Avaloth Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Nera-']Dziewczyny jutro bedzie masakra. Dzisiaj z ta charakterystyka wyskoczyli jak 7 lat z rzedu byla rozprawka i wszyscy do rozprawki byli napewno przygotowani[/quote] e nie siedem, w 2003 była rozprawka, potem charakterystyka i list, potem dwa lata rozprawka, a dzisiaj charakterystyka :roll: ale tez myślałam że będzie rozprawka.. ja słyszałam że jutro ma być dużo fizyki, ale przede wszystkim geografii.. jak będzie skala to spoko, liczenie czasu spoko, ale jak mi z czymś innym wyskoczą to się potnę :roll: a Tobie jak poszło? Nie dziękuję wszystkim i również powodzenia ! Quote
Martunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja też nie. :shake: Niby mieliśmy to w pierwszej klasie, ale w ogóle tego nie ćwiczyliśmy i później się dziwi nauczycielka, czemu na sprawdzianach tego nikt nie napisał. :shake: Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Martunia']Trzymam za Ciebie kciuki na następnym teście. ;) :kciuki: O jaka śliczna foteczka dla mnie! :loveu::loveu::loveu: Moja kochana mordeczka. :D[/quote] nie dziekuję ^^ :eviltong: [quote name='Martunia']Ja też nie. :shake: Niby mieliśmy to w pierwszej klasie, ale w ogóle tego nie ćwiczyliśmy i później się dziwi nauczycielka, czemu na sprawdzianach tego nikt nie napisał. :shake:[/quote] my to ostatnio powtarzaliśmy i właśnie dlatego umiem :D Quote
Coffee&Nera Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Skad wiesz co ma byc? Takie domysły nic niedaja a musi byc wszystkiego po rowno. Z fizyki to wzory a z geografi no skala napewno oraz jakies miasta, moze liczenie czasu co najwyzej Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja sie najbardziej boje fizyki i chemii...te wzory mi do glowy nie wchodza:roll: ;)... z geografii bedzie chyba liczenie czasu slonecznego,,skala ..no i dl.i szer. geogr. ;) Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 współrzedne geograficzne moga byc;D bo czesto sa:) Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Nera-']Skad wiesz co ma byc? Takie domysły nic niedaja a musi byc wszystkiego po rowno. Z fizyki to wzory a z geografi no skala napewno oraz jakies miasta, moze liczenie czasu co najwyzej[/quote] bo w tamtym roku było dużo biologi i chemi :D e czasem nie jest po równo, w którymś roku było chyba jedno zadanie z chemii, za to dużo z geografii ^^ rożnie dają, ale nigdy nie wiadomo czego będzie więcej w tym roku.. no wzory na pewno.. [quote name='limoncia']Ja sie najbardziej boje fizyki i chemii...te wzory mi do glowy nie wchodza:roll: ;)... z geografii bedzie chyba liczenie czasu slonecznego,,skala ..no i dl.i szer. geogr. ;)[/quote] ja jeszcze biologi, geografii i majcy :D ogólnie jutrzejszego testu :evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']współrzedne geograficzne moga byc;D bo czesto sa:)[/quote] nom ^^ tylko mam nadzieje że dadzą określić co do stopnia, bo nie lubię tego dokładnego z minutami :roll: [quote name='Martinee']nooo bedzie maskara i to napewnooo[/quote] podsumowała :evil_lol: Ktoś mi poleci albo odradzi jakieś liceum w Krk? :D Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 no bedzie masakra :shake: ale ciicho nie stresowac sie ;) :diabloti: jakos to bedzie:roll:;) Quote
Martinee Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 płakac mi się chce tyle wam powiem będzie masakra i wszyscy o tym wiemy więc kitu sobie nie wciskajmy :( Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Witam! :hand: Oj nie przesadzajcie, na pewno nie będzie tak źle. ;) Ja tu siedzę i trzymam za Was wiernie kciuki, musi się Wam udać! :) :kciuki::kciuki: Quote
Kasia15 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [CENTER]Ja też kciuki trzymam!!:thumbs: Chester jest cudowny:loveu::loveu::loveu: :D:D:D [/CENTER] Quote
