Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='puzzle']Oczywiscie, ze jej ladnie, przeciez to piekna suka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jednak ladniej bylo jej w dluzszej:oops::diabloti:

Gass ladnie wygladalaby w zielonej obrozce:loveu:[/quote]

a co chcesz jej kupić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:????

miała zieloną jako szczyl-lubiam ją w tym kolorku:p

zaproponuj jakąś,a może się skusze:razz:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/46/ba79e3a066dc2d2c.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiscie, ze jej ladnie, przeciez to piekna suka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jednak ladniej bylo jej w dluzszej:oops::diabloti:

Gass ladnie wygladalaby w zielonej obrozce:loveu:

Posted

[URL]http://images46.fotosik.pl/45/5c690c8defb18b5e.jpg[/URL]
jakie gonitwy :crazyeye::evil_lol:

[URL]http://images50.fotosik.pl/46/bd71f195c47d9591.jpg[/URL]
viva rogz? :loveu: dobrze widzę ? :loveu::loveu:

Uwielbiam brodzę Gassi :loveu: ona ma zawsze taką idealną długość, nie za długa, nie za krótka ;)

a tak w ogóle to witamy w nowym roku ;)

[QUOTE]Gass ladnie wygladalaby w zielonej obrozce:loveu:[/QUOTE]

Sama siebie leczysz z uzależnienia a innych namawiasz?! nie ładnie :mad::evil_lol:

Posted

small oj juz zaraz:mad:, to, ze sie lecze to nieznaczy, ze nie dostrzegam co komu, w czym, po co i jak ladnie!:diabloti:

Widze, ja w green tartanie (takim jak ma Gala), ale raczej by sie Tobie nie podobal:shake:. Za to jakas ladna zielona skora, miodzio:loveu:.

Dobra ja doradzilam Tobie, teraz [B]musisz[/B] mi sie odwdzieczyc:diabloti:. W co ubrac moje mini czarne futro? Czarny, czy czerwien?:roll:

Posted

[B]smallpati,[/B]tak gass teraz łazi w viva rogz:loveu:

no Gass ma regularnie przycinaną bródke,choć teraz jak już pisałam wyżej to ją strasznie zapuściłam:oops:

Ja też witam...zaraz do Was ide,bo dawno nie byłam:oops:

[B]puzzle,[/B]to skór napewno wróce po zimie:diabloti:

a Tobie polecam zdecydowanie czarną:razz:choć czerwony też ładnie wyląda:razz:ja poluje na jakiś czarny zacisk,ale nic fajnego nie znalazłam:shake:

mi się taka podoba,ale do gass nie pasuje:shake:

[url=http://www.pupilion.pl/pupilionpl-obroza-english-dog-m-25-47cm---25mm-nr1930.html]Pupilion.pl - Pupilion.pl Obro

Posted

[QUOTE][B]smallpati,[/B]tak gass teraz łazi w viva rogz:loveu:

no Gass ma regularnie przycinaną bródke,choć teraz jak już pisałam wyżej to ją strasznie zapuściłam:oops:
[/QUOTE]

viva jest świetna, tylko że dziwnym trafem jeszcze jej w kolekcji nie posiadam :roll::evil_lol:

Mi się podoba teraz jej długość brody :loveu:

Coś o zapuszczeniu wiem, moje to takie zarośnięte że jak ją spuszczam ze smyczy i odbiegnie to później nie wiem czy to moje podbiega czy nie bo już jej nie poznaje :evil_lol:

[QUOTE] small oj juz zaraz:mad:, to, ze sie lecze to nieznaczy, ze nie dostrzegam co komu, w czym, po co i jak ladnie!:diabloti:

Widze, ja w green tartanie (takim jak ma Gala), ale raczej by sie Tobie nie podobal:shake:.
[/QUOTE]

Tak to ty się nigdy nie wyleczysz :evil_lol:

Takim jak idzie do mnie green taran? :diabloti:

Twojego czarnego to ja widzę w czerwonym albo niebieskim :loveu: (czarny w czarnym odpada, w ogóle się nie wyróżnia)

Posted

[QUOTE]small nie denerwuj mnie:mad:, ja juz jestem zdrowa!:evil_lol:[/QUOTE]

to jak z alkoholikiem, zostajesz nim do końca życia :diabloti:
jeden mały powód i nałóg znów się odnowi :evil_lol:

[QUOTE]Tak taki green, swoja droga zostala mi jeszcze ladna eLeczka:evil_lol:[/QUOTE]

eLeczka to na Moli za duża, ale mi prawie na szyje wejdzie :diabloti::eviltong:

[QUOTE]Small on sie nie ma wyrozniac, podoba mi sie czarny w czerownym, ale to az momentami krzyczy, a czarny, w czarnym, tak klasycznie:loveu:. Chyba wezme czarny:evil_lol:.[/QUOTE]

eee to tak pospolicie wygląda, ja wole wyróżniające się rzeczy :eviltong:

Posted

small nie denerwuj mnie:mad:, ja juz jestem zdrowa!:evil_lol:

Tak taki green, swoja droga zostala mi jeszcze ladna eLeczka:evil_lol:

Small on sie nie ma wyrozniac, podoba mi sie czarny w czerownym, ale to az momentami krzyczy, a czarny, w czarnym, tak klasycznie:loveu:. Chyba wezme czarny:evil_lol:.

