Sweet Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Kinia']Próbne podobnoo zawsze są o wiele trudniejsze:roll:[/quote] tak tez mi siostra to mówiła:eviltong: ale ona i tak z próbnych miała dużo:evil_lol:bo 70 potem z tych kwietniowych 84:eviltong: a moja kol z próbnych z mat-przyr miała 20 a potem ponad 40 wiec jest jakies pocieszenie:cool3::p:p Quote
Martunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Hej... :loveu: Ok, oblewamy! :drink1: Ja dzisiaj mam ten test mat-przyr, a jutro kupię ang, to zobaczę, jakie zadania były. :cool3: Zobaczymy, czy tyle punktów Ci wyliczą. :cool3: Co tam? :D Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Martunia']Hej... :loveu: Ok, oblewamy! :drink1: Ja dzisiaj mam ten test mat-przyr, a jutro kupię ang, to zobaczę, jakie zadania były. :cool3: Zobaczymy, czy tyle punktów Ci wyliczą. :cool3: Co tam? :D[/quote] hej:D ja juz oblałam tyle ze juz mi sie nie chce:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti: oo:D dziwny byl nie?? jakis taki nie wiem...:shake: dla mnie masakryczny... ta zobaczymy:evil_lol::eviltong: ja biore te optymistyczne wersje zawsze:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti: a nudy:) bylam z tatą na zakupach a teraz w domciu siedze:) kabi lata po całym domu i sie wydziera ale jest spoko:cool3::diabloti: Quote
Martunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Leeeń. :D No tak sobie patrzyłam na te zadania i rzeczywiście niektóre straszne. A ja nie, żeby się potem nie dołować. :D Aha, fajnie. :eviltong: Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Martunia']Leeeń. :D No tak sobie patrzyłam na te zadania i rzeczywiście niektóre straszne. A ja nie, żeby się potem nie dołować. :D Aha, fajnie. :eviltong:[/quote] heh:) no bo niektóre byly okropne:shake::shake: z tym jabłkiem spadającym to nie przypominam sobie abym znała wzór na wysokosc zeby go potem przekształcic:shake: ale nie wiem moze zapomniałam ... a własnie ten kolcek to nie utonie nie? bo ja mam w tym miejscu wydruk z innego zadania;/ e tam trzeba byc optymistą:cool3::diabloti: no:evil_lol: Quote
Izuuus Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a wy znowu o testach :roll: Co tam u Kabiego? Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Izuuus']a wy znowu o testach :roll: Co tam u Kabiego?[/quote] nie tylko o testach:) ale to juz dzisiaj ostatnie byly wiec teraz juz o nich nie będzie:) a u kabika dobrze;) śpi sobie teraz:):p Quote
Bartiśkowa_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Aleście sie znowuż rozpisały :evil_lol: EE toz polaka dobrze Ci chyba poszło jak ok. 40 punktów :loveu: Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Aleście sie znowuż rozpisały :evil_lol: EE toz polaka dobrze Ci chyba poszło jak ok. 40 punktów :loveu:[/quote] hehe :evil_lol::eviltong: a co my innego mamy robic:evil_lol: no dobrze:D tak optymistycznie liczę na tyle:evil_lol::eviltong: bo nie wiem jak ocenią moje wypowiedzi pisemne:roll::eviltong: Quote
Pestka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witam :cool3: A mnie testy czekajaą dopiero za rok :cool3: Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Izuuus']kiedy ferie ? :cool3:[/quote] od 16 lutego dopiero:roll: a ty od kiedy masz?? [quote name='Kinguska']Witam :cool3: A mnie testy czekajaą dopiero za rok :cool3:[/quote] hej:) szybko minie zobaczysz ja tez tak w zeszłym roku mówiłam:evil_lol::diabloti::eviltong::eviltong: Quote
Skibka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ale późno macie ferie:-o Nam się już za tydzień zaczynają.:multi: Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Skibka']Ale późno macie ferie:-o Nam się już za tydzień zaczynają.:multi:[/quote] no późno:roll: jako ostatni mamy... wogole dziwnie te ferie bo zawsze bylo ze ktos zaczłą 2 tyg , skonczył i dopiero mieli nastpeni a wy macie za tydzien a od teraz juz wolne mają wiec nie wiem w koncu jak to jest:shake: dziwnie fajnie masz;) ale wole chyba tak późno miec szczerze powiedziawszy:eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 My też już za tydzień :multi::multi: Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']My też już za tydzień :multi::multi:[/quote] e tam ja i tak mam lepiej bo mam za miesiac:multi::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
Izuuus Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a ja mam juz :cool3: eraz mam duzo czasu na robienie zdjec :lol: Quote
Izuuus Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a pozniej ja bede sie edukować,a ty obijac w domu xd to wstawiaj foty :mad: Quote
Martunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A ja już mam ferie. :cool1: Tak właściwie to 3. :evil_lol: Ale mi dwa tygodnie zostały. :D Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Izuuus']a ja mam juz :cool3: eraz mam duzo czasu na robienie zdjec :lol:[/quote] łe tam:eviltong: i co sie chwalisz:evil_lol: przez ciebie mi sie robi smutno bo ja mam weekend przeznaczony na nauke a ty bedziesz sobie odpoczywac:placz: ja tez mam czas na zdjecia:evil_lol::eviltong: Quote
Martunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja dziwna? :D Chyba coś Ci się pomieszało. :evil_lol: I co cicho mi siedzisz? :D Znowu się ukrywasz. :cool3: Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Martunia']A ja już mam ferie. :cool1: Tak właściwie to 3. :evil_lol: Ale mi dwa tygodnie zostały. :D[/quote] bo ty jests dziwna:evil_lol::eviltong: haha i co sie chwalisz no:eviltong::diabloti: [quote name='Izuuus']a pozniej ja bede sie edukować,a ty obijac w domu xd to wstawiaj foty :mad:[/quote] heh ez fakt:evil_lol: ale ja teraz mam wyjątkowo dużo wszystkiego w tym tyg:placz: nie chce mi sie:eviltong: musiałabym pozmniejszac i jeszcze je wgrac:evil_lol: [quote name='Kinguska']Witaam. U nas nowe zdjecia :cool3:[/quote] witam:) za chwile was odwiedzę:) I zapraszam na mojego fotobloga:) [URL="http://www.photoblog.pl/flashofstar"]flashofstar[/URL] <--- kilk:eviltong::evil_lol: :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts