Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 oo a mi juz mieso mieknie zara ide kartoszki strugac i surowke robic.. kuna nie umiem znalezc tych chodakow.. znalazlam zolte [URL]http://images31.fotosik.pl/302/36693d217f5f6ac4.jpg[/URL] i zielone [url]http://images33.fotosik.pl/303/6be01683c81e0deb.jpg[/url] Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Ja tam mam szczawiówkę jeszcze na dziś i na jutro :loveu: Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Be powaznie? mnie by m-a wygonil z chalupy jakby jadl 3 dni to samo a po drugie na slasku w niedziele musi byc swiateczny obiad czyli miecho kapucha i kluski:p Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Pegaza'] i zielone [URL]http://images33.fotosik.pl/303/6be01683c81e0deb.jpg[/URL][/quote] :loveu::loveu::loveu: Jadę na działkę się zrelaksować i ogony dotlenić... Dzielne 2Be i najedzone nareszcie :p Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Pegaza']Be powaznie? mnie by m-a wygonil z chalupy jakby jadl 3 dni to samo a po drugie na slasku w niedziele musi byc swiateczny obiad czyli miecho kapucha i kluski:p[/quote] Ano poważnie :loveu: Mój nie ma nic do gadania - albo żre to co jest albo sam se robi co innego :evil_lol: Też kiedyś jadałam w niedziele świąteczne obiady ale to jeszcze z byłym i jego mamusia pyszne obiadki robiła :loveu: Ale ja sie w to nie bawie :cool1: Nie chce mi sie :cool1: Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 no Aga zielone fajniste i podoba mi sie ze mozna je nosic z tym paseczkiem z tylu na pole i laki beda w sam raz zawsze mi szkoda jest butow niszczyc w te chaszcze jak wchodze z psami.. noo Be to se wychowalas chlopa:cool1: u mnie by to nie przeszlo jak juz mowilam ale moj m-a ciezko pracuje fizycznie wiec on po takich zupkach znikl by mi zupelnie..:evil_lol:musi jesc duzo i miesiscie:lol: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Pegaza']no Aga zielone fajniste i podoba mi sie ze mozna je nosic z tym paseczkiem z tylu na pole i laki beda w sam raz zawsze mi szkoda jest butow niszczyc w te chaszcze jak wchodze z psami.. noo Be to se wychowalas chlopa:cool1: u mnie by to nie przeszlo jak juz mowilam ale moj m-a ciezko pracuje fizycznie wiec on po takich zupkach [COLOR=Magenta]znikl by mi zupelnie[/COLOR]..:evil_lol:musi jesc duzo i miesiscie:lol:[/quote] Rozwiązanie z paskiem jest praktyczne i ciekawie wygląda. [COLOR=Magenta] ... do zniknięcia nie można dopuścić, nie można...[/COLOR] Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Pegaza'] noo Be to se wychowalas chlopa:cool1: u mnie by to nie przeszlo jak juz mowilam ale moj m-a ciezko pracuje fizycznie wiec on po takich zupkach znikl by mi zupelnie..:evil_lol:musi jesc duzo i miesiscie:lol:[/quote] Mój tyż fizycznie pracuje :evil_lol: Torty składa :evil_lol: Pewno, że ma fochy .. nei lubi zup ale co ma bidak zrobić jak nic innego nie ma ? :diabloti: Quote
Mała Rita Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Moj to sie cieszy ze w ogole cos zrobie do jedzonka :evil_lol: Chociaz on czesciej gotuje i niezle mu to wychodzi :loveu: Czesc Dziewczynki :loveu: Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Mała Rita']Moj to sie cieszy ze w ogole cos zrobie do jedzonka :evil_lol: Chociaz on czesciej gotuje i niezle mu to wychodzi :loveu: Czesc Dziewczynki :loveu:[/quote] No .. ta to ma dopiero fajnie !! :evil_lol: Cze Ritka mini :loveu: Quote
Kasia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 a tu jak zwykle najwięcej nagadane!!!! taski, szczewiki i inne cuda :loveu: u nas też TZ więcej gotuje bo tez lubi dobrze zjeść ale mi to pasi bo ja tez lubie duzo mięcha i dużo dobrego ale gotować to juz mnie się nie chce :cool1: Quote
AmiX Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bata ja mam ten sam problem :angryy:mój Adam mówi że zupa to nie obiad i co jest dla niego:roll:....ale się ostatnio wycwaniłam bo ja lubię zupy;)..... i udka które wrzucam do zupy to mu wyciągam i podsmażam....chyba nie widzi różnicy a dziwne bo zarzeka się że gotowanego mięsa nie lubi....:lol:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A naleśniki lub krokiety to tez nie obiad......:roll:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman]Mięso.....mięso......mięso.... :diabloti:[/FONT] Quote