Ariss mam identyczny wzor szalika jak ta obroza:crazyeye:

Posted

skaczą psoty :angryy:

brodę ma fajną, podoba mi się, szczerze mówiąc to mało sznupków ma tak ładnie zrobioną brodę ;) mało który mi się podoba

Eee jeszcze tak bardzo dużo to tych obroży nie ma :diabloti: rogzów ma mało, bo chyba tylko 8 :evil_lol:

Posted

[B]smallpati,[/B]bo teraz ma wyrównaną:eviltong:ale nie skracaną;)

czarny w czarnym wygląda elegancko,szczególnie w skórze:p:loveu:ja uwielbiam takie łączenie:loveu:

[B]puzzle,[/B]e tam-nie jestem zainteresowana:eviltong::evil_lol::diabloti:
no widzisz jak byście ładnie na spacerach wyglądali:evil_lol:

[B]smallpati,[/B]Moli to chyba ma już wystarczająco dużo obróżek:evil_lol:

Posted

Podobają mi się te szelki :loveu: ale różowo czarne, widziałam je na czekoladowym labie, miodzio :loveu:

[QUOTE]ariss przepraszam, ale tam gdzie ja i small tam tematy obrozkowe:oops:[/QUOTE]

hehe nie no bez przesady, u ciebie w galerii jeszcze chyba nie gadałyśmy o obrożach :evil_lol:
Robimy sztuczny tłum u ariss :diabloti:

Posted

no wlasnie skora... tez myslalam zeby na wiosne kupic czarna skore, a tasme czerwona, ale z drugiej strony takie szelki:

[IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/ffc4cdd0fb1570508cfab83b02da98a2.jpg&maxwidth=300&lang=pl[/IMG]

maja jakos za duzo tej czeriwni:shake:, ale tez dwa czarne komplety? No ja nie wiem:shake:............

ariss przepraszam, ale tam gdzie ja i small tam tematy obrozkowe:oops:

Posted

[B] puzzle,[/B]jakoś Wam wybacze:roll:ale pod jednym warunkiem:eviltong:jak dasz jakieś foty do siebie:razz::p:diabloti:

szelki:flop:
ale za to dobrym pomysłem jest-kupienie czerwonej taśmy i czarnej skóry:loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

[quote name='ariss'][B] puzzle,[/B]jakoś Wam wybacze:roll:ale pod jednym warunkiem:eviltong:jak dasz jakieś foty do siebie:razz::p:diabloti:

szelki:flop:
ale za to dobrym pomysłem jest-kupienie czerwonej taśmy i czarnej skóry:loveu::loveu::loveu::multi:[/QUOTE]

Spoko cos znajde:evil_lol:, jakies czarne plamy na bialym, albo siwy punkt w oddali:diabloti:

I tak kupie te szelki:evil_lol:, to jest ostatnie rozwiazanie zeby Scooby'emu bylo wygodnie w szelkach, jezeli nie bedzie to juz lipa kompletna:shake:. Sporo wykorzystuje szelki, a w niczym mu nie jest wygodnie:roll:...

No i sa jeszcze takie:

[IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/bd7e872e8a0e67c8b153da02aa33ac84.jpg&maxwidth=300&lang=pl[/IMG]

ale chyba jednak wezme czerwone, a skore czarna:evil_lol:

Posted

[B]puzzle,[/B]o te czarne mi się podobają,gass szelek nie nawidzi,ale te może jakieś wygodniejsze niż inne:roll:musze jej do samochodu kupić,bo te stare jak widzi to ucieka w najdalszy zakamarek i robi się taka malutka i udaje że jej nie ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a dla Hebe jakie masz L?

Posted

[quote name='smallpati']Podobają mi się te szelki :loveu: ale różowo czarne, widziałam je na czekoladowym labie, miodzio :loveu:

hehe nie no bez przesady, u ciebie w galerii jeszcze chyba nie gadałyśmy o obrożach :evil_lol:
Robimy sztuczny tłum u ariss :diabloti:[/QUOTE]

small ty u mnie w galerii nie bywasz to i tematu nie bylo:eviltong:

Rogz'a Lki uzywam, ale takie szeleczki To Medium nam starcza, bo L juz jest na ponad 20kg, a moja takiej wagi napewno nie osiagnie:evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']wiem
2 zdjęcia Hebe jak ją ustawiasz i kilka młodego :diabloti:[/QUOTE]

Nieprawda:mad:, czarnego jest tylko jedno, a Hebe 4:eviltong:

Zreszta co to za bywanie bez zostawiania sladu:diabloti:

Posted

[quote name='puzzle']Nieprawda:mad:, czarnego jest tylko jedno, a Hebe 4:eviltong:

Zreszta co to za bywanie bez zostawiania sladu:diabloti:[/quote]
oj pomyliłam się w ilościach :evil_lol:

gram w 1000 na kurniku i dlatego nie zostawiałam śladu :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']oj pomyliłam się w ilościach :evil_lol:

gram w 1000 na kurniku i dlatego nie zostawiałam śladu :eviltong:[/QUOTE]

tysiac jest wazniejszy ode mnie:placz:

Posted

ona poprostu woli pisać u mnie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chce żeby szybciej tą galerie zamkneli:diabloti::diabloti::diabloti::roflt:

Posted

[quote name='ariss']ona poprostu woli pisać u mnie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chce żeby szybciej tą galerie zamkneli:diabloti::diabloti::diabloti::roflt:[/QUOTE]

ariss my poprostu pomagamy Ci dojsc do 1000 stronki, ktos na forum mowil, ze z tej okazji zabierasz wszystkich na wycieczke do Grecji:p