Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No widzisz na przyszłosć swoje życzenia trzeba bardzo dobrze przemyśleć:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote]

no trzeba je tez dobrze sprecyzować:eviltong:
a to się jakiegoś mojego życzenia tyczyło że taki obrazek mi pokazałaś:razz: bo taki się zastanawiałam może nie załapałam aluzji:eviltong:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nie, nie tak se ino go wkleiłach bo fajny:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote]

a no fajny:D
a już myślałam że coś:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']no trzeba je tez dobrze sprecyzować:eviltong:
a to się jakiegoś mojego życzenia tyczyło że taki obrazek mi pokazałaś:razz: bo taki się zastanawiałam może nie załapałam aluzji:eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Nie, nie tak se ino go wkleiłach bo fajny:evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

Posted

skoczył:eviltong:

W ogóle to jeszcze wam nie przedstawiłam ich:

Franek i Stefcio:loveu::loveu:
[IMG]http://img3.imageshack.us/img3/3986/p1210778.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Sweet']skoczył:eviltong:

W ogóle to jeszcze wam nie przedstawiłam ich:

Franek i Stefcio:loveu::loveu:
[IMG]http://img3.imageshack.us/img3/3986/p1210778.jpg[/IMG][/quote]
[COLOR=Blue]łooo matko jakie fajne:loveu::loveu:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]łooo matko jakie fajne:loveu::loveu:[/COLOR][/quote]

:loveu: zarąbiści są po prostu:loveu::lol::lol:

Posted

Właśnie też chciałam napisać, że sweetaśne. :evil_lol:
Bierzesz je na zlot? :evil_lol:
Do zlotu jeszcze OK. tydzień. :D
A co do komórki to moja jest najładniejsza, ty się nie znasz. :evil_lol:

Posted

Aha ;);).
O której jedziecie? Bo ja nie wiem, czy przyjechać na południe czy pod wieczór :P. A tak to przynajmniej będę miała z kim pogadać jak przyjadę na czas.... :D:D

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://img3.imageshack.us/img3/3986/p1210778.jpg[/URL]

słitaśnee :D:loveu:[/CENTER]
[/quote]

dziekuje:)

[quote name='gordonowa']Zajebajeranckie kapciochy :)[/quote]

wiem:D

[quote name='Martunia']Właśnie też chciałam napisać, że sweetaśne. :evil_lol:
Bierzesz je na zlot? :evil_lol:
Do zlotu jeszcze OK. tydzień. :D
A co do komórki to moja jest najładniejsza, ty się nie znasz. :evil_lol:[/quote]

hehe:evil_lol:
nie nie biore:eviltong:
No:D juz nie cały:D jestes na gg?:eviltong:
Nie prawda twoja jest brzydka:evil_lol:

[quote name='gordonowa']Macie czym dojechać na zlot? ;)[/quote]

[quote name='Martunia']Ada jedzie ze mną. :D Tzn. z dworca we Wrocławiu do ośrodka. :D
Tak to jedzie pksem. :D[/quote]

a no dokładnie:eviltong: bo marta nie chce mnie do siebie wczesniej zaprosic i musze sie tłuc pksem:evil_lol::evil_lol: [COLOR=LightBlue]żartuje:eviltong:[/COLOR]

[quote name='gordonowa']Aha ;).
O której jedziecie? Bo ja nie wiem, czy przyjechać na południe czy pod wieczór :P. A tak to przynajmniej będę miała z kim pogadać jak przyjadę na czas.... :D[/quote]

nom:)
mam być o 12.25 we Wrocławiu wiec nie wiem ale ok.14 pewnie będziemy tam...

[quote name='Martunia']My będziemy gdzieś tak popołudniu. :D Nie wiem dokładnie, o której, ale między 13-15 na pewno. :D[/quote]

no to mówiłam że gdzies o 14:evil_lol:

Posted

Moja jest ładna, to twoje jest obleśna. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ej właśnie mi gg nie działa tzn nie chce się włączyc i zaraz mnie coś trafi. :evil_lol: A nie chce mi się restartować komputera. xD
Za to masz zdjątko na fbl jakże mądre. xD
No jak mam ciebie zapraszać, jak w weekend będzie wielkie pakowanie. :evil_lol: Chyba nie chcesz widzieć tego wielkiego artystycznego bałaganu. :evil_lol:
Ej odwala mi, to jest naprawdę dziiiiiiiiiiwne. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aha, to spoko ;D.
Nie chce mi się wierzyć, że ten zlot jest rzut beretem ode mnie. Nawet przez Wrocek nie musze jechać :loveu:. I jadę tam tylko pół godziny :P

Posted

[quote name='Martunia']Moja jest ładna, to twoje jest obleśna. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ej właśnie mi gg nie działa tzn nie chce się włączyc i zaraz mnie coś trafi. :evil_lol: A nie chce mi się restartować komputera. xD
Za to masz zdjątko na fbl jakże mądre. xD
No jak mam ciebie zapraszać, jak w weekend będzie wielkie pakowanie. :evil_lol: Chyba nie chcesz widzieć tego wielkiego artystycznego bałaganu. :evil_lol:
Ej odwala mi, to jest naprawdę dziiiiiiiiiiwne. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Obrażasz moje dziecko:placz::placz::placz:
hehe:eviltong::eviltong: pierwszy raz nie mi się popsuło:diabloti:
hehe:evil_lol:
o:D zobaczę:eviltong::eviltong:
Pomogę ci się pakować:evil_lol::evil_lol:
Co jest dziwne bo ja juz nie wiem?:evil_lol::evil_lol:

[quote name='gordonowa']Aha, to spoko ;D.
Nie chce mi się wierzyć, że ten zlot jest rzut beretem ode mnie. Nawet przez Wrocek nie musze jechać :loveu:. I jadę tam tylko pół godziny :P[/quote]

no:)
fajnie:)
w zeszłym roku ja miałam tak blisko prawie:eviltong::eviltong:
W ogóle już tak mało zostało:)

Posted

Ty obrażasz moje to ja twoje ! :o
Nie no, nie chodzi o to, by się stać dostępnym (a raczje niewidocznym :evil_lol:), ale kilkam na tą ikonkę gg, a to się nie włącza, no co za paskudztwo. :evil_lol:
Haha skoro tak bardzo chcesz, to możesz mnie spakować. :evil_lol:
Dziwne jest to, że mi odwala. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Ty obrażasz moje to ja twoje ! :o
Nie no, nie chodzi o to, by się stać dostępnym (a raczje niewidocznym :evil_lol:), ale kilkam na tą ikonkę gg, a to się nie włącza, no co za paskudztwo. :evil_lol:
Haha skoro tak bardzo chcesz, to możesz mnie spakować. :evil_lol:
Dziwne jest to, że mi odwala. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

ja twojego nie obrażam tylko mówiłam ze moje jest ładniejsze a potem że brzydkie ale nie użyłam nigdy słowa obleśne:placz:
wiem o co ci chodzi:eviltong: ja miałam kiedyś tak ze chciałam być dostępna i nie chciało sie włączyć a potem nadusiłam na niewidoczną i się włączyło:evil_lol::evil_lol:
powiedziałam ze pomogę a nie ze cie spakuje:eviltong::eviltong: a i tak przyjadę wcześniej najwyżej na dworcu przenocuje:evil_lol::evil_lol: nie no dobra bo sama sie wpraszam do ciebie mówiłam ze jestem tylko problemem:roll::eviltong:
haha:evil_lol::evil_lol:

Posted

Powiedziałaś, że brzydkie, to wystarczy. :placz: Zraniłaś uczucia moje i mojego dzieciatka. :placz:
Aha. :evil_lol: A ja zreseowałam i się włączyło! :evil_lol: Jestem geniuszem. :evil_lol:
Przestań z tym problemem, bo zaraz mnie coś trafi. :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Powiedziałaś, że brzydkie, to wystarczy. :placz: Zraniłaś uczucia moje i mojego dzieciatka. :placz:
Aha. :evil_lol: A ja zreseowałam i się włączyło! :evil_lol: Jestem geniuszem. :evil_lol:
Przestań z tym problemem, bo zaraz mnie coś trafi. :evil_lol:[/quote]

ale ty moje bardziej:placz::placz:
na samą myśl o tym słowie mi się chce płakać bo nas mocniej obraziłaś:placz::placz: nie wiesz że dzieci dziedziczą urodę po matce:placz::placz:?
o:D wow:eviltong::eviltong:
Mądra jesteś:evil_lol:
No ale ja mowie prawdę...
Problem:diabloti:

Posted

A może by tak fotki jakieś :roll:.
Ahh, no tak, musicie najpierw naspamować by dać fotki :diabloti:.
Ja już sobie załadowałam na photobucket kilka fotek Barda, ale nikt u mnie nie pisze od wczoraj więc nie daję... :(