Martunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Haha, nie ważne jak to coś się nazywa. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No coś jak moja rozmowa z Karoliną z tym "co u ciebie? - a nic". :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Martunia']Haha, nie ważne jak to coś się nazywa. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No coś jak moja rozmowa z Karoliną z tym "co u ciebie? - a nic". :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no właśnie:evil_lol: aaa:evil_lol::evil_lol: haha:diabloti: ten tamten od tamtego tego co koleguje się z tym tamtym co z tym tamtym:razz::razz: prawie jak to:D Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Martunia']No no. :evil_lol: Wreszcie skojarzyłaś. :multi: :eviltong: Ale naprawdę, takie rozmowy są bardzo... hm długie. :diabloti:[/quote] No:D mało kapująca jestem pod wieczór:evil_lol::evil_lol: ale zbiera mi sie na mądre myśli chociaż dzisiejszy zapas wyczerpałam w rozmowie z Romkiem:) ta domyślam się:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No no. :evil_lol: Wreszcie skojarzyłaś. :multi: :eviltong: Ale naprawdę, takie rozmowy są bardzo... hm długie. :diabloti: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='dog193']Czesc :lol: Nie chce mi sie czytac waszych rozmów :eviltong: Więc tylko sie grzecznie przywitam i powiem, ze sie juz chce z wami zobaczyc :loveu:[/quote] hej:D to nie czytaj:eviltong::eviltong: ale fotki były:D ja tez:loveu::lol: będzie fajnie:D jeszcze 14 dni:razz::loveu: Quote
dog193 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Czesc :lol: Nie chce mi sie czytac waszych rozmów :eviltong: Więc tylko sie grzecznie przywitam i powiem, ze sie juz chce z wami zobaczyc :loveu: Quote
halgre Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [B]Dzieńdobry ... [/B][IMG]http://i41.tinypic.com/xpah77.gif[/IMG] Quote
Sweet Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='halgre58'][B]Dzieńdobry ... [/B][IMG]http://i41.tinypic.com/xpah77.gif[/IMG][/quote] Hej:D a ty kobieto nie możesz spać czy co?:evil_lol: Ja dopiero niedawno wstałam:eviltong: Quote
Sweet Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Hello :diabloti:[/CENTER] [/quote] Hej:) co tam?:D Quote
halgre Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Sweet']Hej:D a ty kobieto nie możesz spać czy co?:evil_lol: Ja dopiero niedawno wstałam:eviltong:[/quote] [B]Ależ ja śpię jak susełek ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I się budzę o 5:00 lub przed i piję sobie kawusię ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdybym tak spała jak ty - do południa - to po pierwsze: zmarnowane pół dnia :crazyeye: a po drugie i najważniejsze - Dindek by sam sobie musiał podreptać na spacerek do parku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B] Quote
Rahl Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Chyba się nie da bardziej naspamować... :roll: Ale przeczytałam cały wasz spam! :multi: Udało mi się! :multi::diabloti: Jestem the best :cool: :evil_lol: Żart ;p. Co tam u spamiar? Za niedługo się spotykamy :grins:. Quote
LadyK Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [CENTER][quote name='Sweet']Hej:) co tam?:D[/QUOTE] a nic :diabloti: upał :D:D a u Ciebie? :diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='halgre58'][B]Ależ ja śpię jak susełek ... :evil_lol: I się budzę o 5:00 lub przed i piję sobie kawusię ... :evil_lol: Gdybym tak spała jak ty - do południa - to po pierwsze: zmarnowane pół dnia :crazyeye: a po drugie i najważniejsze - Dindek by sam sobie musiał podreptać na spacerek do parku ... :evil_lol: [/B][/quote] aha:evil_lol: Ej tam zmarnowane:evil_lol: ja i tak nie mam co robic:eviltong: O to by było dobre pies który się sam wyprowadza na spacer:evil_lol: [quote name='Izuuus']witanko :hand:[/quote] hej:) [quote name='gordonowa']Chyba się nie da bardziej naspamować... :roll: Ale przeczytałam cały wasz spam! :multi: Udało mi się! :diabloti: Jestem the best :cool: :evil_lol: Żart ;p. Co tam u spamiar? Za niedługo się spotykamy :grins:.[/quote] o:D da bardziej oj da:evil_lol: wow:D dobra jestes:evil_lol: A u mnie dobrze żyje:evil_lol: Miałam iśc z kol na spacer za niedługo ale nie odpisała mi...:roll: chyba musze zadzwonic.. No już niedługo:D za 2 tyg:razz: [quote name='Owczarkowa'][CENTER] a nic :diabloti: upał :D a u Ciebie? [/CENTER] [/quote] hehe:) u mnie też gorąco:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hej :hand: !!! Co tam u Ciebie? Idziesz w końcu na ten spacer :D ? Jeszcze 2 tygodnie do zlotu :cool3: :multi: :loveu: !!! Quote
