Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wieczorem znów dgm nie wchodziło :cool1:
teraz na szybko 5 pierwszych fotek, potem wejdę to w końcu do was powchodzę, i może jeszcze kilka dodam ^^
[IMG]http://i30.tinypic.com/8wh8o1.jpg[/IMG]
[IMG]http://i32.tinypic.com/2vw9uvm.jpg[/IMG]
Z widokiem na 'Magiczne Wzgórze'(osiedle domków)
[IMG]http://i28.tinypic.com/16nybr.jpg[/IMG]
[IMG]http://i28.tinypic.com/2ylmuyr.jpg[/IMG]
[IMG]http://i32.tinypic.com/j8pqag.jpg[/IMG]
[IMG]http://i30.tinypic.com/2ryn7gg.jpg[/IMG]
[SIZE=1](Widoczki też będą, ale idę po kolei, a na początku jest Chester :))[/SIZE]

Posted

No to najpierw w końcu wam podopisuję, a potem lecę do waszych galerii :)
[quote name='Martunia']E tam, i tak padnięta Krówka jest śliczna. :loveu:
Ależ Ty niedobra, żeby Chestera głodzić?! O to się po Tobie nie spodziewałam. :roll: :eviltong:
A będzie dla mnie jakaś koniczynka? :eviltong:[/quote]
[quote name='Martunia']Ale niezłą musiało mieć Krowisiątko zabawę. :cool3: :loveu:
Fotki! :D[/quote]
no widzisz wredna jestem :oops::evil_lol:
a wyślę ci jakąś ładną w liście następnym xD może być? :D
a no miało ;P w sam raz dla krowy :D
[quote name='Martunia']Ja również na fotki czekam. :)[/quote]
[quote name='Martunia']Moja Krówcia kochana. :loveu: Jak sobie spokojnie leży. :cool3:[/quote]
no spokojnie bo się zmęczyła :D
[quote name='gassira']byłam u Was...ale stanowczo wracam do wyrka...jak na niedziele i moje funkcjonowanie to stanowczo za wczesna godzina:shake:[/quote]
o tej porze w niedziele też ze mną ciężko, wiem rozumiem twój ból :eviltong:
ale i tak dziękujemy za odwiedzinki :)
[quote name='Szarik'][URL]http://i27.tinypic.com/2j1wpyh.jpg[/URL] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Musi gdzieś wyładować energię gryzienia :loveu:[/quote]
:D:D
[quote name='deer_1987']Witanko!!!!!![/quote]
[quote name='deer_1987']czekam w takim razie!!!![/quote]
a dobry :)
poczekaliście sobie trochę xD
[quote name='ewka i haker']hej
czekamy na foty zaglodzonego chestera[/quote]
[quote name='ewka i haker']hej czekamy na fotaski:loveu:[/quote]
ta, biedna zagłodzona Króweńka xD
no są już, są :D

Posted

[quote name='Julix']Ja tez czekam, mimo ze mam troche do nadrobienia :P Ahh jaka Ty masz piekna ta kroweczke :D[/quote]
Dziękuję bardzo :)
[quote name='Izabela124.']Hejka
Ile galazek do gryzienia ma moj serek hihi[/quote]
[quote name='Izabela124.']Hej
A widze, ze i Chester lubi wode, caluski dla niego
A taks robi swietne linki[/quote]
[quote name='Izabela124.'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103839&page=131[/URL][/quote]
Serek ;P kolejne przezwisko dla Króweńki :D
no wydaje mi się że lubi :) rów zaliczył, jeziorka też się nie bał ^^
dziękuję za polecenia, właśnie przeglądam jej robótki(:loveu:)
[quote name='Izabela124.']Hejka
No wkoncu fotki
Ale sliczne widoczki[/quote]
dziękować :loveu::loveu:
[quote name='basia bonnie'][URL]http://i27.tinypic.com/2j1wpyh.jpg[/URL]
zapchał się :evil_lol: :loveu:[/quote]
a no zapchał :eviltong:
[quote name='Kasia15']Witanko :cool3: Kiedy fotki Króweczki ?:lol::lol:[/quote]
[quote name='Kasia15'] [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94111"][IMG]http://img3.myimg.de/chesti3acc8.jpg[/IMG][/URL]

Może być ?:razz:[/CENTER]
[/quote]
[quote name='Kasia15']Dobranoc ;)[/quote]
[quote name='Kasia15']Fotkiii :cool3::cool3:[/quote]
cudo !:loveu:
już są xD
dobranoc :eviltong:
[quote name='smallpati']Heeeej
dawno nas tu nie było :roll:
Chester rośnie jak na drożdżach :loveu:

zapraszamy do nas na nowe zdjęcia (będą po południu) ;)[/quote]
nas też u was trochę nie było :roll: zaraz biegnę odrobić ^^
[quote name='xxSweetGirl93xx']ale super:D hihi:)[/quote]
dziękować :buzi:
[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]O Krowa:loveu:[/COLOR][/quote]
no Króweńieczka :D

