Tepes Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [COLOR=Blue]Ile psiów:D Ale Krów przystojny no no:loveu: Hoho to pies tego tresera musi być bardzo zły a taki duży:D Ale słodko na tym balkonie:loveu: [/COLOR] Quote
Sweet Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Piekne fotki:D dużo tych psiaków na szkoleniu:) sliczny chester na balkonie:) a ja bym chciała chesterka z tobą zobaczyc:D Buziaczki:* PS. widziałam foto na pierwszej stronie:D boskie ale powinna byc krowa a nie niedźwiedź:D Quote
McDzik Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ooO super zdjęcia !!!:) Fajnie, ze coś robicie razem i socjalizacja w takim duzym psim gronie :) Quote
Avaloth Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='McDzik']ooO super zdjęcia !!! Fajnie, ze coś robicie razem i socjalizacja w takim duzym psim gronie :)[/quote] a no fajnie :) i Chester mniej dziki dzięki temu jest ;) dawniej się bał psów, a teraz nawet sam zaczepia niektóre :eviltong: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ile psiów Ale Krów przystojny no no Hoho to pies tego tresera musi być bardzo zły a taki duży Ale słodko na tym balkonie [/COLOR][/quote] Jak już z Majaczką stwierdziłyśmy Chester to najładnijeszy Krów jakiego widziałyśmy :evil_lol: No wielki i zły :eviltong: a tak na serio wiesz jak skubana aporcika broniła? dwa labradory odgoniła ^^ [quote name='xxSweetGirl93xx']Piekne fotki dużo tych psiaków na szkoleniu:) sliczny chester na balkonie a ja bym chciała chesterka z tobą zobaczyc Buziaczki:* PS. widziałam foto na pierwszej stronie boskie ale powinna byc krowa a nie niedźwiedź:D[/quote] a dziękuję za tyle komplementów :loveu::evil_lol: a ja bym chciała Ciebie z Kabisiem xD jesteś genialna ! nie wiedziałam z czym i poprosiłam Mi. żeby sama wybrała obrazek ! teraz poprosiłam o jeszcze jedno z krowami :D Aduś powtórzę jeszcze raz, jesteś genialna ! :loveu::lol: Quote
Sweet Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='chester07'] a dziękuję za tyle komplementów :loveu::evil_lol: a ja bym chciała Ciebie z Kabisiem xD jesteś genialna ! nie wiedziałam z czym i poprosiłam Mi. żeby sama wybrała obrazek ! teraz poprosiłam o jeszcze jedno z krowami :D Aduś powtórzę jeszcze raz, jesteś genialna ! :loveu::lol:[/quote] ależ nie ma za co:) hehe:) moze dam niedługo:) jutro no:D ty tez masz dac:D No wie m że jestem genialna;D ma sie ten wrodzony geniusz:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ja na tym szkoleniu to zamisat szkolic Bobika głaskałabym wszystkie psy hehe Quote
ariss Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 śliczne sznuoki i tak zarośnięte jak Gasska:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='chester07']No czasem jest :cool3: Gdzie? hmm... chodziło mi o bloga :evil_lol: bo miałyśmy zacząć w jednym dniu :eviltong::eviltong: Będą wieczorem jakoś, bo teraz mi się nie chce :D[/quote] Cudowne zdjęcia ze szkolenia, wreszcie jakieś zdjęcia Krowy dałaś! :loveu: Wiem, że chodziło Ci o bloga, ale ja udawałam zdezorientowaną i zmieniającą temat. xD Hahaha kurde, nie mogę z siebie, ale ja jestem śmieszna! :lol: :lol: :lol: Quote
Luzia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [url]http://i28.tinypic.com/33y6p3o.jpg[/url] Ja pierdziu :-o:-o POwiedzieć boskie przy tym zdjęci to Grzech [SIZE=1](jestem nie wierząca:evil_lol:):loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:[/SIZE] Quote
