Tepes Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [COLOR="blue"]ta u mie tyż wyczuli i rozpętało sie takie piekło, że w końcu 2 psa nie ma... ale u Iśki widać, że jest wszystko na dobry drodze:)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]widzisz kurde fajnie fajnie, oby tak dali ale wierza, że wszystko bydzie ok i keroś suńcia znajdzie u Ciebie domek:)[/COLOR][/QUOTE] a jak nie pies to stado mysz :diabloti::evil_lol: Iśka żyjesz po wczorajszym? :diabloti::evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Mama wyczula co kombinujesz po prostu :cool3: Trzymamy kciuki ;)[/QUOTE] Wszystko możliwe xd chociaż w niedzielę mnie trochę zbyła, ale jak nie będzie chciała normalnie, to wezmę na litośc, 'mamo bo wiesz, jest taka sunia która sobie nie radzi w schronisku' etc etc :eviltong: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]ta u mie tyż wyczuli i rozpętało sie takie piekło, że w końcu 2 psa nie ma... ale u Iśki widać, że jest wszystko na dobry drodze:)[/COLOR][/QUOTE] jak nie będą chcieli to im zagrożę że przytacham stado myszy albo szczurów :evil_lol: [quote name='NightQueen']a jak nie pies to stado mysz :diabloti::evil_lol: Iśka żyjesz po wczorajszym? :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :loveu: a nawet żyję :D szczegóły u Ciebie w galerii xd Jutro do Wawy :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [COLOR="blue"]to już jutro matko jak to szybko przelaciało! to sie bow tam dobrze i żeby Ci e nikt nie uprowadził i nie zgwałcił przywieź mi coś:diabloti::diabloti:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Jasne :D No to wybywam :) Do 'zobaczenia' za 4 dni. O ile wrócę, bo może spotkam Pierre'a i mnie porwie do Kanady :diabloti: Dobranoc :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 pewnie już nie przeczytasz, ale miłej zabawy życzę :loveu::p Quote
Avaloth Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Nie mam siły na szczegółową relację. Krótko więc. Wsiadając do pociągu powrotnego miałam ochotę płakać, i od tej chwili nie lubię Krakowa, mam nadzieję że chwilowo. Kocham Warszawę mimo tego że chodzą na dwór zamiast na pole, i mają jagody zamiast borówek. Ludzie tam są taaacy pozytywni, sprzedają ci siatkę i się uśmiechają, nawet w środku nocy się uśmiechają jak cię mijają. I mają metro, zajebista rzecz. I hostel Lost&Found ze Spajkim, który wrzucił w siebie naszego tosta i jego żoną :loveu: W Łazienkach się zakochałam, są pawie i wiewiórki, małe kaczuszki, ryjówki, zmutowane -kruki i gołębie zdrajcy narodowi. Ale i tak najbardziej na świecie kocham ich za to że zaprosili Simple Plan do siebie, i to jeszcze za taką taniochę. Najpierw doznałam szoku, potem oszalałam ze szczęścia, później przeżyłam chwilowe błogie otępienie, a teraz umieram na depresję pokoncertową, oglądając w kółko na youtubie filmiki z piątku. Nawet jakieś metale gadały że przyszły na Korn albo Guana Apes a Simple Plan zrobili najlepszy show:loveu: Pierre ma taki zajebisty głos, i tak ładnie bajeruje i mówi po polsku aaa:loveu::loveu: '[I]kocham cie polska ![/I]' i [I]'are you ready to 'skocz' ?!?![/I]', [I]'dziekui'[/I], [I]you are zajebisci !'