Posted

[quote name='chester07']no widzisz wredna jestem :oops::evil_lol:
a wyślę ci jakąś ładną w liście następnym xD może być? :D
a no miało ;P w sam raz dla krowy :D
no spokojnie bo się zmęczyła :D[/quote]

Tak, wyślij mi! :cool3: Ja nigdy nie znalazłam czterolistnej koniczynki. :(
Krówcia spokojna, jak śpi i jest zmęczona, a tak to wulkan energii? :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Tak, wyślij mi! :cool3: Ja nigdy nie znalazłam czterolistnej koniczynki. :(
Krówcia spokojna, jak śpi i jest zmęczona, a tak to wulkan energii? :eviltong:[/quote]
Dokładnie :D Nawet jak na szkoleniu robi waruj, zostań to wącha coś, rozgląda się.. :evil_lol:
ja wcześniej znalazłam jedną koniczynkę, w przedszkolu, pamiętam to, dałam ją pani do przechowania, bo bawiliśmy się w ogródku i.. już jej nie odzyskała.. zapewne pani zapomniała tak jak i ja, no ale cóż ^^.

Posted

[quote name='chester07']Dokładnie :D Nawet jak na szkoleniu robi waruj, zostań to wącha coś, rozgląda się.. :evil_lol:
ja wcześniej znalazłam jedną koniczynkę, w przedszkolu, pamiętam to, dałam ją pani do przechowania, bo bawiliśmy się w ogródku i.. już jej nie odzyskała.. zapewne pani zapomniała tak jak i ja, no ale cóż ^^.[/quote]

No wiesz, bo Krówcia jest bardzo zainteresowana otoczeniem. :cool3:
Szkoda, że już tej koniczynki nie odzyskałaś. :( No, ale teraz masz kilka. ^^ Ja to nie znalazłam wcale. :roll: A pamiętam, jak kiedyś bardzo szukałam. :eviltong:

Posted

ja kiedyś u mnie w ogródku znalazłam:D:D
hehe:)
mi tez możesz wysłac isia:)
własnie bo ty mi juz odpisałas na tamten list wtedy?? czy ja ci nie wysłałam:D bo nie pamietam juz:)

Posted

[quote name='Martunia']No wiesz, bo Krówcia jest bardzo zainteresowana otoczeniem. :cool3:
Szkoda, że już tej koniczynki nie odzyskałaś. :( No, ale teraz masz kilka. ^^ Ja to nie znalazłam wcale. :roll: A pamiętam, jak kiedyś bardzo szukałam. :eviltong:[/quote]
no ta :D ale dzisiaj na szkoleniu aż mnie zadziwiła, była taka grzeczna że po prostu .. ah :evil_lol: nawet mnie cały czas słuchała, raz tylko wstała, jak mój tata przechodził gdzieś tam, ale tak to wszystkie polecenia dobrze, nawet nogę robiła :).
No teraz mam jedyne 14 czterolistnych, i jedną pięcio-, która był sześcio-, ale się jeden listek urwał :D.
[quote name='xxSweetGirl93xx']ja kiedyś u mnie w ogródku znalazłam:D:D
hehe:)
mi tez możesz wysłac isia:)
własnie bo ty mi juz odpisałas na tamten list wtedy?? czy ja ci nie wysłałam:D bo nie pamietam juz:)[/quote]
Opisałam i wysłałam w poniedziałek, bardzo przepraszam za opóźnienie :oops:
i wysłałam ci jedną :D jako pocieszenie że dla Kabisia i Rokiego są ciasteczka, a dla Ciebie nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='chester07']no ta :D ale dzisiaj na szkoleniu aż mnie zadziwiła, była taka grzeczna że po prostu .. ah :evil_lol: nawet mnie cały czas słuchała, raz tylko wstała, jak mój tata przechodził gdzieś tam, ale tak to wszystkie polecenia dobrze, nawet nogę robiła :).
No teraz mam jedyne 14 czterolistnych, i jedną pięcio-, która był sześcio-, ale się jeden listek urwał :D.[/quote]

O Krówcia robi postępy. :cool3: No wiesz, jak się chce, to potrafi. ;)
O aż 14 czterolistnych koniczynek? :cool3: Musisz mi jedną dać. :D A się nie wysuszą? :roll:
Ja muszę odpisać Ci na listy, tzn ja odpisałam, ale siostra jeszcze musi. :cool3: Mam nadzieję, że w najbliższym tygodniu już będę mogła wysłać. :cool3:

Posted

[quote name='chester07']
Opisałam i wysłałam w poniedziałek, bardzo przepraszam za opóźnienie :oops:
i wysłałam ci jedną :D jako pocieszenie że dla Kabisia i Rokiego są ciasteczka, a dla Ciebie nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

nic nie szkodzu tylko ja zapomniałam czy ci wysłałam czy nie:evil_lol::evil_lol:
o fajnie:)
a mi nie wysłałas wiesz co...:-(:placz::placz:
a ja ci odp dopiero po egipcie pewnie przeczytam go bo dojdzie jak mnie nie bedzie:( ale trudno... a moze dojdzie do środy to bedzie fajnie:):)