Sweet Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 wysłałam ci dzisiaj prezencik:D wreszcie;P mam nadzieje ze dojdzie szybko bo juz po urodzinkach twoich ale sie nie obrazisz mam nadzieje;):) Quote
JIM Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dawno nas nie bylo tutaj :D Czas na zaleglosci ;P Jestem pelna podziwu , ze chcialo Ci sie pisac to wsyzstko na 1 stronie :p Quote
McDzik Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 So we're waiting for new photos :PP Schnell :P Bo się doczekać nie mogę :P Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Czeeeść i czołem :) Co słychać?? kurde ale ja Was strasznie wszystkich zaniedbałam :( masakra.... [url]http://i31.tinypic.com/wlc3li.jpg[/url] ale pozycja mmmmm wymiziała bym go :iloveyou: Quote
Avaloth Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja na tym szkoleniu to zamisat szkolic Bobika głaskałabym wszystkie psy hehe[/quote] też mam czasem taką ochotę :evil_lol: szczególnie jak jakiś komuś ucieknie i podleci do nas, to bym go głaskała .. ale trzeba pogonić, żeby się nauczył że nikt poza jego panią/panem go nie kocha i musi wrócić.. oj ciężko jest czasem ^^ [quote name='gassira']śliczne sznuoki i tak zarośnięte jak Gasska[/quote] no dwa są zarośnięte, a jeden ogolony :evil_lol: [quote name='Martunia']Cudowne zdjęcia ze szkolenia, wreszcie jakieś zdjęcia Krowy dałaś! Wiem, że chodziło Ci o bloga, ale ja udawałam zdezorientowaną i zmieniającą temat. xD Hahaha kurde, nie mogę z siebie, ale ja jestem śmieszna! [/quote] :) aha rozumie xD no ale widzisz ja jestem bystra jak woda w kiblu u ciotki koleżanki :D no ale środa minęła to kiedy zaczynamy? w piątek ja nie dam rady, dzisiaj raczej też.. to ten weekend odpowiada?:lol: [quote name='Luzia&Funia'][URL]http://i28.tinypic.com/33y6p3o.jpg[/URL] Ja pierdziu POwiedzieć boskie przy tym zdjęci to Grzech [SIZE=1](jestem nie wierząca)[/SIZE][/quote] oh dziękuję :loveu: mi też się podoba :eviltong: [quote name='xxSweetGirl93xx']wysłałam ci dzisiaj prezencik wreszcie;P mam nadzieje ze dojdzie szybko bo juz po urodzinkach twoich ale sie nie obrazisz mam nadzieje[/quote] obrażam się już po raz drugi na Ciebie, tym razem ci nie daruje :D dziękuuję :buzi: [quote name='xxSweetGirl93xx']ależ nie ma za co hehe moze dam niedługo jutro no ty tez masz dac No wie m że jestem genialna;D ma sie ten wrodzony geniusz[/quote] no to idę sprawdzić :eviltong: idź ty skromna babo :D [quote name='JIM']Dawno nas nie bylo tutaj Czas na zaleglosci ;P Jestem pelna podziwu , ze chcialo Ci sie pisac to wsyzstko na 1 stronie[/quote] Witamy ponownie :eviltong: w sumie to napisane było już trochę temu :D tylko ostatnio pozmieniałam zdjęcia na bardziej aktualne, przeniosłam ten tekst do góry, numery stron jeszcze wyżej i banerki przekleiłam do postu niżej ^^ [quote name='McDzik']So we're waiting for new photos :PP Schnell :P Bo się doczekać nie mogę :P[/quote] Cierpliwość Mcdziku :eviltong: będą dziś, albo jutro, albo w sobotę, albo w niedzielę .. później już na pewno nie :D a ja bym chciała zobaczyć Arniego :) jak nie chcesz założyć galerii to mi prześlij chociaż parę fotek na gadu, na PW albo wstaw tu to się nim pozachwycamy ^^ [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść i czołem Co słychać?? kurde ale ja Was strasznie wszystkich zaniedbałam masakra.... [URL]http://i31.tinypic.com/wlc3li.jpg[/URL] ale pozycja mmmmm wymiziała bym go [/quote] ja też.. ostatnio u wszystkich nadrabiałam.. mogę go wymiziać od Ciebie :eviltong: [quote name='ewka i haker']witamy u was[/quote] a dzień dobry :) musimy do was zaraz wpaść, bo pewnie nowe fotki czekają :loveu: Quote
Martunia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='chester07']:) aha rozumie xD no ale widzisz ja jestem bystra jak woda w kiblu u ciotki koleżanki :D no ale środa minęła to kiedy zaczynamy? w piątek ja nie dam rady, dzisiaj raczej też.. to ten weekend odpowiada?:lol:[/quote] No to podobnie, jak ja. xD Dziś w ogóle jakaś rozkojarzona jestem, niskie ciśnienie źle na mnie wpływa. :roll: Hmm... jak najbardziej odpowiada! Choć sobota po południu niebardzo. Niedziela?! :D Quote
Avaloth Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Martunia']No to podobnie, jak ja. xD Dziś w ogóle jakaś rozkojarzona jestem, niskie ciśnienie źle na mnie wpływa. :roll: Hmm... jak najbardziej odpowiada! Choć sobota po południu niebardzo. Niedziela?! :D[/quote] Mi też niedziela bardziej ! :) no to w niedzielę piszemy notkę powrótkową na blogu :D a wczoraj napisałam na tym o Penny (Księżycowa Mila), ale w połowie mi weny zabrakło i nie wyszło nic ciekawego :eviltong: ej Majaczko ryczeć mi się chce ! Powiedz coś śmiesznego albo głupiego :evil_lol: masz 1001 postów więcej ode mnie xD Quote
Martunia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='chester07']Mi też niedziela bardziej ! :) no to w niedzielę piszemy notkę powrótkową na blogu :D a wczoraj napisałam na tym o Penny (Księżycowa Mila), ale w połowie mi weny zabrakło i nie wyszło nic ciekawego :eviltong: ej Majaczko ryczeć mi się chce ! Powiedz coś śmiesznego albo głupiego :evil_lol: masz 1001 postów więcej ode mnie xD[/quote] Tylko, że jest problem. :D Bo ja praktycznie jestem na mylogu. :lol: Tylko rzadko notki piszę. Ale wracać tak, że 'na stałe' to chcę z Majaczką! Hah, bo Ty tak często nie przesiadywałaś na Dogo! Tylko wkuwałaś, kujonie! :D Mi też się chce ryczeć, co będzie za rok.. Ciekawe, jak jutro pożegnanie u mnie będzie wyglądało... Nie wygodnie mi się pisze, bo pomalowałam paznokcie. :lol: Znowu zaczynam odwalać 'śmieszne' na mój sposób teksty, nie przejmuj się. Nie zwracaj na nie uwagi. :diabloti: Wiem, coś mi to 'rozśmieszanie' nie wychodzi. :lol: Najlepiej będzie, jak będę cicho, pewnie niektórzy to czytają i uznają mnie za nienormalnego człowieka. :evil_lol: W sumie mają rację. xD Quote
McDzik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='chester07'] Cierpliwość Mcdziku :eviltong: będą dziś, albo jutro, albo w sobotę, albo w niedzielę .. później już na pewno nie :D a ja bym chciała zobaczyć Arniego :) jak nie chcesz założyć galerii to mi prześlij chociaż parę fotek na gadu, na PW albo wstaw tu to się nim pozachwycamy ^^ [/quote] A jakoś nie mam nowych zdjęć Tibsona do wglądu ^^ takie tylko, ale to w galerii ostatnio dodałam: [IMG]http://www.dogomania.pl/pics/2008/6/6/1212775517-9913655.jpg[/IMG] Nowe będą pewnie po wystawie w Krakowie :) Quote
Recommended Posts