. [/I]Jak ktoś ma mnie w znajomych na fejsbuku/photoblogu to już ma dość, ale ja nie mogę. [CENTER][I]'dziekiii for showing me, that best friends cannot be trusted and dziekii for lying to me your friendship the good times we had, you can have them back !' [IMG]http://gfx.dlastudenta.pl/photo_new/d45/cbd/bac/e05/514271[/IMG] [IMG]http://gfx.dlastudenta.pl/photo_new/5ec/757/8ce/bbb/514257[/IMG] [IMG]http://gfx.dlastudenta.pl/photo_new/708/a5b/702/358/514258[/IMG] [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/9848/img0374zp.jpg[/IMG] [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/8492/img0372bu.jpg[/IMG] [/I]w zasadzie pewnie Was to nie interesuje, ale w zasadzie to ja mam to gdzieś :diabloti: ja się zakochałam, poznałam na żywo 'milość' mojego życia, nigdy w życiu nie byłam tak 'podjarana' jak tym koncertem i wszystko inne mam gdzieś. kocham Warszawę. ale Pierra bardziej. skocz !:loveu: [/CENTER] Quote
C&B Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [CENTER]:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: idz spac! [/CENTER] Quote
Tepes Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [COLOR="blue"]haha to fajnie, że Ci sie podobało:) i fajnie Ci na dekielek bije:loveu:[/COLOR] Quote
nicnasile Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Avaloth'] [/I]w zasadzie pewnie Was to nie interesuje, ale w zasadzie to ja mam to gdzieś :diabloti: ja się zakochałam, poznałam na żywo 'milość' mojego życia, nigdy w życiu nie byłam tak 'podjarana' jak tym koncertem i wszystko inne mam gdzieś. kocham Warszawę. ale Pierra bardziej. skocz !:loveu: [/CENTER][/QUOTE] Znam to uczucie!!! Zupełnie się Tobie nie dziwię :) Ile razy jak wracam z jakiegoś koncertu to mam takie same schematy :evil_lol: A co do Warszawy, hmm, muszę się z Tobą zgodzić! Tydzień temu jak tam byłam musiałam dojechać pod Warszawę na koncert. Nie znam samej stolicy, a co dopiero okolic. No ale dałam radę, bo pytałam wszystkich na około co gdzie jest ;D Odpowiadali, pokazywali i jeszcze z uśmiechem na ustach! Fajnie, fajnie... To kiedy jedziesz na następny koncert? :evil_lol: Quote
anka11 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [QUOTE] a teraz umieram na depresję pokoncertową[/QUOTE] oj tak ja też tak zawsze mam po koncertach w ogole jakoś dziwnie wygląda - coś mi się pomieszało czy ściął włosy i schudł? w ogóle to Chester jest P I Ę K N Y i super mu w tych szelach :loveu: [url]https://lh4.googleusercontent.com/_dq1sC4uJEj0/Tcb9k4hykbI/AAAAAAAABmQ/B-GW1NLMWs4/s512/IMG_3699.JPG[/url] a to zdjęcie przesłodkie jak jakiś mrówkojad czy coś hihi Quote
Avaloth Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='C&B'][CENTER]:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: idz spac! [/CENTER] [/QUOTE] sama se idź, ja w takich warunkach spać nie mogę, zerwałam się po 9. I nie waż mi się tu bluźnic przeciw nim !:mad::evil_lol: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]haha to fajnie, że Ci sie podobało:) i fajnie Ci na dekielek bije:loveu:[/COLOR][/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: [quote name='nicnasile']Znam to uczucie!!! Zupełnie się Tobie nie dziwię :) Ile razy jak wracam z jakiegoś koncertu to mam takie same schematy :evil_lol: A co do Warszawy, hmm, muszę się z Tobą zgodzić! Tydzień temu jak tam byłam musiałam dojechać pod Warszawę