speddy Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [quote name='tigrunia']Ładnie wyglada taki obstrzyżony :) Ciekawe czy ja Jessi kiedyś tak "skoszę" :cool3:[/quote] foto nie oddaje calosci ale na zywo wyglada jak rozowa pantera z tym ze tylko on jest iiny kolor :lol::evil_lol: Quote
speddy Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [quote name='tigrunia']Moze być i czarna pantera :razz:[/quote] masz racje:p Quote
Kincia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ale slicznie mu w tej nowej fryzurce :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Agata_B Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [url]http://img138.imageshack.us/img138/8374/dsc01751cj0.jpg[/url] Alee cudo :loveu: Wypiękniał ;) A uszka tak długo klejcie aż staną. Quote
speddy Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 azyje sobie leniwie :diabloti: pogryziony został ostatnio przez owczarka niemieckiego ale sie wylizał mial duzo szczescia :cool3: Quote
Magda Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ojej to niedobrze:shake: Trzeba uważać, bo wystarczy chwilka... A może jakieś zdjęcia? Quote
Aurunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 witam. Jestem tu po raz pierwszy masz ślicznego pies. Szkoda, że go obciełaś i ze nie spróbowałaś z nim sił na wystawach bo jest śliczny po tatusiu. Jest on przyrodnim bratem mojej drugiej suczki Zahiry Bakarat (tan sam ojciec) tyle ze matka z innej hodowli nie z bakaratu (po kryciu). Jest ładny czekam na zdjęcia i zapraszamy do nas :loveu: Quote
Recommended Posts