Sweet Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [IMG]http://images33.fotosik.pl/415/b0fb598d3487a373.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/36/578b850baf492b6e.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/36/3149b60af8d7bf8d.jpg[/IMG] [IMG]http://images32.fotosik.pl/410/00e796fdfa203053.jpg[/IMG] [CENTER][SIZE=4][COLOR=Red][B]KONIEC:[/B][/COLOR][/SIZE]) [/CENTER] Moze wieczorem jeszcze do was wpadne ale nie obiecuje:roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [URL]http://images44.fotosik.pl/36/aaf547c979f1f1f3.jpg[/URL] słodziutki mikołajek :loveu: Quote
Martunia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Hej. :loveu: Dla mnie 7? Co Ty gadasz, raczej dla Ciebie. :D Ja tyle szóstek nie będę miała, ile Ty... :cool3: Dlaczego nie lubisz ściąg? :cool3: Mikołaj!!! :loveu::loveu::loveu: Opowiadaj, co u Ciebie poza Twoją ukochaną nauką. :p Quote
Tepes Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [COLOR=Blue]Ale dawno nas tu nie było...:oops::oops:[/COLOR] [COLOR=Blue]O jaki Kabisiowy mikołaj:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy!:) [/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cześć Ada :loveu: Co powiesz ? [COLOR=cyan]u nas foty[/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Hejo Ada :loveu: . Ojej, biedactwo .. :-( :calus: . Bedzie dobrze ;) Wiesz .. ja oceny tez mam nie za dobre :roll: jesli Cie to pocieszy to ..kilka jedynek mam :oops::roll: Quote
Sweet Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='anitaaa i bartis'][URL]http://images44.fotosik.pl/36/aaf547c979f1f1f3.jpg[/URL] słodziutki mikołajek :loveu:[/quote] :D:D [quote name='Martunia']Hej. :loveu: Dla mnie 7? Co Ty gadasz, raczej dla Ciebie. :D Ja tyle szóstek nie będę miała, ile Ty... :cool3: Dlaczego nie lubisz ściąg? :cool3: Mikołaj!!! :loveu::loveu::loveu: Opowiadaj, co u Ciebie poza Twoją ukochaną nauką. :p[/quote] hej:) no pewnie ze dla ciebie kujonku moge sie załozyc ze bedziesz miała lepszą średnią odemnie:eviltong: a bo nie lubie nie powiem dlaczego:evil_lol::evil_lol: w kazdym razie juz nie używam:eviltong: :D hmm... to tak grałam sobie w simsy :evil_lol: bawiłam sie z kabikiem byłam na chórku dowiedzialam sie ze nie ma jutro gegry i tym samym kartkówki:multi::multi: odpoczywam a za niedługo bedzie YCD:multi::p Quote
Martunia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A założymy się o to, że będzie inaczej? :cool1: Jak to nie powiesz... nie lubisz oszukiwać? :eviltong: A, czyli życie ogółem pozytywnie Ci leci. :D Tak, niedługo YCD... A ja dzisiaj wypróbowałam nowe łyżwy! ^^ Jutro jedziemy z klasą znów. Quote
Sweet Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ale dawno nas tu nie było...:oops::oops:[/COLOR] [COLOR=Blue]O jaki Kabisiowy mikołaj:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy!:) [/COLOR][/quote] no bardzo chyba sie obraże jak znowu nas tak zostawisz:mad: :D dziekuje:D my tez:D i całujemy:loveu: [quote name='anitaaa i bartis']Cześć Ada :loveu: Co powiesz ? [COLOR=cyan]u nas foty[/COLOR][/quote] hej:D a nie wiem marcie mówiłam co u mnie przeczytaj sobie:) wpadne do was zaraz bo mam troche nadrabiania:eviltong: [quote name='Pusiakowa']Hejo Ada :loveu: . Ojej, biedactwo .. :-( :calus: . Bedzie dobrze ;) Wiesz .. ja oceny tez mam nie za dobre :roll: jesli Cie to pocieszy to ..kilka jedynek mam :oops::roll:[/quote] hejo martynuś:loveu: eh damy rade:) boje sie spr z chemii...:roll: ja mam w miare średnia mi wychodzi 4,69:evil_lol: najniższa w moim życiu:diabloti: ja mam jedną poprawiona Quote
Sweet Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Martunia']A założymy się o to, że będzie inaczej? :cool1: Jak to nie powiesz... nie lubisz oszukiwać? :eviltong: A, czyli życie ogółem pozytywnie Ci leci. :D Tak, niedługo YCD... A ja dzisiaj wypróbowałam nowe łyżwy! ^^ Jutro jedziemy z klasą znów.[/quote] ja wiem ze bedziesz miała lepsza kujonku:evil_lol: nie powiem poprostu:eviltong: no pewnie ze tak:D no juz za 17 min u mnie:D o fajnie:D i jak sie jezdziło??:D fajnie macie :) ja nawet jezdzic nie umiem:eviltong: Quote