na koncert. Nie znam samej stolicy, a co dopiero okolic. No ale dałam radę, bo pytałam wszystkich na około co gdzie jest ;D Odpowiadali, pokazywali i jeszcze z uśmiechem na ustach! Fajnie, fajnie... To kiedy jedziesz na następny koncert? :evil_lol:[/QUOTE] Koleżanki mi to samo mówią, już się nigdy nie będę z nikogo śmiać jak po koncercie będzie wzdychał do wykonawców, nigdy. A to jest jeszcze mój najnaj zespół, aaa. Jak przyjadą znowu:diabloti: obiecali że jak będą promować nową płytę to 'soon' wpadną do Polski. A tak poza tym to jakby jeszcze jakiś Green Day, 30 second to Mars, Plain White T's, Oedipus albo coś takiego przyjechało to też. Albo generalnie jak się trafi okazja:eviltong: [quote name='anka11']oj tak ja też tak zawsze mam po koncertach w ogole jakoś dziwnie wygląda - coś mi się pomieszało czy ściął włosy i schudł? w ogóle to Chester jest P I Ę K N Y i super mu w tych szelach :loveu: [URL]https://lh4.googleusercontent.com/_dq1sC4uJEj0/Tcb9k4hykbI/AAAAAAAABmQ/B-GW1NLMWs4/s512/IMG_3699.JPG[/URL] a to zdjęcie przesłodkie jak jakiś mrówkojad czy coś hihi[/QUOTE] Jak dziwnie, pięknie :mad: A no włosy ściął, tak mu lepiej :loveu: a czy schudł, w sumie może. oj tam Chester, mi teraz nie Chetser w głowie :diabloti: wczoraj u mnie było 'after party' i dziewczyny stwierdziły że Chester jest Jacobem :evil_lol::evil_lol: Quote
anka11 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 30stm byli rok temu ;) a pamiętam jeszcze jak kiedyś, jakoś w 2006 ponoć jared chciał zaproszenie od prezydenta, ale nie wiem czy to była prawdziwa informacja :lol: a plain white ts jeszcze żyje? hehe, dzwinie, bo mi się nigdy nie podobał, a na tych zdjęciach jakoś ok, ale może dlatego, że mało widać :diabloti: ALE już nic nie mówię, bo mie zaraz wyrzucissz :evil_lol: Quote
C&B Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 e tam :diabloti: ja chcę się wybrać na Billy Talent, ale jak ostatnio byli w Polsce to rodzice stwierdzili, że za młoda jestem :mdleje: Jakbym się zgubiła, to bym se pojechała z Benem gdzieś, dogadam sie, w końcu on coś tam z polaka ma :razz: Quote
NightQueen Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ale Ci zazdroszczę wypadu do Warsza[B]f[/B]ki :diabloti:[URL="http://www.youtube.com/watch?v=6JwKV-0rqw8"] KLIK[/URL] :loveu: Fajny koncert, na SP sama bym się wybrała :loveu: jechałaś ze znajomymi? tak sami sobie zorganizowaliście wycieczkę czy jak? widziałam zdjęcia na fejsie :cool3: Quote
Avaloth Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='anka11']30stm byli rok temu ;) a pamiętam jeszcze jak kiedyś, jakoś w 2006 ponoć jared chciał zaproszenie od prezydenta, ale nie wiem czy to była prawdziwa informacja :lol: a plain white ts jeszcze żyje? hehe, dzwinie, bo mi się nigdy nie podobał, a na tych zdjęciach jakoś ok, ale może dlatego, że mało widać :diabloti: ALE już nic nie mówię, bo mie zaraz wyrzucissz :evil_lol:[/QUOTE] Wiem, nawet dwa razy bo najpierw na Coke LMF w Krk a potem w Wawie w grudniu jakoś. Ale wtedy byłam jeszcze nie napalona na koncerty :eviltong: Nie mam pojęcia, mam kilka ich piosenek i lubię, ale SP jest jedynym zespołem jaki śledzę na bieżąco :eviltong: ewentualnie Green Day od czasu do czasu. :mad:nie mam ochoty tego mówic, ale powiem xd patrząc obiektywnie to najpiękniejszy na świecie on nie jest. ale i tak jest najgenialniejszy i nadrabia genialnym głosem:loveu::loveu: i i tak go kocham :loveu: [quote name='C&B']e tam :diabloti: ja chcę się wybrać na Billy Talent, ale jak ostatnio byli w Polsce to rodzice stwierdzili, że za młoda jestem :mdleje: Jakbym się zgubiła, to bym se pojechała z Benem gdzieś, dogadam sie, w końcu on coś tam z polaka ma :razz:[/QUOTE] haha xd Ja miałam nadzieję się zabrac do Kanady no ale nie wyszło. Byłam po koncercie z zbyt dużym otępieniu żeby zaskoczyć że teraz powinnam iść ich szukać :eviltong: [quote name='NightQueen']Ale Ci zazdroszczę wypadu do Warsza[B]f[/B]ki :diabloti:[URL="http://www.youtube.com/watch?v=6JwKV-0rqw8"] KLIK[/URL] :loveu: Fajny koncert, na SP sama bym się wybrała :loveu: jechałaś ze znajomymi? tak sami sobie zorganizowaliście wycieczkę czy jak? widziałam zdjęcia na fejsie :cool3:[/QUOTE] phi, ja tam uważam że Warszawiacy są fajni :loveu: obiecali wrócic wkrótce, jak będą promować nową płytę, więc jak coś dam Ci znac i jedziemy :loveu: Pojechałyśmy w 5 dziewczyn, ja przez przypadek zobaczyłam na stronie SP że będą w Polsce więc zaczęłam szukac co i jak, z głupia wysłałam linka koleżanką a one się okazały chętne. I się udało zgrać, zorganizować i pojechałyśmy :loveu: od ok. 40 sekundy :loveu::loveu::loveu::loveu: [video]http://youtu.be/YPqljbsxlSQ[/video] Quote
NightQueen Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Avaloth'] phi, ja tam uważam że Warszawiacy są fajni :loveu: obiecali wrócic wkrótce, jak będą promować nową płytę, więc jak coś dam Ci znac i jedziemy :loveu: Pojechałyśmy w 5 dziewczyn, ja przez przypadek zobaczyłam na stronie SP że będą w Polsce więc zaczęłam szukac co i jak, z głupia wysłałam linka koleżanką a one się okazały chętne. I się udało zgrać, zorganizować i pojechałyśmy :loveu: od ok. 40 sekundy :loveu::loveu::loveu::loveu: [video]http://youtu.be/YPqljbsxlSQ[/video][/QUOTE] jak będziecie jechać kiedyś znów to mów, też się wybiorę :diabloti::cool3: nie tylko na SP ale do Warszafki też :cool3: nie no On wymiata z tą polszczyzną :evil_lol::evil_lol: Quote
sator_k_ Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 No i chyba do grupy moich ulubionych zespołów dołączy SP:loveu: Już ściągam ich piosenki :D Quote
anka11 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 hihi, ja z początku jak się dowiedziałam, że 30stm będzie w polsce to chciałam jechać, ale stwierdziłam, że nie przeżyje z taką publicznością ;p a w sumie ich 'fanką' byłam w 2006-2008, więc nie zależało mi tak bardzo w ogóle jak już kiedyś wspominałam - szkoda, że wszystko tak późno zaczęło się 'zlatywać' do pl, ale z drugiej strony wtedy pewnie rodzice by mnie nie puścili a bena z billy talent zawsze nazywałam z siostrą mróweczką, bo on jest taki maleńki :evil_lol: Quote
C&B Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Mróweczka? xd Ben może nie należy do najprzystojniejszych i w ogóle, ale za to jego głos...AAAAAAAAA! xd Quote
Tepes Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [COLOR=blue]wybacz Iś i nie bij ale nie pamietom jak łon sie nazywo:evil_lol: mo prześwietny tatuaż:loveu:! maaatko bosko z tym "everybody skocz" słodko^^[/COLOR] Quote
anka11 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [QUOTE]Ben może nie należy do najprzystojniejszych i w ogóle, ale za to jego głos...AAAAAAAAA! xd[/QUOTE] a mi się właśnie zawsze podobał :) Quote
C&B Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 dla mnie w teledysku do 'Surrender' wygląda miodzio, a tak to moim zdaniem całkiem Ok, ale wielu ładniejszych jest :diabloti: Iś, nie bij za off :cool1: Quote
Avaloth Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Kurde, ej, jaki Ben w ogóle gdzie mi tu. Tu się można zachwycac tylko Pierrem :loveu: ewentualnie Sebem, Chuckiem, Davidem albo Jeffem :eviltong: Z takich przyziemnych rzeczy to Wam powiem że dzisiaj idę z psem w polach na spacer, idziemy pod górkę ścieżką, on kilka metrów przede mną i nagle staje i patrzy. Ja nic nie widzę, bo tam akurat był spad, ale po jego zachowaniu można się było domyślic że coś się zbliża. I go wołam, chwilę postał i leci do mnie:loveu: a się okazało że to ludzie na rowerach! dumna jestem z niego że przyszedł, dawniej miewał odpały ze nawet za zwykłym człowiekiem potrafił się puścić w długą, a tu dwójka i na rowerach i się odwołał ładnie. A kończąc off i wracając do ważnych rzeczy :diabloti: [QUOTE]ale stwierdziłam, że nie przeżyje z taką publicznością ;p[/QUOTE] co masz na myśli ? :) moje dwie przyjaciółki były (zresztą z tych które były ze mną w Wawie), w tym jedna w strefie vip, druga normalnie. Podobno ta z tłumu była doszczętnie 'zpogowana' ale potem chodziła jak w niebie bo była 'tylko tyle' i by go dotknęła ( na początku to tylko tyle to było pół metra, stanęło na 10cm :evil_lol:). Ale generalnie obie były zadowolone, podobno najlepszy show zrobili oni właśnie i Panic! at the disco, a 'gwiazdy wieczorów' postawiły na efekty specjalne światłem etc. i dupa. w [QUOTE]ogóle, ale za to jego głos...AAAAAAAAA! xd [/QUOTE] głos to ma Pierre ! i w tej galerii nie można miec innego zdania :diabloti: [QUOTE]jak będziecie jechać kiedyś znów to mów, też się wybiorę :diabloti::cool3: nie tylko na SP ale do Warszafki też :cool3: nie no On wymiata z tą polszczyzną :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] dobrze :loveu: chociaż nie wiem czy przeżyjesz ze mną i moimi dziewojami, z których jedna śpiewa 24/dobe parodię 'Friday', everybodys russian, dolphin, i gotta be fresch i gotta go downstairs etc., chrapie w nocy jak ursus, dostaje nadprzyrodzonych głupaw i jest blondynką, druga też jest blondynką, ma takie same buty, aparat i pendriva jak ta pierwsza ( i nikt nie wie kto miał co pierwsze), pije piwo jak żul, jest apodyktyczną tępą strzałą i jest 'za fałszem', oraz trzecią, nie blondynką, która jest głupią cegłą i ma tak nadupcone w głowie że tego się nie da opisac :diabloti::loveu::loveu::loveu: [QUOTE][COLOR=blue]wybacz Iś i nie bij ale nie pamietom jak łon sie nazywo:evil_lol: mo prześwietny tatuaż:loveu:! maaatko bosko z tym "everybody skocz" słodko^^[/COLOR] [/QUOTE] za to że się nim zachwycasz Ci wybaczę :loveu: on ma wszystko prześwietne, a najświetniejszy głos :loveu: To było tak genialne że umarłam. Nawija coś, bajeruje, a nagle jakieś 'skocz', a ja, tępy ryj, nie wiem o co chodzi. Dopiero po drugim 'skocz' zrozumiałam i umarłam z radości :loveu: Quote
Recommended Posts