Skibka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Boże co tu za kujony.. Czy Wy nie macie co robić tylko się uczyć?:-o Ja pewnie ponad 4 się nie wzbiję i jestem z siebie w pełni zadowolona..:roll: Quote
Rahl Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ja się odezwę jak będę w gimnazjum... :diabloti: Quote
Kinia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 To było do Gordonowej, tylko posty przeskakują... Quote
Skibka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Kinia']A jaką masz teraz?[/QUOTE] Ja? [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]10znaków[/COLOR][/SIZE] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witajcie :loveu: Ja z tąd odpadam bo tu znowu o szkole :razz: Quote
Rahl Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Oj, nawet nie liczyłam, ale myślę że wyjdzie mi ok. 4.8-4.9 ;) (6 klasa podstawówki :) ) Quote
Sweet Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]5,4 w podstawówce :diabloti:[/CENTER] [/quote] łe tam :eviltong: ja miałm 5,7 w podstawówce w 6 kl:evil_lol::diabloti: [quote name='Martunia']Takiego podejścia do nauki jeszcze od Ciebie nie słyszałam, ale wiem, że i tak zrobisz te lekcje i wszystkiego się wyuczysz. :diabloti: Ej no, powiedz. Aaa wiem chyba, kiedyś opowiadałaś. Że zrobiłaś komuś-tam ściągę i go prawie przyłapano czy coś takiego. :diabloti:[/quote] nie mam sie czego uczyc narazie:evil_lol: jutro dzien wolny od nauki:eviltong: nie ma zadnych spr:multi: nie:eviltong: nie nie o to chodzi koniec tematu i tak nic nie powiem:evil_lol: [quote name='Kinia']Z nieogolonej brody:evil_lol: Nie wiem, ona też kiedyś płakała to moze coś z tym chłopakiem. Bo aż dziwne, że jadą razem. No i zawsze opowiadała, że sie bardzo lubią itd.[/quote] :evil_lol: a kto wie... w sumie bym sie nie zdziwiła jakby byli razem.. [quote name='Skibka']Boże co tu za kujony.. Czy Wy nie macie co robić tylko się uczyć?:-o Ja pewnie ponad 4 się nie wzbiję i jestem z siebie w pełni zadowolona..:roll:[/quote] co za kujony na koniec trzeba sie postarac:evil_lol: mamy co robic:D moja siora bedzie miała jak dobrze pójdzie w I LO 4,8:diabloti: [quote name='Kinia']A ja chyba 4,5:)[/quote] najwyzszą czy teraz??:eviltong: [quote name='gordonowa']Ja się odezwę jak będę w gimnazjum... :diabloti:[/quote] [quote name='Kinia']A jaką masz teraz?[/quote] [quote name='Kinia']To było do Gordonowej, tylko posty przeskakują...[/quote] [quote name='Skibka']Ja? [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]10znaków[/COLOR][/SIZE][/quote] heh:) [quote name='anitaaa i bartis']Witajcie :loveu: Ja z tąd odpadam bo tu znowu o szkole :razz:[/quote] bo one znowu zaczeły:evil_lol: [quote name='gordonowa']Oj, nawet nie liczyłam, ale myślę że wyjdzie mi ok. 4.8-4.9 ;) (6 klasa podstawówki :) )[/quote] na pierwsze półrocze nieźle:D mi w porywach moze 4.8 wyjdzie:evil_lol: ale tak to jakies 4.6:roll: Quote
Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ja dzisiaj w ogóle nic nie robiłam, w szkole w ogóle nic nie było, tylko lodowicho.. jutro też nic się uczyć nie zamierzam... Jeszcze mam tydzień w szkole, a potem wolne.. faaajnie. :cool3: Powiedz.. :-( Na PW, nikomu nie powiem. :D Quote
Sweet Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Martunia']Ja dzisiaj w ogóle nic nie robiłam, w szkole w ogóle nic nie było, tylko lodowicho.. jutro też nic się uczyć nie zamierzam... Jeszcze mam tydzień w szkole, a potem wolne.. faaajnie. :cool3: Powiedz.. :-( Na PW, nikomu nie powiem. :D[/quote] za dobrze miałas:evil_lol: a jutro w szkole mikołajki:D i ide wreszcie na roraty zmobilizuje sie i wstane:eviltong::eviltong: ja mam dwa ale w sumie tydzien pracujący potem ostatni to luzy i w sumie praktycznie same wystepy gdzie spiewamy:shake: z 3 narobiły sie juz 4...:roll: 4 dni pod rzad...:shake: najpierw w przedszkolu spiewamy.. potem dla nauczycieli, dla uczniów dwa razy i na rynku w sobote o 18:crazyeye::-( eh nie powiem koniec tematu:eviltong: Quote
Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No, jutro fajnie będzie. :) Mikołajki! O, brawo! :D Ja w sobotę pójdę na roraty w końcu, o ile będą. :D Powiedz, ja ci zawsze mówię. :D Ojj nie martw się, za to będziesz miała może jakiś punkt do liceum za to. :D Quote
Sweet Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Martunia']No, jutro fajnie będzie. :) Mikołajki! O, brawo! :D Ja w sobotę pójdę na roraty w końcu, o ile będą. :D Powiedz, ja ci zawsze mówię. :D Ojj nie martw się, za to będziesz miała może jakiś punkt do liceum za to. :D[/quote] nom:D heh:) ja postaram sie jutro wstac:eviltong: jak wstane to ci głuchne i cie obudze:evil_lol::evil_lol: nie powiem i koniec:eviltong: napewno nie bo w punktach do liceum nie ma takiej kategorii Quote
Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Nie obudzisz, bo wyłączę telefon. :diabloti: Aha, dziwne... Nam już zagwarantowano chyba 1 punkt do liceum za pomoc w wyborach samorządu... i takie tam. ;) I 1 pkt za konkurs jakiś. :D Quote
Sweet Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Martunia']Nie obudzisz, bo wyłączę telefon. :diabloti: Aha, dziwne... Nam już zagwarantowano chyba 1 punkt do liceum za pomoc w wyborach samorządu... i takie tam. ;) I 1 pkt za konkurs jakiś. :D[/quote] zobaczymy:eviltong: jakim cudem mozesz miec za pomoc w wyborach punkt? nie ma tam tabelki takiej do przyznawania pkt do liceum wiec dziwne.. DOBRANOC Quote
Kinia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Sweetaśna'] a kto wie... w sumie bym sie nie zdziwiła jakby byli razem.. najwyzszą czy teraz??:eviltong: [/QUOTE] Ja też:) Teraz:) Najwyższą miałam chyba w 4 klasie:diabloti: Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Hej. ;) No nie wiem, ale nam dają, pewnie chodzi o zachowanie. Bo jak coś dodatkowo zrobisz, to leci punkt w zachowaniu. Wysłałaś mi dziś esa. :eviltong: Ale nie obudziłaś, miałam wyłączony telefon. Ale i tak się budzizłam dopiero 8.20. :eviltong: Co u Cię? :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Witanko :loveu: czy wy też jutro do szkoły macie iść ?? :shake: Quote
Rahl Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kuuurrde te posty zaraz mnie doprowadzą do szału uwzięły się na mnie :angryy: Post skoczył :roll: Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 My już wszystko odpracowaliśmy jakimiś próbnymi to mamy to już z głowy. :cool3: Quote
Sweet Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Kinia']Ja też:) Teraz:) Najwyższą miałam chyba w 4 klasie:diabloti:[/quote] :) hehe:D a to fajnie:) w podstawówce w ogóle bylo prosto... [quote name='Martunia']Hej. ;) No nie wiem, ale nam dają, pewnie chodzi o zachowanie. Bo jak coś dodatkowo zrobisz, to leci punkt w zachowaniu. Wysłałaś mi dziś esa. :eviltong: Ale nie obudziłaś, miałam wyłączony telefon. Ale i tak się budzizłam dopiero 8.20. :eviltong: Co u Cię? :cool3:[/quote] hej:) zachowanie to masz pkt tylko za wzorowe i bardzo dobre:eviltong: łe tam śwnia:evil_lol: wyłączyła telefon a tak bys miała pobudke o 7.20:cool3::diabloti: a spoko:D fajny dzien dzisiaj:D [quote name='anitaaa i bartis']Witanko :loveu: czy wy też jutro do szkoły macie iść ?? :shake:[/quote] hej:D nieee my juz dawno mamy odpracowane nawet za styczen:p:diabloti: [quote name='gordonowa']ja (chwała Bogu! :loveu:) nie :multi:[/quote] ;D ja tez:D [quote name='gordonowa']Kuuurrde te posty zaraz mnie doprowadzą do szału uwzięły się na mnie :angryy: Post skoczył :roll:[/quote] nie przejmuj sie asiu mnie tej to wnerwia:roll: [quote name='Martunia']My już wszystko odpracowaliśmy jakimiś próbnymi to mamy to już z głowy. :cool3:[/quote] aha;D bmy raz bylismy w szkole a drugi raz na wycieczce:eviltong: Quote
Kinia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Sweetaśna']:) hehe:D a to fajnie:) w podstawówce w ogóle bylo prosto... :[/QUOTE] No właśnie:evil_lol: A ja dostałam 5 z niemieckiego:) Quote
dog193 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja tez jutro odpracowuje - ale jako, ze sa mikolajki to idziemy do kina, a nie do szkoly:lol: Quote
Recommended Posts