Onomato-Peja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ej no ja pisałam posta , ze fotki superowe takie sniegowe fajowskie i go nie ma :-o normalnie już sie nie udzielam:mad: jookee :lol: Quote
Sweet Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='gordonowa']Spamiary (nie)moje! :loveu:! Achhh, to zaraz 1000 stron spamu? Pięknie :loveu:! Jak się spamuje, wszystko OK? :loveu: Czekam na dzisiejsze foteczki:loveu:[/quote] hehe asiulko:loveu::p no pięknie nie :D bedziemy świętować spam:multi::lol::eviltong: tak bez przeszkud wszystko przebiega jak narazie:cool3::diabloti: foteczek brak bedzie:eviltong: gdyż ponieważ nie robiłam ostatnio rzadnych nowych chyba ze jakies wytrzesne w liczbie ok.5:evil_lol: [quote name='psiara1996']ej no ja pisałam posta , ze fotki superowe takie sniegowe fajowskie i go nie ma :-o normalnie już sie nie udzielam:mad: jookee :lol:[/quote] jak nie ma posta?? heh:) Quote
Bewarka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Matko :-o Toż to trzeba będzie zamknąć tego spamerca-tasiemca! :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Sweet Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Justys95']Matko :-o Toż to trzeba będzie zamknąć tego spamerca-tasiemca! :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] oj tam od razu zamknąć wiesz ty co ...:diabloti: i ty przeciwko mnie:evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nie będziemy niczego zamykali, nie ma mowy!!! :D Bo będziecie mieli do czynienia ze mną! :mad: A ja ma przez cały tydzień coś. :D Pani z polskiego nam podyktowała dzisiaj, co mamy robić w poszczególne dni w przyszłym tygodniu (praca klasowa, wypracowanie, coś czytać, streszczać :D). :D Normalnie wytrzymać nie można. I jeszcze poprawa z chemii, kartka z geografii, wosu i historii... :roll: Quote
Sweet Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Martunia']Nie będziemy niczego zamykali, nie ma mowy!!! :D Bo będziecie mieli do czynienia ze mną! :mad: A ja ma przez cały tydzień coś. :D Pani z polskiego nam podyktowała dzisiaj, co mamy robić w poszczególne dni w przyszłym tygodniu (praca klasowa, wypracowanie, coś czytać, streszczać :D). :D Normalnie wytrzymać nie można. I jeszcze poprawa z chemii, kartka z geografii, wosu i historii... :roll:[/quote] heh:D nic nie zamykamy:D otwieramy sie na ludzi:D widzisz ja tez mam cos cały tydzien:evil_lol::eviltong: :eviltong: heh:) tez mam troche:) damy rade;D Wytrzasnęłam dla was aż 3 fotki:cool3::cool3::diabloti: [IMG]http://images50.fotosik.pl/47/0bbbbe42e32b9ef0.jpg[/IMG] [IMG]http://images36.fotosik.pl/47/3718f1c073e13186.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/47/fbb4b54466e8995a.jpg[/IMG] :D:D prosze:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No widzisz... a mi nk piszesz, że masz luz. :evil_lol: Kabiś! :D :loveu: Quote
Sweet Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='psiara1996']no niewiem tak jakoś se zniknął :P[/quote] heh dziwne:):evil_lol: Quote
Sweet Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Martunia']No widzisz... a mi nk piszesz, że masz luz. :evil_lol: Kabiś! :D :loveu:[/quote] bo nie jest tak tragicznie jak bylo przed świętami np.:evil_lol::evil_lol::eviltong: wiesz ty ze na WOŚP musze o 7.50 byc bo mamy zbiorke pod kosciołem o tej godzinie:eviltong::eviltong: jej normalnie tak wczesnie wstawac nie rozumiem tego:evil_lol: ale nie dostał nikt ani identyfikatorów ani puszek:roll: dziwne.. nawet zebrania nie bylo rzadnego..:roll: Quote
Martunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 My mamy jechać całą grupą (tą co na wośp idzie) koło 15.00 jechać do rynku do sztabu głównego po puszki i indyfikatory... a w niedzielę łazimy kiedy chcemy itd, oddajemy puszki kiedy chcemy. :D Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Sweetaśna'] wiesz ty ze na WOŚP musze o 7.50 byc bo mamy zbiorke pod kosciołem o tej godzinie:eviltong::eviltong: jej normalnie tak wczesnie wstawac nie rozumiem tego:evil_lol: ale nie dostał nikt ani identyfikatorów ani puszek:roll: dziwne.. nawet zebrania nie bylo rzadnego..:roll:[/quote] Będziesz zbierać na WOŚP??? Fajnie... A ja nie mogę bo jeszcze 15 lat nie skończyłam:placz::placz::placz: Quote