baffi2 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Hej :) Jak można nie lubić ściągać? :diabloti::eviltong: Ale Kabiś się zasłonił czapką na fotce :D Quote
Martunia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 No zobaczymy, zobaczymy. :cool3: Ty już masz z trzy szóstki zagwarantowane, a ja? :D Poooowiedz! Albo napisz mi na PW. :D Musiz się nauczyć. :) Ja się nauczyłam chyba rok temu i nie żałuję. ^^ A dzisiaj było świetnie, musiałam się trochę rozjeździć, żeby jutro głupio nie wypaść przed klasą i znowu mi powróciło to hobby na łyżwy. :lol: Jak to brzmi.. ale inaczej nie umiem określić. Quote
Sweet Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='baffi2']Hej :) Jak można nie lubić ściągać? :diabloti::eviltong: Ale Kabiś się zasłonił czapką na fotce :D[/quote] hej:D mozna:eviltong: no bo mu sie nie podobała:evil_lol: [quote name='Martunia']No zobaczymy, zobaczymy. :cool3: Ty już masz z trzy szóstki zagwarantowane, a ja? :D Poooowiedz! Albo napisz mi na PW. :D Musiz się nauczyć. :) Ja się nauczyłam chyba rok temu i nie żałuję. ^^ A dzisiaj było świetnie, musiałam się trochę rozjeździć, żeby jutro głupio nie wypaść przed klasą i znowu mi powróciło to hobby na łyżwy. :lol: Jak to brzmi.. ale inaczej nie umiem określić.[/quote] zobaczymy:D 2 mam:evil_lol: nie powiem:eviltong: wole sie nie chwalic czemu:D ja nie umiem bo mam taką jakąs zapore ze cos sobie z noga zrobie:evil_lol: heh:D fajnie:):) IDE BO JEST YCD:evil_lol: Kibicuje Gabrysiowi:multi::eviltong: Quote
dog193 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Sweet - na pewno nie lubisz sciagac, bo nie umiesz:diabloti: I Cie kiedys zlapali:evil_lol: To tylko moja hipoteza:evil_lol: Nie chcesz pisac dlaczego to wymyslamy swoje przyczyny:evil_lol: Jesli chodzi o mnie to ściąganie jest jedną z rzeczy, które najlepiej mi wychodzą w szkole:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Hej :loveu: Ja byłam dziś naspotkaniu z bierzmowania :shake: Ostatnio katecheta nam mówił że ściąganie to jest grzech :crazyeye: No ale cóż ja uwarzam że to tylko taka malutka pomoc :evil_lol: Napisz potem kto wygrał :loveu: Quote
Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Dzień dobry. :loveu: I wygrała Wiola.. wreszcie jakaś dziewczyna! W dodatku druga na świecie. :cool3: Ej no, powiedz dlaczego tego nie lubisz... Może właśnie Cię przyłapali, jak mówi Baffi2... Nic nie wiadomo. :cool3: I też jestem za tym, że to tylko taka pomoc, malutka. :eviltong: Co tam u Ciebie? Ja niedługo mam iść na 20 min polskiego, a potem na łyżwy na 10.00 i wracam gdzieś koło 11-12.00. ^^ Quote
Bartiśkowa_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No w sumie to dobrze że akurat Wiola wygrała od początku mi się spodobała no i wreszcie jak pisze Martunia jakaś dziewczyna :multi::multi: Hej :loveu: Quote
Kinia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Hejo! Wiola wygrała!!! i dobrze bo w końcu jakaś dziewczyna;) A czy ona przypadkiem z Macinem no wiesz? Bo jak mu sponsoruje wyjazd itd... Quote
