdecydowanie czarną:razz:choć czerwony też ładnie wyląda:razz:ja poluje na jakiś czarny zacisk,ale nic fajnego nie znalazłam:shake: mi się taka podoba,ale do gass nie pasuje:shake: [url=http://www.pupilion.pl/pupilionpl-obroza-english-dog-m-25-47cm---25mm-nr1930.html]Pupilion.pl - Pupilion.pl Obro Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [QUOTE][B]smallpati,[/B]tak gass teraz łazi w viva rogz:loveu: no Gass ma regularnie przycinaną bródke,choć teraz jak już pisałam wyżej to ją strasznie zapuściłam:oops: [/QUOTE] viva jest świetna, tylko że dziwnym trafem jeszcze jej w kolekcji nie posiadam :roll::evil_lol: Mi się podoba teraz jej długość brody :loveu: Coś o zapuszczeniu wiem, moje to takie zarośnięte że jak ją spuszczam ze smyczy i odbiegnie to później nie wiem czy to moje podbiega czy nie bo już jej nie poznaje :evil_lol: [QUOTE] small oj juz zaraz:mad:, to, ze sie lecze to nieznaczy, ze nie dostrzegam co komu, w czym, po co i jak ladnie!:diabloti: Widze, ja w green tartanie (takim jak ma Gala), ale raczej by sie Tobie nie podobal:shake:. [/QUOTE] Tak to ty się nigdy nie wyleczysz :evil_lol: Takim jak idzie do mnie green taran? :diabloti: Twojego czarnego to ja widzę w czerwonym albo niebieskim :loveu: (czarny w czarnym odpada, w ogóle się nie wyróżnia) Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [QUOTE]small nie denerwuj mnie:mad:, ja juz jestem zdrowa!:evil_lol:[/QUOTE] to jak z alkoholikiem, zostajesz nim do końca życia :diabloti: jeden mały powód i nałóg znów się odnowi :evil_lol: [QUOTE]Tak taki green, swoja droga zostala mi jeszcze ladna eLeczka:evil_lol:[/QUOTE] eLeczka to na Moli za duża, ale mi prawie na szyje wejdzie :diabloti::eviltong: [QUOTE]Small on sie nie ma wyrozniac, podoba mi sie czarny w czerownym, ale to az momentami krzyczy, a czarny, w czarnym, tak klasycznie:loveu:. Chyba wezme czarny:evil_lol:.[/QUOTE] eee to tak pospolicie wygląda, ja wole wyróżniające się rzeczy :eviltong: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 small nie denerwuj mnie:mad:, ja juz jestem zdrowa!:evil_lol: Tak taki green, swoja droga zostala mi jeszcze ladna eLeczka:evil_lol: Small on sie nie ma wyrozniac, podoba mi sie czarny w czerownym, ale to az momentami krzyczy, a czarny, w czarnym, tak klasycznie:loveu:. Chyba wezme czarny:evil_lol:. Ariss mam identyczny wzor szalika jak ta obroza:crazyeye: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 skaczą psoty :angryy: brodę ma fajną, podoba mi się, szczerze mówiąc to mało sznupków ma tak ładnie zrobioną brodę ;) mało który mi się podoba Eee jeszcze tak bardzo dużo to tych obroży nie ma :diabloti: rogzów ma mało, bo chyba tylko 8 :evil_lol: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [B]smallpati,[/B]bo teraz ma wyrównaną:eviltong:ale nie skracaną;) czarny w czarnym wygląda elegancko,szczególnie w skórze:p:loveu:ja uwielbiam takie łączenie:loveu: [B]puzzle,[/B]e tam-nie jestem zainteresowana:eviltong::evil_lol::diabloti: no widzisz jak byście ładnie na spacerach wyglądali:evil_lol: [B]smallpati,[/B]Moli to chyba ma już wystarczająco dużo obróżek:evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Podobają mi się te szelki :loveu: ale różowo czarne, widziałam je na czekoladowym labie, miodzio :loveu: [QUOTE]ariss przepraszam, ale tam gdzie ja i small tam tematy obrozkowe:oops:[/QUOTE] hehe nie no bez przesady, u ciebie w galerii jeszcze chyba nie gadałyśmy o obrożach :evil_lol: Robimy sztuczny tłum u ariss :diabloti: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 no wlasnie skora... tez myslalam zeby na wiosne kupic czarna skore, a tasme czerwona, ale z drugiej strony takie szelki: [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/ffc4cdd0fb1570508cfab83b02da98a2.jpg&maxwidth=300&lang=pl[/IMG] maja jakos za duzo tej czeriwni:shake:, ale tez dwa czarne komplety? No ja nie wiem:shake:............ ariss przepraszam, ale tam gdzie ja i small tam tematy obrozkowe:oops: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [B] puzzle,[/B]jakoś Wam wybacze:roll:ale pod jednym warunkiem:eviltong:jak dasz jakieś foty do siebie:razz::p:diabloti: szelki:flop: ale za to dobrym pomysłem jest-kupienie czerwonej taśmy i czarnej skóry:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='ariss'][B] puzzle,[/B]jakoś Wam wybacze:roll:ale pod jednym warunkiem:eviltong:jak dasz jakieś foty do siebie:razz::p:diabloti: szelki:flop: ale za to dobrym pomysłem jest-kupienie czerwonej taśmy i czarnej skóry:loveu::loveu::loveu::multi:[/QUOTE] Spoko cos znajde:evil_lol:, jakies czarne plamy na bialym, albo siwy punkt w oddali:diabloti: I tak kupie te szelki:evil_lol:, to jest ostatnie rozwiazanie zeby Scooby'emu bylo wygodnie w szelkach, jezeli nie bedzie to juz lipa kompletna:shake:. Sporo wykorzystuje szelki, a w niczym mu nie jest wygodnie:roll:... No i sa jeszcze takie: [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/bd7e872e8a0e67c8b153da02aa33ac84.jpg&maxwidth=300&lang=pl[/IMG] ale chyba jednak wezme czerwone, a skore czarna:evil_lol: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [B]puzzle,[/B]o te czarne mi się podobają,gass szelek nie nawidzi,ale te może jakieś wygodniejsze niż inne:roll:musze jej do samochodu kupić,bo te stare jak widzi to ucieka w najdalszy zakamarek i robi się taka malutka i udaje że jej nie ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a dla Hebe jakie masz L? Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='smallpati']Podobają mi się te szelki :loveu: ale różowo czarne, widziałam je na czekoladowym labie, miodzio :loveu: hehe nie no bez przesady, u ciebie w galerii jeszcze chyba nie gadałyśmy o obrożach :evil_lol: Robimy sztuczny tłum u ariss :diabloti:[/QUOTE] small ty u mnie w galerii nie bywasz to i tematu nie bylo:eviltong: Rogz'a Lki uzywam, ale takie szeleczki To Medium nam starcza, bo L juz jest na ponad 20kg, a moja takiej wagi napewno nie osiagnie:evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 bywam, tylko ty mało odwiedzasz swoją galerie i nie dajesz nowych zdjęć :mad: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='smallpati']bywam, tylko ty mało odwiedzasz swoją galerie i nie dajesz nowych zdjęć :mad:[/QUOTE] Juz dalam:evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='puzzle']Juz dalam:evil_lol:[/quote] wiem 2 zdjęcia Hebe jak ją ustawiasz i kilka młodego :diabloti: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='smallpati']wiem 2 zdjęcia Hebe jak ją ustawiasz i kilka młodego :diabloti:[/QUOTE] Nieprawda:mad:, czarnego jest tylko jedno, a Hebe 4:eviltong: Zreszta co to za bywanie bez zostawiania sladu:diabloti: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='puzzle']Nieprawda:mad:, czarnego jest tylko jedno, a Hebe 4:eviltong: Zreszta co to za bywanie bez zostawiania sladu:diabloti:[/quote] oj pomyliłam się w ilościach :evil_lol: gram w 1000 na kurniku i dlatego nie zostawiałam śladu :eviltong: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='smallpati']oj pomyliłam się w ilościach :evil_lol: gram w 1000 na kurniku i dlatego nie zostawiałam śladu :eviltong:[/QUOTE] tysiac jest wazniejszy ode mnie:placz: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 ona poprostu woli pisać u mnie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chce żeby szybciej tą galerie zamkneli:diabloti::diabloti::diabloti::roflt: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='ariss']ona poprostu woli pisać u mnie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chce żeby szybciej tą galerie zamkneli:diabloti::diabloti::diabloti::roflt:[/QUOTE] ariss my poprostu pomagamy Ci dojsc do 1000 stronki, ktos na forum mowil, ze z tej okazji zabierasz wszystkich na wycieczke do Grecji:p Quote
Recommended Posts