Skibka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Sweetaśna']to zalezy juz od szkoły:) średniej to znaczy ze o średnim stopniu trudnosci czy średniej jako lo czy technikum??:eviltong: Moja siostra jest w szkole dobrej ale nie najlepszej jakiejs o poziomie nieznacznie sie rózniącym od poziomu w naszym gim i nie ma źle uczy sie mniej niz ja:evil_lol: ja chce isc do lepszej szkoły i juz sie boje co to bedzie:eviltong: to postaraj sie:p:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Średnia w sensie że LO czy technikum. Ja się przyznam szczerze że w 1 klasie może się uczyłam tak do porządku z 5 razy, a w tym roku to chyba 1 i mam tylko dwie 1:multi: To tylko tak poważnie brzmi "szkoła średnia" ale to zwykła szkoła tam jest lepiej niż w gimnazjum. A czemu chcesz iść do dobrego liceum? Co to za różnica przecież i tak musisz iść na studia to bez znaczenia po jakim liceum... A teraz maturę zdać to żaden wyczyn w zeszły roku w naszej szkole z tych co przystępowali do matury zdało około 75% to całkiem dobry wynik.. A nie myślałaś nigdy o technikum? Mnie np. rodzice zniechęcali do LO bo to jest szkoła bez sensu bo za dużo uczenia.. Quote
Sweet Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='Skibka']Średnia w sensie że LO czy technikum. Ja się przyznam szczerze że w 1 klasie może się uczyłam tak do porządku z 5 razy, a w tym roku to chyba 1 i mam tylko dwie 1:multi: To tylko tak poważnie brzmi "szkoła średnia" ale to zwykła szkoła tam jest lepiej niż w gimnazjum. A czemu chcesz iść do dobrego liceum? Co to za różnica przecież i tak musisz iść na studia to bez znaczenia po jakim liceum... A teraz maturę zdać to żaden wyczyn w zeszły roku w naszej szkole z tych co przystępowali do matury zdało około 75% to całkiem dobry wynik.. A nie myślałaś nigdy o technikum? Mnie np. rodzice zniechęcali do LO bo to jest szkoła bez sensu bo za dużo uczenia..[/quote] aha:) jej ale jako ze z przedmiotu jedynki czy ogólnie jako oceny tylko 2 jednynki załapałas?? heh:) zobaczymy:D A nie wiem sama ale chciałabym isc napewno do poznania a nie do nas do swarzędza. A nad technikum myslałam ale zrezygnowałam bo nie ma rzadnego co by mi pasowało a na studia tak czy siak pójde a wole je skonczyc o rok wczesniej.. a w sumie to do dobrego chce isc bo lepsze przygotowanie do matury bede miec i wogóle DOBRANOC:*:* Quote
Pusiakowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Hej sweet ! :lol: [quote name='gordonowa']ja mam kolezanke ktora nie lubia wfu, ale dla mnei to jest cos neinormalnego :evil_lol:[/quote] no ja tez tak mam :evil_lol::evil_lol: . Quote
Efciq Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Hejo :multi: śliczne fotki :lol: [url]http://images32.fotosik.pl/400/36974306f006b837.jpg[/url] :crazyeye: [url]http://images34.fotosik.pl/400/8bb48b3083b661a8.jpg[/url] piękne :) Quote
Martunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dzień dobry. :) Jak tam pogoda? Padał u Was śnieg? Ja tam wf nawet lubię. Kiedyś nienawidziłam, ale teraz jestem bardziej aktywniejsza w czasie gry i bardziej lubię już ćwiczyć. Nad sylwetką można popracować. :D A poza tym jeszcze mamy gimnastykę, która też jest nie najgorsza (fikołki, skakanka, stanie na głowach itd.). :D Jak tam spędzacie sobotę? Quote
M&T Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Hej kochanie! :loveu::loveu: [url]http://images31.fotosik.pl/401/fe9f650f50e744a4.jpg[/url] ślicznie wam razem :loveu: Quote
