Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki terierkowe!
Sprawa wygląda tak. Obecnie p. Kasia - fryzjerka jest trochę chora. Mogę erdelka zabrać do fryzjera ok środy/czwartku, ale najlepiej byłoby gdyby miał jakiś DT, bo p. Siemińska nie wyobraża sobie, żeby taki łysol wrócił do zimnego boksu.
Czy jest w ogóle ktoś chętny na niego? Czy to zależy od strzyżenia?
Można jescze zrobić tak, że ostrzyc mu tylko mordkę, ale nie wiem czy to ma większy sens, dziś widziałam go w boksie, ma sporo dredów i kołtunów.
Może gdzieś znalazłby się dla niego tymczasowy kącik, myślę że kwestia 2 tygodni i znalazłby się odpowiedni stały dom. Pies wygląda na bardzo smutnego.

Posted

samoglow napisał(a):
mozna kudlatemu zrobic Allegro, a jak bedzie dom-pewniak, to ostrzyc. W allegro mozna napisac, ze przed adopcja zapewnimy "toalete" :lol:

Bardzo dobry pomysł, ważne, żeby tam już był.

Posted

samoglow napisał(a):
ludziska! Obudzta sie! :mad: I Agusia i ja oferowalysmy Allegro. Co postanowiono?

Cioteczko nie denerwuj sie:calus:pisałam na PW,ze bardzo prosimy o allegro:p

Posted

katya napisał(a):
Chyba, że Małgosiu kontakt na Ciebie? Lepiej znasz rasę i lepiej będziesz potrafiła ocenić czy ludzie nadają się jako dom dla erdela.

Kasiu nie ma sprawy,moze byc moj numer/podany jest w pierwszym poscie/.Rzeczywiscie to wazne,zeby trafił na odpowiednich ludzi,nie kazdy nadaje sie na własciciela erdelka,bo to specyficzna rasa. Pozdrawiam.

Posted

ja PW nie dostalam :shake:
dzis mamy srode, najlepiej wystawia sie w czwartek wieczorem na 10 dni, bo wchodza w gre 2 weekendy, a wtedy duzo "ludzia" siedzi przed kompem. jak wystawie, podam link :lol:

rita60 napisał(a):
Cioteczko nie denerwuj sie:calus:pisałam na PW,ze bardzo prosimy o allegro:p