Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']No to nieźle mieliście w szkole. Co do tej kulki, u mnie podobnie było rok temu na plastyce, tyle, że pani była czymś zajęta na biurku, wszyscy robili co chcieli i rzucali taką kulką, która miała w sobie brokat i potem cała sala + wszyscy, co tam byli to w brokacie. :D Stare, dobre czasy. :D Akurat chyba rok temu, bo to przed świętami było. A dziś na religii graliśmy w bierki i przeglądaliśmy dziennik z księdzem. :cool3:
U nas już nie ma śniegu.. Wczoraj po szkole z Martą się śnieżkami (a raczej resztkami) rzucałyśmy. :diabloti:
O, będziecie w telewizji. :D Dasz nam potem linka. ^^[/quote]

No u mnie była bez broaktu zwykła z papieru sklejona taśma klejącą i wczesniej taka od foli aluminiowej:eviltong:
u nas tez juz nie ma:evil_lol: dzisiaj malutko bylo ale był:eviltong:resztki same:evil_lol:
ta bardzo fajnie.. dobrze ze stoje w drugim rzedzi i mnie nie bedzie widac i pani sie nad nami zlotiwała i nie bedziemy musiały wystepowac w badziewnych spódnicach

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Sweet, Ty ze wszystkiego szóstki musisz mieć? :diabloti::evil_lol:
U mnie niemiec obowiązkowy :shake:[/CENTER]
[/quote]

tak:evil_lol::evil_lol: i tak nie bede miała ze wszystkiego ale chce wyciągnąc na średnią 5.3:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: mam takie marzenie:evil_lol::evil_lol:
u mnie na szczescie nie niektórzy sie wypisali nawet

[quote name='gordonowa']U mnie niemiec też obowiązkowy :placz:.
A z chęcią usłyszę twój piękny śpiew :diabloti:.[/quote]

szkoda:(
w tłumie innych głosów sie zagubi:evil_lol::evil_lol::diabloti:

[quote name='Martunia']Haaa, a ja nie mam niemieckiego! :cool3:[/quote]

i co sie chwalisz:eviltong::eviltong:

CHCECIE FOTKI??:D

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Nasza kulka była lepsza. ^^
JA CHCĘ FOTKI!!! :D Z dedykacją ! :evil_lol:[/quote]

e tam ja nie lubie byc cała w brokacie:eviltong:

No dobra jak nie chcesz to nie dam ale może ktoś inny chce??:diabloti::cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Śmiesznie było przynajmniej, nie to co normalna kulka. :D
Haha ślepiec. :diabloti: Nie to nie, łaski bez. :diabloti:[/quote]

haha:eviltong: moze i smiesznie:evil_lol: ja nie lubie takich dziecinnych zabaw:eviltong:
Ja wszystko wiedze chociaż fakt ostatnio cos mi oczy szwankują:evil_lol: jak ktos bedzie chciał to dam ale jak piszesz ze nie chcesz to nie:diabloti::evil_lol::evil_lol:
[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Zgadnij z kim chyba bede tanczyc na balu ale nic nie jest pewne:eviltong:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Martunia']Taaaak, bo Ty już taka dorosła, nie? :cool3: Trzeba korzystać z życia i się dobrze bawić. xD
Hahaha śleeeepiec! :turn-l: Czyli nie będzie zdjęć?
BĘDZIESZ TAŃCZYŁA Z DOMINIKIEM?!?!?!?!?! :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

Nie ja własnie straszne dziecko jestem:evil_lol::evil_lol:ale takich zabaw nie lubie wole skakanie przez skakanke, gume, chowanego:eviltong::evil_lol:
ja korzystam w swój sposób:)
sama ślepiec jestes:eviltong: moze beda to bedzie zalezec od mojego dobrego humoru:evil_lol:
Cos ty ogłupiałas?:evil_lol::evil_lol: nie zgadłas nagroda przepadła:eviltong::eviltong:

Posted

Taaaak, bo Ty już taka dorosła, nie? :cool3: Trzeba korzystać z życia i się dobrze bawić. xD
Hahaha śleeeepiec! :turn-l: Czyli nie będzie zdjęć?
BĘDZIESZ TAŃCZYŁA Z DOMINIKIEM?!?!?!?!?! :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[SIZE=3][COLOR=Magenta][B][COLOR=Pink]post [/COLOR]przeskoczył:roll:
[SIZE=2][COLOR=Black]
swoją droga z/w:D bede za 15 min:eviltong:[/COLOR][/SIZE]
[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Dziwnie masz w takim razie. :evil_lol:
Dobry humor? Jest coś takiego u Ciebie? :eviltong: Najpierw się pytasz, czy chcemy, a potem mówisz, że dasz kiedy Ci się zachce. :eviltong:
Nagroda przepadła?! :evil_lol: Piotrek? xDDD

