Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Biedny św.Mikołaju ja też chcem lustrzankę :diabloti:[/CENTER]
[/quote]

Ale wymyslacie:evil_lol:
Koniec żadna nic nie dostanie:eviltong:

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Bo jakby był bogaty to by pewnie na dogo nie siedział, a Kabiasty by miał złote zęby :diabloti:[/CENTER]
[/quote]

No pewnie ze tak:evil_lol: Bo co bogaty mikołaj by robil na dogo prezenty rozdawał nieznajomym?:eviltong: niee:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Bo jakby był bogaty to by pewnie na dogo nie siedział, a Kabiasty by miał złote zęby :diabloti:[/CENTER]
[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hej Ada co u ciebie ?? :loveu: Idę zagłosować na Kabisia ;)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hej Ada co u ciebie ?? :loveu: Idę zagłosować na Kabisia ;)[/quote]

Hej anitka:loveu:
a spoko:D wreszcie skonczyłam zadania z techniki:multi::eviltong:
i teraz jem zupke z paczki:diabloti:
Nie lubie juz pani od histy bo nie oceniła jeszcze mojego spr:roll: a juz byłam przygotowana na ten wstrząs co dostane a tu nic... musze do jutra poczekac bo moze beda wpisane za to dostałam trzeciego + i mam 5 z aktywnosci:evil_lol:

a co u ciebie??

oki:D dziekuje bardzo:D na Bartiego wczoraj głosowałam:loveu:

Posted

[CENTER]A jak myślisz, co będziesz miała z tego sprawdzianu?
Ja dzisiaj dostałam 4 z histy ze sprawdzianu i się cieszę ogromnie :multi:
Dla Ciebie pewnie 5 to będzie za mało :diabloti:[/CENTER]

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]A jak myślisz, co będziesz miała z tego sprawdzianu?
Ja dzisiaj dostałam 4 z histy ze sprawdzianu i się cieszę ogromnie :multi:
Dla Ciebie pewnie 5 to będzie za mało :diabloti:[/CENTER]
[/quote]

nie wiem 3? moze 4 jak mi sie jakims szczesliwym trafem uda ale nadal mam jeszcze przeczucie ze kiepsko napisałam:roll:
jej chciałabym tyle:p
Ta dla mnie 5 to super:D a nie mało:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Jasne,jasne :diabloti:
Będziesz miała 6 :diabloti::evil_lol:
Mówie Ci kujonku :loveu:[/CENTER]
[/quote]

ehe jasne w marzeniach:eviltong:

[quote name='anitaaa i bartis']Również dzięki :loveu: Jak ty to robisz że chce ci sie tak uczyć :-o??[/quote]

[quote name='Skibka']Ja się dołączam do pytania! :mad:[/quote]

nie rozumiem pytania??
Mi sie wcale nie chce uczyc ale musze...:roll: Po pierwsze mam wymagających rodziców...:shake::roll: a po drugie chce wypasc jak najlepiej bo to ostatnia klasa a chce sie dostac do dobrego liceum...:roll:
Cóż zrobić...:roll:

DOBRANOC;**

Posted

sweetaśny mikołaj:loveu:
[SIZE=1]PS chyba masz jakąś manie z tymi ubrankami jego:diabloti::eviltong:[SIZE=2]
jak biedny to chociaż jakiś mały nupominek niech nam da :D:evil_lol:[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

Hejo :-D

No - ten facet od bloga powinien sie leczyc... pewnie ma schizofrenie albo jeszcze jakies inne urojenia i naprawde w to wierzy, co tam wypisuje...

Słuchajcie, a jak nalezy glosowac?? Wystarczy kliknąc na baner??

Posted

[quote name='Martunia']Hahaaaa jak się mój kujonek wykręca. :D
Kabiś w roli Św. Mikołaja świetny, te jego ubranka i miny boskie. :cool3: :loveu:
A co byś chciała dostać? ;)[/quote]

nie wykręcam sie tylko prawde mówie:evil_lol:
dziekuje:D
oj ja bym chciała nowego kompa bo mój to porażka:roll: albo lustrzanke:eviltong:

[quote name='baffi2']sweetaśny mikołaj:loveu:
[SIZE=1]PS chyba masz jakąś manie z tymi ubrankami jego:diabloti::eviltong:[SIZE=2]
jak biedny to chociaż jakiś mały nupominek niech nam da :D:evil_lol:[/SIZE]
[/SIZE][/quote]

:D
dogomanie:evil_lol: nie no ale trzeba jakos urozmaicac zdjecia a nie samego psa dawac:eviltong:
zobaczy sie moze cos wykombinuje:evil_lol: zalezy czy bedziecie grzeczne:evil_lol::diabloti:

[quote name='globalnydog193']Hejo :-D

No - ten facet od bloga powinien sie leczyc... pewnie ma schizofrenie albo jeszcze jakies inne urojenia i naprawde w to wierzy, co tam wypisuje...

Słuchajcie, a jak nalezy glosowac?? Wystarczy kliknąc na baner??[/quote]

hejo:d

wg mnie leczenie nic by nie pomogło bo psychike ma na maksa zwaloną...:shake: takich ludzi to za kartkami zamknąc.. jezu albo to co on pisał ze ona tez go kocha i tego chce nie no ja nie rozumiem takich ludzi:shake:

musisz wejsc w link w banerku i zagłosowac obok zdjecia bedzie zeby oddac głos takie na czerwonym tle;)

[quote name='anitaaa i bartis']globalnydog193 wchodzisz na telezoo .pl (bez spacji) musisz sie zalogować i tam potem dajesz na galeria wchodzisz nazdjęcie i głosujesz ;)[/quote]

Wystarczy wejsc w linka podanego w banerku nie trzeba sie wcale logowac:)

[quote name='Pusiakowa']Hej :multi:
przyszlam was zarazcic :diabloti: . [SIZE=1](zart , zart .. nie biij :lol:)[/SIZE][/quote]

hej:p
nas juz nie da sie niczym zarazic bo my chorzy na główke od urodzenia:evil_lol:

Posted

[quote name='Sweetaśna']
nas juz nie da sie niczym zarazic bo my chorzy na główke od urodzenia:evil_lol:[/quote]
Szczere .! :D :diabloti: :eviltong:
A co tam u Ciebie?;)