Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia']Bo te z OPERONA podobno zawsze są trudniejsze niż te z OKE:p[/quote]

moja pani od chemii skomentowała to tak: "Napisali co wiedzieli a uczniowie mają to robić":evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:
no cóż taka prawda:) i wogóle mówiła że głupio były oceniane te zadania np. z chemii co trzeba bylo przyporządkowac te właściwości jak jedna sie źle zrobiło to bylo juz 0 pkt;/ za to z tym wpisywaniem indeksu to bylo banalne i za 3 pkt :roll:
heh:D
dobra my caly czas o testach:evil_lol::diabloti:

[quote name='Izuuus'][URL]http://images41.fotosik.pl/52/feb01efbc570559b.jpg[/URL] jaki słodziak :loveu:[/quote]

dziekuje:D

Posted

Ja mam z jezyka 32:evil_lol: Ostatnio miałam 42:evil_lol: Z humana i mat-przy jeszcze nie wiem.. gazety nie kupilam:eviltong:
Ale wiem, że z tym wysuszonym jabłkiem dobrze mam;)
O to późno masz ferie. Ja juz skoncze, a ty jeszcze nie bedziesz miec:eviltong:

Posted

[quote name='globalnydog193']Ja mam z jezyka 32:evil_lol: Ostatnio miałam 42:evil_lol: Z humana i mat-przy jeszcze nie wiem.. gazety nie kupilam:eviltong:
Ale wiem, że z tym wysuszonym jabłkiem dobrze mam;)
O to późno masz ferie. Ja juz skoncze, a ty jeszcze nie bedziesz miec:eviltong:[/quote]

i tak jesteś dobra:cool3::cool3:
Ja z niemca miałam bym ze 2 pkt:evil_lol::evil_lol: ze strzelania oczywiście bo ja niemca nie rozumiem:evil_lol::evil_lol::diabloti:
ja kupiłam:eviltong::eviltong:
i z mat-przyr w sumie liczę na 20 kilka pkt:evil_lol: zdolna jestem:D
a na jaki profil idziesz do LO czy do technikum może??
no ale za to potem ja będe odpoczywać a ty do szkoły::cool3::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='globalnydog193']Jeszcze nie wiem gdzie chce isc po gim.

A teraz ty chodzisz do szkoly, a ja sie bycze :-D[/quote]

a na jaki profil nawet nie wiesz??:eviltong:

no ale patrz:D ja mam jako ostatnia i nikt nie ma po mnie:D wiec nikt już potem nie będzie miał wolnego :D i dlatego mam lepiej:evil_lol::evil_lol::diabloti: bo potem będę chodzić do szkoły jak wszyscy będą chodzić:diabloti: ha:D

Posted

No nie wiem:eviltong:

E tam - ja sie tam ciesze, że juz mam ferie, bo juz mnie ta szkola męczyła i juz dłużej bym nie wytrzymała, a tak to wroce do szkoly i niedługo przerwa świateczna;)

Posted

[quote name='globalnydog193']No nie wiem:eviltong:

E tam - ja sie tam ciesze, że juz mam ferie, bo juz mnie ta szkola męczyła i juz dłużej bym nie wytrzymała, a tak to wroce do szkoly i niedługo przerwa świateczna;)[/quote]

a jesteś bardziej humanista czy ścisłowiec?? musisz wiedzieć chociaż na jakim profilu sie będziesz dobrze czuła:eviltong:

jak ja wrócę to będę miała bliżej święta bo wracam 2 marca do szkoły a w kwietniu święta:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='globalnydog193']Ja bardziej humanista;) Ścisłym przedmiotom mówimy stanowcze NIE![/quote]

no to już wiemy na jaki profil możesz iść:D
teraz szukać szkół blisko i jeśli są wypisane progi punktowe to oceń swoje szanse czy się dostaniesz czy nie:):)
proste:D:D

Posted

[quote name='Sweetaśna']hej paulina;)
a spoko:D
próbuje wymyślic coś madrego:eviltong::eviltong:
a kabi spi:D
a u ciebie??[/quote]
A u mnie wszystko po staremu... Jak na razie:evil_lol:
Tak sobie właśnie myślę na jaką wystawę bym się mogła wybrać...
A Kati też śpi...:evil_lol:

Posted

[quote name='***Paulina***']Cześć Ada:bye:
Co tam u Ciebie??? I u Kabiego???[/quote]

hej paulina;)
a spoko:D
próbuje wymyślic coś madrego:eviltong::eviltong:
a kabi spi:D
a u ciebie??

Posted

[quote name='***Paulina***']A u mnie wszystko po staremu... Jak na razie:evil_lol:
Tak sobie właśnie myślę na jaką wystawę bym się mogła wybrać...
A Kati też śpi...:evil_lol:[/quote]

heh:D
fajnie:eviltong::eviltong:
ja dopiero we wrześniu sie wybieram na wystawe:evil_lol:
;D

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Witam się dzisiaj :diabloti::evil_lol:[/CENTER]
[/quote]

hej:D

Posted

[quote name='Sweetaśna']heh:D
fajnie:eviltong::eviltong:
ja dopiero we wrześniu sie wybieram na wystawe:evil_lol:
;D[/quote]
Gdzie???:cool3:
Ja to bym się do Bydgoszczy wybrała teraz ale wątpię czy mi to wyjdzie bo ciężko z dojazdem będzie:-(

Posted

[quote name='***Paulina***']Gdzie???:cool3:
Ja to bym się do Bydgoszczy wybrała teraz ale wątpię czy mi to wyjdzie bo ciężko z dojazdem będzie:-([/quote]

do Wrocławia:)
aa...

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Ja się wybieram w czerwcu pod koniec :D
27 i 28 czerwiec, Kraków :diabloti:[/CENTER]
[/quote]

fajnie:D:D
ja do Krakowa za daleko mam:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Heloł Sweetaśni:loveu:[/COLOR][/quote]

hej :loveu::loveu:

[quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu:
Ale tu cicho coś :evil_lol:[/quote]

hej:loveu:
cicho bo nikt o nas juz nie pamięta:placz::placz:
a tak na serio to moja największa spamiara wyjechała i nikt nie chce ze mną pisać muszę na OT nadrobić to sobie:diabloti::evil_lol::evil_lol: