Jump to content
Dogomania

Trójmiasto - roczna sunia w typie amstaffa. Najszybsza adopcja świata!!!!

Recommended Posts

Posted

jeśli będzie taka konieczność to ją jutro na czas Madzi szkoły do pracy zabiorę:roll: ale to nie jest zbyt dobry pomysł bo pracuje w gastronomi
z drugiej strony jak taką biedunie do schronu zawieźć:placz:

Posted

[CENTER]:loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu:[/CENTER]

[CENTER]:cool2::cool2::Cool!::Cool!::Cool!::cool2::cool2:[/CENTER]

[CENTER]:klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz:[/CENTER]

[CENTER]:popcorn::popcorn:[/CENTER]

Posted

powiem, powiem;)
jakos nie mialam czasu pisac, przepraszam ze to tak dlugo zajelo.
mala poszla do domku, do kolegi mojej kolezanki. podpisalismy umowe adopcyjna, ktora przeslala mi ksenka (za co jej bardzo dziekuje;)). chlopak mial juz pieska, kundelka ale niesety musieli go uspic, bo byl staruski i mial cos z kregoslupem. rodzice macka (nowy pan) bardzo ucieszyli sie z nowego czlonka rodziny. mala spala w lozku, ladnie zjadla sucha karme i podkradla z talerza parowki.
zdziwilo mnie troche ze mala ma blizne na brzuszku jakby po sterylce..ale ksenka mowila ze amstaffy maja takie nibi blizne.polecilam wiec zeby przed sterylka zrobil jej usg..bo moze mala jest juz wyciachana..
wiem ze suczka powinna byc 14 dni po znalezieniu dopiero wydana do nowego domku..ale ja nie moglam jej juz dluzej trzymac w domku, a do schroniska nie chcialam jej oddawac.
jednak wydaje mi sie ze zrobilam duzo, jezeli nie wszystko..ola wystawila dwa ogloszenia na 3miasto, ja z moim chlopakiem porozwieszalam plakaty i przez dwa dni chodzilam i pytalam czy nie kojarzy nikt takiej suczki, bylo ogloszenie w radio, dzwonilam 4 razy do kokoszek czy nikt takiej suni nie szuka, raz do sopotu, dzwonilam nawet do hauu wardu bo suczka umie siadac, dawac lapke, warowac..wiec pomyslalam ze moze ktos tam ja szkolil..ale niestety nie.. wiec podjelam decyzje (w porozumieniu z ola;)) ze damy ja do nowego domku.

Posted

u Figi mojej lekarz widział gdzie blizna po sterylce a gdzie po guzku,myślę że pani Ziemkiewicz doskonale zna sie na swojej robocie i będzie wiedziała a skoro są ze Stogów to będą do niej chodzić:lol: