Tepes Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [IMG]http://demotywatory.pl/uploads/1603_500.jpg[/IMG] :diabloti: Quote
Sweet Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']http://demotywatory.pl/uploads/1603_500.jpg :diabloti:[/quote] haha:evil_lol: fajne:eviltong: Quote
Sweet Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No widzisz na przyszłosć swoje życzenia trzeba bardzo dobrze przemyśleć:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote] no trzeba je tez dobrze sprecyzować:eviltong: a to się jakiegoś mojego życzenia tyczyło że taki obrazek mi pokazałaś:razz: bo taki się zastanawiałam może nie załapałam aluzji:eviltong: Quote
Sweet Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nie, nie tak se ino go wkleiłach bo fajny:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote] a no fajny:D a już myślałam że coś:evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [COLOR=Blue]No widzisz na przyszłosć swoje życzenia trzeba bardzo dobrze przemyśleć:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Sweet']no trzeba je tez dobrze sprecyzować:eviltong: a to się jakiegoś mojego życzenia tyczyło że taki obrazek mi pokazałaś:razz: bo taki się zastanawiałam może nie załapałam aluzji:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Nie, nie tak se ino go wkleiłach bo fajny:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 skoczył:eviltong: W ogóle to jeszcze wam nie przedstawiłam ich: Franek i Stefcio:loveu::loveu: [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/3986/p1210778.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Sweet']skoczył:eviltong: W ogóle to jeszcze wam nie przedstawiłam ich: Franek i Stefcio:loveu::loveu: [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/3986/p1210778.jpg[/IMG][/quote] [COLOR=Blue]łooo matko jakie fajne:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]łooo matko jakie fajne:loveu::loveu:[/COLOR][/quote] :loveu: zarąbiści są po prostu:loveu::lol::lol: Quote
LadyK Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [CENTER][url]http://img3.imageshack.us/img3/3986/p1210778.jpg[/url] słitaśnee :D:D:loveu:[/CENTER] Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Właśnie też chciałam napisać, że sweetaśne. :evil_lol: Bierzesz je na zlot? :evil_lol: Do zlotu jeszcze OK. tydzień. :D A co do komórki to moja jest najładniejsza, ty się nie znasz. :evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ada jedzie ze mną. :D Tzn. z dworca we Wrocławiu do ośrodka. :D Tak to jedzie pksem. :D Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 My będziemy gdzieś tak popołudniu. :D Nie wiem dokładnie, o której, ale między 13-15 na pewno. :D Quote
Rahl Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Aha ;);). O której jedziecie? Bo ja nie wiem, czy przyjechać na południe czy pod wieczór :P. A tak to przynajmniej będę miała z kim pogadać jak przyjadę na czas.... :D:D Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://img3.imageshack.us/img3/3986/p1210778.jpg[/URL] słitaśnee :D:loveu:[/CENTER] [/quote] dziekuje:) [quote name='gordonowa']Zajebajeranckie kapciochy :)[/quote] wiem:D [quote name='Martunia']Właśnie też chciałam napisać, że sweetaśne. :evil_lol: Bierzesz je na zlot? :evil_lol: Do zlotu jeszcze OK. tydzień. :D A co do komórki to moja jest najładniejsza, ty się nie znasz. :evil_lol:[/quote] hehe:evil_lol: nie nie biore:eviltong: No:D juz nie cały:D jestes na gg?:eviltong: Nie prawda twoja jest brzydka:evil_lol: [quote name='gordonowa']Macie czym dojechać na zlot? ;)[/quote] [quote name='Martunia']Ada jedzie ze mną. :D Tzn. z dworca we Wrocławiu do ośrodka. :D Tak to jedzie pksem. :D[/quote] a no dokładnie:eviltong: bo marta nie chce mnie do siebie wczesniej zaprosic i musze sie tłuc pksem:evil_lol::evil_lol: [COLOR=LightBlue]żartuje:eviltong:[/COLOR] [quote name='gordonowa']Aha ;). O której jedziecie? Bo ja nie wiem, czy przyjechać na południe czy pod wieczór :P. A tak to przynajmniej będę miała z kim pogadać jak przyjadę na czas.... :D[/quote] nom:) mam być o 12.25 we Wrocławiu wiec nie wiem ale ok.14 pewnie będziemy tam... [quote name='Martunia']My będziemy gdzieś tak popołudniu. :D Nie wiem dokładnie, o której, ale między 13-15 na pewno. :D[/quote] no to mówiłam że gdzies o 14:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Moja jest ładna, to twoje jest obleśna. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ej właśnie mi gg nie działa tzn nie chce się włączyc i zaraz mnie coś trafi. :evil_lol: A nie chce mi się restartować komputera. xD Za to masz zdjątko na fbl jakże mądre. xD No jak mam ciebie zapraszać, jak w weekend będzie wielkie pakowanie. :evil_lol: Chyba nie chcesz widzieć tego wielkiego artystycznego bałaganu. :evil_lol: Ej odwala mi, to jest naprawdę dziiiiiiiiiiwne. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Aha, to spoko ;D. Nie chce mi się wierzyć, że ten zlot jest rzut beretem ode mnie. Nawet przez Wrocek nie musze jechać :loveu:. I jadę tam tylko pół godziny :P Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Moja jest ładna, to twoje jest obleśna. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ej właśnie mi gg nie działa tzn nie chce się włączyc i zaraz mnie coś trafi. :evil_lol: A nie chce mi się restartować komputera. xD Za to masz zdjątko na fbl jakże mądre. xD No jak mam ciebie zapraszać, jak w weekend będzie wielkie pakowanie. :evil_lol: Chyba nie chcesz widzieć tego wielkiego artystycznego bałaganu. :evil_lol: Ej odwala mi, to jest naprawdę dziiiiiiiiiiwne. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Obrażasz moje dziecko:placz::placz::placz: hehe:eviltong::eviltong: pierwszy raz nie mi się popsuło:diabloti: hehe:evil_lol: o:D zobaczę:eviltong::eviltong: Pomogę ci się pakować:evil_lol::evil_lol: Co jest dziwne bo ja juz nie wiem?:evil_lol::evil_lol: [quote name='gordonowa']Aha, to spoko ;D. Nie chce mi się wierzyć, że ten zlot jest rzut beretem ode mnie. Nawet przez Wrocek nie musze jechać :loveu:. I jadę tam tylko pół godziny :P[/quote] no:) fajnie:) w zeszłym roku ja miałam tak blisko prawie:eviltong::eviltong: W ogóle już tak mało zostało:) Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ty obrażasz moje to ja twoje ! :o Nie no, nie chodzi o to, by się stać dostępnym (a raczje niewidocznym :evil_lol:), ale kilkam na tą ikonkę gg, a to się nie włącza, no co za paskudztwo. :evil_lol: Haha skoro tak bardzo chcesz, to możesz mnie spakować. :evil_lol: Dziwne jest to, że mi odwala. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Ty obrażasz moje to ja twoje ! :o Nie no, nie chodzi o to, by się stać dostępnym (a raczje niewidocznym :evil_lol:), ale kilkam na tą ikonkę gg, a to się nie włącza, no co za paskudztwo. :evil_lol: Haha skoro tak bardzo chcesz, to możesz mnie spakować. :evil_lol: Dziwne jest to, że mi odwala. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ja twojego nie obrażam tylko mówiłam ze moje jest ładniejsze a potem że brzydkie ale nie użyłam nigdy słowa obleśne:placz: wiem o co ci chodzi:eviltong: ja miałam kiedyś tak ze chciałam być dostępna i nie chciało sie włączyć a potem nadusiłam na niewidoczną i się włączyło:evil_lol::evil_lol: powiedziałam ze pomogę a nie ze cie spakuje:eviltong::eviltong: a i tak przyjadę wcześniej najwyżej na dworcu przenocuje:evil_lol::evil_lol: nie no dobra bo sama sie wpraszam do ciebie mówiłam ze jestem tylko problemem:roll::eviltong: haha:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Powiedziałaś, że brzydkie, to wystarczy. :placz: Zraniłaś uczucia moje i mojego dzieciatka. :placz: Aha. :evil_lol: A ja zreseowałam i się włączyło! :evil_lol: Jestem geniuszem. :evil_lol: Przestań z tym problemem, bo zaraz mnie coś trafi. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Powiedziałaś, że brzydkie, to wystarczy. :placz: Zraniłaś uczucia moje i mojego dzieciatka. :placz: Aha. :evil_lol: A ja zreseowałam i się włączyło! :evil_lol: Jestem geniuszem. :evil_lol: Przestań z tym problemem, bo zaraz mnie coś trafi. :evil_lol:[/quote] ale ty moje bardziej:placz::placz: na samą myśl o tym słowie mi się chce płakać bo nas mocniej obraziłaś:placz::placz: nie wiesz że dzieci dziedziczą urodę po matce:placz::placz:? o:D wow:eviltong::eviltong: Mądra jesteś:evil_lol: No ale ja mowie prawdę... Problem:diabloti: Quote
Rahl Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A może by tak fotki jakieś :roll:. Ahh, no tak, musicie najpierw naspamować by dać fotki :diabloti:. Ja już sobie załadowałam na photobucket kilka fotek Barda, ale nikt u mnie nie pisze od wczoraj więc nie daję... :( Quote
Recommended Posts