tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Aga76']Cześć Be :loveu: Jak się Mieciu miewa? :cool3:[/quote] O tak : [url=http://www.romantic-passion.home.pl]intro[/url] :loveu: [quote name='Pegaza'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20face/5FE5.gif[/IMG] joł joł joł... Be co robisz?[/quote] Jakaś Ty młodzieżowa D-E :evil_lol: Pracuje :eviltong: Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='tigrunia']O tak : [URL="http://www.romantic-passion.home.pl"]intro[/URL] :loveu: [/quote] Eee Be myślałam, że coś już napisałaś albo chociaż foty wrzuciłaś, a tu lypa :roll: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Aga76']Eee Be myślałam, że coś już napisałaś albo chociaż foty wrzuciłaś, a tu lypa :roll:[/quote] Czasu zbrakło :cool1: O 22:30 dopiero się na serwer strona załadowała poszłam spać więc :roll: Zaraz będę sie kontaktować z gościem co i jak bo nawet nie wiem jak mam wejść do tej strony żeby coś tam zacząć dukać :roll: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Mialo byc mlodziezowo co nie :eviltong: to pracuj nad stronka bo chce widziec efekt koncowy.:p Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='tigrunia'] Właśnie pracujemy nad formularzem kontaktowym :roll: Coś mu w języku PL nie wychodzi ino inglisz :cool1:[/quote] pa ruski zróbcie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Pegaza']Mialo byc mlodziezowo co nie :eviltong: to pracuj nad stronka bo chce widziec efekt koncowy.:p[/quote] Noo.. po luzacku :evil_lol: Właśnie pracujemy nad formularzem kontaktowym :roll: Coś mu w języku PL nie wychodzi ino inglisz :cool1: Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Pegaza']hihi :lol:[/quote] nu dawaj pagawarim :cool1: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Aga76']pa ruski zróbcie :evil_lol:[/quote] hihi :lol: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Aga76']pa ruski zróbcie :evil_lol:[/quote] ta jesio czego :shake: Mieciu się obraził chyba bo za dużo kombinuje :evil_lol: Gwiazdek ruchomych mi się zachciało :diabloti: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ja juz nie pamietam ruskiego..:cool1: Be mama nadzieje ze nas umiescisz w galerii przyjaciol:cool1::evil_lol: takie gwiazdki[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/74C.gif[/IMG] hihih Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='tigrunia']ta jesio czego :shake: Mieciu się obraził chyba bo za dużo kombinuje :evil_lol: Gwiazdek ruchomych mi się zachciało :diabloti:[/quote] A cio nooo :cool1: Mieciu strzelił focha :evil_lol: Gwiazdki ruchome fajne są, tyż kce żeby były :cool3: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Glodna jestem chyba zrobie sobie zapiekanke albo tosty:roll: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Pegaza']Ja juz nie pamietam ruskiego..:cool1: Be mama nadzieje ze nas umiescisz w galerii przyjaciol:cool1::evil_lol: takie gwiazdki[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/74C.gif[/IMG] hihih[/quote] Ja w ogóle nie znam ruskiego :cool1: Nigdy mnie nei uczyli na szczęście :evil_lol: Chyba muszę dołożyć następną podstronę w takim bądź razie :evil_lol: O no pikne gwiazdki :loveu: [quote name='Aga76']A cio nooo :cool1: Mieciu strzelił focha :evil_lol: Gwiazdki ruchome fajne są, tyż kce żeby były :cool3:[/quote] :evil_lol: Przekażę mu, że więcej osób kce gwiazdki :diabloti: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Oo sie Mieciu ucieszy nastepna stronka hihi z przyjaciolmi i tam tez beda te gwiazdki:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Pegaza']Glodna jestem chyba zrobie sobie zapiekanke albo tosty:roll:[/quote] Weź nie mów bo też głodna jestem :placz: Rano sobie sandwiche zrobiłam :loveu: [quote name='Pegaza']Oo sie Mieciu ucieszy nastepna stronka hihi z przyjaciolmi i tam tez beda te gwiazdki:evil_lol:[/quote] Jenyy ale ciężki człowiek :cool1: O jakiś guzikach do mnie mówi a skąd mnie wiedzieć co to :roll: Robi jeden dla przykładu, żebym skumała :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='tigrunia'] :evil_lol: Przekażę mu, że więcej osób kce gwiazdki :diabloti:[/quote] Obowiązkowo :multi: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]byle nie radzieckie hihihi[/COLOR][/SIZE] Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Są chwilowo gwiazdki ale nie chcą sie zmieniać :angryy: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Będą gwiazdki na stałe :roll: Coś tam jeszcze szuka, żeby dorobić ... Quote
Sara_i_Aris Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Cześć Be! Wenge z kremem :p Niby duży kontrast, ale ciekawy. Będziesz miała ciemne meble i jasno-czekoladowe ściany? Mi jak najbardziej taki wybór pasuje. Tylko jak to na żywo wygląda? :hmmmm: Fajny ten Twój projekt :loveu: Róziowy :sweetCyb: Quote
***Paulina*** Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Be super stronka:loveu::loveu::loveu: [SIZE=1]Tylko czemu nie po polsku???[/SIZE] Quote
AmiX Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 O kurka Beata jaka cudna stronka!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be! Wenge z kremem :p Niby duży kontrast, ale ciekawy. Będziesz miała ciemne meble i jasno-czekoladowe ściany? Mi jak najbardziej taki wybór pasuje. Tylko jak to na żywo wygląda? :hmmmm: Fajny ten Twój projekt :loveu: Róziowy :sweetCyb:[/quote] Cześć Sara :multi: Chyba tak zrobie .. wenge z kremem .. najwyżej wymienie jak będzie tragicznie :evil_lol: Dzięki :loveu: [quote name='***Paulina***']Be super stronka:loveu::loveu::loveu: [SIZE=1]Tylko czemu nie po polsku???[/SIZE][/quote] Cze Paulina :multi: Dzięki :loveu: Strona jest jeszcze nie dokończona ..zaraz spróbuję się zabrać za jakieś teksty :roll: [quote name='AmiX']O kurka Beata jaka cudna stronka!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/quote] :evil_lol: Też mi się podoba :loveu: Wersja jest już ostateczna :loveu: Teraz tylko porobię środek i będzie cycuś-glancuś :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Paulina :multi: Dzięki :loveu: Strona jest jeszcze nie dokończona ..zaraz spróbuję się zabrać za jakieś teksty :roll: [/quote] No to dobrze:loveu::loveu::loveu: Ale jak na razie jest super...:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='tigrunia']Będą gwiazdki na stałe :roll: Coś tam jeszcze szuka, żeby dorobić ...[/quote] Jakoś to przeżyjemy ;) Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Be a jaki ten Mieciu jest fajny?:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts