Martunia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nudy, nudy... to o czym pogadamy? :razz: :cool3: Właśnie dostałam wiadomość na nk od nauczycielki, że spr z jutra będzie przełożony na czw. :multi: :loveu: Jeej, nauczę się wreszcie. Bo tak to nie bardzo przygotowana bym była. :eviltong: Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='M&T']ponawiam pytanie, bo posty przeskoczyły i mogło ci umknąć ;)[/quote] juz przczytałam ale chyba fakteczynie mi umkneło:) ja robie w Photoshopie:) [quote name='globalnydog193']Hihi - w sumie to ja to na urodzinki dostane wiec nie mam co oszczedzac - a jak mi sie podoba to grzech nie kupic;) Za swoje bym nie kupila, bo wszystko na kroliki wydaje - musze je utrzymywac z wlasnej kieszeni niestety...[/quote] hehe:) a to chyba ze tak:) ja na szczescie z kabim mam pomoc finansową od rodziców:) jak starania o psiaka??:D [quote name='Martunia']Nudy, nudy... to o czym pogadamy? :razz: :cool3: Właśnie dostałam wiadomość na nk od nauczycielki, że spr z jutra będzie przełożony na czw. :multi: :loveu: Jeej, nauczę się wreszcie. Bo tak to nie bardzo przygotowana bym była. :eviltong:[/quote] heh:) nie wiem wymysl cos:evil_lol::evil_lol: ja grałam w simsy:eviltong: wy za dobrze macie ze juz na nk was nauczyciele powiadamiają o przełozeniu spr:evil_lol: nie no normalnie jakis luksus:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
dog193 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Starania o psiaka - coraz blizej. Juz mam obiecane, ze jak bedzie stal domek na dzialce(mysle, ze to nastąpi w niedalekiej przyszlosci) to bierzemy psa. Mama dalej nieugieta, ale ja z tata zdecydowani. Jednak jest jeden problem: ojciec chce wziac z pseudo:madgo::flop: Caly czas namawiam go, zebysmy poszli do schronska, ze na pewno znajda sie tam ladne ONki, ale on ma ta swoja gadke: on chce od malego ustawiac psa ble ble ble... Ale z pseudo na pewno ne wezmiemy - juz ja tego dopilnuje!!!! Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='globalnydog193']Starania o psiaka - coraz blizej. Juz mam obiecane, ze jak bedzie stal domek na dzialce(mysle, ze to nastąpi w niedalekiej przyszlosci) to bierzemy psa. Mama dalej nieugieta, ale ja z tata zdecydowani. Jednak jest jeden problem: ojciec chce wziac z pseudo:madgo::flop: Caly czas namawiam go, zebysmy poszli do schronska, ze na pewno znajda sie tam ladne ONki, ale on ma ta swoja gadke: on chce od malego ustawiac psa ble ble ble... Ale z pseudo na pewno ne wezmiemy - juz ja tego dopilnuje!!!![/quote] a to fajnie:) znaczy budujecie sie juz?:D:D przekonasz tate jeszcze:):) albo bedziesz miec z rodowodem albo ze schroniska:) najważniejsze ze starania dają jakies efekty i tata sie zgodził:):) Quote
Rahl Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Hej dziewczyny ;*. Co tam? Ja zaraz idę się uczyć na poprawę z matmy ;| :(. Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='gordonowa']Hej dziewczyny ;*. Co tam? Ja zaraz idę się uczyć na poprawę z matmy ;| :(.[/quote] hej kochanie:loveu: a nudy ogladam M jak milosc:diabloti: hehe:) a potem kube bede ogladac:) oj.. naucz sie dobrze:) a ile miałas ze poprawiasz?? napisze na 5 napewno:):):p Quote
M&T Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Sweetaśna']juz przczytałam ale chyba fakteczynie mi umkneło:) ja robie w Photoshopie:) [/quote] a jaką masz wersje? :) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Hej :razz: Też oglądałam M jak miłość A ja mam jutro sprawdzian z chemii i tak strasznie nei chce mi się uczyć A co u ciebie ? Quote
Martunia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ciebie znowu coś simsy wciągnęły. :D Mnie zawsze bierze w wakacje, kiedy mogę grać przez cały dzień. :D No nas też nie tak często powiadamiają na tym nk.. ale np. ostatnio o nowym kółku chemicznym, jakiś przełożeniach.. ;) A tak to wszystko normalnie w szkole jest mówione. Quote