Posted

[quote name='Martunia']Dziwnie masz w takim razie. :evil_lol:
Dobry humor? Jest coś takiego u Ciebie? :eviltong: Najpierw się pytasz, czy chcemy, a potem mówisz, że dasz kiedy Ci się zachce. :eviltong:
Nagroda przepadła?! :evil_lol: Piotrek? xDDD[/quote]

nie dziwnie:eviltong:
jest ale rzadko:evil_lol::evil_lol: ciebie sie nie pytałam tylko innych:eviltong:
No przepadła a juz chciałam dac fotki specjalnie dla ciebie:eviltong::eviltong: wiesz zależy z jakim ale takim jednym to bym chciała ale raczej nie mozliwe bo nie chodzi do nas do szkoły:evil_lol::evil_lol: zgaduj dalej jak zgadniesz to dam fotek pare:D:cool3: nie raz słyszałas jego imie:eviltong: no dobra moze troche przesadziłam ale czasem wspominałam o nic:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Czyli mnie wykluczasz? Już mnie nie lubisz? :diabloti:
Maks, Romek? :cool3: Nie wiem, kto to może być. Ten taki, co kiedyś ci się podobał? :diabloti:[/quote]

widzisz nikt poza tobą nie chciał:eviltong::eviltong: nie lubie cie:evil_lol: Bo cie kocham:diabloti::loveu::eviltong:
zgadłas tylko który z nich??:evil_lol::evil_lol:

[B]CHCE KTOS JESZCZE FOTKI POZA MARTĄ????[/B]:evil_lol::diabloti:

Posted

Hej!:hand:
Mam takie pytanko co kupujecie swoim psom pod choinkę, bo ja myślę i myślę i wymyślić nie mogę..
I podłączam się pod prośbę o fotki! :eviltong:

Posted

ja też nie mogę nic wymyśleć :shake:.
Kurczę, no... mnie ledwo stać (nie ma to jak "rozsądne" pożyzanie pieniędzy ;| ) na prezent(y) dla rodziców... A piotrkowi i tak nie kupię... chociaż może... poproszę w sklepie żeby zatrzmali mi jakiiś zepsuty jogurt czy co :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Hej. :)
Czyżby to był Romek? :cool3:
A dziś chyba masz dużo pracy, jak co tydzień. :D Czekamy na Ciebie i Twoje opowiadanie co do dzisiejszego dnia. :evil_lol:[/quote]

hej:)
mozliwe:evil_lol::eviltong:
Ta niestety...:shake: okazało sie ze nie bede jutro poprawiac reli bo jest konkurs z gegry na który ide w tym czasie akurat:eviltong: i dopierow srode bede odpowiadac:)
Pani z histy chce mnie wykonczyc nerwowo bo nie oddała nam spr i bede sie caly weekend modlic zebym dostała dobrą ocene i bede ie zamartwiac ze jednak mogłm ostac złą:(
Eh zaraz ide sie na biole pouczyc w sumie to to łatwe jest tylko duzo pojec:P

[quote name='anitaaa i bartis']Ja też chcę fotki :multi::loveu:[/quote]

ok:D beda za godzinke:)

[quote name='gordonowa']ja kcę fotosy :)[/quote]

jak wyzej:D

[quote name='***Paulina***']Ja też chcę fotki:eviltong:[/quote]

jak wyzej

[quote name='Skibka']Hej!:hand:
Mam takie pytanko co kupujecie swoim psom pod choinkę, bo ja myślę i myślę i wymyślić nie mogę..
I podłączam się pod prośbę o fotki! :eviltong:[/quote]

hej:D
ja mojemu hmm.. kupiłam taką kulke co smoakołyki z niej wylatuja mam w planach jeszcze obróżke z hiltona i samokłyków troszke dla obu psiaków ale nie wiem czy opłaca mi sie na necie kupowac bo 8 przesyłka a to co chce kupic kosztuje 10 zł;/ chyba rzelece sie do mojego zoolot\ga kupie smakołyki i bedzie tez dobrze:)

