tigrunia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Pegaza']a no to tylko oddac do naprawy.. wypralam je i dalam odzywke alla i jest o wiele lepiej ale juz nie bede kombinowac i tylko alla bede kupowac.. :p nawet sie zrymowalo[/quote] Warto sie troche pomeczyc i pokombinowac z doborem odpowiednich kosmetykow. Ja juz chyba 4 moze 5 roznych marek uzywalam:cool1: Quote
Pegaza Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 to sa moje 5 i najlepiej wyszedl all nie dosc ze sa ekonomiczne to i cena mozliwa :p wieksza butelka jest... Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Pegaza']to sa moje 5 i najlepiej wyszedl all nie dosc ze sa ekonomiczne to i cena mozliwa :p wieksza butelka jest...[/quote] Alla jeszcze nie probowalam.. chyba czas to nadrobic :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 noo a tera maja promocje :lol: kurde muszem zadzwonic i sie omowic na ta wizyte z Livka z klami.. i zdecydowac do ktorego mam ja zawiezc weta.. bo one raczej nie wypadna same..:shake: Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Pegaza']noo a tera maja promocje :lol: kurde muszem zadzwonic i sie omowic na ta wizyte z Livka z klami.. i zdecydowac do ktorego mam ja zawiezc weta.. bo one raczej nie wypadna same..:shake:[/quote] Ile Livka ma m-cy ? Quote
Pegaza Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 10 zara fotki dam tej firany ino zapomnialam lampe zalaczyc i ciemno jest.. ale cosik idzie zobaczyc.. no i Livke po kapaniu ktora w miejscu ustac nie mogla.. [url]http://images29.fotosik.pl/286/31f159a804b1dc5amed.jpg[/url] ona tu mnie zaczepiala do zabawy i szczekala Quote
Aga76 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Cześć 2Be :loveu: Dario, świetna fotka :thumbs: Quote
Pegaza Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Cze Be poniedzialek:multi: taa ten jej kucor jest nafajnieszy:lol: jestem umowiona na srode na godz 11 klamka zapadla rwiemy zebole:-( Quote
tigrunia Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Pegaza'] zara fotki dam tej firany ino zapomnialam lampe zalaczyc i ciemno jest.. ale cosik idzie zobaczyc.. no i Livke po kapaniu ktora w miejscu ustac nie mogla.. [URL]http://images29.fotosik.pl/286/31f159a804b1dc5amed.jpg[/URL] ona tu mnie zaczepiala do zabawy i szczekala[/quote] Ale roztrzepana :loveu: D-E czemu tak mało nam jej pokazujesz :mad: [quote name='Aga76']Cześć 2Be :loveu: [/quote] Cze Agus :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Be poniedzialek:multi: taa ten jej kucor jest nafajnieszy:lol: jestem umowiona na srode na godz 11 klamka zapadla rwiemy zebole:-([/quote] I jak po "operacji" ? Quote
AmiX Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Cześć Beata :) Kiedy będą fotki Jessi:loveu: Ja jestem na uczelni:placz: mam okienko a właściwie to mi się już kończy....lece na Zarządzanie strategiczne......dzisiaj jestem od 8 do 18:placz: ale jutro wolne:multi: Pozdrawiam Ania Quote
Pegaza Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Be napisalam w srode:cool1: ale przelozylam na piatek bo mi najlepiej pasuje..na godzine 9:30 Quote
Jagódka&Uzi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Uzi będzie miał zaraz 13 miesięcy i wciąż jednego zębola. Niestety też trzeba będzie rwać. Quote
tigrunia Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='AmiX']Cześć Beata :) Kiedy będą fotki Jessi:loveu: Ja jestem na uczelni:placz: mam okienko a właściwie to mi się już kończy....lece na Zarządzanie strategiczne......dzisiaj jestem od 8 do 18:placz: ale jutro wolne:multi: Pozdrawiam Ania[/quote] Hejka :multi: Fotek Jess na razie nie będzie bo aparat kaput :cool1: [quote name='Jagódka&Uzi']Uzi będzie miał zaraz 13 miesięcy i wciąż jednego zębola. Niestety też trzeba będzie rwać.[/quote] No w tym wypadku to już raczej nie uniknione :shake: Co słychać dziołszki z wieczorka ? :loveu: Quote
Kasia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 haha, Beatrycze czyta między wierszami :evil_lol: D-E, mam se takie same meble :p Quote
tigrunia Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 O kurka faktycznie :-o A czemu ja myślałam, ze dziś środa ? :cool1: Quote
Kasia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='tigrunia'] A czemu ja myślałam, ze dziś środa ? :cool1: [/QUOTE] a czemu ja znów nie mogę wielokrotnie cytować...? Quote
tigrunia Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Kasia']a czemu ja znów nie mogę wielokrotnie cytować...?[/quote] Bo tylko VIPy mogą :megagrin: Quote
Kasia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='tigrunia'] Bo tylko VIPy mogą :megagrin: [/QUOTE] A gdzie Ty Vipem jesteś? Nie widac... Zwrócili Ci chociaż abonament, który opłaciłaś? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Kasia']A gdzie Ty Vipem jesteś? Nie widac... Zwrócili Ci chociaż abonament, który opłaciłaś? :evil_lol:[/quote] E tam.. wazne, ze multicytować moge :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi'] aa no właśnie o co w tym biega..? Ja też już nie mogę. Od czego to zależy? [/QUOTE] bo to pewnie trza abonament opłacić se :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='tigrunia']E tam.. wazne, ze multicytować moge :evil_lol:[/quote] aa no właśnie o co w tym biega..? Ja też już nie mogę. Od czego to zależy? Quote
tigrunia Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']aa no właśnie o co w tym biega..? Ja też już nie mogę. Od czego to zależy?[/quote] Od tego czy abonament opłacisz :diabloti: Tak mi sie wydaje .. :cool1: Quote
AmiX Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='tigrunia']Od tego czy abonament opłacisz :diabloti: Tak mi sie wydaje .. :cool1:[/quote] Nie..... to jakieś usterki bo ja wczoraj nie mogłam a dzisiaj mogę:multi: Quote
tigrunia Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='iberia']B VIP :evil_lol:[/quote] :megagrin: Co tam ? Ja już po ciężkiej pracy :cool1: Robię sobie jakieś pół godziny - 1 przerwy na dogo :loveu: i lece dalej bo dziś mi tyle roboty dowalili, że już mi się odechciewa :roll: Ide po kawe ... Quote
Recommended Posts