baffi2 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='gordonowa']Hej dziewczyny ;*. Co tam? Ja zaraz idę się uczyć na poprawę z matmy ;| :(.[/quote] kurde a ja jutro mam sprawdzian z fizyki i nic z materiału i nic jeszcze nie umiem...:-( znowu sie bede rano ''uczyc'' i znowu dostane 2 lub 3...:cool1: Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='M&T']a jaką masz wersje? :)[/quote] CS 7::) [quote name='anitaaa i bartis']Hej :razz: Też oglądałam M jak miłość A ja mam jutro sprawdzian z chemii i tak strasznie nei chce mi się uczyć A co u ciebie ?[/quote] hej:) hehe:) kube tez ogladałam a dzisiaj YCD:loveu: jak poszedł spr?? u mnie nudy zaraz znikam na chórek i bede sie meczyc do 18;/:roll: [quote name='Martunia']Ciebie znowu coś simsy wciągnęły. :D Mnie zawsze bierze w wakacje, kiedy mogę grać przez cały dzień. :D No nas też nie tak często powiadamiają na tym nk.. ale np. ostatnio o nowym kółku chemicznym, jakiś przełożeniach.. ;) A tak to wszystko normalnie w szkole jest mówione.[/quote] hehe:) bo fajne sa:) no ale szkoa ze na swoim kompie nie moge miec bo jak gram to po jakims czasie mi sie komp wyłancza:-( musze w nowy zainwestowac ale mnie nie stac:diabloti: aaa:) ale fajnie:) hehe:)nam rzadko kiedy nauczyciele sami z siebie przekładają spr tylko jak mocno prosimy a i tak to bedzie rzadko sie udaje.. [quote name='baffi2']kurde a ja jutro mam sprawdzian z fizyki i nic z materiału i nic jeszcze nie umiem...:-( znowu sie bede rano ''uczyc'' i znowu dostane 2 lub 3...:cool1:[/quote] :( ja nic nie mam juz w tym tyg na szczescie:) hehe:) a jak ci poszedł?? Quote
baffi2 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Sweetaśna'] :( ja nic nie mam juz w tym tyg na szczescie:) hehe:) a jak ci poszedł??[/quote] został przełożony na za tydzień!:multi: Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='baffi2']został przełożony na za tydzień!:multi:[/quote] za dobrze macie:evil_lol::evil_lol::diabloti: Wreszcie jestem w domu.. ale ta próba mnie zdenerwowała.. nie dosc ze miała trwac godzine to trwała 1godz 30 min to jeszcze bym przebolała ale my chórek umiemy wszystko przygotowane mamy a ci co wystepują nie umieją tekstów na pamiec ani nawet nie wiedza jak mają sie ustawic:angryy: mieli tyle czasu a dopieo dzien przed wystepem na próbie niby generalnej to ustawiają..:angryy: Po za tym do szkoly przyszłabym normalnie na 9.50 a musze isa na 8.55 bo pani stwierdziła ze potrzebujemy godzine na przebranie sie w nasze debilne stroje:angryy: Poprostu zaraz myslałam ze jej cos zrobie:angryy::angryy: jesten wku... zdenerwowana:angryy: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 hej:) hehe:) kube tez ogladałam a dzisiaj YCD:loveu: jak poszedł spr?? u mnie nudy zaraz znikam na chórek i bede sie meczyc do 18;/:roll: Haha :loveu: No dziś YCD ostatnio odpadła justyna i kto jeszcze >> A sprawdzian był nie do końca trudny i poszło mi moim zdaniem dobrze :multi: Pisaliśmy tez taki test powtórzeniowy z bilogii z pierwszej klasy na szczęście dało się zgapiac to napisałam ;) Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='anitaaa i bartis'] Haha :loveu: No dziś YCD ostatnio odpadła justyna i kto jeszcze >> A sprawdzian był nie do końca trudny i poszło mi moim zdaniem dobrze :multi: Pisaliśmy tez taki test powtórzeniowy z bilogii z pierwszej klasy na szczęście dało się zgapiac to napisałam ;)[/quote] Justyna i Tomek chyba:eviltong: o to dobrze:) hehe:D fajnie;D nam pani pewnie w piatek odda spr z bioli:) a jutro chciałam sie dowiedziec co dostałam z gegry ze spr a pani nie ma:-( a chciałam wiedziec.. Z plastyki mam z kartkówki 4 a myslałam ze 2 dostane:evil_lol: wogóle to zastanawiam sie czy poprawiac bo mam 6 i 5+ no i to 4 a zalezy mi na 6 na koniec..:roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Sweetaśna']Justyna i Tomek chyba:eviltong: o to dobrze:) hehe:D fajnie;D nam pani pewnie w piatek odda spr z bioli:) a jutro chciałam sie dowiedziec co dostałam z gegry ze spr a pani nie ma:-( a chciałam wiedziec.. Z plastyki mam z kartkówki 4 a myslałam ze 2 dostane:evil_lol: wogóle to zastanawiam sie czy poprawiac bo mam 6 i 5+ no i to 4 a zalezy mi na 6 na koniec..:roll:[/quote] Oo to dobre ocenki :evil_lol: Ale ja ogulnie to mamdobre oceny z plastyki Dziś dotałam 3 z kart z gergry Haha była dziś u kosmetycvzki i przebiłam sobie 2 dziurkę w uchu :lol: Quote
Martunia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Hej. :) Oj widzę, żeś zdenerwowana przez ten chór.. :razz: Jutro macie jakieś przedstawienie? Gratulacje oceny, kujonie. :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Hej słitowa:loveu: ja tez ogladam YCD :loveu: a jutro mamy dyskoteke w sQl :multi: . Juz nie moge sie doczekac , bo taki jeden glupek z naszej klasy zakochal sie w mojej psiapsiólce i jutro chce ja poprosic do wolnego . Ja tam chyba z beki padne :evil_lol::evil_lol: . i chce jeszcze poprosic ja o chodzenie ! :diabloti: taki glupi rudzielec , ja nie moge :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=cyan]EDIT: u nas duuuzo fotek[/COLOR][/SIZE] :lol::diabloti: Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Cześć kujonku Jakie ty masz oceny... masz juz jakąś 1? Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Oo to dobre ocenki :evil_lol: Ale ja ogulnie to mamdobre oceny z plastyki Dziś dotałam 3 z kart z gergry Haha była dziś u kosmetycvzki i przebiłam sobie 2 dziurkę w uchu :lol:[/quote] heh:) bo plastyka jest prosta:) hehe:) z gegry mam narazie 5 i nieoceniony jeszcze spr:evil_lol: o:D fajne:) ja mam tylko po jednej na ucho:) [quote name='Martunia']Hej. :) Oj widzę, żeś zdenerwowana przez ten chór.. :razz: Jutro macie jakieś przedstawienie? Gratulacje oceny, kujonie. :diabloti:[/quote] hej:) tak i to strasznie.. tak mamy jutro apel z okazji dnia niepodlególsci:roll: dziekuje kujonku mój:eviltong::loveu: :evil_lol: Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hej słitowa:loveu: ja tez ogladam YCD :loveu: a jutro mamy dyskoteke w sQl :multi: . Juz nie moge sie doczekac , bo taki jeden glupek z naszej klasy zakochal sie w mojej psiapsiólce i jutro chce ja poprosic do wolnego . Ja tam chyba z beki padne :evil_lol::evil_lol: . i chce jeszcze poprosic ja o chodzenie ! :diabloti: taki glupi rudzielec , ja nie moge :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=cyan]EDIT: u nas duuuzo fotek[/COLOR][/SIZE] :lol::diabloti:[/quote] hej:D :D:D YCD rządzi:diabloti: o fajnie:) heh:D w której?:D fajne pewnie bedzie:) a on jej sie podoba??:eviltong: :) widziałam ale nie miałam czasu skomentowac jeszcze.. [quote name='Kinia']Cześć kujonku Jakie ty masz oceny... masz juz jakąś 1?[/quote] hej:) kujonek to ja nie jestem:diabloti: martucha to kujonek:evil_lol: oceny różne:) od złych po bardzo dobre chyba nie bede wypisywac wszystkich chyba ze chcesz Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jak Ci się chce to możesz:) O właśnie dzisiaj YCD:) Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='Kinia']Jak Ci się chce to możesz:) O właśnie dzisiaj YCD:)[/quote] Ło boże mam sie moimi ocenami chwalic i skompromitowac:diabloti: ale jak chcesz to napisze:eviltong: no:D:D trzeba ogladac:) Polski: 4+,4+,5,4+,5 Angielski: 1/5, 3+,4-,4 Niemiec: 5 Matma: 5+,6,4,4,5,5,5- i chyba nie wszystko ale wiecej nie mam zapisanych Hista: 2+,3- gegra: 5 Biola: 5 Fiza: 5-,5-,3-,2+,5 Chemia: 5,5,5 Infa: 5 Religia: 5, 4+ plastyka: 6,4,5+ technika: 5, + ,6- w-f: nie pisze bo mam same 4:eviltong: taki sie przedstawiają moje oceny:evil_lol: nie za ciekawie:roll: Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Gdybym ja takie miała to bym z radosci skakała:) Coś z histą nie tak? Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='Kinia']Gdybym ja takie miała to bym z radosci skakała:) Coś z histą nie tak?[/quote] a nie masz takich? lepsze masz:diabloti: mi sie nie podoba fizyka i hista.. Z histą czy cos nie tak? ze mną cos nie tak:diabloti: Na spr za mało sie nauczyłam i byly głupie pytania a na kartkówke sie nie uczyłam szczegółów kim był jakis mało znany gosciu:shake: i daty mi sie pomieszały a za 2 tyg mam znowu spr i musze lepiej napisac... ale nie wiem czy dam rade bo nie lubie tego przedmiotu..:shake::roll: Quote
Recommended Posts