Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestesmy na reszcie wszyscy razem, jestesmy w DOMKU!!!!! RAZEM! moja malenka duza sunieczka lezy juz kolo mnie z koraskiem, szalenstwa zabawowego nie ma konca, i dobrze!!! Bo jest tak zajeta gonieniem jego albo uciekaniem mu, ze nawet nie ma czasu na psie tesknotki:-D

Posted

Ja nie wiem na czym to polega, ale ona nie jest NOWYM czlonkiem naszej niemalej rodzinki, ona do nas jakby WROCILA!!! Pokochalam ją zaocznie, a ona...czy ona to wie? nie wiem, ale przerywa zabawe z Koraskiem, zeby isc za mna do lazienki. Tak slicznie spiutala cala droge, a gdy wyszlam, zeby zatankowac to siadla i patrzyla tymi swoimi dobrotlywimi bursztynakami gdzie jestem....MOja mala. MOJA SUNIA.

Posted

Ritunia, dziekuje Ci kochanie, za zaufanie, za Ladusie, za trud.... Darunia i Tobie za takie wsparcie...I koniecznie panu Arturowi - dzieki niemu malenka miala domek i opieke. DZIEKUJE ZA TE RADOSC Z OBCIETYM OGONKIEM

Posted

aguś nawet nie wiesz jak sie ciesze że jesteście całe i zdrowe w domku chciałabym jeszcze raz przeprosić tutaj ritunie za to że zawiodłam i nie pojechałam ale z powodu spraw rodzinnych nie mogłam tego zrobić ona wie ale mimo to ciebie aguś też przepraszam tak bardzo chciałam i ciebie i ją mocno przytulić dziekuje aguś za serce dla lady i za całe twoje stadko które tak bardzo za nią tęskniło

Posted

Agnieszko! Twoje szczęście jest moim szczęsćiem... a po rozmowach telefonicznych z Toba , wiedziałam , ze Lady trafi do osoby o wielkim sercu i ogromnej wrazliwości, mysle ze za jakis czas sie spotkamy osobiście....powoli nadchodzi wiosna....pózniej lato, a Ty ciesz sie malenką , a ona jak widziałam zakochana od pierwszej chwili, wiedziała gdzie jedzie...ku lepszemu swiatu...pozdrawiam i slę całusy dla Wszystkich!!!!!!!!!!!

Posted

One chyba dzis spac nie pojda, moje wariatuńcie:-)))) Bawia sie i bawia i pija i jedza i znow bawia i 'ramie w ramie' na dworek i z powrotem i w kolo to samo, jaki sie domek gwarny przecudnie zrobil, serce sie smieje!!!!

Posted

Moje siersciuszki ukochane, rozweselone na maksa, rozbiegane, rozmwerdane dupeczkami!!!! A Ladusia obegla calultki domek pare razy, tyle zapachow, tyle kącikow! A potem zobaczyla drzwi od tarasu i tak sobie chodzi moja mala z tym korkiem liliputkiem u boku, tak cudnie razem, taka jakby podskakiwala cala!!!!!!!!
Taka moja mala Dusia!!!!!

Posted

Ona jakby czuje ze jest tutaj jej miejsce na ziemi, taka jest szczesliwiutka, taka cala rozesmiana!!!! Taka pewna tego ze juz jest i tyle, ze sobie skacze, brzusio pokazuje, buziaki co chwile mi daje i dalej PEDZI za korkiem!!!! Taki wiatr slodki! Ale nie mozna jej nie zauwazyc, o nie - przyjdzie i da cmokasa ze hohoho! No i dalej:-) A koty ja absorbuja mocno bardzo, Kociolek schowal sie u gory, Kostek w garazu, a Kizia ostentacyjnie usiadla przed nia i zaczela mycie wieczorne, ojjjjjj rozczarowana byla sunieczka, hihihi

Posted

Darunia, a podziekowania ida w inna strone na 100%. Ona podchodzi, gdy pisze na lapsie i po prostu polize mnie w reke... i idzie do koraska dalej. A gdy wstaje, przerywa zabawe i idzie za mna, patrzy dokad ide. ZA TO dziekuje, bo juz jest, bo juz ja tule...
No i znow rycze

Posted

nie rycz malutka masz juz swoja lady przy sobie i jest juz bezpieczna to najwazniejsze wiem ze to sa łzy szczescia
przepraszam za offa ale w takich sytuacjach kraja sie serce i nad takim sadyzmem trzeba płakać [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104757[/URL]

Posted

A teraz chodzi za Mackiem...Aha! bo on ma jedzonko, hihihi. SLodzycz!!!!! Oj moja kochana tak mnie zdobyla, moglabym nie isc spac, zeby tylko na nia patrzeć, zeby wiedziec, czy jej czego nie trzeba czy nie jest zaniepokojona... Wszystko inne jest malo wazne, niech tylko moje wszystkie stworki beda radosne, pewne siebie i swiadome tego, ile dla nas znacza!

Posted

Darunia, BARDZO U SIEBIE, po prostu jest tam, gdzie miala byc, choc tyle skrzyzowan minela Malenka. I ona to wie - to mnie zadziwia!!!! Ale wiem, ze ona to czuje, cos puknie, mimo ze u nas wies glucha, a ona juz korka wola, zeby wyjsc! Bo to JEJ DOMEK! To reakcja najcudniejsza z mozliwych!!!!!! BIegnie, obszczeka i wraca, i juz utulona zasypia... MOJA MALA.
Darunia, czekamy!

Posted

dzien dobry aguś .lady i cała zwierzaczkowa rodzinko , u nas dzis strasznie wieje ,psiaczki spia koło mnie jeden na jednej kanapie drugi naprzeciwko na drugiej kocham ten widok ich usmiechniete mordki
a tak śpią
[IMG]http://i32.tinypic.com/2d9pnh1.jpg[/IMG]

Posted

Darunia, cudnie spia, zjednoczone ogony:-))
Pierwsza nocka za nami:-) Ja nie wiem jak to opisac, bo to tak, jakby swiat sie wyprostowal, a wsztystko wrocilo do porzadku, nie ma mowy o okresie przejsciowym, bo Malenka czuje sie tak tu pewnie! Na pewno powoduje to tez Korek - on tak kocha psiaki i zabawy i gonitwe, ze cala Ladusie zajmuje gonienie tego sznurka! A jak wychodzi do ogrodka to WIATR z niej!!!! I obszczekuje jak ktos przechodzi! I czy to nie cudne - po prostu ona wie, ze to jej domek! A ja obudzilam sie z korkiem pod pacha (i pod koldra oczywiscie, hihihi) i sunieczka przytulona do moich plecow. A jak sie odezwalam do niej na dzien dobry to jak sie cieszyla!!!!!!!
A teraz znow chca isc na dworek wiec po prostu idziemy do lasu:-)

Posted

A najbardziej mnie rozwesela ten jej ogonek - tak szybko nim merda, ze az nie do wiary, merda i merda w tempie ekspresowym!!!! A teraz ukradly mi gumke do wlosow i jeden ciagnie z jednej a drugi z drugiej strony, co za widok, hihihihi! I ten jej kikutek, hahahah jak mozna tak szybko merdac??:evil_lol: