...::Basia::... Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='tigrunia']Moja mama też używa tego określenia :cool1: :eviltong: Żałuj dziewczyno :eviltong: :evil_lol: Ja szaleję i za każdym razem mam co innego :cool3: Poprzednie miałam mocno różowe ale nie aż takie wściekłe :eviltong: z białymi kwiatkami z akrylu na serdecznych ;) A najfajne to były turkusowe ślubne :loveu: Kurde wszyscy się śmieją z biednej świni :cool1: :diabloti: To tylko złudzenie :eviltong: Słońca dawno nie ma a na solarium tyż dawno mnie nie widzieli :cool1: No to dalej z rodziny świniowatych :diabloti: http://images45.fotosik.pl/211/0bfe50a662ee0f48med.jpg] Świnka boska:loveu::evil_lol: Nie chodź na solarium bo od tego skura sie szybciej starzeje i różne raki skury sie robią!:eviltong: Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 ...::Basia::... napisał(a):Świnka boska:loveu::evil_lol: Nie chodź na solarium bo od tego skura sie szybciej starzeje i różne raki skury sie robią!:eviltong: A od słońca to niby nie ? :eviltong: Co ja zrobię jak lubię .. :p Kasia to miejsce jest niecałe 150 km od Ciebie ;) Quote
...::Basia::... Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 tigrunia napisał(a):A od słońca to niby nie ? :eviltong: Co ja zrobię jak lubię .. :p Kasia to miejsce jest niecałe 150 km od Ciebie ;) A od słońca mniej:p Czemu żadnych fotek nie ma?:-( Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='...::Basia::...']A od słońca mniej:p Czemu żadnych fotek nie ma?:-( Ależ bardzo proszę :diabloti: Na lewo patrz :diabloti: Na prawo patrz :evil_lol: I taki co to mu giry obciełam :oops: Quote
...::Basia::... Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 hahaha:evil_lol: A o panienkach nic nie masz:eviltong: Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 ...::Basia::... napisał(a):hahaha:evil_lol: A o panienkach nic nie masz:eviltong: No w sumie masz rację .. dawno nie było ich zdjęć :oops: Quote
...::Basia::... Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 tigrunia napisał(a):No w sumie masz rację .. dawno nie było ich zdjęć :oops: Noo to wstawiaj wstawiaj a nie tyliko świnki:evil_lol: nawet uczesane być nie musza:eviltong: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie znam tego kosciola bo ja takich miejsc nie zwiedzam;) i miasta tez nie kojarze.. oo jest i koopa:evil_lol: ciekawe czyja:evil_lol: http://images40.fotosik.pl/207/b5090a4cb41c3564med.jpg Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='...::Basia::...']Noo to wstawiaj wstawiaj a nie tyliko świnki:evil_lol: nawet uczesane być nie musza:eviltong: Może jutro coś zrobie :eviltong: [quote name='Pegaza']Nie znam tego kosciola bo ja takich miejsc nie zwiedzam;) i miasta tez nie kojarze.. oo jest i koopa:evil_lol: ciekawe czyja:evil_lol: http://images40.fotosik.pl/207/b5090a4cb41c3564med.jpg Ja tam też nadgorliwa nie jestem ani moja mama no ale pozwiedzać sobie można a miejsce robi wrażenie ;) No przecie nie moja :eviltong: Kurde mam talent nie obejrzałam :-( Musiałam takiego jednego zawieźć do domu i doopa .. na końcówke przyjechałam :placz: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ja wiecej pisalam niz patrzylam :cool1: galeryjki podowiedzalam zalegle.. Quote
karkakarka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ha, to tak jak ja :) Czytałam i co chwila zaglądałam na TV czy ktoś ciekawy występuje :) Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 No widzisz Daria - przyjemne z pożytecznym :eviltong: Przełączyłam na polsat - zaraz Gotowe na wszystko będą :loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 A!!! To ja spadam :D Bo to mój serial :loveu: Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 karkakarka napisał(a):A!!! To ja spadam :D Bo to mój serial :loveu: hehe mój też :loveu: :eviltong: Jeszcze Jak oni spiewają leci .. :cool1: Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Pegaza napisał(a):Maniaki filmowe:evil_lol: Serialowe :eviltong: Mam Advocat i chipsy :cool1: Cos nie bardzo pasują :cool1: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 tigrunia napisał(a):Serialowe :eviltong: Mam Advocat i chipsy :cool1: Cos nie bardzo pasują :cool1: hehe tez mam taki zestaw w domu ale razem nie probowalam:evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Pegaza napisał(a):hehe tez mam taki zestaw w domu ale razem nie probowalam:evil_lol: Radzę nie próbować :eviltong: Kurde no nie mam czym tego zagryźć :cool1: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 tigrunia napisał(a):Radzę nie próbować :eviltong: Kurde no nie mam czym tego zagryźć :cool1: to popij woda:evil_lol: a mnie suszy po leczo na obiad je jadlam i na kolacje tez mialam smaka na nie..i teraz skutki..:cool1: Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Pegaza napisał(a):to popij woda:evil_lol: a mnie suszy po leczo na obiad je jadlam i na kolacje tez mialam smaka na nie..i teraz skutki..:cool1: Fajny jest efekt jak się ciepłą herbatą popija :loveu: :evil_lol: Ups.. zrób sobie herbaty w termos :diabloti: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 tigrunia napisał(a):Fajny jest efekt jak się ciepłą herbatą popija :loveu: :evil_lol: Ups.. zrób sobie herbaty w termos :diabloti: cola popilam..ide pod prysznic i biore sie za testy..choc nie bardzo mi sie chce:roll: ale nie ma co robic wiec to wykorzystam.. to milego ogladania i chrupania oraz picia:P pa Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Pegaza napisał(a):cola popilam..ide pod prysznic i biore sie za testy..choc nie bardzo mi sie chce:roll: ale nie ma co robic wiec to wykorzystam.. to milego ogladania i chrupania oraz picia:P pa No to miłego wieczorku :loveu: pa pa Quote
laurin Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Cześć:loveu: Wpadłam wieczorkiem na chwilkę:loveu: Pokaż swoje dziewczynki:multi: Quote
Doti1986 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Witamy się gorąco w chłodny niedzielny poranek:loveu: Quote
tigrunia Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 laurin napisał(a):Cześć:loveu: Wpadłam wieczorkiem na chwilkę:loveu: Pokaż swoje dziewczynki:multi: Cześć Ania :multi: Nooo coś by się przydało wstawić :oops: Może coś dziś zrobię .. ;) Doti1986 napisał(a):Witamy się gorąco w chłodny niedzielny poranek:loveu: Oj kurcze paskudna pogoda :angryy: Idę śniadanie robić - gościa dziś mamy :cool1: Quote
Recommended Posts