LadyK Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [CENTER]Ja tam wf-u nie lubić :cool1::diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hej sweet ! :lol: no ja tez tak mam :evil_lol::evil_lol: .[/quote] hej:D hehe:) [quote name='efciq']Hejo :multi: śliczne fotki :lol: [URL]http://images32.fotosik.pl/400/36974306f006b837.jpg[/URL] :crazyeye: [URL]http://images34.fotosik.pl/400/8bb48b3083b661a8.jpg[/URL] piękne :)[/quote] hejo:D dziekuje:):) [quote name='Martunia']Dzień dobry. :) Jak tam pogoda? Padał u Was śnieg? Ja tam wf nawet lubię. Kiedyś nienawidziłam, ale teraz jestem bardziej aktywniejsza w czasie gry i bardziej lubię już ćwiczyć. Nad sylwetką można popracować. :D A poza tym jeszcze mamy gimnastykę, która też jest nie najgorsza (fikołki, skakanka, stanie na głowach itd.). :D Jak tam spędzacie sobotę?[/quote] hej:D a dobrze.. rano wcale nie padało ale teraz troszeczke jest sniegu ale mało.. ja nie lubie nie nienawidze ale nie przepadam nie mówi sie fikołki tylko przewroty:evil_lol::evil_lol: a dobrze odpoczywamy ja troszke przeziębiona jestem wiec nie poszłam z kabisiakiem na spacer tylko po podwórku polatał zeszta jest tak zimno ze chciałam zrobic zdjecia ale po paru mi sie odechciało bo mi rece odmarzły...:shake:zimno strasznie.. Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='M&T']Hej kochanie! :loveu::loveu: [URL]http://images31.fotosik.pl/401/fe9f650f50e744a4.jpg[/URL] ślicznie wam razem :loveu:[/quote] hej kochanie:loveu: dziekujemy:loveu: [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Ja tam wf-u nie lubić :cool1::diabloti:[/CENTER] [/quote] to witaj w klubie:evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Hej :loveu: co tam u wass słychać ?? Quote
LadyK Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [CENTER][quote name='Sweetaśna'] to witaj w klubie:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :drink1: :diabloti: [/CENTER] Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu: co tam u wass słychać ??[/quote] hej:D a u nas dobrze:) odpoczywamy:) kapik wreszcie miękki i pachnący bo go wykąpałam jak przyszlismy z dworu:) a co u was/?:D [quote name='Owczarkowa'][CENTER] :drink1: :diabloti: [/CENTER] [/quote] :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej:D a u nas dobrze:) odpoczywamy:) kapik wreszcie miękki i pachnący bo go wykąpałam jak przyszlismy z dworu:) a co u was/?:D Oojak masz ja mojego tak łatwo nie mogę okąpać chyba że amisia ale on nie chce za wszelkącenę dziabnąć :roll::roll: i zazwyczaj mu się to udaje U nas wszytsko dobrze byliśmy nad woda ćwiczyłam psiakami komendy :loveu: Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='anitaaa i bartis'] Oojak masz ja mojego tak łatwo nie mogę okąpać chyba że amisia ale on nie chce za wszelkącenę dziabnąć :roll::roll: i zazwyczaj mu się to udaje U nas wszytsko dobrze byliśmy nad woda ćwiczyłam psiakami komendy :loveu:[/quote] no wiesz mój sie przyzwyczaił bo praktycznie co tydzien dwa jest kompany chociażby pod brzuchem.. o fajnie:D tak zimno i nad woda?:crazyeye::) heh:) ja wyszłam na chwile na dwór to mi rece zamarzały:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='Sweetaśna']no wiesz mój sie przyzwyczaił bo praktycznie co tydzien dwa jest kompany chociażby pod brzuchem.. o fajnie:D tak zimno i nad woda?:crazyeye::) heh:) ja wyszłam na chwile na dwór to mi rece zamarzały:evil_lol:[/quote] No troszkę zimno było :evil_lol: Ale psiaki wybiegane i szczęśliwe Bartiemu jednak najwyraźneij było aż za ciepło bo wskoczyło do wody głupek zakaczkami :shake::shake: Myłałam że nie wiem co mu zrobie Quote
Magot Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [URL]http://images38.fotosik.pl/31/82cada90ab51c248.jpg[/URL] [URL]http://images27.fotosik.pl/294/b2f7ada5ba9512fa.jpg[/URL] Ale mu się spieszyło to obsikania tej siatki:diabloti: Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']No troszkę zimno było :evil_lol: Ale psiaki wybiegane i szczęśliwe Bartiemu jednak najwyraźneij było aż za ciepło bo wskoczyło do wody głupek zakaczkami :shake::shake: Myłałam że nie wiem co mu zrobie[/quote] troszke ja zamarzałam:evil_lol: heh:) te psiaki jednak są dziwne:p moze mu rzeczywiscie ciepło było:) [quote name='Magot'][URL]http://images38.fotosik.pl/31/82cada90ab51c248.jpg[/URL] [URL]http://images27.fotosik.pl/294/b2f7ada5ba9512fa.jpg[/URL] Ale mu się spieszyło to obsikania tej siatki:diabloti:[/quote] hehe:) chociaz do czegos mu sie spieszy:eviltong: Quote
baffi2 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 hejka:D fajne fotki;) [quote name='Sweetaśna']no wiesz mój sie przyzwyczaił bo praktycznie co tydzien dwa jest kompany chociażby pod brzuchem.. o fajnie:D tak zimno i nad woda?:crazyeye::) heh:) ja wyszłam na chwile na dwór to mi rece zamarzały:evil_lol:[/quote] po co go tak często kąpiesz? jak się często kąpie psa to jego skóra wytwarza jakąś substancję która powoduje że bród się do psa 'przyczepia':razz: a wiesz że jest taki fajny wynalazek jak rękawiczki:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Martunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 U mnie też jest teraz już mało śniegu.. oby dziś w nocy trochę popadało, chciałabym, by było tak biało... ^^ Fikołki a przewroty to to samo, geniuszu. :D Przeziębiona jesteś? :( Ojj powrotu do zdrowia. Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='baffi2']hejka:D fajne fotki;) po co go tak często kąpiesz? jak się często kąpie psa to jego skóra wytwarza jakąś substancję która powoduje że bród się do psa 'przyczepia':razz: a wiesz że jest taki fajny wynalazek jak rękawiczki:evil_lol::diabloti::eviltong:[/quote] hejka;) dziekuje:) kąpie go tak czesto bo on nie tyle brudny co śmierdzi.. bo jak sika i ma dłuzsze włosy to niestety ten zapach zostaje i nawet jak go wycieram po przyjsciu z dworu to i tak nic nie daje a po dłuzej niz tygodniu zapach nie jest za przyjemny.. ty nie masz tego kłopotu bo po pierwsze nie masz psa tylko szuczke i nie ma długich włosów. ja kompie mu co tydzien podbrzusze tylko nie całego całego to tak raz w miesiącu wiem a rekawiczka nic by nie dała... bo nie wiem gdzie je mam:eviltong: Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='Martunia']U mnie też jest teraz już mało śniegu.. oby dziś w nocy trochę popadało, chciałabym, by było tak biało... ^^ Fikołki a przewroty to to samo, geniuszu. :D Przeziębiona jesteś? :( Ojj powrotu do zdrowia.[/quote] u mnie malo ale zawsze cos:D jak sie zdjecia zgrają to zobaczycie:) tak ale nie mówi sie fikołki geniuszu bo u nas pani jak tak ktos powie to wstawia jeden bo to są przewroty:evil_lol::evil_lol::eviltong: no karat mam i troszke mnie gardło boli a tabletki mi sie skonczyły:( dziekuje.. Quote
Martunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bo u Was jest beznadziejnie, u nas można to nazywać, jak się chce. ^^ Wykonanie jest najważniejsze, a nie nazywanie. ^^ To kup sobie tabletki. :D Foootki! ^^ Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='Martunia']Bo u Was jest beznadziejnie, u nas można to nazywać, jak się chce. ^^ Wykonanie jest najważniejsze, a nie nazywanie. ^^ To kup sobie tabletki. :D Foootki! ^^[/quote] wykonanie jest równie ważne jak nazwanie:eviltong: jutro to nigdzie nie dostane a teraz juz napwno nie:evil_lol: fotki beda jak sie wgrają na neta:eviltong: Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='baffi2']aha, spoko:cool3: no ja na szczęscie tego problemu ni mom :D[/quote] nom:) no fajnie masz:eviltong: ale jak mój włochacz jest obcięty to jest lepiej::eviltong: teraz sie zapuszczamy bo dopiero przed świetami idzie do fryzjera wiec teraz to juz bez sensu jak wytrzymalismy 3m-c to i ten jeden wytrzymamy:) Quote
baffi2 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='Sweetaśna'] kąpie go tak czesto bo on nie tyle brudny co śmierdzi.. bo jak sika i ma dłuzsze włosy to niestety ten zapach zostaje i nawet jak go wycieram po przyjsciu z dworu to i tak nic nie daje a po dłuzej niz tygodniu zapach nie jest za przyjemny.. ty nie masz tego kłopotu bo po pierwsze nie masz psa tylko szuczke i nie ma długich włosów. ja kompie mu co tydzien podbrzusze tylko nie całego całego to tak raz w miesiącu [/quote] aha, spoko:cool3: no ja na szczęscie tego problemu ni mom :D Quote
Recommended Posts