Neris Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Przybłąkała się dzisiaj, niestety nie może zostać tam gdzie jest . Pilnie potrzebny DT lub DS, suni grozi schronisko... Sprawa jest bardzo pilna!!!! Quote
gajesia1985 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 dziekuje..mam nadzieje ze sprawa sie zakonczy dobrze Quote
gajesia1985 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 na drugim zdjeciu nogi mojego daba:evil_lol: i na czwartym tez sie zalapal:multi: hihihi Quote
gajesia1985 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 dodam tak na marginesie ze ona moze nawet nie miec roku..pani w zoologicznym powiedziala ze ma za mala mase na rok, ze moze miec nawet 7 m-cy.. Quote
gajesia1985 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 i sunka jest ladniejsza niz na zdjeciach;) nie ma takiego dlugie ryjka..ale dlugi ryjek zawdzieczam moim umiejetnosciom robienia dobrych zdjec:evil_lol: Quote
olenka_f Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 i jest bardzo przytulasta i kochaniutka :loveu: Quote
olenka_f Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 astkowe cioteczki pomóżcie znaleźć domek maleństwu:modla::modla::modla: Quote
gajesia1985 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 wlasnie wrocilisy ze spacerku..daba puscilam standardowo, a sunka biegala ze smycza, ale sie sluchala.teraz odpoczywa na lozeczku ladnie;) Quote
dariaopole Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 biedactwo, taki dzieciak i bez domku :placz: Quote
olenka_f Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 jeśli będzie taka konieczność to ją jutro na czas Madzi szkoły do pracy zabiorę:roll: ale to nie jest zbyt dobry pomysł bo pracuje w gastronomi z drugiej strony jak taką biedunie do schronu zawieźć:placz: Quote
gajesia1985 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mala pojechala do nowego domku:multi: Quote
olenka_f Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz::cunao::cunao::cunao: Quote
ksenka1 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [CENTER]:loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu:[/CENTER] [CENTER]:cool2::cool2::Cool!::Cool!::Cool!::cool2::cool2:[/CENTER] [CENTER]:klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz:[/CENTER] [CENTER]:popcorn::popcorn:[/CENTER] Quote
gajesia1985 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 powiem, powiem;) jakos nie mialam czasu pisac, przepraszam ze to tak dlugo zajelo. mala poszla do domku, do kolegi mojej kolezanki. podpisalismy umowe adopcyjna, ktora przeslala mi ksenka (za co jej bardzo dziekuje;)). chlopak mial juz pieska, kundelka ale niesety musieli go uspic, bo byl staruski i mial cos z kregoslupem. rodzice macka (nowy pan) bardzo ucieszyli sie z nowego czlonka rodziny. mala spala w lozku, ladnie zjadla sucha karme i podkradla z talerza parowki. zdziwilo mnie troche ze mala ma blizne na brzuszku jakby po sterylce..ale ksenka mowila ze amstaffy maja takie nibi blizne.polecilam wiec zeby przed sterylka zrobil jej usg..bo moze mala jest juz wyciachana.. wiem ze suczka powinna byc 14 dni po znalezieniu dopiero wydana do nowego domku..ale ja nie moglam jej juz dluzej trzymac w domku, a do schroniska nie chcialam jej oddawac. jednak wydaje mi sie ze zrobilam duzo, jezeli nie wszystko..ola wystawila dwa ogloszenia na 3miasto, ja z moim chlopakiem porozwieszalam plakaty i przez dwa dni chodzilam i pytalam czy nie kojarzy nikt takiej suczki, bylo ogloszenie w radio, dzwonilam 4 razy do kokoszek czy nikt takiej suni nie szuka, raz do sopotu, dzwonilam nawet do hauu wardu bo suczka umie siadac, dawac lapke, warowac..wiec pomyslalam ze moze ktos tam ja szkolil..ale niestety nie.. wiec podjelam decyzje (w porozumieniu z ola;)) ze damy ja do nowego domku. Quote
olenka_f Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 najlepsza, najszybsza adopcja świata:lol: Quote
gajesia1985 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 na sunke mowilam figa, ja zreszta na wszystkie sunki ktore znajduje;) i takie tez imie pozostalo.sunka grzeczna. chcialabym zebyscie doradzily mi co z ta sterylka..najpierw usg?? Quote
olenka_f Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 u Figi mojej lekarz widział gdzie blizna po sterylce a gdzie po guzku,myślę że pani Ziemkiewicz doskonale zna sie na swojej robocie i będzie wiedziała a skoro są ze Stogów to będą do niej chodzić:lol: Quote
gajesia1985 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dzieki ola, uspokoilas mnie..napisze jutro smsa do macka czy byli juz u weta jak tak to do ktorego chodza..napisze jutro jak sie czegos dowiem.. Quote
gajesia1985 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 to jednak nie jest blizna po sterylce..jakies takie znamie. tak powiedziala pani wet Quote
dariaopole Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 super ,że mała tak szybko znalazła domek :multi::multi::multi: Quote
gajesia1985 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 mam nowe fotki:lol: jezeli ktos mi pomoze ze wtawieniem, to tez je zobaczycie:eviltong: Quote
Recommended Posts