Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Kasia wiem:p nawet mialam taka tapete w miski co Lukaszek ale juz zmienilam

robote powiadasz:roll: ja tez zara ide M-a pomoc w robocie moze se kosci troche ponaciagam bo cos zle spalam i mnie boli w prawym boku...

zauwazylam ze Be nie czyta wszystkiego:cool1:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']:megagrin:

Co tam ? Ja już po ciężkiej pracy :cool1: Robię sobie jakieś pół godziny - 1 przerwy na dogo :loveu: i lece dalej bo dziś mi tyle roboty dowalili, że już mi się odechciewa :roll:

Ide po kawe ...[/quote]

aż się zmęczyłam czytając..:diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']
robote powiadasz:roll: ja tez zara ide M-a pomoc w robocie moze se kosci troche ponaciagam bo cos zle spalam i mnie boli w prawym boku...

zauwazylam ze Be nie czyta wszystkiego:cool1:[/quote]
Robote powiadacie ? :p Ja mam dzis akcję "rozbieranie korytarzyka" :cool1: Robotnik umówiony i będzie sie dziś bawił. Mam taki ganek jakby czy nie wiem jak to nazwać wielkości mniej więcej 2x1,5 m i trzeba zlikwidować kasetony i boazerię - pod którą jest jakaś wełna czy cuś .. ojj ile będzie syfu :placz: No i kładziemy strukture :loveu: Matko .. potrzebna mi na gwałt strona od Renatki.. kto mi poszuka? Gdzies tu była :roll:

A z tym nieczytaniem wszystkiego to chyba real. Naumiałam sie zaczynać od pierwszego nieprzeczytanego postu no i chyba nie za bardzo mi pokazuje pierwszy nieprzeczytany :p
[quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu:[/quote]
Cze Asik :loveu:
[quote name='Jagódka&Uzi']aż się zmęczyłam czytając..:diabloti:[/quote]
A co ja mam wypracowania tu pisać ? :evil_lol:
U Jessi po staremu. Dziś na dzień dobry sprzątałam mega qpe którą ta małpa trzasnęła na środku pokoju :mad:
Aparat pojechalismy wczoraj oddać na gwarancje .. pytam sie tego mojego "Papiery masz" ? Odp."taa w kartoniku" No to dawaj.. wchodzimy do sklepu (RTV EURO AGD) ten tam gada,ze chce reklamacje złożyć, facet polazł do komputera ten patrzy w karton i : "kur** mać zostały na biurku":cool1: A ja:" A nie mówiłam?":megagrin: No i teraz nie wiem czy był po siłowni z tym czy nie :roll: Miał jechać a ja zapomniałam spytać.
No.. to się napisałam.. lete dalej :razz:

Posted

[quote name='tigrunia']
U Jessi po staremu. Dziś na dzień dobry sprzątałam mega qpe którą ta małpa trzasnęła na środku pokoju :mad:
Aparat pojechalismy wczoraj oddać na gwarancje .. pytam sie tego mojego "Papiery masz" ? Odp."taa w kartoniku" No to dawaj.. wchodzimy do sklepu (RTV EURO AGD) ten tam gada,ze chce reklamacje złożyć, facet polazł do komputera ten patrzy w karton i : "kur** mać zostały na biurku":cool1: A ja:" A nie mówiłam?":megagrin: No i teraz nie wiem czy był po siłowni z tym czy nie :roll: Miał jechać a ja zapomniałam spytać.
No.. to się napisałam.. lete dalej :razz:[/quote]

:-oJessi to tak często?

Faceci..mojemu to mogę przypominać a i tak nigdy nie wiem czy zapamięta:evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']2Be, lubie czytać te Twoje opowieści :evil_lol:

dobry :loveu:
u nas znów słoneczko i cieplutko!!![/quote]
Miło mi :grins:

Cze :loveu: A Ty sie z pracy zwolniłaś ? Madźka dała chorobowe czy jak ? :evil_lol:
[quote name='Jagódka&Uzi']:-oJessi to tak często?

Faceci..mojemu to mogę przypominać a i tak nigdy nie wiem czy zapamięta:evil_lol:[/quote]
Jo.. często bo Ł jak z nią wychodzi to nie patrzy czy coś zrobiła czy nie no i po 5 minutach dawaj do domu no i potem są niespodzianki :cool1:

Oni nigdy nie pamiętają .. :candle:

