Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sweetaśna']to zalezy juz od szkoły:)
średniej to znaczy ze o średnim stopniu trudnosci czy średniej jako lo czy technikum??:eviltong:
Moja siostra jest w szkole dobrej ale nie najlepszej jakiejs o poziomie nieznacznie sie rózniącym od poziomu w naszym gim i nie ma źle uczy sie mniej niz ja:evil_lol: ja chce isc do lepszej szkoły i juz sie boje co to bedzie:eviltong:
to postaraj sie:p:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

Średnia w sensie że LO czy technikum.
Ja się przyznam szczerze że w 1 klasie może się uczyłam tak do porządku z 5 razy, a w tym roku to chyba 1 i mam tylko dwie 1:multi:
To tylko tak poważnie brzmi "szkoła średnia" ale to zwykła szkoła tam jest lepiej niż w gimnazjum.
A czemu chcesz iść do dobrego liceum? Co to za różnica przecież i tak musisz iść na studia to bez znaczenia po jakim liceum... A teraz maturę zdać to żaden wyczyn w zeszły roku w naszej szkole z tych co przystępowali do matury zdało około 75% to całkiem dobry wynik.. A nie myślałaś nigdy o technikum? Mnie np. rodzice zniechęcali do LO bo to jest szkoła bez sensu bo za dużo uczenia..

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Skibka']Średnia w sensie że LO czy technikum.
Ja się przyznam szczerze że w 1 klasie może się uczyłam tak do porządku z 5 razy, a w tym roku to chyba 1 i mam tylko dwie 1:multi:
To tylko tak poważnie brzmi "szkoła średnia" ale to zwykła szkoła tam jest lepiej niż w gimnazjum.
A czemu chcesz iść do dobrego liceum? Co to za różnica przecież i tak musisz iść na studia to bez znaczenia po jakim liceum... A teraz maturę zdać to żaden wyczyn w zeszły roku w naszej szkole z tych co przystępowali do matury zdało około 75% to całkiem dobry wynik.. A nie myślałaś nigdy o technikum? Mnie np. rodzice zniechęcali do LO bo to jest szkoła bez sensu bo za dużo uczenia..[/quote]

aha:)
jej ale jako ze z przedmiotu jedynki czy ogólnie jako oceny tylko 2 jednynki załapałas??
heh:) zobaczymy:D
A nie wiem sama ale chciałabym isc napewno do poznania a nie do nas do swarzędza.
A nad technikum myslałam ale zrezygnowałam bo nie ma rzadnego co by mi pasowało a na studia tak czy siak pójde a wole je skonczyc o rok wczesniej..
a w sumie to do dobrego chce isc bo lepsze przygotowanie do matury bede miec
i wogóle

DOBRANOC:*:*

Posted

Hejo :multi:
śliczne fotki :lol:
[url]http://images32.fotosik.pl/400/36974306f006b837.jpg[/url]
:crazyeye:
[url]http://images34.fotosik.pl/400/8bb48b3083b661a8.jpg[/url]
piękne :)

Posted

Dzień dobry. :)
Jak tam pogoda? Padał u Was śnieg?
Ja tam wf nawet lubię. Kiedyś nienawidziłam, ale teraz jestem bardziej aktywniejsza w czasie gry i bardziej lubię już ćwiczyć. Nad sylwetką można popracować. :D A poza tym jeszcze mamy gimnastykę, która też jest nie najgorsza (fikołki, skakanka, stanie na głowach itd.). :D
Jak tam spędzacie sobotę?

Posted

[quote name='Pusiakowa']Hej sweet ! :lol:

no ja tez tak mam :evil_lol::evil_lol: .[/quote]

hej:D

hehe:)

[quote name='efciq']Hejo :multi:
śliczne fotki :lol:
[URL]http://images32.fotosik.pl/400/36974306f006b837.jpg[/URL]
:crazyeye:
[URL]http://images34.fotosik.pl/400/8bb48b3083b661a8.jpg[/URL]
piękne :)[/quote]

hejo:D
dziekuje:):)

[quote name='Martunia']Dzień dobry. :)
Jak tam pogoda? Padał u Was śnieg?
Ja tam wf nawet lubię. Kiedyś nienawidziłam, ale teraz jestem bardziej aktywniejsza w czasie gry i bardziej lubię już ćwiczyć. Nad sylwetką można popracować. :D A poza tym jeszcze mamy gimnastykę, która też jest nie najgorsza (fikołki, skakanka, stanie na głowach itd.). :D
Jak tam spędzacie sobotę?[/quote]

a dobrze.. rano wcale nie padało ale teraz troszeczke jest sniegu ale mało..
ja nie lubie nie nienawidze ale nie przepadam
nie mówi sie fikołki tylko przewroty:evil_lol::evil_lol:
a dobrze odpoczywamy ja troszke przeziębiona jestem wiec nie poszłam z kabisiakiem na spacer tylko po podwórku polatał zeszta jest tak zimno ze chciałam zrobic zdjecia ale po paru mi sie odechciało bo mi rece odmarzły...:shake:zimno strasznie..

Posted

[quote name='M&T']Hej kochanie! :loveu::loveu:

[URL]http://images31.fotosik.pl/401/fe9f650f50e744a4.jpg[/URL]
ślicznie wam razem :loveu:[/quote]

hej kochanie:loveu:

dziekujemy:loveu:

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Ja tam wf-u nie lubić :cool1::diabloti:[/CENTER]
[/quote]

to witaj w klubie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu: co tam u wass słychać ??[/quote]

a u nas dobrze:)
odpoczywamy:)
kapik wreszcie miękki i pachnący bo go wykąpałam jak przyszlismy z dworu:) a co u was/?:D

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]

:drink1: :diabloti:

[/CENTER]
[/quote]

:diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweetaśna']hej:D
a u nas dobrze:)
odpoczywamy:)
kapik wreszcie miękki i pachnący bo go wykąpałam jak przyszlismy z dworu:) a co u was/?:D

Oojak masz ja mojego tak łatwo nie mogę okąpać chyba że amisia ale on nie chce za wszelkącenę dziabnąć :roll::roll: i zazwyczaj mu się to udaje
U nas wszytsko dobrze byliśmy nad woda ćwiczyłam psiakami komendy :loveu:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']
Oojak masz ja mojego tak łatwo nie mogę okąpać chyba że amisia ale on nie chce za wszelkącenę dziabnąć :roll::roll: i zazwyczaj mu się to udaje
U nas wszytsko dobrze byliśmy nad woda ćwiczyłam psiakami komendy :loveu:[/quote]

no wiesz mój sie przyzwyczaił bo praktycznie co tydzien dwa jest kompany chociażby pod brzuchem..
o fajnie:D
tak zimno i nad woda?:crazyeye::) heh:) ja wyszłam na chwile na dwór to mi rece zamarzały:evil_lol:

Posted

[quote name='Sweetaśna']no wiesz mój sie przyzwyczaił bo praktycznie co tydzien dwa jest kompany chociażby pod brzuchem..
tak zimno i nad woda?:crazyeye::) heh:) ja wyszłam na chwile na dwór to mi rece zamarzały:evil_lol:[/quote]

No troszkę zimno było :evil_lol: Ale psiaki wybiegane i szczęśliwe Bartiemu jednak najwyraźneij było aż za ciepło bo wskoczyło do wody głupek zakaczkami :shake::shake: Myłałam że nie wiem co mu zrobie

Posted

[URL]http://images38.fotosik.pl/31/82cada90ab51c248.jpg[/URL]
[URL]http://images27.fotosik.pl/294/b2f7ada5ba9512fa.jpg[/URL]

Ale mu się spieszyło to obsikania tej siatki:diabloti:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']No troszkę zimno było :evil_lol: Ale psiaki wybiegane i szczęśliwe Bartiemu jednak najwyraźneij było aż za ciepło bo wskoczyło do wody głupek zakaczkami :shake::shake: Myłałam że nie wiem co mu zrobie[/quote]

troszke ja zamarzałam:evil_lol:
heh:) te psiaki jednak są dziwne:p moze mu rzeczywiscie ciepło było:)

[quote name='Magot'][URL]http://images38.fotosik.pl/31/82cada90ab51c248.jpg[/URL]
[URL]http://images27.fotosik.pl/294/b2f7ada5ba9512fa.jpg[/URL]

