Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O jest dedykacja dla mnie! :D Śliczna padła Krówcia. :cool3:
Wszystkie zdjęcia są śliczne. :loveu: O i jak się tuli do mamusi. :evil_lol:
I jak wypoczywa. :)
Fajne psy spotkałaś. :D Szkoda, że zdjęć nie było. :eviltong:

Posted

najpierw patyki a potem całą choinke
[url]http://i25.tinypic.com/282euk5.jpg[/url]
:D:D super te foty:)
ładnie razem wyszliscie:):)
Buziaczki:*
wymiziaj chestiego:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']najpierw patyki a potem całą choinke
[URL]http://i25.tinypic.com/282euk5.jpg[/URL]
:D:D super te foty:)
ładnie razem wyszliscie:)
Buziaczki:*
wymiziaj chestiego:)[/quote]
no pewnie co się będzie rozdrabniał :D
dziękować ^^ wymiziam ;]
[quote name='magda_drakkar'][URL]http://i27.tinypic.com/24ymib9.jpg[/URL] ale się podlizuje władzy domowej:diabloti:[/quote]
no a jak :D ale nie no mojej mamie i tak nie ma po co bo ona mu wszystko daje i tak :mad: a jakby zaczął mojemu tacie to i tak by spadł więc woli maltretować mamusię xD
[quote name='Tengusia']ale Kroweczka sie wymeczyla ze nawet lebek leci z podusi :Dog_run:[/quote]
to przez to że się reszta wstrętnej rodzinki rozpychała na kanapie i biedny piesek nie miał miejsca :evil_lol:
[quote name='Martunia']O jest dedykacja dla mnie! Śliczna padła Krówcia. :cool3:
Wszystkie zdjęcia są śliczne. :loveu: O i jak się tuli do mamusi. :evil_lol:
I jak wypoczywa.
Fajne psy spotkałaś. :D Szkoda, że zdjęć nie było. :eviltong:[/quote]
no nie wiedziałam jakie ci dać, więc ci dałam opadniętą, bo padnięta jest grzeczna :D nie wiem co to ma do tego, ale co tam :evil_lol:
no nie wzięłam aparatu, bo w sumie to poszłam zaprowadzić Ankę do koleżanki, a potem jeszcze się kawałek przeszłam.. kiedyś muszę wsiąść :)
dziękować :buzi:
[quote name='deer_1987']oczywiscie ze nie starczy anm fotek..[/quote]
a idź ty, wiecznie nienasycona :eviltong:
[quote name='ewka i haker']ale malpka
i z ta choinka:loveu:[/quote]
:evil_lol: no małpa taka :D

A dzisiaj zamiast iść na oazę poszłam po Chestera i sobie poszłyśmy(wiem, powtórzenia..)na to boisko na które czasem chodzę z Gupkiem. Tzn ja, Aśka(Dranki), Izka(Dawka) i Kama(Piczka) :evil_lol:.
I siedziałyśmy tam jakieś 3 godziny szukając czterolistnych koniczyn :eviltong: a że tam jest jakąś plantacja to Iza ma ich ok 40, a ja z Aśką koło 20 ^^ starczy nam na szczęście do końca życia chyba :D potem wracałyśmy okrężna drogą, więc Chesterka miała 4 godzinny spacerek :). Po powrocie wypiła pełną miskę wody ^^ wiem wstrętna jestem, pas biednego głodzić i wody mu nie dawać tyle czasu :evil_lol: no ale przynajmniej się będzie dobrze spało krówce dzisiaj :lol:
Miłej niedzieli ;*

Posted

E tam, i tak padnięta Krówka jest śliczna. :loveu:
Ależ Ty niedobra, żeby Chestera głodzić?! O to się po Tobie nie spodziewałam. :roll: :eviltong:
A będzie dla mnie jakaś koniczynka? :eviltong:

Posted

Dobry, ja tylko an sekundę, więc podopisuję wam jutro, a fotki nie wiem kiedy dam :eviltong:
wczoraj na szkoleniu Chester 'kąpał się' w jeziorku :D poszliśmy na spacerek i w przerwie psiaki mogły się wykąpać, w zbiorniku wody do pasa :evil_lol:
na początku Krowiszon się bał, ale potem trzema susami wskoczył na sam środek, przeskoczył kilka wrzesz i z powrotem :D więc raczej skakał niż pływał, ale ważne że wszedł i się wody nie boi :)

A tak poza tematem czy gdzieś na bazarku jest dostępna wytrzymała, dość długa, linkowa smycz ? a jak nie to czy ktoś poleca jakiś sklep internetowy z takowymi?

buziaki:buzi:

Posted

w końcu mi się dgm otworzyło ! :multi: od wczoraj nie chciało wejść, więc mimo mojej szczerej chęci dodania fotek nie mogłam :evil_lol:
fotki jeszcze dzisiaj :)
[quote name='Izabela124.']
A taks robi swietne linki[/quote]
o a możesz mi podać jakiś jej bazarek albo cokolwiek co ona założyła?

śliczny banerek już ustawiam :buzi: