łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nooo przeciez to urodzony plywak...ale on plywa po warszawsku :P heheh Quote
Doginka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='łapeczek']noo duzooo...bo jutro wyjezdzam i niestety musze zostawic ewki galerie no i swoja rowniez xD[/quote] Będziemy tu ścierać kurze;):loveu: Fajne fotencje:p Quote
ariss Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Doginka']Będziemy tu ścierać kurze;):loveu: Fajne fotencje:p[/quote] ja za dużo nie pomogę,bo w środe lub czwartek jadę na działeczke;) Quote
Anza&Hacker Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=Y317tmWf-dM[/URL] - superowy filmik! :grins: - dostałaś maksa gwiazdek :loveu::loveu::loveu::loveu: [URL]http://images24.fotosik.pl/240/02814ba90551423cmed.jpg[/URL] - jaki macie rozstaw tyczek teraz, mieżyłaś? :razz: (Ewka może odp. jak wróci ;)) Ja ćwicze raz na ruski rok agility teraz ...i chyba przez to mi się Hacker strasznie w tunelowej metodzie slalomu wycofał :shake: [URL]http://images27.fotosik.pl/239/890aa92995dee33fmed.jpg[/URL] - słodka mordeczka :loveu: Quote
łapeczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 oooooooooo jednak sie tu cos dzieje ...i scieracie kurze jako tako .... ja jestem wiec pomoge w scieraniu xD Quote
Izabela124. Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Witanko Baw się dobrze na tym obozie ;) Pozdrawiam Quote
Avaloth Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 czekaj bo się zgubiłam, ty już wróciłaś czy jedziesz ? :evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ona jeszcze jest na obozie:)[/quote] aha ok :lol: dziękować za oświecenie :D Quote
ewka i haker Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 witam wszytskich abza ok 15cm moze mniej troche przekleje i z innego forum witam wszystkich ja o 4 byłam w domu bylo zajebiście i wszyscy mieli piękne oczy :evil_lol: dziękuje Ewie i Iwonie za tak wspaniały obóz:multi: jesli chodzi o miejsce to super zakochałam sie w tym miejscu jak tam wiechalam w namiotach sie spało super(chodz w moim spalam 3noce w sobotę nas zalało bo zle go roztawilysmy [IMG prysznic byl niemożliwy jak tam weszłam myslam ze kiedyś mi sie ściany zawala ale jak na własna robotę byl na 6 kibelek byl zajebisty :p zdjec robiłam dużo i filmow ale nie moimi aparatami musze czekać na płytę od guci i pauli co do zawodow to byly trzy grupy ja z Hakerem bylam w zaawansowanej i zajelismy 3miejsce na 7 na pierwszym byla Ania z Vetka a na drugim Agata z Olyy szczeniaki wygrali Kinga z Shaggim' a poczatkujacych Natalia z Cafe mialam powiedziec co z tym pociagiem wiec o 1mielismy do lublina podjechal i ludzie chcieli na tyl do bagazowego polowa poszla na przod i spotkalismy sie na srodku rzeczy i psy wrzucone do malego luku bagazowego rodzice wywalani bo za 1minute odjezdamy a tu nam ktos mowi ze to nie ta czesc pociagu ze ta jest do kielc a do lublina to na przodzie wiec wszyscy wszystko wywalaja Wena uszkodzila sobie lape biegniemy do przodu z bagazami wkoncu bylismy w wagonie bagazowym klatki sobie roztawilsmy kalimaty i troche pospalismy Quote
ewka i haker Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 ja tez czekam na zdjecia bo robilam duzo ale nie moimi aparatami Quote
łapeczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 oooo kto wrocil na dogo juz... wpadnij rowniez do nas masz i u nas zaleglosci xD Quote
ewka i haker Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 fot brak:( bynajmniej z aparatu ktory mialam duzo robilam aparetem pauli i guci i czekam na plyte teraz tylko a to kinga z hakerem pierwszy raz w zyciu z nim biegla [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=kNHFT6JRWJA[/URL] Quote
BlackSheWolf Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 fajny filmik :) to na fotki troche poczekamy ;) Quote
malgooska Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Filmik fajny :cool3: Mówiłam, że Haker to zdolny chłopaczek ;):loveu: Na zdjęcia czekamy z niecierpliwością... Szkoda, że mój aparat tam wymiękł :shake: :eviltong: Quote
ewka i haker Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 no niestety wymiekl canony go pokonaly Quote
Recommended Posts