Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nudy, nudy... to o czym pogadamy? :razz: :cool3:
Właśnie dostałam wiadomość na nk od nauczycielki, że spr z jutra będzie przełożony na czw. :multi: :loveu: Jeej, nauczę się wreszcie. Bo tak to nie bardzo przygotowana bym była. :eviltong:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']ponawiam pytanie, bo posty przeskoczyły i mogło ci umknąć ;)[/quote]

juz przczytałam ale chyba fakteczynie mi umkneło:)
ja robie w Photoshopie:)

[quote name='globalnydog193']Hihi - w sumie to ja to na urodzinki dostane wiec nie mam co oszczedzac - a jak mi sie podoba to grzech nie kupic;)
Za swoje bym nie kupila, bo wszystko na kroliki wydaje - musze je utrzymywac z wlasnej kieszeni niestety...[/quote]

hehe:) a to chyba ze tak:)
ja na szczescie z kabim mam pomoc finansową od rodziców:)
jak starania o psiaka??:D

[quote name='Martunia']Nudy, nudy... to o czym pogadamy? :razz: :cool3:
Właśnie dostałam wiadomość na nk od nauczycielki, że spr z jutra będzie przełożony na czw. :multi: :loveu: Jeej, nauczę się wreszcie. Bo tak to nie bardzo przygotowana bym była. :eviltong:[/quote]

heh:)
nie wiem wymysl cos:evil_lol::evil_lol:
ja grałam w simsy:eviltong:
wy za dobrze macie ze juz na nk was nauczyciele powiadamiają o przełozeniu spr:evil_lol: nie no normalnie jakis luksus:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Starania o psiaka - coraz blizej. Juz mam obiecane, ze jak bedzie stal domek na dzialce(mysle, ze to nastąpi w niedalekiej przyszlosci) to bierzemy psa. Mama dalej nieugieta, ale ja z tata zdecydowani. Jednak jest jeden problem: ojciec chce wziac z pseudo:madgo::flop: Caly czas namawiam go, zebysmy poszli do schronska, ze na pewno znajda sie tam ladne ONki, ale on ma ta swoja gadke: on chce od malego ustawiac psa ble ble ble... Ale z pseudo na pewno ne wezmiemy - juz ja tego dopilnuje!!!!

Posted

[quote name='globalnydog193']Starania o psiaka - coraz blizej. Juz mam obiecane, ze jak bedzie stal domek na dzialce(mysle, ze to nastąpi w niedalekiej przyszlosci) to bierzemy psa. Mama dalej nieugieta, ale ja z tata zdecydowani. Jednak jest jeden problem: ojciec chce wziac z pseudo:madgo::flop: Caly czas namawiam go, zebysmy poszli do schronska, ze na pewno znajda sie tam ladne ONki, ale on ma ta swoja gadke: on chce od malego ustawiac psa ble ble ble... Ale z pseudo na pewno ne wezmiemy - juz ja tego dopilnuje!!!![/quote]

a to fajnie:)
znaczy budujecie sie juz?:D:D
przekonasz tate jeszcze:):)
albo bedziesz miec z rodowodem albo ze schroniska:)
najważniejsze ze starania dają jakies efekty i tata sie zgodził:):)

Posted

[quote name='gordonowa']Hej dziewczyny ;*.
Co tam?
Ja zaraz idę się uczyć na poprawę z matmy ;| :(.[/quote]

hej kochanie:loveu:
a nudy ogladam M jak milosc:diabloti:
hehe:) a potem kube bede ogladac:)
oj.. naucz sie dobrze:) a ile miałas ze poprawiasz?? napisze na 5 napewno:):):p

Posted

Ciebie znowu coś simsy wciągnęły. :D Mnie zawsze bierze w wakacje, kiedy mogę grać przez cały dzień. :D
No nas też nie tak często powiadamiają na tym nk.. ale np. ostatnio o nowym kółku chemicznym, jakiś przełożeniach.. ;) A tak to wszystko normalnie w szkole jest mówione.

