Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Pusiakowa']no wlasnie .. :-( ja chce juz teraz sie z wami spotkac :placz: .[/quote] :( ja tez.. [quote name='Martunia']No tak.. ale martwi mnie ta historia. :-( Dziś się raczej nie będę uczyła (chociaż.. ^^ ale raczej nie, bo mam jutro spr z ang i do niego wolę się uczyć..). O rany, jedziesz jednak? :lol: No cóż. ^^ Ja już lecę, bo SMS. :hand:[/quote] oj tam dasz rade:) hehe:) no jade jade.. zdecydowałam ze to ostatnia wycieczka to pojade nawet jak bedzie głupio..:roll: Ja tez ide zaraz... DOBRANOC:*:* Quote
dog193 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Sweet - tak sobie mysle, ze na Ciebie to w ogóle wielki zaszczyt padl:diabloti: jako jedyna z calej dogomani widzialas moją skromną buzinke:razz::evil_lol: Na nk oczywiscie - szkoda, ze nie na zywo.. Ja raczej na zlot nie pojade... a szkoda, bo chcialam sie z wami spotkac i w ogole.. no ale nic - trzeba przezyc... poza tym i tak bym nie miala z kim w domku byc... Quote
Pusiakowa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Hej [SIZE=1][COLOR=cyan]zboczeńcu:diabloti: [/COLOR][/SIZE]Aducha :loveu::multi: [SIZE=1][COLOR=cyan]Only joke ! xD[/COLOR][/SIZE] Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='globalnydog193']Sweet - tak sobie mysle, ze na Ciebie to w ogóle wielki zaszczyt padl:diabloti: jako jedyna z calej dogomani widzialas moją skromną buzinke:razz::evil_lol: Na nk oczywiscie - szkoda, ze nie na zywo.. Ja raczej na zlot nie pojade... a szkoda, bo chcialam sie z wami spotkac i w ogole.. no ale nic - trzeba przezyc... poza tym i tak bym nie miala z kim w domku byc...[/quote] hehe:) czuje sie zaszczycona:p:diabloti: No szkoda ze nie na żywo ale moze kiedys kto wie:cool3::p czemu nie pojedziesz? w domku miałabys napewno z kim byc.. ja bylam w zeszyłm roku w domku z dziewczynami których praktycznie nie znałam przed zlotem z dogo nawet (nie licząc izy) reszte tylko na nk widziałam i jakos bylo bardzo fajnie:p zresztą i tak wszyscy sie bedą odwiedzac w domkach i wogóle;):) [quote name='Martunia']Hej. :) Co tam u Ciebie?[/quote] hejo:) a u mnie nudy:diabloti: [quote name='Pusiakowa']Hej [SIZE=1][COLOR=cyan]zboczeńcu:diabloti: [/COLOR][/SIZE]Aducha :loveu::multi: [SIZE=1][COLOR=cyan]Only joke ! xD[/COLOR][/SIZE][/quote] hej:diabloti: Zboczeniec wita:evil_lol::evil_lol: (cale szczescie ze nie pedofil bo nie lubie młodszych:diabloti: znaczy lubie ale nie w tym sensie:eviltong:) heh:) to znaczy ze to hej to tez joke? dobra jest:eviltong::evil_lol::roll: Moja kol wysłała to koledze z klasy i wam wkleje:) [CENTER][B]PRZYKAZANIA NASTOLATKÓW [/B] 1. Nie Będziesz Się Wymykał Z Domu Gdy Rodzice Zasną (PO JAKĄ CHOLERĘ CZEKAĆ AŻ ZASNĄ?) 2.Nie Będziesz Pić Żadnego Alkoholu (TRAWA LEPIEJ KOPIE) 3. Nie będziesz Kradł Batonów W Sklepie Za Rogiem (W BIEDRONCE JEST O WIELE LEPSZY WYBÓR) 4. Nie Będziesz Wandalem (PODPALANIA SĄ DUŻO CIEKAWSZE) 5. Nie Będziesz Nigdy Się Włączał W Żadne Bójki (ZAWSZE ZACZYNAJ PIERWSZY) 6. Nie Będziesz Nigdy Podbierał Rodzicom Pieniędzy (KAŻDY WIE ŻE BABCIA MA ICH DUŻO WIĘCEJ) 7. Nie Będziesz Opuszczał Żadnych Lekcji ( ZRÓB SOBIE CAŁY TYDZIEŃ WOLNEGO) 8. Nie Będziesz Wymuszał Pieniędzy Od Rówieśników (MŁODSI MAJĄ ICH O WIELE WIĘCEJ) 9. **** ** ******* PRZYKAZANIE BYŁO ZBYT ORDYNARNE BY JE OPUBLIKOWAĆ =D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/CENTER] Quote
C&B Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Sweetaśna'] Moja kol wysłała to koledze z klasy i wam wkleje:) [CENTER][B]PRZYKAZANIA NASTOLATKÓW [/B] 1. Nie Będziesz Się Wymykał Z Domu Gdy Rodzice Zasną (PO JAKĄ CHOLERĘ CZEKAĆ AŻ ZASNĄ?) 2.Nie Będziesz Pić Żadnego Alkoholu (TRAWA LEPIEJ KOPIE) 3. Nie będziesz Kradł Batonów W Sklepie Za Rogiem (W BIEDRONCE JEST O WIELE LEPSZY WYBÓR) 4. Nie Będziesz Wandalem (PODPALANIA SĄ DUŻO CIEKAWSZE) 5. Nie Będziesz Nigdy Się Włączał W Żadne Bójki (ZAWSZE ZACZYNAJ PIERWSZY) 6. Nie Będziesz Nigdy Podbierał Rodzicom Pieniędzy (KAŻDY WIE ŻE BABCIA MA ICH DUŻO WIĘCEJ) 7. Nie Będziesz Opuszczał Żadnych Lekcji ( ZRÓB SOBIE CAŁY TYDZIEŃ WOLNEGO) 8. Nie Będziesz Wymuszał Pieniędzy Od Rówieśników (MŁODSI MAJĄ ICH O WIELE WIĘCEJ) 9. **** ** ******* PRZYKAZANIE BYŁO ZBYT ORDYNARNE BY JE OPUBLIKOWAĆ =D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/CENTER] [/quote] :evil_lol::evil_lol:Święte słowa z ust diabełka:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A ja znam i 9 i 10 przykazanie :diabloti: :lol: Quote
dog193 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Dlaczego? Rodzice sie raczej nie zgodzą, jestesmy w dole finansowym, a poza tym zaszczyt zobaczenia moje skromnej buzinki nie moze tak na wszystkich pasc:eviltong:(zart oczywiscie;)) Co do domku - jednak nie czulabym sie za fajnie, gdybym musiala byc ze starszymi (wiecie - malolata sie do doopy przyczepila itd....). Mnie by to nie przeszkadzalo, ale współlokatorom pewnie tak... Poza tym chciałabym byc chociaz z jedna osobą, ktorą znam. Troche bym sie bala jechac "w ciemno". Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='Domka_Czika']:evil_lol::evil_lol:Święte słowa z ust diabełka:evil_lol::evil_lol:[/quote] hehe:diabloti::diabloti: [quote name='gordonowa']A ja znam i 9 i 10 przykazanie :diabloti: :lol:[/quote] a ja nie:eviltong: skopiowałam tylko to co tam bylo napisane:evil_lol: [quote name='***Paulina***']Przykazania super!!![/quote] Wiem:cool3::p Quote
baffi2 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='gordonowa']A ja znam i 9 i 10 przykazanie :diabloti: :lol:[/quote] ooo zapodaj:diabloti::cool3: Quote
M&T Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 hej kochana :loveu::loveu: po dłuższej nieobecności wreszcie jestem :) co tam słychać u ciebie? :loveu: świetne te przykazania :roflt: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Sweetaśna']heh:) fajnie macie:) u mnie tez jakis czas temu ktos byl chory ale tylko zastepstwa byly..:roll:nie zwalniali nas z lekcji.. dzisiaj tez mielismy zastepstwo i pani mi i kolezanką kazała cos w gablotce powiesic to my powieszamy a w pewnym momencie szyba od gablotki spada:evil_lol: na szczescie sie nie zbiła ale nasza klasa zrobiła zbiorowisko bo chcieli wiedziec co sie stało:evil_lol:az pani sie zdziwiła ze szyba cała:evil_lol::evil_lol: hehe:) ja spiewam bo i tak to juz ostatni rok:evil_lol: w poprzednich latach dla zachowania i oceny bo jak spiewałas to podnosiło ci ocene:evil_lol: i mam 6 na koniec:eviltong: a teraz do zachowania tylko sie liczy..[/quote] No dla mie teraz też tylko do zachowania ale dobrze bo u nas jest taka głupia wychowawczynie że za 3 godziny nieusprawiedliwione jest niżej ocena i za ng też niżej :roll: O ja ja bymtam padła jak by mi tak szyba spadła :evil_lol: [quote name='Sweetaśna'] dziekuje:) heh:) cała?? od samego początku:crazyeye: hehe:) bosko bylo:D hehe:)[/quote] Nie całą tylko to co żeście pisały jak mnie ne było na koputerze ;) Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='baffi2']ooo zapodaj:diabloti::cool3:[/quote] no własnie asiull:D [quote name='M&T']hej kochana :loveu::loveu: po dłuższej nieobecności wreszcie jestem :) co tam słychać u ciebie? :loveu: świetne te przykazania :roflt:[/quote] hej kochanie:loveu::loveu: własnie widze:) bardzo sie ciesze:) a u mnie po staremu:eviltong: nic nowego sie nie wydarzyło wreszcie mam troche wolnego... bo zadnych spr na ten tydzien:multi: w sobote na wystawe jade ale szkoda ze ty nie mogłas przyjechac:-( wogóle to fajie ze teraz bedzie dłuższy weekend:D a co u ciebie kochanie?? wiem:D Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']No dla mie teraz też tylko do zachowania ale dobrze bo u nas jest taka głupia wychowawczynie że za 3 godziny nieusprawiedliwione jest niżej ocena i za ng też niżej :roll: O ja ja bymtam padła jak by mi tak szyba spadła :evil_lol: Nie całą tylko to co żeście pisały jak mnie ne było na koputerze ;)[/quote] aaa... u mnie na wzorowe mozna miec jedno spóźnienie i jedną godz nieusprawiedliwioną ale i tak tego nie wykorzytam:evil_lol::evil_lol: hehe:) aa chyba ze:eviltong: bo z całą to miałabys troche do czytania:diabloti: Quote
