Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ja też zaglądam, ale jakoś tak nie piszę ; ) [quote name='Ewa3'] Myslalam ze Luna tez odrazu padnie, a tymczasem byla pelna energi;). wogle z smieszny niej piesek. [/quote] Czemu uważasz, że moja Luna jest śmieszna ?:razz::eviltong: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Iza13']Ja też zaglądam, ale jakoś tak nie piszę ; ) Czemu uważasz, że moja Luna jest śmieszna ?:razz::eviltong:[/quote] prosze mi sie tu nie ukrywac i pisac :eviltong: No a co nie jest smieszna:lol:Niufki wogle sa smieszne. Luna z wygladu przypomina Niufka a dusze ma pelna energi:p smieszne takie stworzonko z niej:loveu: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Ewa3']prosze mi sie tu nie ukrywac i pisac :eviltong: No a co nie jest smieszna:lol:Niufki wogle sa smieszne. Luna z wygladu przypomina Niufka a dusze ma pelna energi:p smieszne takie stworzonko z niej:loveu:[/QUOTE] [COLOR="LightBlue"][SIZE="1"]Bo to nie "Niufek" [/SIZE][/COLOR] :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='akodirka'][COLOR=lightblue][SIZE=1]Bo to nie "Niufek" [/SIZE][/COLOR]:evil_lol:[/quote] A niby co;)?? Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Ewa3']A niby co;)??[/QUOTE] pies, dokadniej sucz :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 No wlansie czyli Niufek:evil_lol: dla mnei to i tak Niufek i juz:lol: nie wiem czemu tak do niej mowie ale jakos mi tak pasuje:P Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Ewa3']prosze mi sie tu nie ukrywac i pisac :eviltong: No a co nie jest smieszna:lol:Niufki wogle sa smieszne. Luna z wygladu przypomina Niufka a dusze ma pelna energi:p smieszne takie stworzonko z niej:loveu:[/quote] Dobra będę pisać :P Powiem Ci, że ona jeszcze niedawno była zdecydowanie mniej energiczna, ale Sarcia i rowerek sprawiły, ze Luna zaczęła się szybciej ruszać :razz: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 hehe no to fajnie;) Teraz ta energicznosc przyda Wam sie do agility:eviltong: [COLOR=cyan]dziewczyny a moze wpadniecie w weekend do Bialego na trening? co Wy na to:P?[/COLOR] Quote
martita Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dziewczyny, a wy teraz macie wakacje???:cool3: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Ewa3'] Teraz ta energicznosc przyda Wam sie do agility:eviltong: [COLOR=cyan]dziewczyny a moze wpadniecie w weekend do Bialego na trening? co Wy na to:P?[/COLOR][/quote] Oby :P W ten weekend ? Zapytaj Agatki :razz: [quote name='Ewa3']Taaaak!!!!:multi::multi:[/quote] Ja też, ja też :razz: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewa przeciez cos mowilas, ze w łikend nie mozesz Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Bardzo chętnie :loveu: Tylko sie boje jak moja wredota sie zachowa w empeku.. tymbardziej jak będzie zatłoczony :roll: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 tak mowilam ale jednak niegdzie nie jade w ten weekend wiec juz moge;) Agata sprubuj ;) Moze nie bedzie az tak zle;) jak nie sprubujesz to sie nie dowiesz:P Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Ewa3'] Agata sprubuj ;) Moze nie bedzie az tak zle;) jak nie sprubujesz to sie nie dowiesz:P[/quote] Właśnie ! Ja też się bałam, a jak się okazało to nie było czego ; ) Nawet Luna juz bez problemu do pociagu ze schodkami wsiada :P Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ale ja bardzo chętnie spróbuje ;) mówie tylko że sie boje, bo sie boje :P ledwie z nią do czarnej dojechałam, no ale to był pierwszy raz ;) długo tam sie jedzie empekiem? i jaką linią? 4, 19? czy jeszcze coś innego? ;) Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='agaciaaa']Ale ja bardzo chętnie spróbuje ;) mówie tylko że sie boje, bo sie boje :P ledwie z nią do czarnej dojechałam, no ale to był pierwszy raz ;) długo tam sie jedzie empekiem? i jaką linią? 4, 19? czy jeszcze coś innego? ;)[/quote] Pierwszy raz zawsze jest najgorszy ; ) Pamiętasz jak musiałam moja Lunę za szelki wciągać do pociągu ? :P No trochę długo ; ) 19 Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Iza13']Pierwszy raz zawsze jest najgorszy ; ) Pamiętasz jak musiałam moja Lunę za szelki wciągać do pociągu ? :P No trochę długo ; ) 19[/quote] Pamiętam :evil_lol: ja Sare też do pociągu pierwszy raz wpychałam :lol: do pksu o dziwo sama chętnie weszła, wręcz sie pchała :eviltong: No właśnie, jeszcze jest taka sprawa, że jak bym już miała jechać, to wole pksem- mam za darmo i zupełnie bez sensu wywalać kase na pociąg. Pies w pksie też taniej, a wcale nie jest tak dużo wygodniej pociągiem, przynajmniej mi ;) No i można wysiąść na Jurowieckiej i wsiąść w empek gdzieś tam, zamiast aż z dworca jechać. Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='agaciaaa']Ale ja bardzo chętnie spróbuje ;) mówie tylko że sie boje, bo sie boje :P ledwie z nią do czarnej dojechałam, no ale to był pierwszy raz ;) długo tam sie jedzie empekiem? i jaką linią? 4, 19? czy jeszcze coś innego? ;)[/quote] z dworca to 19 najprosciej na plac ale dojezdza tez 4, 13, i 7 spoko dasz rade;) Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Dobranoc ide spac;) Jutro trzeba zlozyc papiery do szkoly:lol: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Ewa3']Dobranoc ide spac;) Jutro trzeba zlozyc papiery do szkoly:lol:[/quote] Dobranoc :loveu: A no trzeba, o 10 mam autobus, a jeszcze będę musiała rano głowę umyć, nie wiem jak wstanę :roll::evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 My zaglądamy - tylko czasu brak, żeby zawsze coś napisać - fotki SUPER! :loveu: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nie piszcie tak duzo, bo nie chce mi sie czytac :razz: A ja jeszcze papierow nie zanioslam :diabloti: Quote
Ewa3 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Osz TY wredna!! jak mozesz;):evil_lol: a nie czytaj jak Ci sie nie chce:eviltong: Ja papiery juz zanioslam;) ok skoro jednak ktos tu zaglada to prsze jeszcze wiecej fotek z pikniku Tym razem Pauliny Ignatiuk [quote name='plinka'] [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/4175/dsc08282lc7.jpg[/IMG] [IMG]http://img525.imageshack.us/img525/8273/dsc08283ak8.jpg[/IMG][/quote] [quote name='plinka'][IMG]http://img523.imageshack.us/img523/4636/dsc08284tg0.jpg[/IMG] [IMG]http://img382.imageshack.us/img382/5012/dsc08285km5.jpg[/IMG] [IMG]http://img356.imageshack.us/img356/8229/dsc08286dy9.jpg[/IMG] [/quote] Quote
Recommended Posts