Martunia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 To było pytanie :cool3: ? Jak tak to... hm albo zrobisz filmik, albo do Ciebie przyjadę i zobaczę to na własne oczy. :evil_lol: O, dobry pomysł. :evil_lol: Choć spamowanie to powinno być też jako gadanie, offowanie, ale ok. :evil_lol: Ej ale 4 lipca to jest Święto Narodowe USA. :evil_lol: Składamy życzenia z okazji ich święta, łiiii. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Martunia']To było pytanie :cool3: ? Jak tak to... hm albo zrobisz filmik, albo do Ciebie przyjadę i zobaczę to na własne oczy. :evil_lol: O, dobry pomysł. :evil_lol: Choć spamowanie to powinno być też jako gadanie, offowanie, ale ok. :evil_lol: Ej ale 4 lipca to jest Święto Narodowe USA. :evil_lol: Składamy życzenia z okazji ich święta, łiiii. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To przyjedź:razz::razz: hehe:) ej no fakt:D Dobra:evil_lol::evil_lol: [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Fajny filmik :evil_lol: Faktycznie Kabi fajne odgłosy wydaje :diabloti:[/CENTER] [/quote] dzieki:) na żywo to jest jeszcze lepsze:evil_lol::evil_lol: Quote
LadyK Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [CENTER]Fajny filmik :evil_lol: Faktycznie Kabi fajne odgłosy wydaje :diabloti:[/CENTER] Quote
C&B Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 :D:D:D Świetny film:evil_lol: Faktycznie z odgłosów to można się nieźle naśmiać ;D Quote
Sweet Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='C&B']:D:D:D Świetny film:evil_lol: Faktycznie z odgłosów to można się nieźle naśmiać ;D[/quote] dzieki:D hehe:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No przyjedź, tylko kiedy. :evil_lol: Patrz, jak ja pamiętam o tych świętach. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Martunia']No przyjedź, tylko kiedy. :evil_lol: Patrz, jak ja pamiętam o tych świętach. :evil_lol:[/quote] kiedy tylko chcesz:loveu::lol::evil_lol: No widzisz:D co ja bym bez ciebie zrobiła:eviltong::eviltong: Quote
Rahl Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Zaczyna się :shake:. Czy wam przejdzie kiedyś ochota na spamowanie? :diabloti: O matko boska ale Kabi wydaje odgłosy :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='gordonowa']Zaczyna się :shake:. Czy wam przejdzie kiedyś ochota na spamowanie? :diabloti: O matko boska ale Kabi wydaje odgłosy :evil_lol:[/quote] haha:diabloti: Raczej nie:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: świetny jest po prostu bo mój:diabloti: Quote
Rahl Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Sweet']haha:diabloti: Raczej nie:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: świetny jest po prostu bo mój:diabloti:[/quote] Gdzie ty widzisz tu powód do śmiechu? :roll::diabloti: Phi, zobaczysz, ja wam dam takie lańsko, że przejdzie, oj zobaczysz :diabloti::mad::evil_lol::evil_lol: A kto powiedział, że twój? ty se tak wymyśliłaś? :diabloti: Quote
Kisses Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Przyszłam sie przywitać i zapytać co tam u Was :loveu: Quote
Pusiakowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Hej Adus :loveu:. dawno cie u nas nie bylo a u nas nowe fotki :) :diabloti:. swietny filmik.;DDD Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='gordonowa']Gdzie ty widzisz tu powód do śmiechu? :roll::diabloti: Phi, zobaczysz, ja wam dam takie lańsko, że przejdzie, oj zobaczysz :diabloti::mad::evil_lol::evil_lol: A kto powiedział, że twój? ty se tak wymyśliłaś? :diabloti:[/quote] Wszędzie widze:eviltong::diabloti::evil_lol: Oj zobaczymy jeszcze Asiu:evil_lol: Mój bo mnie kocha ostatnio:evil_lol::evil_lol: [quote