Klaudus__ Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Pati wycałuj tam ode mnie Cywilka, ale tak porządnie ;) W sumie to... Mam inną prośbę :eviltong: Wycałuj tam każdego psiaka ode mnie tak mocno mocno ;) Mysia Ci pomoże :P Quote
Mysia_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cywil był ostatnio w gazecie Echo Miasta, był jeden telefon w jego sprawie :roll: Quote
Sawanna Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mysia_ napisał(a):Cywil był ostatnio w gazecie Echo Miasta, był jeden telefon w jego sprawie :roll: I wynikło coś z tego?:razz: Quote
Mysia_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tofik1 napisał(a):I wynikło coś z tego?:razz: Cywil pojechał do nowego domku w Katowicach :multi: Quote
pati_zabrze Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Widzę, że Mysia podzieliła się już z wami tą wspaniałą wiadomością :loveu: Nawet nie wiecie jak ja się ciesze :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że Cywilek tak szybko znajdzie domek :roll: ale najważniejsze, że nie będzie musiał spędzać zimy w schronisku :multi: Wszystkiego najlepszego Cywilku :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mysia jest szybka dziołszka :evil_lol:;) Quote
pati_zabrze Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Mysia_ napisał(a):Mysia jest szybka dziołszka :evil_lol:;) Po prostu byłaś szybciej w domu :eviltong: Quote
Sawanna Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :multi::multi::multi:a jednak się udało:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Mówiłam że domek się znajdzie i jest:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Klaudus__ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Nie no !! To jest szok !! Jak ja się cieszę ! Dziewczyny poprostu super ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A powiedzcie mi poszedł do domku czy do kojca? I jacyś mili ludzie? :-P Pewnie uroniłuście łezkę... Kochany chłopak!!! Należało Mu się to już dawno ! ;) Quote
quasimodo Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 To naprawdę wielkie szczęście!!! Udało się dzięki Wam staruszkowi :multi: Szkoda, że Zbyszek dziś umarł, też onkowaty dziadzio :-( Quote
madzia828 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 super wiadomość:multi::multi: powodzenia piesku:p Quote
pati_zabrze Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Nowi właściciele Cywilka to młode małżeństwo z małym dzieckiem. Bardzo sympatyczni ludzie. Mieszkają w bloku na parterze, więc myślę że Cywilkowi będzie u nich naprawdę dobrze ;) Quote
Klaudus__ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ufff :D To niezmiernie się cieszę ;) Spokojna zima w domku... ;) Quote
Mysia_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ciekawe jak tam Cywilek :razz: Mam nadzieje, że grzeczny jest ;) Quote
Klaudus__ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Mysia to Kochane Serduszko chyba nie potrafi być niegrzeczne ;) Quote
pati_zabrze Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Jak tylko Cywilek się zaaklimatyzuje to mam zamiar go odwiedzić :lol: Mam nadzieję, że będę mile zaskoczona... ;) Quote
Klaudus__ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Pewnie Wam Go brakuje... Co ja piszę... NIE brakuje Wam Go :D Quote
Mysia_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dzisiaj dzwonił nowy Pan Cywilka ;) Pytał czym najlepiej go karmić, bo ma biegunkę :roll: Oprócz tego Cywilek grzeczny, praktycznie cały czas śpi.... Dwa razy wykąpany, ale schroniskowy smrodek wciąż się utrzymuje :roll: Pati, a Ty co telefon masz wyłączony? :mad: Sandra, chciała Ci zadzwonic z tą wiadomością, a tu cisza :eviltong: Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Pati podpada:evil_lol: Fajnie że jest mu dobrze:multi: Quote
pati_zabrze Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Mysia_ napisał(a): Pati, a Ty co telefon masz wyłączony? :mad: Sandra, chciała Ci zadzwonic z tą wiadomością, a tu cisza :eviltong: Niestety do 21:30 byłam w pracy :oops: i nie miałam wyłączonego telefonu tylko brak zasięgu :eviltong: Ale za to Sandrze udało się do mnie dodzwonić przed 22. Rozmawiałyśmy jakieś 15 min, więc znam już wszystkie najświeższe wiadomości o moim słoneczku :loveu: Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Cywilek odsypia schron... Wygrał domek na loterii życia... Quote
Sawanna Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 I co tam u Cywilka?Pozbył się już tej biegunki? Quote
Recommended Posts