Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Be :loveu:

Jak się Mieciu miewa? :cool3:[/quote]
O tak : [url=http://www.romantic-passion.home.pl]intro[/url] :loveu:
[quote name='Pegaza'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20face/5FE5.gif[/IMG]
joł joł joł...

Be co robisz?[/quote]
Jakaś Ty młodzieżowa D-E :evil_lol:

Pracuje :eviltong:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']O tak : [URL="http://www.romantic-passion.home.pl"]intro[/URL] :loveu:
[/quote]

Eee Be myślałam, że coś już napisałaś albo chociaż foty wrzuciłaś, a tu lypa :roll:

Posted

[quote name='Aga76']Eee Be myślałam, że coś już napisałaś albo chociaż foty wrzuciłaś, a tu lypa :roll:[/quote]
Czasu zbrakło :cool1: O 22:30 dopiero się na serwer strona załadowała poszłam spać więc :roll: Zaraz będę sie kontaktować z gościem co i jak bo nawet nie wiem jak mam wejść do tej strony żeby coś tam zacząć dukać :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']
Właśnie pracujemy nad formularzem kontaktowym :roll: Coś mu w języku PL nie wychodzi ino inglisz :cool1:[/quote]

pa ruski zróbcie :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Mialo byc mlodziezowo co nie :eviltong:

to pracuj nad stronka bo chce widziec efekt koncowy.:p[/quote]
Noo.. po luzacku :evil_lol:

Właśnie pracujemy nad formularzem kontaktowym :roll: Coś mu w języku PL nie wychodzi ino inglisz :cool1:

Posted

[quote name='Aga76']pa ruski zróbcie :evil_lol:[/quote]
ta jesio czego :shake:

Mieciu się obraził chyba bo za dużo kombinuje :evil_lol: Gwiazdek ruchomych mi się zachciało :diabloti:

Posted

Ja juz nie pamietam ruskiego..:cool1:

Be mama nadzieje ze nas umiescisz w galerii przyjaciol:cool1::evil_lol:

takie gwiazdki[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/74C.gif[/IMG] hihih

Posted

[quote name='tigrunia']ta jesio czego :shake:

Mieciu się obraził chyba bo za dużo kombinuje :evil_lol: Gwiazdek ruchomych mi się zachciało :diabloti:[/quote]

A cio nooo :cool1:

Mieciu strzelił focha :evil_lol: Gwiazdki ruchome fajne są, tyż kce żeby były :cool3:

Posted

[quote name='Pegaza']Ja juz nie pamietam ruskiego..:cool1:

Be mama nadzieje ze nas umiescisz w galerii przyjaciol:cool1::evil_lol:

takie gwiazdki[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/74C.gif[/IMG] hihih[/quote]
Ja w ogóle nie znam ruskiego :cool1: Nigdy mnie nei uczyli na szczęście :evil_lol:

Chyba muszę dołożyć następną podstronę w takim bądź razie :evil_lol:

O no pikne gwiazdki :loveu:
[quote name='Aga76']A cio nooo :cool1:

Mieciu strzelił focha :evil_lol: Gwiazdki ruchome fajne są, tyż kce żeby były :cool3:[/quote]

:evil_lol: Przekażę mu, że więcej osób kce gwiazdki :diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Glodna jestem chyba zrobie sobie zapiekanke albo tosty:roll:[/quote]
Weź nie mów bo też głodna jestem :placz: Rano sobie sandwiche zrobiłam :loveu:
[quote name='Pegaza']Oo sie Mieciu ucieszy nastepna stronka hihi z przyjaciolmi i tam tez beda te gwiazdki:evil_lol:[/quote]
Jenyy ale ciężki człowiek :cool1: O jakiś guzikach do mnie mówi a skąd mnie wiedzieć co to :roll: Robi jeden dla przykładu, żebym skumała :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']
:evil_lol: Przekażę mu, że więcej osób kce gwiazdki :diabloti:[/quote]

Obowiązkowo :multi: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]byle nie radzieckie hihihi[/COLOR][/SIZE]

Posted

Cześć Be!

Wenge z kremem :p Niby duży kontrast, ale ciekawy. Będziesz miała ciemne meble i jasno-czekoladowe ściany? Mi jak najbardziej taki wybór pasuje. Tylko jak to na żywo wygląda? :hmmmm:

Fajny ten Twój projekt :loveu: Róziowy :sweetCyb:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be!

Wenge z kremem :p Niby duży kontrast, ale ciekawy. Będziesz miała ciemne meble i jasno-czekoladowe ściany? Mi jak najbardziej taki wybór pasuje. Tylko jak to na żywo wygląda? :hmmmm:

Fajny ten Twój projekt :loveu: Róziowy :sweetCyb:[/quote]
Cześć Sara :multi:

Chyba tak zrobie .. wenge z kremem .. najwyżej wymienie jak będzie tragicznie :evil_lol:

Dzięki :loveu:
[quote name='***Paulina***']Be super stronka:loveu::loveu::loveu:
[SIZE=1]Tylko czemu nie po polsku???[/SIZE][/quote]
Cze Paulina :multi:
Strona jest jeszcze nie dokończona ..zaraz spróbuję się zabrać za jakieś teksty :roll:
[quote name='AmiX']O kurka Beata jaka cudna stronka!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/quote]
:evil_lol: Też mi się podoba :loveu:

Wersja jest już ostateczna :loveu: Teraz tylko porobię środek i będzie cycuś-glancuś :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Paulina :multi:
Strona jest jeszcze nie dokończona ..zaraz spróbuję się zabrać za jakieś teksty :roll:
[/quote]
No to dobrze:loveu::loveu::loveu: Ale jak na razie jest super...:loveu::loveu::loveu: