Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Blue]Ile psiów:D
Ale Krów przystojny no no:loveu:
Hoho to pies tego tresera musi być bardzo zły a taki duży:D
Ale słodko na tym balkonie:loveu:
[/COLOR]

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piekne fotki:D
dużo tych psiaków na szkoleniu:)
sliczny chester na balkonie:)
a ja bym chciała chesterka z tobą zobaczyc:D
Buziaczki:*

PS. widziałam foto na pierwszej stronie:D boskie ale powinna byc krowa a nie niedźwiedź:D

Posted

[quote name='McDzik']ooO super zdjęcia !!! Fajnie, ze coś robicie razem i socjalizacja w takim duzym psim gronie :)[/quote]
a no fajnie :) i Chester mniej dziki dzięki temu jest ;) dawniej się bał psów, a teraz nawet sam zaczepia niektóre :eviltong:
[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ile psiów
Ale Krów przystojny no no
Hoho to pies tego tresera musi być bardzo zły a taki duży
Ale słodko na tym balkonie
[/COLOR][/quote]
Jak już z Majaczką stwierdziłyśmy Chester to najładnijeszy Krów jakiego widziałyśmy :evil_lol:
No wielki i zły :eviltong: a tak na serio wiesz jak skubana aporcika broniła? dwa labradory odgoniła ^^
[quote name='xxSweetGirl93xx']Piekne fotki
dużo tych psiaków na szkoleniu:)
sliczny chester na balkonie
a ja bym chciała chesterka z tobą zobaczyc
Buziaczki:*

PS. widziałam foto na pierwszej stronie boskie ale powinna byc krowa a nie niedźwiedź:D[/quote]
a dziękuję za tyle komplementów :loveu::evil_lol:
a ja bym chciała Ciebie z Kabisiem xD

jesteś genialna ! nie wiedziałam z czym i poprosiłam Mi. żeby sama wybrała obrazek ! teraz poprosiłam o jeszcze jedno z krowami :D Aduś powtórzę jeszcze raz, jesteś genialna ! :loveu::lol:

Posted

[quote name='chester07']
a dziękuję za tyle komplementów :loveu::evil_lol:
a ja bym chciała Ciebie z Kabisiem xD

jesteś genialna ! nie wiedziałam z czym i poprosiłam Mi. żeby sama wybrała obrazek ! teraz poprosiłam o jeszcze jedno z krowami :D Aduś powtórzę jeszcze raz, jesteś genialna ! :loveu::lol:[/quote]

ależ nie ma za co:)
hehe:)
moze dam niedługo:) jutro no:D
ty tez masz dac:D

No wie m że jestem genialna;D
ma sie ten wrodzony geniusz:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='chester07']No czasem jest :cool3:
Gdzie? hmm... chodziło mi o bloga :evil_lol: bo miałyśmy zacząć w jednym dniu :eviltong::eviltong:
Będą wieczorem jakoś, bo teraz mi się nie chce :D[/quote]

Cudowne zdjęcia ze szkolenia, wreszcie jakieś zdjęcia Krowy dałaś! :loveu:
Wiem, że chodziło Ci o bloga, ale ja udawałam zdezorientowaną i zmieniającą temat. xD Hahaha kurde, nie mogę z siebie, ale ja jestem śmieszna! :lol: :lol: :lol:

Posted

[url]http://i28.tinypic.com/33y6p3o.jpg[/url]
Ja pierdziu :-o:-o POwiedzieć boskie przy tym zdjęci to Grzech [SIZE=1](jestem nie wierząca:evil_lol:):loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:[/SIZE]

Posted

Czeeeść i czołem :)
Co słychać?? kurde ale ja Was strasznie wszystkich zaniedbałam :(
masakra....

[url]http://i31.tinypic.com/wlc3li.jpg[/url] ale pozycja mmmmm wymiziała bym go :iloveyou:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja na tym szkoleniu to zamisat szkolic Bobika głaskałabym wszystkie psy hehe[/quote]
też mam czasem taką ochotę :evil_lol: szczególnie jak jakiś komuś ucieknie i podleci do nas, to bym go głaskała .. ale trzeba pogonić, żeby się nauczył że nikt poza jego panią/panem go nie kocha i musi wrócić.. oj ciężko jest czasem ^^
[quote name='gassira']śliczne sznuoki i tak zarośnięte jak Gasska[/quote]
no dwa są zarośnięte, a jeden ogolony :evil_lol:
[quote name='Martunia']Cudowne zdjęcia ze szkolenia, wreszcie jakieś zdjęcia Krowy dałaś!
Wiem, że chodziło Ci o bloga, ale ja udawałam zdezorientowaną i zmieniającą temat. xD Hahaha kurde, nie mogę z siebie, ale ja jestem śmieszna! [/quote]
:) aha rozumie xD no ale widzisz ja jestem bystra jak woda w kiblu u ciotki koleżanki :D no ale środa minęła to kiedy zaczynamy? w piątek ja nie dam rady, dzisiaj raczej też.. to ten weekend odpowiada?:lol:
[quote name='Luzia&Funia'][URL]http://i28.tinypic.com/33y6p3o.jpg[/URL]
Ja pierdziu POwiedzieć boskie przy tym zdjęci to Grzech [SIZE=1](jestem nie wierząca)[/SIZE][/quote]
oh dziękuję :loveu: mi też się podoba :eviltong:
[quote name='xxSweetGirl93xx']wysłałam ci dzisiaj prezencik wreszcie;P mam nadzieje ze dojdzie szybko bo juz po urodzinkach twoich ale sie nie obrazisz mam nadzieje[/quote]
obrażam się już po raz drugi na Ciebie, tym razem ci nie daruje :D dziękuuję :buzi:
[quote name='xxSweetGirl93xx']ależ nie ma za co
hehe
moze dam niedługo jutro no
ty tez masz dac
No wie m że jestem genialna;D
ma sie ten wrodzony geniusz[/quote]
no to idę sprawdzić :eviltong: idź ty skromna babo :D
[quote name='JIM']Dawno nas nie bylo tutaj Czas na zaleglosci ;P Jestem pelna podziwu , ze chcialo Ci sie pisac to wsyzstko na 1 stronie[/quote]
Witamy ponownie :eviltong:
w sumie to napisane było już trochę temu :D tylko ostatnio pozmieniałam zdjęcia na bardziej aktualne, przeniosłam ten tekst do góry, numery stron jeszcze wyżej i banerki przekleiłam do postu niżej ^^
[quote name='McDzik']So we're waiting for new photos :PP

