Sweet Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [SIZE=4][COLOR=Magenta]Post przeskoczył:roll: [/COLOR][/SIZE] Quote
LadyK Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [CENTER]Biedny św.Mikołaju ja też chcem lustrzankę :diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Biedny św.Mikołaju ja też chcem lustrzankę :diabloti:[/CENTER] [/quote] Ale wymyslacie:evil_lol: Koniec żadna nic nie dostanie:eviltong: Quote
Sweet Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Łee zły Mikołaj :placz:[/CENTER] [/quote] nie Zły tylko biedny:evil_lol: Quote
LadyK Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [CENTER]Bo jakby był bogaty to by pewnie na dogo nie siedział, a Kabiasty by miał złote zęby :diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Bo jakby był bogaty to by pewnie na dogo nie siedział, a Kabiasty by miał złote zęby :diabloti:[/CENTER] [/quote] No pewnie ze tak:evil_lol: Bo co bogaty mikołaj by robil na dogo prezenty rozdawał nieznajomym?:eviltong: niee:diabloti::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Bo jakby był bogaty to by pewnie na dogo nie siedział, a Kabiasty by miał złote zęby :diabloti:[/CENTER] [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej Ada co u ciebie ?? :loveu: Idę zagłosować na Kabisia ;) Quote
Sweet Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej Ada co u ciebie ?? :loveu: Idę zagłosować na Kabisia ;)[/quote] Hej anitka:loveu: a spoko:D wreszcie skonczyłam zadania z techniki:multi::eviltong: i teraz jem zupke z paczki:diabloti: Nie lubie juz pani od histy bo nie oceniła jeszcze mojego spr:roll: a juz byłam przygotowana na ten wstrząs co dostane a tu nic... musze do jutra poczekac bo moze beda wpisane za to dostałam trzeciego + i mam 5 z aktywnosci:evil_lol: a co u ciebie?? oki:D dziekuje bardzo:D na Bartiego wczoraj głosowałam:loveu: Quote
LadyK Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [CENTER]A jak myślisz, co będziesz miała z tego sprawdzianu? Ja dzisiaj dostałam 4 z histy ze sprawdzianu i się cieszę ogromnie :multi: Dla Ciebie pewnie 5 to będzie za mało :diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]A jak myślisz, co będziesz miała z tego sprawdzianu? Ja dzisiaj dostałam 4 z histy ze sprawdzianu i się cieszę ogromnie :multi: Dla Ciebie pewnie 5 to będzie za mało :diabloti:[/CENTER] [/quote] nie wiem 3? moze 4 jak mi sie jakims szczesliwym trafem uda ale nadal mam jeszcze przeczucie ze kiepsko napisałam:roll: jej chciałabym tyle:p Ta dla mnie 5 to super:D a nie mało:eviltong::eviltong: Quote
LadyK Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [CENTER]Jasne,jasne :diabloti: Będziesz miała 6 :diabloti::evil_lol: Mówie Ci kujonku :loveu:[/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Również dzięki :loveu: Jak ty to robisz że chce ci sie tak uczyć :-o?? Quote
Skibka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Również dzięki :loveu: Jak ty to robisz że chce ci sie tak uczyć :-o??[/QUOTE] Ja się dołączam do pytania! :mad: Quote
Sweet Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Jasne,jasne :diabloti: Będziesz miała 6 :diabloti::evil_lol: Mówie Ci kujonku :loveu:[/CENTER] [/quote] ehe jasne w marzeniach:eviltong: [quote name='anitaaa i bartis']Również dzięki :loveu: Jak ty to robisz że chce ci sie tak uczyć :-o??[/quote] [quote name='Skibka']Ja się dołączam do pytania! :mad:[/quote] nie rozumiem pytania?? Mi sie wcale nie chce uczyc ale musze...:roll: Po pierwsze mam wymagających rodziców...:shake::roll: a po drugie chce wypasc jak najlepiej bo to ostatnia klasa a chce sie dostac do dobrego liceum...:roll: Cóż zrobić...:roll: DOBRANOC;** Quote
