Jump to content
Dogomania

9-letni dalmatyńczyk!! Łagodny, piekny, CUDNY!! Szuka dobrego domu...

Recommended Posts

Posted

Niestety z powodu wyjazdu zagranice (Anglia) musze wydac ukochanego psa. Procedura wywozu psa do angli jest bardzo dluga trwa 7 miesiecy. Niestety az tyle nie moge czekac.
Atos to 9 letni slodki dalmatynczyk. Bardzo dobrze ulozony i nauczony czystosci. Wychowywal on sie z dziecmi. Idealnie nadaje sie dla rodziny z dziecmi jak i dla osoby starszej. Pies posiada ksiazeczke zdrowia w ktorej sa regularne szczepienia. Pies ma przed soba jeszcze ladnych pare lat zycia. Oddam tylko w dobre rece!
kontakt telefoniczny pod numerem:
784497492

Pies znajduje sie w Koszalinie.

Posted

Fajny psiaczek może by go gdzieś jeszcze wystawić, może ktoś go zechce.
Tu na dogo, choć nie jestem pewna jest spis ras, może będzie "dalmatyńczyk" to można go tam umieścić.

Posted

Nie nie chodzi mi o galerię. Jeśli wejdziesz w "forum" na samym końcu jest kategoria "rasy" (tam zamieszczają różna psy rasowe, szukające domu, ale tam też jest galeria itd.) Tam zamieszczone są różne rasy, wystarczy poszukać "dalmatyńczyki", wejść w tą rasę i pisać ogłoszenie. POWODZENIA!;)

Posted

Aaaaha, już wiem o co biega ;)
Jednak kropkomaniacy przesiadują na PwP, wiedzą o tym kropeczku, wątpię czy założenie wątku na rasach cokolwiek zmieni :(

Dziękuję za zainteresowanie :multi:

• 2 weeks later...