Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety jest przeziebiona, ma kaszel :shake:

ostatnie info od Gosi:
"Krona jest bardzo dzielna. Mimo strasznej biegunki trzyma siusiu i kupke do wyprowadzenia na zewnątrz. oczywiście kocyki tak czy tak pierzemy jej codziennie. ma okropny kaszel obecnie - neiwiadomo skąd. Rehabilitacja wygląda w ten sposób że stawia się ja tak jak powinna stać (normalnie tylne łapy jej się wyijaja do tyłu bo ich nie odgina) i jak juz stoi to naciska się delikatnie na grzbiet aby pobudzić odruch prostowania łap. krona miewa lepsze dni i gorsze, ale jest pełna życia, CHCE chodzić a to najważniejsze. Te łapy nie sa tak zupełnie bez czucia, podkurcza je przy siusianiu mimo ze sie chwieje na wszystkie strony. ostatnio tak się chwiala jak robiła koopkę - a miala biegunke że najpierw ja potem Aga całe byłyśmy wysmarowane "

Posted

krona nabawila sie kaszlu "ododlezynowego" ale pani doktor Z Tatarkiewicza, postanowila krone , naswietlac lasere ,plus do tego fure lekow, sterygy ,cocarboksylaza, witamina B12......................
byc moze jest szansa , niestety dzienny koszt tego leczenia z pobytem w klinice to 100 zł ,ale po tygodniu bedziemy wiedzie;i, czy mala troche stanie na lapkach o wlasych silach

PS czy ja ten baner moge dostac na maila??????????????????
[email protected]

Posted

o matko bidulka :placz:
trzymam kciuki zeby jej leki szybko pomogly.

Kochani pomocy - te koszty sa straaaaszne!!! Nawet najmniejsze kwoty sie liczą, wpłacajcie jak mozecie na Kronke.

Aga - zaraz sprobuje na maila wysłać ;)