Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znamy już godziny, w których w przyszłym tygodniu Argos może być przyjęty na wizyte okulistyczną, więc jeśli uda się wszystko zorganizować, to niedługo będziemy wiedzieli co dalej z Argosem :lol:

Posted

[quote name='KEEA']Znamy już godziny, w których w przyszłym tygodniu Argos może być przyjęty na wizyte okulistyczną, więc jeśli uda się wszystko zorganizować, to niedługo będziemy wiedzieli co dalej z Argosem :lol:[/QUOTE]

to dobrze

czekamy na wieści

Posted

Hmm... Coś chyba Dogo szwankuje. Mój powyższy post był odpowiedzią na post Natussi w sprawie osoby zainteresowanej Argosem, która kontaktowała się przez gg.

Posted

A kiedy ta osoba to napisała? Chodzi mi o godzinę. Nie wiem, czy ze mną rozmawiała później i może jednak jest zainteresowana, czy niestety wczesniej...

Posted

Ehhh... To szkoda... Ja rozmawiałam przed 12... :roll:

W przyszłym tygodniu w poniedziałek (lub ewentualnie środę) jedziemy na wizytę okliustyczną.

Posted

I znów podnoszę.

Niestety z powodów rodzinnych musimy przełożyć wizytę okulistyczną Argosa na tydzień po 05.04.09. Tak więc wiadomości o wzroku psiaka będą później.

Posted

Nie robiłam. Może poczekajmy do poniedziałku lub środy, gdy Argos będzie po wizycie, to przynajmniej będziemy mieli aktualne wiadomości o Nim.