Posted

[quote name='chester07']:D
następnym razem ci wyśle ciasto co ty na to? najwyżej się trochę zmiażdży, przyklei do koperty, ale co tam, zjesz z kopertą :D:D
o a kiedy i na ile jedziesz do Egiptu? uważaj żeby cię jakieś tamtejsze owady nie zjadły ^^
[/quote]

ok ale tylko jak sama upieczesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to nic że sie zmiażdży:D zjem nawet z listem a potem go przeczytam:eviltong::eviltong:
ja jade juz w czwartek i na 2tyg:):)
jej nie moge sie doczekac ale najbardziej sie boje że tam nie bedzie nikogo w moim wieku albo podobnym...:shake:
no najwżej mnie zjedzą jaka tam strata:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']nic nie szkodzu tylko ja zapomniałam czy ci wysłałam czy nie:evil_lol::evil_lol:
o fajnie:)
a mi nie wysłałas wiesz co...:-(:placz::placz:
a ja ci odp dopiero po egipcie pewnie przeczytam go bo dojdzie jak mnie nie bedzie:( ale trudno... a moze dojdzie do środy to bedzie fajnie:):)[/quote]
:D
następnym razem ci wyśle ciasto co ty na to? najwyżej się trochę zmiażdży, przyklei do koperty, ale co tam, zjesz z kopertą :D:D
o a kiedy i na ile jedziesz do Egiptu? uważaj żeby cię jakieś tamtejsze owady nie zjadły ^^
[quote name='Martunia']O Krówcia robi postępy. :cool3: No wiesz, jak się chce, to potrafi. ;)
O aż 14 czterolistnych koniczynek? :cool3: Musisz mi jedną dać. :D A się nie wysuszą? :roll:
Ja muszę odpisać Ci na listy, tzn ja odpisałam, ale siostra jeszcze musi. :cool3: Mam nadzieję, że w najbliższym tygodniu już będę mogła wysłać. :cool3:[/quote]
No dokładnie, tylko co jej zrobić, żeby cały czas chciała? :D
Hehe, na tym boisku chyba jakieś plantacje są :eviltong: koleżanka miała koło 40, a druga gdzieś tyle co ja ^^. Ok to czekamy na liścik :)
A co tam u Ciebie? robiłaś coś ciekawego w ten weekend ?

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ok ale tylko jak sama upieczesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to nic że sie zmiażdży:D zjem nawet z listem a potem go przeczytam:eviltong::eviltong:
ja jade juz w czwartek i na 2tyg:):)
jej nie moge sie doczekac ale najbardziej sie boje że tam nie bedzie nikogo w moim wieku albo podobnym...:shake:
no najwżej mnie zjedzą jaka tam strata:evil_lol::eviltong:[/quote]
hmm.. spróbuję, ale to może wyjść nie ciekawie :D
o to chyba będziesz musiała sobie rentgen zrobić czy cos takiego, żeby przeczytać po zjedzeniu :evil_lol::evil_lol:
o ale ci fajnie ! do szkoły nie będziesz chodzić :mad: weź mnie ze sobą :eviltong:
e tam, ktoś na pewno będzie ^^ jak spotkasz jakąś Zółtkę (czyt. Chinkę lub Japonkę) to ja pozdrów ode mnie :D:D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) licza sie dobre chęci:):)
no wiesz są inne sposoby:evil_lol::evil_lol:
nom :)
wiesz ja juz mam wziąsc chyba z 10 osób:evil_lol::evil_lol: ale dobra wezne cie:):)
ok pozdrowie:):)
dobranoc;*:*[/quote]
dziękować łaskawa kobito :D
no pewnie, chęci są najważniejsze ^^
ja też lecę..

[SIZE=3]Dobranoc ! :**[/SIZE]

Posted

[quote name='chester07']hmm.. spróbuję, ale to może wyjść nie ciekawie :D
o to chyba będziesz musiała sobie rentgen zrobić czy cos takiego, żeby przeczytać po zjedzeniu :evil_lol::evil_lol:
o ale ci fajnie ! do szkoły nie będziesz chodzić :mad: weź mnie ze sobą :eviltong:
e tam, ktoś na pewno będzie ^^ jak spotkasz jakąś Zółtkę (czyt. Chinkę lub Japonkę) to ja pozdrów ode mnie :D:D[/quote]

hehe:) licza sie dobre chęci:):)
no wiesz są inne sposoby:evil_lol::evil_lol:
nom :)
wiesz ja juz mam wziąsc chyba z 10 osób:evil_lol::evil_lol: ale dobra wezne cie:):)
ok pozdrowie:):)
dobranoc;*:*