[quote name='gordonowa']ja też nie mogę nic wymyśleć :shake:.
Kurczę, no... mnie ledwo stać (nie ma to jak "rozsądne" pożyzanie pieniędzy ;| ) na prezent(y) dla rodziców... A piotrkowi i tak nie kupię... chociaż może... poproszę w sklepie żeby zatrzmali mi jakiiś zepsuty jogurt czy co :loveu: :evil_lol:[/quote]

ja wymysliłam:D
ale nie wiem co rodzicą i dziadką i siostrze kupic...:shake:
Ej no wiesz co swojemu ukochanemu bratu nie kupisz:evil_lol:

[quote name='Kinia']Kurcze ja też nie moge nic wymyślić... teraz mojemu legowisko kupiłam i znowu kasy nie mam...[/quote]

dobrze ze ja mojemu legowiska nie musze kupowac bo i tak na nim nie spi:evil_lol:
a kase narazie mam...

Jak bede za godzinke to dam wam foty bo tylko na chwile sie siostrze wepchnełam na kompa:evil_lol:

Posted

Hej Aduś :D
Czekam na fotki:multi:
PS u nas dużo fot ;)

[quote name='Skibka']
[/quote]
Nigdy za dużo różnych smakołyków :D
No i zabawek też:eviltong:
A tak to może nowa obroża/smycz/szelki czy też jakaś śliczna miska? Albo jakieś ubranko zimowe? ;)

Posted

[quote name='baffi2']Hej Aduś :D
PS u nas dużo fot ;)

A tak to może nowa obroża/smycz/szelki czy też jakaś śliczna miska? Albo jakieś ubranko zimowe? ;)[/QUOTE]

No ubranko i miskę mamy dopiero co nowe, smycz mamy dobrą z flexi, na obroży Viki nie chodzi to ewentualnie szelki bo jej już są w złym stanie tylko że u mnie nie mogę dostać takich małych ewentualnie dla kota no ale jeszcze jest dość czasu może coś znajdę.:lol:
Dzięki za propozycję, jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to jestem na każdą propozycję otwarta.:lol:

Posted

[quote name='Martunia']Ha, czyli będziesz tańczyła z Romkiem. ^^
Oj nie martw się, na pewno Ci dobrze poszło. :)
Miłej nauki. :cool1:[/quote]

mozliwe jeszcze sie okaze:eviltong::eviltong:
mam nadzieje ale narazie nie moge byc tego pewna i sie boje ze jednak nie:roll:
dziekuje:eviltong: miła bo proste bylo tylko jeszcze definicji sie bardziej musze nauczyc ale mniej wiecej znam:D

[quote name='baffi2']Hej Aduś :D
PS u nas dużo fot ;)

A tak to może nowa obroża/smycz/szelki czy też jakaś śliczna miska? Albo jakieś ubranko zimowe? ;)[/quote]

hej:D
zaraz daje:)
zobacze u was bo musze ponadrabiac wszystko:)

no smakołyków nigdy za wiele:D
ubranko sama chciałam kupic ale albo mi sie nie podoba albo za drogie:eviltong:

[quote name='Skibka']No ubranko i miskę mamy dopiero co nowe, smycz mamy dobrą z flexi, na obroży Viki nie chodzi to ewentualnie szelki bo jej już są w złym stanie tylko że u mnie nie mogę dostać takich małych ewentualnie dla kota no ale jeszcze jest dość czasu może coś znajdę.:lol:
Dzięki za propozycję, jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to jestem na każdą propozycję otwarta.:lol:[/quote]

heh:) to ja bym jej szelki w necie zamówiła:) jest znacznie wiekszy wybór niż w zoologach:) rogz ma fajne i jak na Viki rozmiar S bedzie pewnie dobry:)

ZARAZ FOTKI JAK DOGO BEDZIE MI DZIAŁAĆ:)

Posted

[IMG]http://images32.fotosik.pl/405/b7972af27e9bf82e.jpg[/IMG]

[IMG]http://images27.fotosik.pl/297/3e2789ae208ca19b.jpg[/IMG]

[IMG]http://images32.fotosik.pl/405/ca9debc080abf8c2.jpg[/IMG]

[IMG]http://images29.fotosik.pl/298/1d4fbc36528a8e6a.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/33/7483f6575bee739b.jpg[/IMG]

CDN:)