Posted

[quote name='gordonowa']Hej dziewczyny ;*.
Co tam?
Ja zaraz idę się uczyć na poprawę z matmy ;| :(.[/quote]
kurde a ja jutro mam sprawdzian z fizyki i nic z materiału i nic jeszcze nie umiem...:-( znowu sie bede rano ''uczyc'' i znowu dostane 2 lub 3...:cool1:

Posted

[quote name='M&T']a jaką masz wersje? :)[/quote]

CS 7::)

[quote name='anitaaa i bartis']Hej :razz: Też oglądałam M jak miłość
A ja mam jutro sprawdzian z chemii i tak strasznie nei chce mi się uczyć
A co u ciebie ?[/quote]

hej:)
hehe:)
kube tez ogladałam a dzisiaj YCD:loveu:
jak poszedł spr??
u mnie nudy zaraz znikam na chórek i bede sie meczyc do 18;/:roll:

[quote name='Martunia']Ciebie znowu coś simsy wciągnęły. :D Mnie zawsze bierze w wakacje, kiedy mogę grać przez cały dzień. :D
No nas też nie tak często powiadamiają na tym nk.. ale np. ostatnio o nowym kółku chemicznym, jakiś przełożeniach.. ;) A tak to wszystko normalnie w szkole jest mówione.[/quote]

hehe:) bo fajne sa:)
no ale szkoa ze na swoim kompie nie moge miec bo jak gram to po jakims czasie mi sie komp wyłancza:-( musze w nowy zainwestowac ale mnie nie stac:diabloti:
aaa:) ale fajnie:)
hehe:)nam rzadko kiedy nauczyciele sami z siebie przekładają spr tylko jak mocno prosimy a i tak to bedzie rzadko sie udaje..

[quote name='baffi2']kurde a ja jutro mam sprawdzian z fizyki i nic z materiału i nic jeszcze nie umiem...:-( znowu sie bede rano ''uczyc'' i znowu dostane 2 lub 3...:cool1:[/quote]

:( ja nic nie mam juz w tym tyg na szczescie:) hehe:)
a jak ci poszedł??

Posted

[quote name='baffi2']został przełożony na za tydzień!:multi:[/quote]

za dobrze macie:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Wreszcie jestem w domu..
ale ta próba mnie zdenerwowała..
nie dosc ze miała trwac godzine to trwała 1godz 30 min to jeszcze bym przebolała ale my chórek umiemy wszystko przygotowane mamy a ci co wystepują nie umieją tekstów na pamiec ani nawet nie wiedza jak mają sie ustawic:angryy: mieli tyle czasu a dopieo dzien przed wystepem na próbie niby generalnej to ustawiają..:angryy:
Po za tym do szkoly przyszłabym normalnie na 9.50 a musze isa na 8.55 bo pani stwierdziła ze potrzebujemy godzine na przebranie sie w nasze debilne stroje:angryy:
Poprostu zaraz myslałam ze jej cos zrobie:angryy::angryy:

jesten wku... zdenerwowana:angryy:

Posted

kube tez ogladałam a dzisiaj YCD:loveu:
jak poszedł spr??
u mnie nudy zaraz znikam na chórek i bede sie meczyc do 18;/:roll:

Haha :loveu: No dziś YCD ostatnio odpadła justyna i kto jeszcze >>
A sprawdzian był nie do końca trudny i poszło mi moim zdaniem dobrze :multi:
Pisaliśmy tez taki test powtórzeniowy z bilogii z pierwszej klasy na szczęście dało się zgapiac to napisałam ;)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']
Haha :loveu: No dziś YCD ostatnio odpadła justyna i kto jeszcze >>
A sprawdzian był nie do końca trudny i poszło mi moim zdaniem dobrze :multi:
Pisaliśmy tez taki test powtórzeniowy z bilogii z pierwszej klasy na szczęście dało się zgapiac to napisałam ;)[/quote]

Justyna i Tomek chyba:eviltong:
o to dobrze:)
hehe:D fajnie;D
nam pani pewnie w piatek odda spr z bioli:)
a jutro chciałam sie dowiedziec co dostałam z gegry ze spr a pani nie ma:-( a chciałam wiedziec..
Z plastyki mam z kartkówki 4 a myslałam ze 2 dostane:evil_lol: wogóle to zastanawiam sie czy poprawiac bo mam 6 i 5+ no i to 4 a zalezy mi na 6 na koniec..:roll:

Posted

[quote name='Sweetaśna']Justyna i Tomek chyba:eviltong:
o to dobrze:)
hehe:D fajnie;D
nam pani pewnie w piatek odda spr z bioli:)
a jutro chciałam sie dowiedziec co dostałam z gegry ze spr a pani nie ma:-( a chciałam wiedziec..
Z plastyki mam z kartkówki 4 a myslałam ze 2 dostane:evil_lol: wogóle to zastanawiam sie czy poprawiac bo mam 6 i 5+ no i to 4 a zalezy mi na 6 na koniec..:roll:[/quote]

Oo to dobre ocenki :evil_lol: Ale ja ogulnie to mamdobre oceny z plastyki
Dziś dotałam 3 z kart z gergry
Haha była dziś u kosmetycvzki i przebiłam sobie 2 dziurkę w uchu :lol:

Posted

Hej słitowa:loveu:
ja tez ogladam YCD :loveu:
a jutro mamy dyskoteke w sQl :multi: . Juz nie moge sie doczekac , bo taki jeden glupek z naszej klasy zakochal sie w mojej psiapsiólce i jutro chce ja poprosic do wolnego . Ja tam chyba z beki padne :evil_lol::evil_lol: . i chce jeszcze poprosic ja o chodzenie ! :diabloti: taki glupi rudzielec , ja nie moge :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=cyan]EDIT: u nas duuuzo fotek[/COLOR][/SIZE] :lol::diabloti:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Oo to dobre ocenki :evil_lol: Ale ja ogulnie to mamdobre oceny z plastyki
Dziś dotałam 3 z kart z gergry
Haha była dziś u kosmetycvzki i przebiłam sobie 2 dziurkę w uchu :lol:[/quote]

heh:) bo plastyka jest prosta:)
z gegry mam narazie 5 i nieoceniony jeszcze spr:evil_lol:
o:D fajne:) ja mam tylko po jednej na ucho:)

[quote name='Martunia']Hej. :)
Oj widzę, żeś zdenerwowana przez ten chór.. :razz: Jutro macie jakieś przedstawienie?
Gratulacje oceny, kujonie. :diabloti:[/quote]

tak i to strasznie..
tak mamy jutro apel z okazji dnia niepodlególsci:roll:
dziekuje kujonku mój:eviltong::loveu:
:evil_lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Hej słitowa:loveu:
ja tez ogladam YCD :loveu:
a jutro mamy dyskoteke w sQl :multi: . Juz nie moge sie doczekac , bo taki jeden glupek z naszej klasy zakochal sie w mojej psiapsiólce i jutro chce ja poprosic do wolnego . Ja tam chyba z beki padne :evil_lol::evil_lol: . i chce jeszcze poprosic ja o chodzenie ! :diabloti: taki glupi rudzielec , ja nie moge :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=cyan]EDIT: u nas duuuzo fotek[/COLOR][/SIZE] :lol::diabloti:[/quote]

hej:D
:D:D YCD rządzi:diabloti:
o fajnie:)
heh:D w której?:D fajne pewnie bedzie:)
a on jej sie podoba??:eviltong:
:) widziałam ale nie miałam czasu skomentowac jeszcze..

[quote name='Kinia']Cześć kujonku
Jakie ty masz oceny... masz juz jakąś 1?[/quote]

hej:) kujonek to ja nie jestem:diabloti: martucha to kujonek:evil_lol:
oceny różne:) od złych po bardzo dobre chyba nie bede wypisywac wszystkich chyba ze chcesz

Posted

[quote name='Kinia']Jak Ci się chce to możesz:)
O właśnie dzisiaj YCD:)[/quote]

Ło boże mam sie moimi ocenami chwalic i skompromitowac:diabloti: ale jak chcesz to napisze:eviltong:
no:D:D trzeba ogladac:)

Polski: 4+,4+,5,4+,5
Angielski: 1/5, 3+,4-,4
Niemiec: 5
Matma: 5+,6,4,4,5,5,5- i chyba nie wszystko ale wiecej nie mam zapisanych
Hista: 2+,3-
gegra: 5
Biola: 5
Fiza: 5-,5-,3-,2+,5
Chemia: 5,5,5
Infa: 5
Religia: 5, 4+
plastyka: 6,4,5+
technika: 5, + ,6-
w-f: nie pisze bo mam same 4:eviltong:

taki sie przedstawiają moje oceny:evil_lol: nie za ciekawie:roll:

Posted

[quote name='Kinia']Gdybym ja takie miała to bym z radosci skakała:)
Coś z histą nie tak?[/quote]

a nie masz takich? lepsze masz:diabloti:
mi sie nie podoba fizyka i hista..
Z histą czy cos nie tak? ze mną cos nie tak:diabloti:
Na spr za mało sie nauczyłam i byly głupie pytania a na kartkówke sie nie uczyłam szczegółów kim był jakis mało znany gosciu:shake: i daty mi sie pomieszały a za 2 tyg mam znowu spr i musze lepiej napisac... ale nie wiem czy dam rade bo nie lubie tego przedmiotu..:shake::roll: