Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.
Od jakiegoś czasu szukam domu dla tego erdelka. I znalazłam. Psiak może spędzić już zimę w cieplutkim domku. Jest tylko jeden problem - transport. Psiak ma mieszkać w Gdańsku. Czy ktoś mógłby pomóc mi w organizacji transportu?
Bardzo poruszyło mnie zdjęcie tego psiaka.. Sama mam erdelka w domu i o mało co serce mi nie pękło jak zobaczyłam jego smutaśne oczy...
Pomóżcie proszę!
Pozdrawiam

Posted

Aj... Właśnie dzowniłam i się dowiedziałam, że chętny już jest... Szkoda, bo my wszyscy w nim zakochani po uszy jesteśmy.... No ale mam nadzieję, że będzie tam bardzo szczęśliwy. A jeszcze wczoraj Pani w hotelu mówiła, że piesek nie ma domku.

Posted

samoglow nie wznawiamy allegro,przyszło potwierdzenie od pana,ze zabiera nasza slicznote do swojego domku:lol:
Natalia i Galwin przykro mi:roll:ale jesli jestescie zainteresowani,to prosze podajcie swoje namiary na PW,jak bede szukała domku dla jakiejs bidy erdelowskiej,to dam znac.Czy tylko jestescie zainteresowani erdelkiem,czy moze byc terier walijski ? Pozdrawiam.

Posted

Kochani domek jest,zainteresowanie tez,ale mamy problem z włascicielami przytuliska:cool3:dlatego cała adopcja odwleka sie w czasie.To tak gwoli sprostowania roznym domysłom:roll:

Posted

Airedale jest już wykastrowany, jest energicznym, łagodnym i bardzo kontaktowym psiakiem. Lubi dawać całuski i podaje łapkę. Pięknie jechał w samochodzie. Waży 29 kg razem ze swoją kupą kołtunów. Dzisiaj już nie dałyśmy rady załatwić strzyżenia, pani wet obcięła mu tylko największe dredy.
Po kastracji zawiozłyśmy psiaka do zaprzyjaźnionego hoteliku i tam spokojnie będzie czekał na nowych państwa, którzy nadaj są zainteresowani. Obecnie fundacja ma w hoteliku 10 psiaków, to jest wydatek kilka tysięcy zł miesięcznie. Czy ktoś może w jakikolwiek sposób pomóc w utrzymaniu psiaka przez te ok. 10 dni w hoteliku?

Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt
Konto: BANK PKO BP 22 1020 3408 0000 4902 0174 2246
z dopiskiem: "Dla Erdelka".