Sweet Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Martunia']Hej :hand: !!! Co tam u Ciebie? Idziesz w końcu na ten spacer :D ? Jeszcze 2 tygodnie do zlotu :cool3: :multi: :loveu: !!![/quote] hej:) A nie poszłam bo nie przyszła po mnie i telefonu nie odbiera też...:roll: No:D już mało:D Jutro to spotkanie klasowe... nie wiem czy Monika będzie:placz: bo nie odpisuje mi na gg:roll: Nikt mnie już nie kocha bo mi nie odpisuje.. On wczoraj tez nie odpisał... :roll: Quote
Martunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Aha... :roll: E tam, może wyjdziesz z kimś lepszym. Ja Cię kocham. :loveu::loveu::loveu: Oj tam, może akurat nie ma ich na necie czy tam przy telefonie.. ja czasami swój zapominam włączyć. :evil_lol: A jeszcze jak dzień mam zabiegany i na neta czasu nie ma to w ogóle. :lol: Gadałaś z Romkiem? :cool3: Quote
Sweet Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Martunia']Aha... :roll: E tam, może wyjdziesz z kimś lepszym. Ja Cię kocham. :loveu::loveu::loveu: Oj tam, może akurat nie ma ich na necie czy tam przy telefonie.. ja czasami swój zapominam włączyć. :evil_lol: A jeszcze jak dzień mam zabiegany i na neta czasu nie ma to w ogóle. :lol: Gadałaś z Romkiem? :cool3:[/quote] Z kim lepszym??:razz::loveu::eviltong: Chociaż ty:loveu::loveu: Ja ciebie tez:loveu::lol: Ta jasne..:eviltong: wszystkich nagle nie ma:diabloti: cóż za zbieg okoliczności:eviltong: heh:) A no gadałam wczoraj sobie z nim;) Quote
Martunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hmm nie wiem, a kogo masz na myśli :D ? :loveu::loveu::loveu: Może się tak zdarzyć. :grins: Nie no, nie wiem, nie znam ich to nie wiem, co mogą robić. :eviltong: Hmmm ciekawa co to była za rozmowa. :cool3: :loveu: ? Kurczę, wkurza mnie reklama hbo. :roll::roll::roll: Przez nią dogo mi wolno chodzi. :roll: Quote
Sweet Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Martunia']Hmm nie wiem, a kogo masz na myśli :D ? :loveu::loveu::loveu: Może się tak zdarzyć. :grins: Nie no, nie wiem, nie znam ich to nie wiem, co mogą robić. :eviltong: Hmmm ciekawa co to była za rozmowa. :cool3: :loveu: ? Kurczę, wkurza mnie reklama hbo. :roll::roll::roll: Przez nią dogo mi wolno chodzi. :roll:[/quote] nie wiem ty powiedziałaś z kimś lepszym to ja jestem ciekawa z kim?:razz: No ja tez nie wiem:evil_lol::evil_lol: A bardzo fajna:) lubię tak rozmawiać z chłopakami:lol: i chciałabym tak samo z P rozmawiać, ale to jeszcze nie ten etap znajomości wydaje mi się:roll: hehe:eviltong: ja nie mam takiej reklamy u siebie chyba:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hmmm no nie wiem, Paweł np. :evil_lol: Nie no, żartuję.. Piotrek. :grins: No dobra, też żart.. Hmmm.. KABIK ! :multi: E tam, z panem P. to jeszcze pogadasz nieraz. :cool3: Mi już na szczęście zniknęła. :roll: Za każdym otwarciem nowej strony na dgm mi się włączała. :roll: Quote
Sweet Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Martunia']Hmmm no nie wiem, Paweł np. :evil_lol: Nie no, żartuję.. Piotrek. :grins: No dobra, też żart.. Hmmm.. KABIK ! :multi: E tam, z panem P. to jeszcze pogadasz nieraz. :cool3: Mi już na szczęście zniknęła. :roll: Za każdym otwarciem nowej strony na dgm mi się włączała. :roll:[/quote] ej nie żartuj tak nawet sobie:placz: ej ten drugi żart już był lepszy:eviltong: a kabik mnie nie lubi:eviltong: no może i pogadam ale nie wiem kiedy wyjeżdża bo nie chciał odpowiedzieć:roll: ale się mu zapytam i złoże pewna propozycje:evil_lol::evil_lol: ale nie taką o której pewnie będziesz myśleć:eviltong: mi tez jakaś reklama się włącza ale nie zawsze:roll: Quote
Atkaaaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 tu jak zwykle dyskusja:mad: fotki byś dała!:diabloti: Quote
Martunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Haha no przepraszam, ale on pierwszy mi się skojarzył. :lol: A Kabik znowu Cię nie lubi :shake: ? Hahaha. :evil_lol: Nie no, o jaką propozycję to mi mówiłaś już. :D Chyba że teraz jakaś nowa się nasunęła. :evil_lol: No mi już te hbo się rzadziej włącza, ale wcześniej to cały czas była. :lol: Quote
Recommended Posts