ewka i haker Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 noi po testach nie bylo skali rzednego czasu tylko jakies glupie panstwa chemia latwa bo osttanio to mielismy wiec cos pamietalam fizyka nie najgorsza myslam ze bedzie gorzej te zadanie z kula beznadzieje z biologi tez niektore takie glupie Quote
Avaloth Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Kasia15'][CENTER]Ja też kciuki trzymam!!:thumbs: Chester jest cudowny:loveu::loveu::loveu: :D:D:D [/CENTER] [/quote] dziękuję :) Jak wam poszło dzisiaj? Mi tak sobie, zadanie z kula i prostopadłościanem, prawdopodobnie od któregoś momentu mam źle, no i paru a,b,c,d nie jestem pewna.. oh ciężko będzie.. [quote name='ewka i haker']noi po testach nie bylo skali rzednego czasu tylko jakies glupie panstwa chemia latwa bo osttanio to mielismy wiec cos pamietalam fizyka nie najgorsza myslam ze bedzie gorzej te zadanie z kula beznadzieje z biologi tez niektore takie glupie[/quote] no właśnie, ja byłam przygotowana na liczenia czasu, skalę a tu nic.. z chemi też to wiedziałam bo ostatnio braliśmy ^^ a Chester dzisiaj z [COLOR=Red]własnej woli[/COLOR], [SIZE=3]ze smakiem,[/SIZE] pierwszy raz, [SIZE=3][COLOR=Red]zjadł same kulki[/COLOR][/SIZE] ! tzn karmę Royal canin ^^ jestem z niego dumna :D Edit^^ [B][SIZE=3][COLOR=Lime] Mam wyniki, bałam się sprawdzić, ale sprawdziłam i.. mam koło 41-42 pkt ![/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi: [URL]http://bi.gazeta.pl/im/5/5147/m5147615.pdf[/URL] proszę ^^ Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 O Chester, brawo! :multi: :klacz: A co do testów, to na pewno dobrze Ci poszło. ^^ Ja bym się załamała.. :-o Quote
ewka i haker Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ale dobrze tyle pukntow ja wslanie sprawdzam Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No no, gratulacje Majaczko! Majaczki są zdolne. :cool3: Ale ja już się boję, co mnie czeka za rok... Na pewno tak dobrze nie będzie. :( Quote
Avaloth Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Martunia']No no, gratulacje Majaczko! Majaczki są zdolne. :cool3: Ale ja już się boję, co mnie czeka za rok... Na pewno tak dobrze nie będzie. :([/quote] cicho, będziesz mieć 98 xDD Majaczko zakładam fbl właśnie ^^ Ewcia i jak? Quote
Wyjątek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hej, koniec tego zamartwiania sie nad testami :) Dawac mi tu fotki Chestera!:evil_lol: Quote
Kasia15 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [CENTER]Daj foteczki Krówki :eviltong: A na egzaminie na pewno dobrze Ci poszło,więc się nie martw :cool3: [/CENTER] Quote
Avaloth Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 no dobrze, to parę fotek dam ^^ [IMG]http://i29.tinypic.com/35jgv1z.jpg[/IMG] i dla Deer :) [IMG]http://i28.tinypic.com/2v1wvpx.jpg[/IMG] [IMG]http://i29.tinypic.com/11qpiki.jpg[/IMG] I jeszcze z moim pantoflem :D [IMG]http://i25.tinypic.com/fupen9.jpg[/IMG] [IMG]http://i25.tinypic.com/2pzzmli.jpg[/IMG] [IMG]http://i25.tinypic.com/25upq2e.jpg[/IMG] Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 nie pytam sie o egzamin bo pewnie dobrze poszedł:D:D o super że będą fotki:D:D Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ooo fotki! ^^ Wszystkie są śliczne. :loveu: A no i się cieszę, że Fbl zrobisz. ^^ Wreszcie. :D A ja w swoim wszystkie zdjęcia pokasowałam, bo mi nikt nie wchodził i było mi smutno. :eviltong: A na testach mam nadzieję, że mi dobrze pójdzie, bardzo bym chciała.. Z ocenami też musiałabym się postarać, żeby zdać do tego liceum, co chcę. Bo już chyba się namyśliłam. ^^ Zależy teraz tylko, czy mi się uda. Quote
Recommended Posts