Mała Rita Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Kasia']a tu jak zwykle najwięcej nagadane!!!! taski, szczewiki i inne cuda :loveu: u nas też TZ więcej gotuje bo tez lubi dobrze zjeść ale mi to pasi bo ja tez lubie duzo mięcha i dużo dobrego ale gotować to juz mnie się nie chce :cool1:[/quote] Mój TZ - cik właśnie jajecznicę smaży :loveu: a ja na dogo sobie siedzę :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Mała Rita'] Mój TZ - cik właśnie jajecznicę smaży :loveu: a ja na dogo sobie siedzę :evil_lol: [/QUOTE] mój smaży kotlety i kapustę robi zasmażaną a ja też siedzę na dogo :p Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Mój od 7 rano na giełdzie z moim autkiem a ja od 7:40 na dogo :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Amix u mnie by wyczul nie lubi udek w sosie:cool1: a wiecie co u mnie..:angryy: obiad zrobilam nie kluski sie gotuja patrze on siedzi na necie to mysle swoje wyciagne i se juz zjem nielubie nienawidze jak mi ktos w jedzeniu przeszkadza:mad: no jem se chwile iii wchodzi do pokoju pytam bedziesz jesc w tej chwili ? a on: z powietrza zyc nie bedzie..i gdzie on wogle ma ten obiad..ja: kluski sa w wodzie bo specjalnie nie wykladalam zeby nie stwardly ze lepiej jak sa gorace..On: ze moglam naszykowac ton podniesiony.. Ja: ze chcialam zrobic dobrze:on ze jak mam w nosie muchy to mam sie isc wylatac:angryy: kuna dogadzasz mu dwie surowki podane kompocik truskawkowy miecho kluchy a on Ci ze mam muchy w nosie:angryy: nie gadam z nim!! Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Pegaza']... Ja: ze chcialam zrobic dobrze:on ze jak mam w nosie muchy to mam sie isc wylatac:angryy: kuna dogadzasz mu dwie surowki podane kompocik truskawkowy miecho kluchy a on Ci ze mam muchy w nosie:angryy: [/quote] Jak mi podasz połowę tego, to cię po stopach będę całować :roll: [COLOR=PaleTurquoise]Widocznie M-A coś w tyłek ugryzło...[/COLOR] Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 :roflt: Jak w telenoweli brazylijskiej :roflt: A mówiłam żeby chłopom nie dogadzać ! :diabloti: Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ja wiem co go ugryzlo sa dwie opcje moje nie:cool1: lub niewyspany Aga to tak jest jak dogadasz facetowi a on tego nie docenia chyba mu Be podrzuce na tydzien hehe ee po stopach to nie musisz:lol: Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Pegaza'] Aga to tak jest jak dogadasz facetowi a on tego nie docenia chyba mu Be podrzuce na tydzien hehe [/quote] Hihi zapraszam :diabloti: Będzie miał ciągle "NIE" i zupki na obiadek :megagrin: Szybko doceni Twoją kuchnię :loveu: Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Pegaza'] ee po stopach to nie musisz:lol:[/quote] Za kompocik :loveu: Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Aga76']Za kompocik :loveu:[/quote] a dobry slodziutki:loveu: mam truskawy zamrozone i grzyby i takie tam mrozonki...nawet pietruszke zieloną:lol: zamula Wam dogo? Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Pegaza']a dobry slodziutki:loveu: mam truskawy zamrozone i grzyby i takie tam mrozonki...nawet pietruszke zieloną:lol: zamula Wam dogo?[/quote] rano mi muliło, teraz w normie Ja mieć jeszcze koperek i mieszanki warzywne tarkowane na zupy albo do mięs. Quote
tigrunia Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Ja mam zawsze koperek, warzywka z paczki wszelakie, pizze :loveu:, chlebek, lody :loveu: no i obowiązkowo ciasto dla sąsiadki :evil_lol: Jak jest jakaś promocja to biore więcej, mroze i po trochu jej zanosze jak np. moją paczke odbierze czy jakis rachunek :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Lody mialam w lato teraz nie mam miejsca juz na nie.. sa miecha zapiekanki frytki kluski z truskawkami i jakies inne no a mi muli.. Quote
Recommended Posts