Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

karkakarka napisał(a):
Jak nie ma się czym chwalić!
Brawo dla Buff :)

Zdjęcia prosimy :roll:

Pewnie, że jest czym się chwalić ;)

Gratulujemy :klacz::klacz::klacz:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jakto nie będzie zdjeć:) Jak nie z wystawy to powystawowe prosimy:) no i moze małe dziewczynki byś nam pokazała...zaraz pójdą do swoich domków jak chłopaczki Kleo:)

Posted

tigrunia napisał(a):
Najpierw Ada mi pokaż do ocenzurowania :evil_lol:

Jadę dziś z dziewczynkami na tatuaże :cool3: Teraz to dopiero będą laski :multi:

Be,lepsze są bez cenzury :siara:
Oj,będą laski :loveu:

Posted

A moje chłopaki nie musieli nigdzie jechać, tatuaże przyjechały do nich ;) Gdzie tatuujesz, uszy czy pachwiny? Mam nadzieję, że laski będą dzielne i obędzie się bez płaczu :)

Posted

[quote name='jot11']Be,lepsze są bez cenzury :siara:
Oj,będą laski :loveu:
Faktycznie - obyło się bez cenzury :cool3:
[quote name='*kleo*']A moje chłopaki nie musieli nigdzie jechać, tatuaże przyjechały do nich ;) Gdzie tatuujesz, uszy czy pachwiny? Mam nadzieję, że laski będą dzielne i obędzie się bez płaczu :)
Uszy..
Trochę pokwiczały, jedynka nawet mnie użarła :crazyeye: No i oczywiście pomyliłam psy :splat:Trójkę zamieniłam z jedynką :shake: O ja gapaaa :roll: No trudno..
Pani kierownik dziewczyny się podobały i radziła zostawić jedynkę no ale nie spełnia ona moich oczekiwań i zostawiać niestety żadnej nie planuję .. Jutro zrobię laskom zdjęcia bo dziś już sił mi brak.. :roll:

No i Buff w Inowrocławiu:

Szczery uśmiech do sędziny :diabloti:

A tu Pani sędzina narzekała oczywiście, że Buff drobna.. znaczy się w żartach oczywiście no ale wiadomo o co cho..

Jakaś ja zgarbiona :oops:

Ada bardzo, bardzo dziękujemy za zdjęcia :loveu:

Posted

Tak psioczyłaś na ten włos, a ja widzę że on całkiem długi :)

Be jak Tobie się udaje wystawiać na obcasach? Ja to nie umiem ni chu chu, z Gracką to może jeszcze by uszło, ale Ulka tak zapierdacza że bym chyba zgubiła te buty, nawet takie niskie :evil_lol:

Posted

Be, ale laska z Ciebie :)
Buff pieknie wygląda :)
Ona aż taka kruszynka jest, że sędzina się czepia ???
Ja to sie boję, że jak ze swoją olbrzymką Viky pojadę to dopiero bedzie gadania ;) Czy mi sie wydaje czy suczka wystawiana przez kobietkę z różowymi rękawami do maleńkich nie należy ???

Posted

[quote name='Princess_York']Uśmiech najlepszy:evil_lol: i jakie bielusieńkie zęby :p :loveu: .
Sie wie :cool3:
[quote name='agamewa']Super zdjęcia........
Ano :loveu::evil_lol:
[quote name='dzasta']Be dawaj wydziargane Lachony

Be dobrze że błocka nie było bo by Ci się jeszcze obcasik złamał ;)
Później będą :eviltong:

No średnio wygodnie mi było w tych butach ale że zabierałam koleżankę, która zawsze się spóźnia to nie zdążyłam już podjechać do letniej rezydencji po trzewiki :shake:
[quote name='karkakarka']http://images42.fotosik.pl/207/0c93d200a2ced15emed.jpg ale Buff ma włosy!
A ile Buff waży, ze tak na nią narzekają, że drobna?
Gdzie? Serio ma? :crazyeye:
Tu nie o wagę chodzi tylko o budowę ;) Aktualnie waży 2 kg. Jakiś czas temu ważyla 2,2 kg ale wiele lepiej nie wyglądała ..
[quote name='Doti1986']http://images42.fotosik.pl/207/0c93d200a2ced15emed.jpg Ta mi się podoba najbardziej:)
:cool3:
[quote name='*kleo*']Tak psioczyłaś na ten włos, a ja widzę że on całkiem długi :)

Be jak Tobie się udaje wystawiać na obcasach? Ja to nie umiem ni chu chu, z Gracką to może jeszcze by uszło, ale Ulka tak zapierdacza że bym chyba zgubiła te buty, nawet takie niskie :evil_lol:
Ja mówiłam, że jest krótki? Coś mi się nie wydaje :eviltong: Włos nie rośnie jej na kufie, uszach (nie miałam nawet za co złapać uszu przy robieniu fryzu wystawowego:shake:) .. grzbiet jak urósł tak się trzyma. Ale włosy Buff są bardzo bardzo rzadkie!!

