Kincia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jakie male takie grozne :loveu::loveu: Slicznie jej w tym ubranku :) Quote
Pegaza Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cze Tigriunia:p panienka cała jest sliczna:loveu: czy ta hodowla gdzie ja zakupiłaś ma swoją stronke? Quote
tigrunia Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Pegaza napisał(a): czy ta hodowla gdzie ja zakupiłaś ma swoją stronke? No własnie chyba nie ma :( Nie mogłam znaleźć a nie pytałam w sumie .. Hodują też Grzywacze Quote
tigrunia Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Mam tylko jej aukcje z allegro i własnie zajzałam.. i.. chyba sprzedają tą Yoreczkę , którą najpierw miałam od nich wziąść .. urodziła się 13 lipca i by pasowało, ze ma 3 m0-ce . To ona : http://www.allegro.pl/item259320432_yorka_malenka_sliczna_suczka_z_metryczka_.html Ale ta hodowczyni mówiła, że dla siebie ją zostawi - nie wiem o co chodzi ?? A wiecej suczek nie miała Quote
Pegaza Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Oj ale widze że daleko Bydgoszcz to nie mi po drodze ;) a wiesz ja to mówią, człowiek mysli Pan Bóg kreśli, czasem sytuacje nas zmuszają....:p Quote
tigrunia Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 No daleko , daleko .. Szukam zdjęć mojej bokserki [*] no i nie moge znaleźć .. chciałam wam ją pokazać .. była taka słodka Quote
Kasia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 My również wpadliśmy się przywitać :lol: Śliczna panienka rosnie z Jessi :loveu: Boksery to piękne psy! Przykro mi z Jej powodu [*] Quote
tigrunia Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 No witamy Cię Fidlasta , witamy :) Niestety nie mogę znaleźć więcej zdjęć Saruni :( Nie wiem co się stało :niewiem: Przecież miałam jej pełno na kompie a tu tylko jedno zostało :( Naprawdę nie wiem jak to możliwe :( Moze ktoś mi skasował ale czemu ?? :( Moja Sarunia :( Quote
Kincia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Sliczna byla Sarunia :loveu: Zapraszamy do siebie :P Quote
Aga76 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześć Beatko :Rose: Sarunia, prześliczna sunia, jestem pewna, że teraz radośnie biega po złotych liściach za Tęczowym Mostem. Pozdrawiam ciepło i życzę udanego czwartku. Quote
tigrunia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Witajcie kochane :multi: Wpadłam tylko ise przywitać i lecę do pracy. Zdjęcia Jessi muszę już robić na bierząco bo stare się skończyły.. pokombiuje coś dziś po pracy. papatki Quote
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dzień dobry :lol: Ty do pracy a my już w pracy od 7.30....Kawusia wypita, rogalik z nadzieniem czekoladowym zjedzony :loveu: Pozdrawiamy czwartkowo - prawie weekendowo :lol: Quote
tigrunia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Kasia napisał(a):Dzień dobry :lol: Ty do pracy a my już w pracy od 7.30....Kawusia wypita, rogalik z nadzieniem czekoladowym zjedzony :loveu: Pozdrawiamy czwartkowo - prawie weekendowo :lol: Ja w przyszłym tyg na 5 bede chodzić :p Pracuję w cukierni , ale jeszcze nic słodkiego nie jadłam :eviltong: Quote
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 W cukierni to i ja mogłabym pracować!!! Do woli objadałabym się pączkami, oponkami i bułakami z panami śliwkami :loveu: Quote
tigrunia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Kasia napisał(a):W cukierni to i ja mogłabym pracować!!! Do woli objadałabym się pączkami, oponkami i bułakami z panami śliwkami :loveu: No i skusiłaś mnie .. zeszłam przed chwilą po drożdżówę z budyńkiem i właśnie wcinam :lol: Swoją drogą - co wy macie z tymi oponkami ?? U nas to sie nazywa WIANKI. A jest u was taka tradycja, że 11 listopada je sie "rogale Marcińskie" ? Bo u nas jest ale im dalej w dół Polski to nikt nie wie o co chodzi jak dzwonie po zamówienia na nie ! Quote
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Pierwsze słyszę :roll: Ale za to ja mam tradycję: Dzień bez pączka lub oponki to dzień stracony :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Kasia napisał(a):Pierwsze słyszę :roll: Ale za to ja mam tradycję: Dzień bez pączka lub oponki to dzień stracony :evil_lol: Hehe.. ale chyba tłusty czwartek to obchodzicie , co ?? :eviltong: U nas na Andrzejki też dużo pączków idzie. A na wianki mówią też gniazdka u nas Quote
Guest Agata_B Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kasia napisał(a):W cukierni to i ja mogłabym pracować!!! Do woli objadałabym się pączkami, oponkami i bułakami z panami śliwkami :loveu: Ale mi apetytu narobiłaś :p Ja chcę pączka! :lol: Quote
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Tłusty czwartek to jest zawsze bardzo tłusto-pączkowy :grins: Z nazwą 'gniazdka' juz też sie spotkałam. Quote
madziasto4 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witamy :multi: Sarunia śliczna.. Duży 'rozrzut'- z boksera na yorka;) Quote
tigrunia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Witaj madzia .. rozrzut no dość spory .. Sara ważyła 28 kg a Jessi 1,5 kg :-o Quote
Pegaza Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witam bo małe jest piękne:loveu: ja też wole ten mniejszy rozmiar, do łożka w sam raz się mieści (bez podtekstów):eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Pegaza']Witam bo małe jest piękne:loveu: ja też wole ten mniejszy rozmiar, do łożka w sam raz się mieści (bez podtekstów):eviltong: Ihihihi, ćwinia :turn-l: Quote
Recommended Posts