M&T Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Sweetaśna'] hej kochanie:loveu::loveu: własnie widze:) bardzo sie ciesze:) a u mnie po staremu:eviltong: nic nowego sie nie wydarzyło wreszcie mam troche wolnego... bo zadnych spr na ten tydzien:multi: w sobote na wystawe jade ale szkoda ze ty nie mogłas przyjechac:-( wogóle to fajie ze teraz bedzie dłuższy weekend:D a co u ciebie kochanie?? wiem:D[/quote] Ja mam zapieprz w szkole, ale się nie przejmuję, bo dla mnie jak na razie istnieje tylko łóżko, herbata i "Plotkara" :evil_lol: no szkoda, że nie mogę przyjechać :(:(:( ale może kiedyś się uda ;) a u mnie jak na razie chorowito, ale mam nadzieję, że szybko przejdzie :eviltong: Quote
dog193 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A gdzie ta wystawa?? Zobaczcie co sobie zamowilam: [url=http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.371.1.4]Sklep internetowy bon prix - Koszulki - Shirt[/url] [url=http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.366.1.16.1&pr=28824]Sklep internetowy bon prix - Topy - Top ze stretchem[/url] Co myslicie? Quote
M&T Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 dzięki :buzi: mam do ciebie pytanko: robisz bannerki w PS czy PF ? Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='M&T']Ja mam zapieprz w szkole, ale się nie przejmuję, bo dla mnie jak na razie istnieje tylko łóżko, herbata i "Plotkara" :evil_lol: no szkoda, że nie mogę przyjechać :(:(:( ale może kiedyś się uda ;) a u mnie jak na razie chorowito, ale mam nadzieję, że szybko przejdzie :eviltong:[/quote] hehe:) narazie masz dobrze gorzej jak będziesz musiała po nadrabiać wszystko:roll: no szkoda;( moze za rok:):) tez mam nadzieje ze ci szybko przejdzie :) zdrówka kochanie:loveu::loveu: Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='globalnydog193']A gdzie ta wystawa?? Zobaczcie co sobie zamowilam: [URL="http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.371.1.4"]Sklep internetowy bon prix - Koszulki - Shirt[/URL] [URL="http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.366.1.16.1&pr=28824"]Sklep internetowy bon prix - Topy - Top ze stretchem[/URL] Co myslicie?[/quote] W poznaniu.. ta druga boska:loveu::loveu::loveu: świetna:loveu: bardzo mi sie podoba:) moja mama kiedys dostawała z tego katalogi:) drogą mają przesyłke?? moze tez sobie cos zamówie:p Quote
dog193 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 W Poznaniu?! No to sobie pojechalam:eviltong: No tez mi sie podoba:loveu: Co do przesylki nie jestem pewna, bo zamawiam z mamą, ciocią i dziewczyna kuzyna wiec sie kosztami dzielimy. Quote
M&T Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ponawiam pytanie, bo posty przeskoczyły i mogło ci umknąć ;) [quote name='M&T']dzięki :buzi: mam do ciebie pytanko: robisz bannerki w PS czy PF ?[/quote] Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='globalnydog193']W Poznaniu?! No to sobie pojechalam:eviltong: No tez mi sie podoba:loveu: Co do przesylki nie jestem pewna, bo zamawiam z mamą, ciocią i dziewczyna kuzyna wiec sie kosztami dzielimy.[/quote] no szkoda;( daleko masz:( a to masz fajnie:) ja sobie jadnak nic nie zamówie bo narazie stwierdzam ze trzeba troche oszczedzic:evil_lol: Quote
dog193 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Hihi - w sumie to ja to na urodzinki dostane wiec nie mam co oszczedzac - a jak mi sie podoba to grzech nie kupic;) Za swoje bym nie kupila, bo wszystko na kroliki wydaje - musze je utrzymywac z wlasnej kieszeni niestety... Quote
Recommended Posts