Schnell :P

Bo się doczekać nie mogę :P[/quote]
Cierpliwość Mcdziku :eviltong: będą dziś, albo jutro, albo w sobotę, albo w niedzielę .. później już na pewno nie :D a ja bym chciała zobaczyć Arniego :) jak nie chcesz założyć galerii to mi prześlij chociaż parę fotek na gadu, na PW albo wstaw tu to się nim pozachwycamy ^^
[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść i czołem
Co słychać?? kurde ale ja Was strasznie wszystkich zaniedbałam
masakra....

[URL]http://i31.tinypic.com/wlc3li.jpg[/URL] ale pozycja mmmmm wymiziała bym go [/quote]
ja też.. ostatnio u wszystkich nadrabiałam..
mogę go wymiziać od Ciebie :eviltong:
[quote name='ewka i haker']witamy u was[/quote]
a dzień dobry :) musimy do was zaraz wpaść, bo pewnie nowe fotki czekają :loveu:

Posted

[quote name='chester07']:) aha rozumie xD no ale widzisz ja jestem bystra jak woda w kiblu u ciotki koleżanki :D no ale środa minęła to kiedy zaczynamy? w piątek ja nie dam rady, dzisiaj raczej też.. to ten weekend odpowiada?:lol:[/quote]

No to podobnie, jak ja. xD Dziś w ogóle jakaś rozkojarzona jestem, niskie ciśnienie źle na mnie wpływa. :roll:
Hmm... jak najbardziej odpowiada! Choć sobota po południu niebardzo. Niedziela?! :D

Posted

[quote name='Martunia']No to podobnie, jak ja. xD Dziś w ogóle jakaś rozkojarzona jestem, niskie ciśnienie źle na mnie wpływa. :roll:
Hmm... jak najbardziej odpowiada! Choć sobota po południu niebardzo. Niedziela?! :D[/quote]
Mi też niedziela bardziej ! :) no to w niedzielę piszemy notkę powrótkową na blogu :D a wczoraj napisałam na tym o Penny (Księżycowa Mila), ale w połowie mi weny zabrakło i nie wyszło nic ciekawego :eviltong:
ej Majaczko ryczeć mi się chce ! Powiedz coś śmiesznego albo głupiego :evil_lol:
masz 1001 postów więcej ode mnie xD

Posted

[quote name='chester07']Mi też niedziela bardziej ! :) no to w niedzielę piszemy notkę powrótkową na blogu :D a wczoraj napisałam na tym o Penny (Księżycowa Mila), ale w połowie mi weny zabrakło i nie wyszło nic ciekawego :eviltong:
ej Majaczko ryczeć mi się chce ! Powiedz coś śmiesznego albo głupiego :evil_lol:
masz 1001 postów więcej ode mnie xD[/quote]

Tylko, że jest problem. :D Bo ja praktycznie jestem na mylogu. :lol: Tylko rzadko notki piszę. Ale wracać tak, że 'na stałe' to chcę z Majaczką!
Hah, bo Ty tak często nie przesiadywałaś na Dogo! Tylko wkuwałaś, kujonie! :D
Mi też się chce ryczeć, co będzie za rok.. Ciekawe, jak jutro pożegnanie u mnie będzie wyglądało...
Nie wygodnie mi się pisze, bo pomalowałam paznokcie. :lol: Znowu zaczynam odwalać 'śmieszne' na mój sposób teksty, nie przejmuj się. Nie zwracaj na nie uwagi. :diabloti: Wiem, coś mi to 'rozśmieszanie' nie wychodzi. :lol: Najlepiej będzie, jak będę cicho, pewnie niektórzy to czytają i uznają mnie za nienormalnego człowieka. :evil_lol: W sumie mają rację. xD

Posted

[quote name='chester07']

Cierpliwość Mcdziku :eviltong: będą dziś, albo jutro, albo w sobotę, albo w niedzielę .. później już na pewno nie :D a ja bym chciała zobaczyć Arniego :) jak nie chcesz założyć galerii to mi prześlij chociaż parę fotek na gadu, na PW albo wstaw tu to się nim pozachwycamy ^^

[/quote]

A jakoś nie mam nowych zdjęć Tibsona do wglądu ^^ takie tylko, ale to w galerii ostatnio dodałam:
[IMG]http://www.dogomania.pl/pics/2008/6/6/1212775517-9913655.jpg[/IMG]

Nowe będą pewnie po wystawie w Krakowie :)