name='halgre58'][IMG]http://i40.tinypic.com/j61yxj.jpg[/IMG][/quote] [quote name='Kisses']Przyszłam sie przywitać i zapytać co tam u Was :loveu:[/quote] [quote name='Pestka']Hej ponawiam pytanie Kiss :D[/quote] Witam:D A co u mnie hmm... Byłam w kościele:eviltong: Tata kończę szafki do łazienki:razz: I w ogóle kabiemu się w łazience nowej podoba bo się wszystko błyszczy a głupek się cieszy:evil_lol::evil_lol: [quote name='Pusiakowa']Hej Adus :loveu:. dawno cie u nas nie bylo a u nas nowe fotki :) :diabloti:. swietny filmik.;DDD[/quote] Hej Martynka:) Byłam ale nie komentowałam zabieram się do tego od dłuższego czasu i jakoś nie mogę:roll: ale obiecuje niedługo wpaść i skomentować;) dzięki:) Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Martunia']A co ja bez Ciebie. :lol: :loveu: Czy nam przejdzie ochota na spamowanie? Hmm ok, proste pytanie, prosta odpowedź : NIGDY. :diabloti::diabloti::diabloti: Zemsta się szykuje, widzę już pierwsze ofiary. :evil_lol:[/quote] hehe:loveu::loveu: No właśnie:diabloti: Potwierdziła się moja odpowiedź:evil_lol::evil_lol: Oj tak:D ale coś odkładamy tą zemstę:D aż takie okrutne nie jesteśmy:evil_lol::evil_lol: ale dobrze niech jeszcze mają trochę wolności:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Sweet']Hej Martynka:) Byłam ale nie komentowałam zabieram się do tego od dłuższego czasu i jakoś nie mogę:roll: ale obiecuje niedługo wpaść i skomentować;) dzięki:)[/quote] to czekamy na ciebie :D:D Quote
Martunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A co ja bez Ciebie. :lol: :loveu: Czy nam przejdzie ochota na spamowanie? Hmm ok, proste pytanie, prosta odpowedź : NIGDY. :diabloti::diabloti::diabloti: Zemsta się szykuje, widzę już pierwsze ofiary. :evil_lol: Quote
Martunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Bo przecież to oczywiste, spamowanie nigdy nie przechodzi. :cool3: Właśnie, niech jeszcze nacieszą się swobodą itp itd. :diabloti: My zaatakujemy z zaskoczenia i to tak, że każdy pożałuje. :diabloti: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Pusiakowa']to czekamy na ciebie :D:D[/quote] :) będę na pewno ale nie wiem kiedy:roll: [quote name='Martunia']Bo przecież to oczywiste, spamowanie nigdy nie przechodzi. :cool3: Właśnie, niech jeszcze nacieszą się swobodą itp itd. :diabloti: My zaatakujemy z zaskoczenia i to tak, że każdy pożałuje. :diabloti:[/quote] Tak:D to jest zaraźliwe nawet:evil_lol: ale wyleczyć się nie można:diabloti: Oj tak:D haha:D niech się boją:evil_lol::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Sweet']:) będę na pewno ale nie wiem kiedy:roll: [/quote] mamy nadzieje, ze dzis :D:D:D . ucaluj Kabiego :lol::loveu: Quote
Martunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Choroba spamiarska. :evil_lol: Zaraźliwa i nieuleczalna. :evil_lol: Jakie my groźne. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Pusiakowa']mamy nadzieje, ze dzis :D:D:D . ucaluj Kabiego :lol::loveu:[/quote] możliwe:lol: [quote name='Martunia']Choroba spamiarska. :evil_lol: Zaraźliwa i nieuleczalna. :evil_lol: Jakie my groźne. :evil_lol:[/quote] Tak:evil_lol::evil_lol: albo spamerska:evil_lol: Wiadomo że groźne:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Izuuus']Witam szanownego Pana i Panie :D[/quote] Hej:D Mam dla was kilka fotek:D [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/9778/p1210449.jpg[/IMG] [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/9562/p1210450.jpg[/IMG] [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/1918/p1210452.jpg[/IMG] [IMG]http://img200.imageshack.us/img200/5113/p1210453.jpg[/IMG] [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/6876/p1210454t.jpg[/IMG] CDN:) Quote
Recommended Posts