***Paulina*** Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Hej Sweet:bye: Super fotki:loveu::loveu::loveu: Co tam u was??? Quote
Izuuus Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Sweetaśna']odpoczywamy:cool3::p a co u was??[/QUOTE] A my nie odpoczywamy.. :roll: Ale żyjemy :cool3: Quote
Sweet Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='***Paulina***']Hej Sweet:bye: Super fotki:loveu::loveu::loveu: Co tam u was???[/quote] hej paulina:) dzięki:loveu: a dobrze;) żyjemy:eviltong::eviltong: Quote
Ania :) Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [CENTER][I]a jak tam zdrówko ? :razz:[/I] [/CENTER] Quote
Martunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No wiesz co.. Bo się obrażę... Ahh Ada, jak mi Ciebie brakowało. :lol: :loveu: Quote
Sweet Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Izuuus']A my nie odpoczywamy.. :roll: Ale żyjemy :cool3:[/quote] łe tam odpoczynek to rzecz święta:evil_lol::evil_lol: to dobrze:D [quote name='Ania :)'][CENTER][I]a jak tam zdrówko ? :razz:[/I] [/CENTER] [/quote] A dzisiaj juz lepiej ale kaszel męczy:) [quote name='Martunia']No wiesz co.. Bo się obrażę... Ahh Ada, jak mi Ciebie brakowało. :lol: :loveu:[/quote] oj tam nie groź mi lepiej:diabloti::eviltong::eviltong: wiem tej mojej wredności tez ci pewnie brakowało:loveu::loveu::evil_lol: Quote
Martunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No pewnie, i wredności, i narzekania.. Ahh jak długo tego nie słyszałam... :D :eviltong: Quote
Sweet Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Martunia']No pewnie, i wredności, i narzekania.. Ahh jak długo tego nie słyszałam... :D :eviltong:[/quote] no widzisz:D:D hehe:) za mną wszyscy tesknią:eviltong::evil_lol::evil_lol: tylko w szkole pewnie nikt:eviltong: [quote name='BlackSheWolf']czeeeśśśććććććććć ;p[/quote] hej:D DOBRANOC:*:*:-(:-( [SIZE=1]musze zmykać bo moja mama ma humory;/[/SIZE]:angryy: Quote
BlackSheWolf Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 no ja tu się witałam, a ty już idziesZ?? a bu... no to dobranoc ;) Quote
dog193 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Heloł :-D A raczej papa:eviltong: Juz jest dawno po dobranocce Sweet - nieładnie, nieładnie:lol: Zdrowa juz? BlachSheWolf - co z naszym Osko?:mad: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Hej Fajnie, że zdrówkiem już lepiej :multi: O i nawet foteczki dałaś :multi: tz. że już wracasz do żywych :evil_lol::multi: Quote
Sweet Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='BlackSheWolf']no ja tu się witałam, a ty już idziesZ?? a bu... no to dobranoc ;)[/quote] no wiem ale musiałam juz leciec:eviltong: [quote name='globalnydog193']Heloł :-D A raczej papa:eviltong: Juz jest dawno po dobranocce Sweet - nieładnie, nieładnie:lol: Zdrowa juz? :mad:[/quote] jakie papa jak dobranoc:evil_lol: no prawie zdrowa został kaszel i katar... jeszcze czeka mnie przepisywanie lekcji:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hej Fajnie, że zdrówkiem już lepiej :multi: O i nawet foteczki dałaś :multi: tz. że już wracasz do żywych :evil_lol::multi:[/quote] hej:) no lepije;D a dałam ;D no wróciłam ze "świata umarłych":eviltong::diabloti::diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='globalnydog193'] BlachSheWolf - co z naszym Osko?:mad:[/quote] a co ma z nim byc? zyje i ma sie dobrze ;) Quote
Martunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Witaj Aducho. :D Co tam u Ciebie? :eviltong: Quote
Martunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No to nie masz tak dużo... Wiesz, u mnie teraz się tylko powiększyła liczba wypracowań i kartkówek nadal mam tyle samo (z dzisiaj wszyscy przełożyli na następny tydzień :razz:) to mam kompletnie cały tydzień zawalony, bo na każdy musze się uczyć po kilka rzeczy. Quote
Sweet Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Martunia']Witaj Aducho. :D Co tam u Ciebie? :eviltong:[/quote] hej martucha:diabloti: a dobrze;) skonczyłam przepisywac lekcje i mam wszystko oprócz religii bo nie mogłam sie doczytac i techniki mi sie nie chcialo pisac:eviltong::eviltong: po za tym mam do zrobienia 3 prace na technike i 2 kartki z matmy:shake: ale to nic jutro sie tym zajme:) po za tym cos mi gg nawaliło i sie nie chce otworzyc wiec chyba kompa zresetuje:evil_lol: a co u ciebie?? Quote
BlackSheWolf Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 łe ja tez bym chciala pochorowac i nie chodzic do szkoly ;( a z GG to wogóle coś sie dzieje... ;| Quote
Sweet Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Martunia']No to nie masz tak dużo... Wiesz, u mnie teraz się tylko powiększyła liczba wypracowań i kartkówek nadal mam tyle samo (z dzisiaj wszyscy przełożyli na następny tydzień :razz:) to mam kompletnie cały tydzień zawalony, bo na każdy musze się uczyć po kilka rzeczy.[/quote] ale gdybys widziała to co mam na technike to by ci sie odechciało w zeszłym półroczu robiłam prawie to samo:eviltong::eviltong: heh:) ja tez mam pełno tego w przysłym tyg;:roll: [quote name='BlackSheWolf']łe ja tez bym chciala pochorowac i nie chodzic do szkoly ;( a z GG to wogóle coś sie dzieje... ;|[/quote] ja nie lubie chorowac:( potem tyle nadrabiania:shake: no własnie zauważyłam:roll: Quote
BlackSheWolf Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Sweetaśna'] ja nie lubie chorowac:( potem tyle nadrabiania:shake: no własnie zauważyłam:roll:[/quote] e tam. ja wole 5 dni polezec w domu, a pozniej jeden dzien przepisywac lekcje :D Quote
Sweet Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='BlackSheWolf']e tam. ja wole 5 dni polezec w domu, a pozniej jeden dzien przepisywac lekcje :D[/quote] wiesz niby tak ale jak jest coś trudnego to potem nie zawsze idzie to zrozumieć.. po za tym chce wyjaśnić sprawę jakim cudem dostałam 3 z kartkówki z chemii i 5 z pracy z matmy którą miałam tak samo jak moja kol która dostałą 6 bo jej pomagałam... bez sensowne to;/:roll: Quote
Ania :) Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [CENTER][I]Moja kumpela też kiedyś pomagała innej i dostała niższą ocenę niż tamta :evil_lol: A ja w końcu za tydzień mam ferie :multi: [/I][/CENTER] Quote
Sweet Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Kinguska']Dzień Dobry :D[/quote] hej:) [quote name='Ania :)'][CENTER][I]Moja kumpela też kiedyś pomagała innej i dostała niższą ocenę niż tamta :evil_lol: A ja w końcu za tydzień mam ferie :multi: [/I][/CENTER] [/quote] ale w tym problem ze miałysmy identycznie:evil_lol::eviltong: musze moja prace obejrzec to sie wyjasni:) ale stawiam ze nie miłam odp w któryms zad i mi pani obniżyła:eviltong: Ja tez:multi::multi: bo chyba ty tez w wielkopolsce mieszkasz jesli sie nie myle aniu:evil_lol: Quote
Recommended Posts