Sweet Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Martunia']My mamy jechać całą grupą (tą co na wośp idzie) koło 15.00 jechać do rynku do sztabu głównego po puszki i indyfikatory... a w niedzielę łazimy kiedy chcemy itd, oddajemy puszki kiedy chcemy. :D[/quote] aha fajnie:) my chyba o 13 mamy złozyc puszki tak mi kolezanka powiedziała.. aa;) nam pan da pewnie na zbiórce w niedziele:) [quote name='***Paulina***']Będziesz zbierać na WOŚP??? Fajnie... A ja nie mogę bo jeszcze 15 lat nie skończyłam:placz::placz::placz:[/quote] no bede:D wiem:) a to dziwnie u mnie nawet w podstawówce mozna bylo zbierac:roll: Quote
Martunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No jeszcze się wszystkiego dowiesz. :) Mi dużo koleżanki mówiły o tym wośp itd, ale w ogóle co innego pani mówiła, to wiesz. :D Quote
Ania :) Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [CENTER][I]Już o 13 musicie złożyć puszki ? U nas od 17 .. po 13 właśnie najwięcej się uzbiera pieniędzy :evil_lol:[/I] [I]Ja w tamtym roku chodziłam, super sprawa :cool3:[/I] [I]A w tym roku jak na złość, zapomniałam zdjęć donieść :mad:[/I] [/CENTER] Quote
Sweet Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Martunia']No jeszcze się wszystkiego dowiesz. :) Mi dużo koleżanki mówiły o tym wośp itd, ale w ogóle co innego pani mówiła, to wiesz. :D[/quote] nom:) mi tez kolezanka mówiła:) [quote name='Ania :)'][CENTER][I]Już o 13 musicie złożyć puszki ? U nas od 17 .. po 13 właśnie najwięcej się uzbiera pieniędzy :evil_lol:[/I] [I]Ja w tamtym roku chodziłam, super sprawa :cool3:[/I] [I]A w tym roku jak na złość, zapomniałam zdjęć donieść :mad:[/I] [/CENTER] [/quote] w sumie nie wiem tak mi mówiła koleżanka pewnie w niedziele się dowiemy wszystkiego dokładnie:) bo my ze szkoły zbieramy i w sumie wszyscy razem mamy być.. wiec nie wiem ;D heh:) skleroza:eviltong: ja nie donosiłam zdjęcia bo mamy za mało identyfikatorów i tylko niektórzy dostają:) Quote
Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='Pusiakowa']Hej! :D co u was.? :P[/quote] hej:) a u nas spoko:) na spacerku bylismy rano:) nie jest strasznie zimno i oby jutro nie bylo zimniej:D moze byc cieplej:eviltong::eviltong: śniegu jeszcze duzo wiec sie nałazilismy:D kabik pachnie wreszcie:evil_lol: A tak wogóle to zapomniałam powiedziec ze wczoraj na korytarzu byla powtórka z przed roku:eviltong: znowu dziwnym trafem na korytarzu przy sali gdzie mielismy lekcje rozwalił sie kaloryfer i byla powódź:evil_lol::diabloti: ale tym razem to nie nasza sprawką choć my musielismy sprzątac:eviltong::evil_lol: heh:) fajnie bylo w sumie bo pół lekcji nam uciekło:) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Hej :loveu: U nas też trzyma się snieg:multi::multi: I teraz jedziemy na sosinę połazić Quote
Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu: U nas też trzyma się snieg:multi::multi: I teraz jedziemy na sosinę połazić[/quote] hej:D u nas tez:) ale powoli sie topi bo temperatura wyższa sie robi.. o fajnie:D my juz połazilismy:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Fajnie macie u nas wszędzie chlapa i zimno :placz: wróciłam z 4-ro godzinnego spaceru i już mi się nie chce dziś nigdzie wyłazić a jeszcze będzie trzeba na wieczorny :-o Quote
Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='psiara1996']Fajnie macie u nas wszędzie chlapa i zimno :placz: wróciłam z 4-ro godzinnego spaceru i już mi się nie chce dziś nigdzie wyłazić a jeszcze będzie trzeba na wieczorny :-o[/quote] u nas powoli się robi chlapa ale jest w miarę ciepło.. o:) ja na godzinkę tylko byłam a teraz kabik na mnie śpi:evil_lol::eviltong: Quote
Efciq Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Hej Aduś :multi: śliczne fotki :lol: [URL]http://images25.fotosik.pl/309/638fb411a0b20175.jpg[/URL] :loveu: [URL]http://images31.fotosik.pl/430/4093cd361b002d80.jpg[/URL] fajną macie zimę :) u nas to już powoli topnieje... Quote
Sweet Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='efciq']Hej Aduś :multi: śliczne fotki :lol: [URL]http://images25.fotosik.pl/309/638fb411a0b20175.jpg[/URL] :loveu: [URL]http://images31.fotosik.pl/430/4093cd361b002d80.jpg[/URL] fajną macie zimę :) u nas to już powoli topnieje...[/quote] hej;) dziekuje;D to z przed tygodnia zdjecia:) teraaz juz troszke po topniało ale nie za dużo:) jak dojdziemy do następnej strony to dam fotki :) Quote
Martunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Hej... :loveu: Co tam u Ciebie? Ja dzisiaj byłam w sztabie i dostałam wszystko do tego WOŚPu... Jutro już mam wszystko obmówione itd... Quote
Recommended Posts