Asiaczek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Noooo, super pokaz umiejetności Hakera! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Bzikowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Hoho, ale się Haker popisywał :loveu: A tego frisbee Wam zazdroszczę (zwłaszcza te odbicia od ciała super), my musimy się dostosowywać do możliwości fizycznych Bziątka :lol: więc tylko rollerki, niskie rzuty... takie tam dla ułomnych piesków :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 haker tez jest ułomny:evil_lol: a dziś zrobił sie syf w szkole bylo grubo:roll: dyra na lekcje przyszła... już sobie wyobrażam co będzie w poniedziałek:roll: ja tez zamieszana mama szczęśliwa nie będzie:oops::roll: Quote
ewka i haker Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 jak ktos by chciał pooglądać zdjęcia jakie zrobiłam na zawodach to zapraszam tutaj i kilka tron w tyl:evil_lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f206/iii-kwalifikacje-do-ms-16-17-maja-bydgoszcz-czyli-kolejny-brother-cup-134897/index37.html#post12363420[/url] Quote
Asiaczek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='ewka i haker'] a dziś zrobił sie syf w szkole bylo grubo:roll: dyra na lekcje przyszła... już sobie wyobrażam co będzie w poniedziałek:roll: ja tez zamieszana mama szczęśliwa nie będzie:oops::roll:[/quote] O, niedobrze! A o co poszło? Pzdr. Quote
Doginka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Foty fajne:loveu: Co nałobuzowałaś w szkole?:crazyeye::evil_lol: Quote
Okamia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Hej mendo :evil_lol: Menda - Bella i futro - Kelly pozdrawiają :evil_lol: Mam nadzieję że niedługo się znowu zobaczymy :cool3: Quote
ewka i haker Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 poszło o to ze pol klas zaniosło dzienniczek ze zwolnieniem do dyry wczoraj na wychowawczej ok nawet informacja do rodziców na cala strone na czerwono hahaha z podpisem dyra i pieczątką:evil_lol: a dzis doszło następne zagrożenie:-(:placz: a wiec mam 4 laczki Quote
Sweet Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Doginka']A co to są laczki?:crazyeye:[/quote] jedynki:eviltong: :p Quote
ewka i haker Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 biologia niemiecki chemia matma:roll: Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Sweet']jedynki:eviltong: :p[/quote] A ja myślałam, że Wy mówicie o "kaczkach"; myślałam, że to tylko literówka.... A to "laczki" czyli jedynki, uj, niedobrze...:shake: Pzdr. Quote
ewka i haker Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 niestety bardzo nie dobrze... nie wiem jak napisze tego niemca i biologie:roll: Quote
Bzikowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='ewka i haker']biologia niemiecki chemia matma:roll:[/quote] dobra niemiecki to rozumiem - jak w ogóle można się zacząć tego języka uczyć :evil_lol: ja po niemiecku umiem powiedzieć 'tak', 'nie' i 'jestem w ciąży' i to wszystko :evil_lol: matma - też rozumiem ale biologia i chemia :mad: a zwłaszcza biologia :mad: powodzenia! trzymamy kciuki;) Quote
ewka i haker Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 chemia i matma to tylko formalność:evil_lol: z biologi 9osob zagroziła:roll: a Niemca nienawidzę:diabloti::angryy: Quote
Sweet Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dasz rade ewa:) niemiecki fakt jest okropny ale można się nauczyć:) a chemia i biola to współczuje ci chemii najbardziej chyba...:roll: a ty masz te dwa przedmioty rozszerzone jeśli się nie mylę nie?:roll: A matme uwielbiam po prostu:p Będziemy trzymać kciuki żeby się udało:) a tak jaka średnia ci wychodzi?? I co u hakera?? Quote
ewka i haker Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 no mam rozszerzenie ale chemia to jeden spr tylko a biologia to 6 działów:crazyeye: zobaczymy... Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No to się sprężaj, Dziewczyno, przecież musisz to pozaliczać! My tutaj w Ciebie wierzymy!!! Pzdr. Quote
Doginka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ewa dasz radę jak trochę się pouczysz;) Trzymam kciuki:thumbs: Quote
ewka i haker Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 ucze sie ood weekendy tej głupiej biologi:angryy: i juz mam dość:roll: jak nie zdam to bedzie porażka mama dzis zobaczyła ten wpis na czerwono haha i oceny:roll::oops: lece na chemie paaa Quote
Doginka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Tylko mi nie mów, że nie zaliczyłaś:mad: Wiem, że dasz radę;):thumbs: Quote
Recommended Posts