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czeee :cool1:
chciałaś to masz
i szukaj
[url=http://www.dogomania.pl/forum/search.php?searchid=4868465]Dogomania Forum - Wyniki wyszukiwania[/url][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czeee :cool1:
chciałaś to masz
i szukaj
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/search.php?searchid=4868465"]Dogomania Forum - Wyniki wyszukiwania[/URL][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]
Najlepsza :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Najlepsza :loveu:[/quote]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]B nie kumam :hmmmm:
pisz pełnymi zdaniami :icon_roc:
[/COLOR][/FONT] [/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]B nie kumam :hmmmm:
pisz pełnymi zdaniami :icon_roc:
[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
[/quote]
:splat: Tak - to do Ciebie było blondi! Najlepsza żeś i tyle :loveu: Boś mi znalazła no :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]Tęskno... :-([/COLOR]
[quote name='Pegaza']Cze przelotem bo spac sie wybieram...:cool1:[/quote]
[COLOR=Black]Cze D-E :multi:[/COLOR]
[quote name='Kincia']A tu jak zwykle nagadane ufff xD
No to czekamy na aparat xD[/quote]
Aparat został odstawiony wczoraj :razz: Tylko nie zapytałam na jak długo go zabrali :cool1:

Remont się zaczął :multi: Muszę do jutra zdecydować gdzie chce światełka mieć i czy chcę kontakt jakiś tam :roll: Skrobałam znów ściany z tapet :cool1: Ojj jak ja to lubię.. a ta tapeta jakaś wybitna była bo w ogóle odejść nie chciała :angryy: Dziś będzie położona pierwsza warstwa tynku bo trzeba wyrównać ściany (jak budowali ten dom to mój tata w piwnicy bimber pędził :cool1:)
No i na tyle.. ide do faktur :cool1:

Posted

ja wiedziałam, że tu będzie najwięcej nagadane...i sie nie myliłam :cool1:

wybieram się do Ikei, chciałabym na ten weekend ale TZ ma imprezę w piątek i nie wiem czy będzie w sobotę na chodzie...ewentualnie następny weekend ale ja w gorącej wodzie kąpana chciałabym już :p

Posted

[quote name='Kasia']ja wiedziałam, że tu będzie najwięcej nagadane...i sie nie myliłam :cool1:

wybieram się do Ikei, chciałabym na ten weekend ale TZ ma imprezę w piątek i nie wiem czy będzie w sobotę na chodzie...ewentualnie następny weekend ale ja w gorącej wodzie kąpana chciałabym już :p[/quote]
A co zamierzasz kupić? Ja lampe potrzebuje z Ikei i takie szafki mają fajne na buty co to można do ściany przykręcić i np. skarpetki tam trzymać :razz: Oooo.. na zabawki by to było fajne ;)

Posted

chce z Ikei troszke takich pierdółek typu pudełka kartonowe, pojemniki na przyprawy, półki do kuchni i łazienki, dywanik do przedpokoju jakiś, cos na moje tusze i kredki do oczu bo walają sie po całej łazience ...takie bzdety w sumie ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Hej deszczowo i ponuro
kuna nie chca mi wlazic emoty inne..

Be ja bede sciagac tapety w przyszlym tygoniu ale nie u mnie w mieszkaniu..[/quote]
Ta pogoda mnie dobija :cool1:
D-E pracy poszukałaś ? za remonty sie bierzesz? :evil_lol:
Ja właśnie wróciłam z Castoramy (mam kawałek od firmy). Kupiłam gipsy jakieś, metalowe długie coś i chyba w sumie nic więcej aa.. wałek do jakiegoś wzorka ale bardzo mały wybór był :mad: Nie mam takiego jak chciałam :placz:
[quote name='Kasia']chce z Ikei troszke takich pierdółek typu pudełka kartonowe, pojemniki na przyprawy, półki do kuchni i łazienki, dywanik do przedpokoju jakiś, cos na moje tusze i kredki do oczu bo walają sie po całej łazience ...takie bzdety w sumie ;)[/quote]
W Ikei to sie zazwyczaj bzdety kupuje :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']taa pracuje na swoim:cool1:

i za jutro trzymac kciuki mocno bo ten wet mnie przeraza ja zawsze mam obawy ze pies sie nie wybudzi...[/quote]
O jenysiu :-o To już jutro ? :-o:shake: Na pewno będzie dobrze :thumbs:

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czeee B
gie gie mi nie chodzi :-(
przychodzę z tym samym likierem co wtedy :cool1:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]czeee B[/COLOR][/FONT]

[FONT=Courier New][COLOR=magenta]gie gie mi nie chodzi :-([/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]przychodzę z tym samym likierem co wtedy :cool1:[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Ty ja juz 2 godziny czekam na Cie .. :placz:

Posted

[quote name='tigrunia']Ty ja juz 2 godziny czekam na Cie .. :placz:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nie rycz :mad:
toż jestem już :loveu:
jak remont idzie?? :razz:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]nie rycz :mad:[/COLOR][/FONT]

[FONT=Courier New][COLOR=magenta]toż jestem już :loveu:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]jak remont idzie?? :razz:[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Tak jest :loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu:
Ciulowo :cool1: Tzn. szybko w miare ale bajzel i nic więcej :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Tak jest :loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu:
Ciulowo :cool1: Tzn. szybko w miare ale bajzel i nic więcej :cool1:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]poczebujesz wzparcia? :cooldevi:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]