Ale mu się spieszyło to obsikania tej siatki:diabloti:[/quote]

hehe:) chociaz do czegos mu sie spieszy:eviltong:

Posted

hejka:D fajne fotki;)
[quote name='Sweetaśna']no wiesz mój sie przyzwyczaił bo praktycznie co tydzien dwa jest kompany chociażby pod brzuchem..
tak zimno i nad woda?:crazyeye::) heh:) ja wyszłam na chwile na dwór to mi rece zamarzały:evil_lol:[/quote]
po co go tak często kąpiesz? jak się często kąpie psa to jego skóra wytwarza jakąś substancję która powoduje że bród się do psa 'przyczepia':razz:
a wiesz że jest taki fajny wynalazek jak rękawiczki:evil_lol::diabloti::eviltong:

Posted

U mnie też jest teraz już mało śniegu.. oby dziś w nocy trochę popadało, chciałabym, by było tak biało... ^^
Fikołki a przewroty to to samo, geniuszu. :D
Przeziębiona jesteś? :( Ojj powrotu do zdrowia.

Posted

[quote name='baffi2']hejka:D fajne fotki;)

po co go tak często kąpiesz? jak się często kąpie psa to jego skóra wytwarza jakąś substancję która powoduje że bród się do psa 'przyczepia':razz:
a wiesz że jest taki fajny wynalazek jak rękawiczki:evil_lol::diabloti::eviltong:[/quote]

hejka;)
dziekuje:)

kąpie go tak czesto bo on nie tyle brudny co śmierdzi.. bo jak sika i ma dłuzsze włosy to niestety ten zapach zostaje i nawet jak go wycieram po przyjsciu z dworu to i tak nic nie daje a po dłuzej niz tygodniu zapach nie jest za przyjemny.. ty nie masz tego kłopotu bo po pierwsze nie masz psa tylko szuczke i nie ma długich włosów. ja kompie mu co tydzien podbrzusze tylko nie całego całego to tak raz w miesiącu
wiem
a rekawiczka nic by nie dała... bo nie wiem gdzie je mam:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']U mnie też jest teraz już mało śniegu.. oby dziś w nocy trochę popadało, chciałabym, by było tak biało... ^^
Fikołki a przewroty to to samo, geniuszu. :D
Przeziębiona jesteś? :( Ojj powrotu do zdrowia.[/quote]

u mnie malo ale zawsze cos:D
jak sie zdjecia zgrają to zobaczycie:)
tak ale nie mówi sie fikołki geniuszu bo u nas pani jak tak ktos powie to wstawia jeden bo to są przewroty:evil_lol::evil_lol::eviltong:
no karat mam i troszke mnie gardło boli a tabletki mi sie skonczyły:(
dziekuje..

Posted

[quote name='Martunia']Bo u Was jest beznadziejnie, u nas można to nazywać, jak się chce. ^^ Wykonanie jest najważniejsze, a nie nazywanie. ^^
To kup sobie tabletki. :D
Foootki! ^^[/quote]

wykonanie jest równie ważne jak nazwanie:eviltong:
jutro to nigdzie nie dostane a teraz juz napwno nie:evil_lol:
fotki beda jak sie wgrają na neta:eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']aha, spoko:cool3:
no ja na szczęscie tego problemu ni mom :D[/quote]

nom:)
no fajnie masz:eviltong: ale jak mój włochacz jest obcięty to jest lepiej::eviltong:
teraz sie zapuszczamy bo dopiero przed świetami idzie do fryzjera wiec teraz to juz bez sensu jak wytrzymalismy 3m-c to i ten jeden wytrzymamy:)

Posted

[quote name='Sweetaśna']
kąpie go tak czesto bo on nie tyle brudny co śmierdzi.. bo jak sika i ma dłuzsze włosy to niestety ten zapach zostaje i nawet jak go wycieram po przyjsciu z dworu to i tak nic nie daje a po dłuzej niz tygodniu zapach nie jest za przyjemny.. ty nie masz tego kłopotu bo po pierwsze nie masz psa tylko szuczke i nie ma długich włosów. ja kompie mu co tydzien podbrzusze tylko nie całego całego to tak raz w miesiącu
[/quote]
aha, spoko:cool3:
no ja na szczęscie tego problemu ni mom :D