Martunia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hahaaaa jak się mój kujonek wykręca. :D Kabiś w roli Św. Mikołaja świetny, te jego ubranka i miny boskie. :cool3: :loveu: A co byś chciała dostać? ;) Quote
baffi2 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 sweetaśny mikołaj:loveu: [SIZE=1]PS chyba masz jakąś manie z tymi ubrankami jego:diabloti::eviltong:[SIZE=2] jak biedny to chociaż jakiś mały nupominek niech nam da :D:evil_lol:[/SIZE] [/SIZE] Quote
dog193 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hejo :-D No - ten facet od bloga powinien sie leczyc... pewnie ma schizofrenie albo jeszcze jakies inne urojenia i naprawde w to wierzy, co tam wypisuje... Słuchajcie, a jak nalezy glosowac?? Wystarczy kliknąc na baner?? Quote
Bartiśkowa_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 globalnydog193 wchodzisz na telezoo .pl (bez spacji) musisz sie zalogować i tam potem dajesz na galeria wchodzisz nazdjęcie i głosujesz ;) Quote
Pusiakowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Hej :multi: przyszlam was zarazcic :diabloti: . [SIZE=1](zart , zart .. nie biij :lol:)[/SIZE] Quote
Sweet Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Martunia']Hahaaaa jak się mój kujonek wykręca. :D Kabiś w roli Św. Mikołaja świetny, te jego ubranka i miny boskie. :cool3: :loveu: A co byś chciała dostać? ;)[/quote] nie wykręcam sie tylko prawde mówie:evil_lol: dziekuje:D oj ja bym chciała nowego kompa bo mój to porażka:roll: albo lustrzanke:eviltong: [quote name='baffi2']sweetaśny mikołaj:loveu: [SIZE=1]PS chyba masz jakąś manie z tymi ubrankami jego:diabloti::eviltong:[SIZE=2] jak biedny to chociaż jakiś mały nupominek niech nam da :D:evil_lol:[/SIZE] [/SIZE][/quote] :D dogomanie:evil_lol: nie no ale trzeba jakos urozmaicac zdjecia a nie samego psa dawac:eviltong: zobaczy sie moze cos wykombinuje:evil_lol: zalezy czy bedziecie grzeczne:evil_lol::diabloti: [quote name='globalnydog193']Hejo :-D No - ten facet od bloga powinien sie leczyc... pewnie ma schizofrenie albo jeszcze jakies inne urojenia i naprawde w to wierzy, co tam wypisuje... Słuchajcie, a jak nalezy glosowac?? Wystarczy kliknąc na baner??[/quote] hejo:d wg mnie leczenie nic by nie pomogło bo psychike ma na maksa zwaloną...:shake: takich ludzi to za kartkami zamknąc.. jezu albo to co on pisał ze ona tez go kocha i tego chce nie no ja nie rozumiem takich ludzi:shake: musisz wejsc w link w banerku i zagłosowac obok zdjecia bedzie zeby oddac głos takie na czerwonym tle;) [quote name='anitaaa i bartis']globalnydog193 wchodzisz na telezoo .pl (bez spacji) musisz sie zalogować i tam potem dajesz na galeria wchodzisz nazdjęcie i głosujesz ;)[/quote] Wystarczy wejsc w linka podanego w banerku nie trzeba sie wcale logowac:) [quote name='Pusiakowa']Hej :multi: przyszlam was zarazcic :diabloti: . [SIZE=1](zart , zart .. nie biij :lol:)[/SIZE][/quote] hej:p nas juz nie da sie niczym zarazic bo my chorzy na główke od urodzenia:evil_lol: Quote
Martunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Hej! :hand: A no rozumiem.. może kiedyś dostaniesz, może w tym roku już? ;) Co tam u Was? PS. Zagłosowałam na Was w telezoo. :) Quote
Pusiakowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej:p nas juz nie da sie niczym zarazic bo my chorzy na główke od urodzenia:evil_lol:[/quote] hehe :evil_lol: Quote
baffi2 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Sweetaśna'] nas juz nie da sie niczym zarazic bo my chorzy na główke od urodzenia:evil_lol:[/quote] Szczere .! :D :diabloti: :eviltong: A co tam u Ciebie?;) Quote
Kinia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Cześć Wam! Przyszłam sie pochwalić, że 5 z chemii dostałam:D No to sie pochwaliłam Quote
Recommended Posts