Ola164 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 patch75 napisał(a):to twoje ulubione? Cudnie wyszła :loveu: Bardzo mi sie podoba ;) Quote
patch75 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 odzewu nigdy nie bylo, zadnego poza jednym, gdzie dziewczyna pytala gdzie jest Lusia i zaoferowala pomoc w szukaniu domu, to wszystko, strasznie to martwi:shake:a teraz jeszcze ta cukrzyca, nie dosc, ze z nerkami trzeba uwazac:shake: Quote
patch75 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 ja nie wiem, jak jej pomoc, Lusia slepnie przez cukrzyce:shake: z nerkami jest w porzadku, jesli chodzi o cukrzyce to jej stan jest w miare juz ustabilizownay, ale pewnych rzeczy nei da sie uniknac, to musi byc dla neij tragedia tak slepnac:shake: to sozk dla domowego psa, Aa co dopiero dla schronsikowego Quote
jusstyna85 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Napisałam do paru osób z prośbą o tymczas dla niej... czy klatka,w której znajduje sie jest chociaż duża? Quote
Ania_i_Kropka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Lusia ma sporą klatkę. Codziennie wychodzi na dwa spacerki. Teraz jak jest ciepło może powygrzewać swoje stare kosteczki na słoneczku. Lusia musi znaleźć dom. Ona tak kocha ludzi, kto pokocha malutka staruszkę? Quote
patch75 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 jelsi to te kltaki na korytarzu to nie sa one zbyt duze, takie, ze mozna sie przekrecic na drugi bok, nie sa za ciasne, ale nie ma to jak kojec, utrzymanie czystosci w takich klatkach jest problemowe, tam trzeba non stop sprzatac; justyna, dziekuje Quote
Jagoda1 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Lusia w dzień jest w dużej klatce przed schroniskiem. Biedna Suczynka szuka wciąż domu.:shake: Quote
jusstyna85 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Może zaakcentujcie w tytule, że mieszka w klatce... Quote
Ania_i_Kropka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Wczoraj Lusia cały dzień biegała po schronisku. Niestety codziennie nie może chodzić luzem ponieważ ma problemy ze wzrokiem. Quote
patch75 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 tak, LUSIA TRACI WZROK:shake::shake::shake::shake::shake::shake: na spaecerze czasem potyka sie o to, co stanie na jej drodze, jakby nei widziala tego Quote
jusstyna85 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Wczoraj Lusia cały dzień biegała po schronisku. Niestety codziennie nie może chodzić luzem ponieważ ma problemy ze wzrokiem. Rozumiem, że nie jest wypuszczana.Mało osób tutaj zagląda, myśle że przyciągnęłoby ich to, że większość dnia spędza sama w klatce. Quote
Ania_i_Kropka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 jusstyna85 napisał(a):Rozumiem, że nie jest wypuszczana.Mało osób tutaj zagląda, myśle że przyciągnęłoby ich to, że większość dnia spędza sama w klatce. Lusia jest wypuszczana z klatki, ale nie może cały czas chodzić luzem. Jest to dla niej zbyt niebezpieczne. Lusia jest wypuszczana tylko pod opieką. Quote
patch75 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Ola164']Oj biedna mała Lusia :( ola, widze, ze Ty jamnikomanaiczka jestes;) fajnie, ze masz ja w podpisie:loveu: ostatnio Lusia byla smutna i obojetna, moze teraz podczas leczenia, jej samopoczucie sie poprawilo Quote
israel Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dodałem do allegro opis Lusi zrobiony przez dogomaniaczkę UeMkę - bardzo dziękujemy :) Teraz musi się udać! http://allegro.pl/show_item.php?item=349879832 Quote
patch75 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='israel']Dodałem do allegro opis Lusi zrobiony przez dogomaniaczkę UeMkę - bardzo dziękujemy :) Teraz musi się udać! http://allegro.pl/show_item.php?item=349879832 opis jest na prawde swietny:loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo fajny, taki osobisty;) tylko nad jedna rzecza sie zastanawiam-ta informacja, ze w schronisku nie maja dla niej czasu, mzoe to jakos zmienic, zeby nei wyszlo na to, ze schronisko nie zajmuje sie nia:cool3: wiecie, jak czasem ludzie pewne rzeczy odbieraja;)bardzo mi sie podoba to allegro, dziekujemy bardzo:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ola164 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 UeMka śliczne allegra robi :loveu: A jamniczasta to ja jestem, bo miałam jamnisie, jest w moim avatarze :( Quote
israel Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 patch75 napisał(a):opis jest na prawde swietny:loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo fajny, taki osobisty;) tylko nad jedna rzecza sie zastanawiam-ta informacja, ze w schronisku nie maja dla niej czasu, mzoe to jakos zmienic, zeby nei wyszlo na to, ze schronisko nie zajmuje sie nia:cool3: wiecie, jak czasem ludzie pewne rzeczy odbieraja;)bardzo mi sie podoba to allegro, dziekujemy bardzo:loveu::loveu::loveu::loveu: Już poprawiłem - teraz powinno być dobrze, nie było naszą intencją żeby komuś zaszkodzić, czy kogoś urazić. Po prostu złe sformułowanie :oops: Quote
Recommended Posts