t_kasiek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 DLACZEGO ????????????????????? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Domek juz na ciebie sunieczko czekał.....nie wiem co powiedziec :( Quote
AgaG Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 dziś rozmawiałam z pańtwem którzy mieli ją adoptować, sa wstrząsnięci, ale wsemża starsza sukę z krakowskiego schronu, któranie wychodzi od roku boksu i jest bardzo zalękniona. Quote
Jagienka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 AgaG napisał(a):dziś rozmawiałam z pańtwem którzy mieli ją adoptować, sa wstrząsnięci, ale wsemża starsza sukę z krakowskiego schronu, któranie wychodzi od roku boksu i jest bardzo zalękniona. szczęście w nieszczęściu... Quote
t_kasiek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jagienka napisał(a):szczęście w nieszczęściu... a wiadomo którą sunie adoptują ??? Quote
Jagienka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 t_kasiek napisał(a):a wiadomo którą sunie adoptują ??? Ja nie wiem, ale sądze, że AgaG pisze o jakiejś konkretnej... Quote
Recommended Posts