LadyK Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [CENTER][QUOTE][CENTER]ja mam w miare średnia mi wychodzi 4,69 najniższa w moim życiu:diabloti:[/CENTER] [/QUOTE] Mi wychodzi coś koło 4,8 :diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='globalnydog193']Sweet - na pewno nie lubisz sciagac, bo nie umiesz:diabloti: I Cie kiedys zlapali:evil_lol: To tylko moja hipoteza:evil_lol: Nie chcesz pisac dlaczego to wymyslamy swoje przyczyny:evil_lol: Jesli chodzi o mnie to ściąganie jest jedną z rzeczy, które najlepiej mi wychodzą w szkole:evil_lol:[/quote] nie do konca:evil_lol: hehe nie wymyslajcie i tak nie zgadniecie a ja nie powiem:eviltong: heh:) dpobrze ze chociaz cos ci wychodzi:p [quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu: Ja byłam dziś naspotkaniu z bierzmowania :shake: Ostatnio katecheta nam mówił że ściąganie to jest grzech :crazyeye: No ale cóż ja uwarzam że to tylko taka malutka pomoc :evil_lol: Napisz potem kto wygrał :loveu:[/quote] hej:D o fajnie:) no przeciez ze to grzech:evil_lol: ale nasza pani katechetka lepsza jest przebrałysmy sie na hallowen z dziewczynami to zacze łam dam dawac wykład ze tym popieramy szatana:evil_lol: [quote name='Martunia']Dzień dobry. :loveu: I wygrała Wiola.. wreszcie jakaś dziewczyna! W dodatku druga na świecie. :cool3: Ej no, powiedz dlaczego tego nie lubisz... Może właśnie Cię przyłapali, jak mówi Baffi2... Nic nie wiadomo. :cool3: I też jestem za tym, że to tylko taka pomoc, malutka. :eviltong: Co tam u Ciebie? Ja niedługo mam iść na 20 min polskiego, a potem na łyżwy na 10.00 i wracam gdzieś koło 11-12.00. ^^[/quote] hej:D wiem:eviltong: ale ja i tak byłam za gabrielem chociaz bylo wiadome ze on z nia nie ma szans:eviltong: nie powiem ale nie przyłapali mnie:diabloti: a spoko:D czekaj a mnie jeszcze lekcje ale weszłam do siory na kompa 9i korzystam z wolnego:D lekcje nie uciekną:evil_lol: fajnie:) Quote
Sweet Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='gordonowa']Witam się u słitaśnej słit :D:D.[/quote] hejo asiull:loveu: [quote name='anitaaa i bartis']No w sumie to dobrze że akurat Wiola wygrała od początku mi się spodobała no i wreszcie jak pisze Martunia jakaś dziewczyna :multi::multi: Hej :loveu:[/quote] no fajnie ale ja byłam za gabrielem:evil_lol: hej;D [quote name='Kinia']Hejo! Wiola wygrała!!! i dobrze bo w końcu jakaś dziewczyna;) A czy ona przypadkiem z Macinem no wiesz? Bo jak mu sponsoruje wyjazd itd...[/quote] hej:D no wiesz niby ona byla pokazywana kiedys na filmiku ze swoim chłopakiem i na miejscu jego była bym nieźle zazdrosna ze zabiera ze sobą kolege i mu to sponsoruje... no chyba ze dla marcina zerwała ze swoim... ale kto to wie:eviltong: z siostra sie smiałysmy bo kinga cos powiedziała o teraz zobaczymy z czego zostaniesz zapamietany czy cos w tym stylu to ja powiedziałam ze z nieoogolonej brody:evil_lol::evil_lol: [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Mi wychodzi coś koło 4,8 :diabloti:[/CENTER] [/quote] mi w porywach moze tez tyle wyjdzie bo nie wiem jakie mi dadzą nauczyciele oceny a liczyłam sobie z najnizszych jakie moge dostac:eviltong: moze bedzie wyższa srednia:) a jaka miałas najlepsza?:cool3::cool3: Quote
LadyK Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [CENTER]5,4 w podstawówce :diabloti:[/CENTER] Quote
Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Takiego podejścia do nauki jeszcze od Ciebie nie słyszałam, ale wiem, że i tak zrobisz te lekcje i wszystkiego się wyuczysz. :diabloti: Ej no, powiedz. :D Aaa wiem chyba, kiedyś opowiadałaś. Że zrobiłaś komuś-tam ściągę i go prawie przyłapano czy coś takiego. :diabloti: Quote
Kinia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Sweetaśna'] hej:D no wiesz niby ona byla pokazywana kiedys na filmiku ze swoim chłopakiem i na miejscu jego była bym nieźle zazdrosna ze zabiera ze sobą kolege i mu to sponsoruje... no chyba ze dla marcina zerwała ze swoim... ale kto to wie:eviltong: z siostra sie smiałysmy bo kinga cos powiedziała o teraz zobaczymy z czego zostaniesz zapamietany czy cos w tym stylu to ja powiedziałam ze z nieoogolonej brody:evil_lol::evil_lol: :[/QUOTE] Z nieogolonej brody:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem, ona też kiedyś płakała to moze coś z tym chłopakiem. Bo aż dziwne, że jadą razem. No i zawsze opowiadała, że sie bardzo lubią itd. Quote
Recommended Posts