Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś ma namiary na konkursy strzyżenia psów?
Może jest jakaś strona o organizowanych konkursach przez firmy lub przy okazji odbywających się wystaw?

Posted

[quote name='psisalon.pl']Najszybciej i najbliżej PRAGOBEST , 3-4 listopad, Praga, hotel PYRAMIDA[/quote]

Dziękuję ;)
A może jest coś takiego jak kalendarz imperz na rok 2008 w strzyżeniu psów? Chciałabym pojechać na taki konkurs towarzysko ale w tym roku może być cieżko :roll:

Posted

[quote name='psisalon.pl']Owszem:lol:[/quote]

SUPER, to trzymam kciuki! W jakich klasach bierzesz udzial?
Bedzie moja "expatronka", u ktorej mialam 2 lata stazu, z duzym pudlem.

Ja sie wybieram w listopadzie do Kortrijk, tym razem jeszcze w roli gapia, ale mam plany...........:evil_lol:

Posted

Niestety w tym roku jadę w celach towarzyskich:lol: Niemniej jednak zapowiedziała się spora grupa z Polski m.in. moich kursantów (nie tylko z Polski) więc może komuś się powiedzie. Mnie po 12 godzinac pracy dziennie nie chce się już strzyc psów gdzie indziej. Jadę odpocząć i spotkaqć sie z przyjaciółmi:lol:. Napiszę również felieton z tego konkursu, który być może ukaże się w "Moim Psie". Spróbuję też zamieścić wyniki w moim autorskim portalu dotyczącym groomingu, który startuje lada dzień we współpracy z Wirtualną Polską. Pozdrawiam i także życzę samych sukcesów. Szkoda, że tak daleko od Polski ale mam nadzieję, że kiedyś będę miała możliwość poznać Panią osobiście:lol:.
Pozdrawiam
E.Grabowska

Posted

[quote name='psisalon.pl']Niestety w tym roku jadę w celach towarzyskich:lol: Niemniej jednak zapowiedziała się spora grupa z Polski m.in. moich kursantów (nie tylko z Polski) więc może komuś się powiedzie. Mnie po 12 godzinac pracy dziennie nie chce się już strzyc psów gdzie indziej. Jadę odpocząć i spotkaqć sie z przyjaciółmi:lol:. Napiszę również felieton z tego konkursu, który być może ukaże się w "Moim Psie". Spróbuję też zamieścić wyniki w moim autorskim portalu dotyczącym groomingu, który startuje lada dzień we współpracy z Wirtualną Polską. Pozdrawiam i także życzę samych sukcesów. Szkoda, że tak daleko od Polski ale mam nadzieję, że kiedyś będę miała możliwość poznać Panią osobiście:lol:.
Pozdrawiam
E.Grabowska[/quote]

Uups, przepraszam za poufalosc, myslalam, ze wszyscy na tym forum zwracaja sie do siebie po imieniu. Rowniez mam nadzieje na spotkanie "na zywo". Oszukalam, konkurs nie odbywa sie w Kortrijk, a w Knokke, co nie zmienia faktu, ze sie na niego wybieram.
W te niedziele jest w Gent workshop w wykonaniu ex mistrzyni swiata w groomingu, obecnie wzieta sedzine na konkursach. Bedzie robiony pudel. Oczywiscie jade :multi:, chociaz to nie moja rasa, ale jedna z tych, ktore mnie fascynuja.

Posted

[quote name='Aszita'] W te niedziele jest w Gent workshop w wykonaniu ex mistrzyni swiata w groomingu, obecnie wzieta sedzine na konkursach. Bedzie robiony pudel. Oczywiscie jade :multi:, chociaz to nie moja rasa, ale jedna z tych, ktore mnie fascynuja.[/quote]

Aszita gdyby udałio Ci się zrobić jakieś fotki to ja baaaardzo proszę o wstawienie ich na forum albo na PW :modla:

Posted

[quote name='Aszita']Oszukalam, konkurs nie odbywa sie w Kortrijk, a w Knokke, co nie zmienia faktu, ze sie na niego wybieram.
W te niedziele jest w Gent workshop w wykonaniu ex mistrzyni swiata w groomingu, obecnie wzieta sedzine na konkursach. Bedzie robiony pudel. Oczywiscie jade :multi:, chociaz to nie moja rasa, ale jedna z tych, ktore mnie fascynuja.[/quote]
Też mi sie tak wydawało. W Kotrijk był w połowie maja:lol:.

Posted

[quote name='psisalon.pl']Też mi sie tak wydawało. W Kotrijk był w połowie maja:lol:.[/quote]

W maju w Kortrijk byla GROOMANIA

[URL]http://www.groomania.be/programma_nl.html[/URL]

- sympozjum z udzialem najwiekszych slaw groomingu, oraz Model Dog Trophy - REWELACJA. Oczywiscie bylam, byl nakrecony film - mam nadzieje, ze Deren z Transgroomu (byl organizatorem) dotrzyma slowa i wreszcie ukaze sie ten film.

Posted

[quote name='*hania']Aszita gdyby udałio Ci się zrobić jakieś fotki to ja baaaardzo proszę o wstawienie ich na forum albo na PW :modla:[/quote]

Dobra,postaram sie zrobic.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Aszita']Dobra,postaram sie zrobic.[/quote]

Sorki wielkie, nie mialam zupelnie czasu ich wstawic. Nie udaly sie jakos szczegolnie, ale mam ich troche. Obiecuje wstawic w najblizszym czasie.

Posted

[quote name='wiedzmata']Pani Ewo, jak portal będzie juz na chodzie, to ja poproszę o namiary.[/quote]
Portal wprawdzie nie miał jeszcze oficjalnej premiery i nie wszystko działa tak jak powinno ale można go już oglądać pod adresem [URL="http://www.ulubiency.wp.pl"]www.ulubiency.wp.pl[/URL] . A tutaj jest link do niektórych moich tekstów [URL="http://www.ulubiency.wp.pl/kat,83286,artykuly.html?ticaid=14cc8"]www.ulubiency.wp.pl/kat,83286,artykuly.html?ticaid=14cc8[/URL]

Posted

[quote name='psisalon.pl']Niestety nie mam na to wpływu. Zdjęcia pochodzą z bazy Wirtualnej Polski i to od nich zależy czym ilustrują moje teksty. Jednak spróbuję to zmienić :lol:[/quote]
Domyślam się ;)
Po prostu mam lekkiego świra na punkcie szaty cockerów...:cool3:
Dziękuję za odpowiedź :lol:

• 3 weeks later...
Posted

W portalu Wirtualna Polska pojawiła się moja relacja z tegorocznego Pragobestu. Link do artykułu [URL]http://www.ulubiency.wp.pl/kat,83286,title,Grooming-Show-prosto-z-Pragi,wid,9464631,wiadomosc.html[/URL]

• 1 month later...
Posted

[quote name='psisalon.pl']W portalu Wirtualna Polska pojawiła się moja relacja z tegorocznego Pragobestu. Link do artykułu [URL]http://www.ulubiency.wp.pl/kat,83286,title,Grooming-Show-prosto-z-Pragi,wid,9464631,wiadomosc.html[/URL][/quote]
Przeczytałam chyba wszystkieTwoje teksty w internecie, w Moim Psie i w Weterynarii. Strasznie lubię je czytać. Daj namiary na jakieś jeszcze stronki albo gazetki. Ostatnio wpadł mi w ręce Das Hunde z tamtego roku z Tobą w roli głównej :-) Wszędzie cię pełno :-))))