Izuuus Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [url]http://images41.fotosik.pl/52/feb01efbc570559b.jpg[/url] jaki słodziak :loveu: Quote
Sweet Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Kinia']Bo te z OPERONA podobno zawsze są trudniejsze niż te z OKE:p[/quote] moja pani od chemii skomentowała to tak: "Napisali co wiedzieli a uczniowie mają to robić":evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: no cóż taka prawda:) i wogóle mówiła że głupio były oceniane te zadania np. z chemii co trzeba bylo przyporządkowac te właściwości jak jedna sie źle zrobiło to bylo juz 0 pkt;/ za to z tym wpisywaniem indeksu to bylo banalne i za 3 pkt :roll: heh:D dobra my caly czas o testach:evil_lol::diabloti: [quote name='Izuuus'][URL]http://images41.fotosik.pl/52/feb01efbc570559b.jpg[/URL] jaki słodziak :loveu:[/quote] dziekuje:D Quote
dog193 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ja mam z jezyka 32:evil_lol: Ostatnio miałam 42:evil_lol: Z humana i mat-przy jeszcze nie wiem.. gazety nie kupilam:eviltong: Ale wiem, że z tym wysuszonym jabłkiem dobrze mam;) O to późno masz ferie. Ja juz skoncze, a ty jeszcze nie bedziesz miec:eviltong: Quote
Sweet Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='globalnydog193']Ja mam z jezyka 32:evil_lol: Ostatnio miałam 42:evil_lol: Z humana i mat-przy jeszcze nie wiem.. gazety nie kupilam:eviltong: Ale wiem, że z tym wysuszonym jabłkiem dobrze mam;) O to późno masz ferie. Ja juz skoncze, a ty jeszcze nie bedziesz miec:eviltong:[/quote] i tak jesteś dobra:cool3::cool3: Ja z niemca miałam bym ze 2 pkt:evil_lol::evil_lol: ze strzelania oczywiście bo ja niemca nie rozumiem:evil_lol::evil_lol::diabloti: ja kupiłam:eviltong::eviltong: i z mat-przyr w sumie liczę na 20 kilka pkt:evil_lol: zdolna jestem:D a na jaki profil idziesz do LO czy do technikum może?? no ale za to potem ja będe odpoczywać a ty do szkoły::cool3::evil_lol::diabloti: Quote
dog193 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jeszcze nie wiem gdzie chce isc po gim. A teraz ty chodzisz do szkoly, a ja sie bycze :-D Quote
Sweet Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='globalnydog193']Jeszcze nie wiem gdzie chce isc po gim. A teraz ty chodzisz do szkoly, a ja sie bycze :-D[/quote] a na jaki profil nawet nie wiesz??:eviltong: no ale patrz:D ja mam jako ostatnia i nikt nie ma po mnie:D wiec nikt już potem nie będzie miał wolnego :D i dlatego mam lepiej:evil_lol::evil_lol::diabloti: bo potem będę chodzić do szkoły jak wszyscy będą chodzić:diabloti: ha:D Quote
dog193 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No nie wiem:eviltong: E tam - ja sie tam ciesze, że juz mam ferie, bo juz mnie ta szkola męczyła i juz dłużej bym nie wytrzymała, a tak to wroce do szkoly i niedługo przerwa świateczna;) Quote
Sweet Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='globalnydog193']No nie wiem:eviltong: E tam - ja sie tam ciesze, że juz mam ferie, bo juz mnie ta szkola męczyła i juz dłużej bym nie wytrzymała, a tak to wroce do szkoly i niedługo przerwa świateczna;)[/quote] a jesteś bardziej humanista czy ścisłowiec?? musisz wiedzieć chociaż na jakim profilu sie będziesz dobrze czuła:eviltong: jak ja wrócę to będę miała bliżej święta bo wracam 2 marca do szkoły a w kwietniu święta:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
dog193 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ja bardziej humanista;) Ścisłym przedmiotom mówimy stanowcze NIE! Quote
Sweet Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='globalnydog193']Ja bardziej humanista;) Ścisłym przedmiotom mówimy stanowcze NIE![/quote] no to już wiemy na jaki profil możesz iść:D teraz szukać szkół blisko i jeśli są wypisane progi punktowe to oceń swoje szanse czy się dostaniesz czy nie:):) proste:D:D Quote
***Paulina*** Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Cześć Ada:bye: Co tam u Ciebie??? I u Kabiego??? Quote
***Paulina*** Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Sweetaśna']hej paulina;) a spoko:D próbuje wymyślic coś madrego:eviltong::eviltong: a kabi spi:D a u ciebie??[/quote] A u mnie wszystko po staremu... Jak na razie:evil_lol: Tak sobie właśnie myślę na jaką wystawę bym się mogła wybrać... A Kati też śpi...:evil_lol: Quote
Sweet Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='***Paulina***']Cześć Ada:bye: Co tam u Ciebie??? I u Kabiego???[/quote] hej paulina;) a spoko:D próbuje wymyślic coś madrego:eviltong::eviltong: a kabi spi:D a u ciebie?? Quote
LadyK Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [CENTER]Witam się dzisiaj :diabloti::evil_lol:[/CENTER] Quote
Sweet Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='***Paulina***']A u mnie wszystko po staremu... Jak na razie:evil_lol: Tak sobie właśnie myślę na jaką wystawę bym się mogła wybrać... A Kati też śpi...:evil_lol:[/quote] heh:D fajnie:eviltong::eviltong: ja dopiero we wrześniu sie wybieram na wystawe:evil_lol: ;D [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Witam się dzisiaj :diabloti::evil_lol:[/CENTER] [/quote] hej:D Quote
***Paulina*** Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Sweetaśna']heh:D fajnie:eviltong::eviltong: ja dopiero we wrześniu sie wybieram na wystawe:evil_lol: ;D[/quote] Gdzie???:cool3: Ja to bym się do Bydgoszczy wybrała teraz ale wątpię czy mi to wyjdzie bo ciężko z dojazdem będzie:-( Quote
LadyK Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [CENTER]Ja się wybieram w czerwcu pod koniec :D 27 i 28 czerwiec, Kraków :diabloti:[/CENTER] Quote
Tepes Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [COLOR=Blue]Heloł Sweetaśni:loveu:[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='***Paulina***']Gdzie???:cool3: Ja to bym się do Bydgoszczy wybrała teraz ale wątpię czy mi to wyjdzie bo ciężko z dojazdem będzie:-([/quote] do Wrocławia:) aa... [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Ja się wybieram w czerwcu pod koniec :D 27 i 28 czerwiec, Kraków :diabloti:[/CENTER] [/quote] fajnie:D:D ja do Krakowa za daleko mam:evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Hej :loveu: Ale tu cicho coś :evil_lol: Quote
Sweet Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Heloł Sweetaśni:loveu:[/COLOR][/quote] hej :loveu::loveu: [quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu: Ale tu cicho coś :evil_lol:[/quote] hej:loveu: cicho bo nikt o nas juz nie pamięta:placz::placz: a tak na serio to moja największa spamiara wyjechała i nikt nie chce ze mną pisać muszę na OT nadrobić to sobie:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudia i Bravo Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Śliczny psiak. :loveu: Pozdrawiamy. Quote
Klaudia i Bravo Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 PS.Ale posty przeskakują.. :crazyeye: Quote
LadyK Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [CENTER]Wkońcu nadążam :diabloti:[/CENTER] Quote
Recommended Posts