Jak zapierdacza? Trza ją przyhamować :roll: No chyba, że ma taki szybki chód ale jak to możliwe ? :roll:
[quote name='Viky i Ja']Be, ale laska z Ciebie :)
Buff pieknie wygląda :)
Ona aż taka kruszynka jest, że sędzina się czepia ???
Ja to sie boję, że jak ze swoją olbrzymką Viky pojadę to dopiero bedzie gadania ;) Czy mi sie wydaje czy suczka wystawiana przez kobietkę z różowymi rękawami do maleńkich nie należy ???
No jest kruszynka :-( Słusznie się czepia ..
Większe są fajniejsze :loveu: Nie martw się o Vikunię tylko zacznij Ty dbać o ten włos :mad:
Z różowymi rękawami to nasza Ada (która zamknęła galerię i zwiała z dogo:mad:) i jej Zahira, która zdobyła 1 lokatę + CWC :multi: Suczka jest wielkości Buff ale jest mocniejszej budowy - bardzo fajna no i włosa ma sporo więcej :loveu:
Sama widzisz dwie suki podobnej wielkości a jak diametralnie się różnią.. :roll:

Laski dziś były na szczepieniu i odsypiają teraz stres. Ja zaraz też idę spać więc fotki będą wieczorem :multi:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja mówiłam, że jest krótki? Coś mi się nie wydaje :eviltong: Włos nie rośnie jej na kufie, uszach (nie miałam nawet za co złapać uszu przy robieniu fryzu wystawowego:shake:) .. grzbiet jak urósł tak się trzyma. Ale włosy Buff są bardzo bardzo rzadkie!!

Jak zapierdacza? Trza ją przyhamować :roll: No chyba, że ma taki szybki chód ale jak to możliwe ? :roll:

Oj coś tam marudziłaś :eviltong: Gracja też ma na uszach 3 włoski, reszta na szczęście jakoś jej zgęstniała ostatnio :) Ale wąsów do ziemi to chyba nigdy nie udałoby mi się zapuścić :shake: Z resztą ponoć ostatnio wszystko sobie oberwała...

Ulki hamować nie ma po co, ona tak ma i dobrze wygląda jak tak sunie, za każdym razem była chwalona za dynamiczny ruch :) ja po prostu tak 'umiem' chodzić na obcasach, że miałabym problem :eviltong:

Posted

*kleo* napisał(a):
Oj coś tam marudziłaś :eviltong: Gracja też ma na uszach 3 włoski, reszta na szczęście jakoś jej zgęstniała ostatnio :) Ale wąsów do ziemi to chyba nigdy nie udałoby mi się zapuścić :shake: Z resztą ponoć ostatnio wszystko sobie oberwała...

Ulki hamować nie ma po co, ona tak ma i dobrze wygląda jak tak sunie, za każdym razem była chwalona za dynamiczny ruch :) ja po prostu tak 'umiem' chodzić na obcasach, że miałabym problem :eviltong:

Ale Buff w ogole nie ma włosów na uszach o to chodzi :eviltong: Ma taki "meszek" tylko :shake: O włos do ziemi to raczej nie trudno jak się papilotuje tym bardziej się dziwię, że Gracka nie ma.. :roll: Ja już przestałam Buff papilotować bo zamierzam zrobić jej tylko hodowlankę.. plany o "wielkiej karierze" wystawowej już dawno legły w gruzach :-(
Ze skórą Buff na reszcie zaczyna się polepszać.. wczoraj dostałam jeszcze nowe leki plus szampon złuszczający, dziś wykupiłam receptę - 50 zł za 14 tabletek :shake: Jestem bankrutem :evil_lol: A jeszcze wyprawki dla dziewczyn mi zostały do kupienia :crazyeye: Właśnie .. muszę zadzwonić co z nimi :roll:

Posted

tigrunia napisał(a):
O włos do ziemi to raczej nie trudno jak się papilotuje tym bardziej się dziwię, że Gracka nie ma.. :roll:
Ze skórą Buff na reszcie zaczyna się polepszać.. wczoraj dostałam jeszcze nowe leki plus szampon złuszczający, dziś wykupiłam receptę - 50 zł za 14 tabletek :shake: Jestem bankrutem :evil_lol: A jeszcze wyprawki dla dziewczyn mi zostały do kupienia :crazyeye: Właśnie .. muszę zadzwonić co z nimi :roll:

Ja też się dziwię, że nie ma, no ale co zrobić... Tzn. na grzbiecie już by miała spokojnie do ziemi, gdyby nie była podcięta do porodu, ale wąsy stanęły jakby (albo mi się wydaje). Ale też z nią kariery robić nie będę ;)

Toś się wykosztowała fest. Ale przynajmniej jest poprawa :)

Posted

tigrunia napisał(a):
Sie wie :cool3:

Gdzie? Serio ma? :crazyeye:
Tu nie o wagę chodzi tylko o budowę ;) Aktualnie waży 2 kg. Jakiś czas temu ważyla 2,2 kg ale wiele lepiej nie wyglądała ..

No jak to gdzie! Ma ładny, długi, prosty włos :loveu: Może jak nie będzie miała problemów ze skórą to zrobi się gęściejszy :) Masz jeszcze jakieś zdjęcia Buffinki?