Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odzewu nigdy nie bylo, zadnego poza jednym, gdzie dziewczyna pytala gdzie jest Lusia i zaoferowala pomoc w szukaniu domu, to wszystko, strasznie to martwi:shake:a teraz jeszcze ta cukrzyca, nie dosc, ze z nerkami trzeba uwazac:shake:

Posted

ja nie wiem, jak jej pomoc, Lusia slepnie przez cukrzyce:shake: z nerkami jest w porzadku, jesli chodzi o cukrzyce to jej stan jest w miare juz ustabilizownay, ale pewnych rzeczy nei da sie uniknac, to musi byc dla neij tragedia tak slepnac:shake: to sozk dla domowego psa, Aa co dopiero dla schronsikowego

Posted

Lusia ma sporą klatkę. Codziennie wychodzi na dwa spacerki. Teraz jak jest ciepło może powygrzewać swoje stare kosteczki na słoneczku.
Lusia musi znaleźć dom. Ona tak kocha ludzi, kto pokocha malutka staruszkę?

Posted

jelsi to te kltaki na korytarzu to nie sa one zbyt duze, takie, ze mozna sie przekrecic na drugi bok, nie sa za ciasne, ale nie ma to jak kojec, utrzymanie czystosci w takich klatkach jest problemowe, tam trzeba non stop sprzatac; justyna, dziekuje

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Wczoraj Lusia cały dzień biegała po schronisku. Niestety codziennie nie może chodzić luzem ponieważ ma problemy ze wzrokiem.

Rozumiem, że nie jest wypuszczana.Mało osób tutaj zagląda, myśle że przyciągnęłoby ich to, że większość dnia spędza sama w klatce.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Rozumiem, że nie jest wypuszczana.Mało osób tutaj zagląda, myśle że przyciągnęłoby ich to, że większość dnia spędza sama w klatce.

Lusia jest wypuszczana z klatki, ale nie może cały czas chodzić luzem. Jest to dla niej zbyt niebezpieczne. Lusia jest wypuszczana tylko pod opieką.

Posted

[quote name='Ola164']Oj biedna mała Lusia :(

ola, widze, ze Ty jamnikomanaiczka jestes;) fajnie, ze masz ja w podpisie:loveu: ostatnio Lusia byla smutna i obojetna, moze teraz podczas leczenia, jej samopoczucie sie poprawilo

Posted

[quote name='israel']Dodałem do allegro opis Lusi zrobiony przez dogomaniaczkę UeMkę - bardzo dziękujemy :)

Teraz musi się udać!
http://allegro.pl/show_item.php?item=349879832

opis jest na prawde swietny:loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo fajny, taki osobisty;) tylko nad jedna rzecza sie zastanawiam-ta informacja, ze w schronisku nie maja dla niej czasu, mzoe to jakos zmienic, zeby nei wyszlo na to, ze schronisko nie zajmuje sie nia:cool3: wiecie, jak czasem ludzie pewne rzeczy odbieraja;)bardzo mi sie podoba to allegro, dziekujemy bardzo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

patch75 napisał(a):
opis jest na prawde swietny:loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo fajny, taki osobisty;) tylko nad jedna rzecza sie zastanawiam-ta informacja, ze w schronisku nie maja dla niej czasu, mzoe to jakos zmienic, zeby nei wyszlo na to, ze schronisko nie zajmuje sie nia:cool3: wiecie, jak czasem ludzie pewne rzeczy odbieraja;)bardzo mi sie podoba to allegro, dziekujemy bardzo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Już poprawiłem - teraz powinno być dobrze, nie było naszą intencją żeby komuś zaszkodzić, czy kogoś urazić. Po prostu złe sformułowanie :oops: