Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pusiakowa']no wlasnie .. :-(
ja chce juz teraz sie z wami spotkac :placz: .[/quote]

:(
ja tez..

[quote name='Martunia']No tak.. ale martwi mnie ta historia. :-( Dziś się raczej nie będę uczyła (chociaż.. ^^ ale raczej nie, bo mam jutro spr z ang i do niego wolę się uczyć..).
O rany, jedziesz jednak? :lol: No cóż. ^^
Ja już lecę, bo SMS. :hand:[/quote]

oj tam dasz rade:)
hehe:)
no jade jade.. zdecydowałam ze to ostatnia wycieczka to pojade nawet jak bedzie głupio..:roll:
Ja tez ide zaraz...

DOBRANOC:*:*

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sweet - tak sobie mysle, ze na Ciebie to w ogóle wielki zaszczyt padl:diabloti: jako jedyna z calej dogomani widzialas moją skromną buzinke:razz::evil_lol:
Na nk oczywiscie - szkoda, ze nie na zywo..
Ja raczej na zlot nie pojade... a szkoda, bo chcialam sie z wami spotkac i w ogole.. no ale nic - trzeba przezyc... poza tym i tak bym nie miala z kim w domku byc...

Posted

[quote name='globalnydog193']Sweet - tak sobie mysle, ze na Ciebie to w ogóle wielki zaszczyt padl:diabloti: jako jedyna z calej dogomani widzialas moją skromną buzinke:razz::evil_lol:
Na nk oczywiscie - szkoda, ze nie na zywo..
Ja raczej na zlot nie pojade... a szkoda, bo chcialam sie z wami spotkac i w ogole.. no ale nic - trzeba przezyc... poza tym i tak bym nie miala z kim w domku byc...[/quote]

hehe:) czuje sie zaszczycona:p:diabloti:
No szkoda ze nie na żywo ale moze kiedys kto wie:cool3::p
czemu nie pojedziesz?
w domku miałabys napewno z kim byc.. ja bylam w zeszyłm roku w domku z dziewczynami których praktycznie nie znałam przed zlotem z dogo nawet (nie licząc izy) reszte tylko na nk widziałam i jakos bylo bardzo fajnie:p zresztą i tak wszyscy sie bedą odwiedzac w domkach i wogóle;):)

[quote name='Martunia']Hej. :)
Co tam u Ciebie?[/quote]

hejo:)
a u mnie nudy:diabloti:

[quote name='Pusiakowa']Hej [SIZE=1][COLOR=cyan]zboczeńcu:diabloti: [/COLOR][/SIZE]Aducha :loveu::multi:

[SIZE=1][COLOR=cyan]Only joke ! xD[/COLOR][/SIZE][/quote]

hej:diabloti:
Zboczeniec wita:evil_lol::evil_lol: (cale szczescie ze nie pedofil bo nie lubie młodszych:diabloti: znaczy lubie ale nie w tym sensie:eviltong:)
heh:)

to znaczy ze to hej to tez joke? dobra jest:eviltong::evil_lol::roll:

Moja kol wysłała to koledze z klasy i wam wkleje:)
[CENTER][B]PRZYKAZANIA NASTOLATKÓW [/B]

1. Nie Będziesz Się Wymykał Z Domu Gdy Rodzice Zasną
(PO JAKĄ CHOLERĘ CZEKAĆ AŻ ZASNĄ?)

2.Nie Będziesz Pić Żadnego Alkoholu (TRAWA LEPIEJ KOPIE)

3. Nie będziesz Kradł Batonów W Sklepie Za Rogiem
(W BIEDRONCE JEST O WIELE LEPSZY WYBÓR)

4. Nie Będziesz Wandalem
(PODPALANIA SĄ DUŻO CIEKAWSZE)

5. Nie Będziesz Nigdy Się Włączał W Żadne Bójki
(ZAWSZE ZACZYNAJ PIERWSZY)

6. Nie Będziesz Nigdy Podbierał Rodzicom Pieniędzy
(KAŻDY WIE ŻE BABCIA MA ICH DUŻO WIĘCEJ)

7. Nie Będziesz Opuszczał Żadnych Lekcji
( ZRÓB SOBIE CAŁY TYDZIEŃ WOLNEGO)

8. Nie Będziesz Wymuszał Pieniędzy Od Rówieśników
(MŁODSI MAJĄ ICH O WIELE WIĘCEJ)

9. **** ** *******
PRZYKAZANIE BYŁO ZBYT ORDYNARNE BY JE OPUBLIKOWAĆ =D

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Sweetaśna']

Moja kol wysłała to koledze z klasy i wam wkleje:)
[CENTER][B]PRZYKAZANIA NASTOLATKÓW [/B]

1. Nie Będziesz Się Wymykał Z Domu Gdy Rodzice Zasną
(PO JAKĄ CHOLERĘ CZEKAĆ AŻ ZASNĄ?)

2.Nie Będziesz Pić Żadnego Alkoholu (TRAWA LEPIEJ KOPIE)

3. Nie będziesz Kradł Batonów W Sklepie Za Rogiem
(W BIEDRONCE JEST O WIELE LEPSZY WYBÓR)

4. Nie Będziesz Wandalem
(PODPALANIA SĄ DUŻO CIEKAWSZE)

5. Nie Będziesz Nigdy Się Włączał W Żadne Bójki
(ZAWSZE ZACZYNAJ PIERWSZY)

6. Nie Będziesz Nigdy Podbierał Rodzicom Pieniędzy
(KAŻDY WIE ŻE BABCIA MA ICH DUŻO WIĘCEJ)

7. Nie Będziesz Opuszczał Żadnych Lekcji
( ZRÓB SOBIE CAŁY TYDZIEŃ WOLNEGO)

8. Nie Będziesz Wymuszał Pieniędzy Od Rówieśników
(MŁODSI MAJĄ ICH O WIELE WIĘCEJ)

9. **** ** *******
PRZYKAZANIE BYŁO ZBYT ORDYNARNE BY JE OPUBLIKOWAĆ =D

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/CENTER]
[/quote]

:evil_lol::evil_lol:Święte słowa z ust diabełka:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dlaczego? Rodzice sie raczej nie zgodzą, jestesmy w dole finansowym, a poza tym zaszczyt zobaczenia moje skromnej buzinki nie moze tak na wszystkich pasc:eviltong:(zart oczywiscie;))
Co do domku - jednak nie czulabym sie za fajnie, gdybym musiala byc ze starszymi (wiecie - malolata sie do doopy przyczepila itd....). Mnie by to nie przeszkadzalo, ale współlokatorom pewnie tak... Poza tym chciałabym byc chociaz z jedna osobą, ktorą znam. Troche bym sie bala jechac "w ciemno".

Posted

[quote name='Domka_Czika']:evil_lol::evil_lol:Święte słowa z ust diabełka:evil_lol::evil_lol:[/quote]

hehe:diabloti::diabloti:

[quote name='gordonowa']A ja znam i 9 i 10 przykazanie :diabloti: :lol:[/quote]

a ja nie:eviltong: skopiowałam tylko to co tam bylo napisane:evil_lol:

[quote name='***Paulina***']Przykazania super!!![/quote]

Wiem:cool3::p

Posted

hej kochana :loveu::loveu:

po dłuższej nieobecności wreszcie jestem :)
co tam słychać u ciebie? :loveu:

świetne te przykazania :roflt:

Posted

[quote name='Sweetaśna']heh:) fajnie macie:)
u mnie tez jakis czas temu ktos byl chory ale tylko zastepstwa byly..:roll:nie zwalniali nas z lekcji..
dzisiaj tez mielismy zastepstwo i pani mi i kolezanką kazała cos w gablotce powiesic to my powieszamy a w pewnym momencie szyba od gablotki spada:evil_lol: na szczescie sie nie zbiła ale nasza klasa zrobiła zbiorowisko bo chcieli wiedziec co sie stało:evil_lol:az pani sie zdziwiła ze szyba cała:evil_lol::evil_lol:
hehe:) ja spiewam bo i tak to juz ostatni rok:evil_lol: w poprzednich latach dla zachowania i oceny bo jak spiewałas to podnosiło ci ocene:evil_lol: i mam 6 na koniec:eviltong: a teraz do zachowania tylko sie liczy..[/quote]

No dla mie teraz też tylko do zachowania ale dobrze bo u nas jest taka głupia wychowawczynie że za 3 godziny nieusprawiedliwione jest niżej ocena i za ng też niżej :roll: O ja ja bymtam padła jak by mi tak szyba spadła :evil_lol:

[quote name='Sweetaśna']
dziekuje:)
heh:) cała?? od samego początku:crazyeye:
bosko bylo:D
hehe:)[/quote]

Nie całą tylko to co żeście pisały jak mnie ne było na koputerze ;)

Posted

[quote name='baffi2']ooo zapodaj:diabloti::cool3:[/quote]

no własnie asiull:D

[quote name='M&T']hej kochana :loveu::loveu:

po dłuższej nieobecności wreszcie jestem :)
co tam słychać u ciebie? :loveu:

świetne te przykazania :roflt:[/quote]

hej kochanie:loveu::loveu:
własnie widze:) bardzo sie ciesze:)
a u mnie po staremu:eviltong: nic nowego sie nie wydarzyło wreszcie mam troche wolnego... bo zadnych spr na ten tydzien:multi: w sobote na wystawe jade ale szkoda ze ty nie mogłas przyjechac:-( wogóle to fajie ze teraz bedzie dłuższy weekend:D
a co u ciebie kochanie??

wiem:D

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']No dla mie teraz też tylko do zachowania ale dobrze bo u nas jest taka głupia wychowawczynie że za 3 godziny nieusprawiedliwione jest niżej ocena i za ng też niżej :roll: O ja ja bymtam padła jak by mi tak szyba spadła :evil_lol:

Nie całą tylko to co żeście pisały jak mnie ne było na koputerze ;)[/quote]

aaa...
u mnie na wzorowe mozna miec jedno spóźnienie i jedną godz nieusprawiedliwioną ale i tak tego nie wykorzytam:evil_lol::evil_lol:

aa chyba ze:eviltong: bo z całą to miałabys troche do czytania:diabloti:

Posted

[quote name='Sweetaśna']
hej kochanie:loveu::loveu:
własnie widze:) bardzo sie ciesze:)
a u mnie po staremu:eviltong: nic nowego sie nie wydarzyło wreszcie mam troche wolnego... bo zadnych spr na ten tydzien:multi: w sobote na wystawe jade ale szkoda ze ty nie mogłas przyjechac:-( wogóle to fajie ze teraz bedzie dłuższy weekend:D
a co u ciebie kochanie??

wiem:D[/quote]

Ja mam zapieprz w szkole, ale się nie przejmuję, bo dla mnie jak na razie istnieje tylko łóżko, herbata i "Plotkara" :evil_lol:
no szkoda, że nie mogę przyjechać :(:(:( ale może kiedyś się uda ;)
a u mnie jak na razie chorowito, ale mam nadzieję, że szybko przejdzie :eviltong:

Posted

A gdzie ta wystawa??

Zobaczcie co sobie zamowilam:
[url=http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.371.1.4]Sklep internetowy bon prix - Koszulki - Shirt[/url]
[url=http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.366.1.16.1&pr=28824]Sklep internetowy bon prix - Topy - Top ze stretchem[/url]

Co myslicie?

Posted

[quote name='M&T']Ja mam zapieprz w szkole, ale się nie przejmuję, bo dla mnie jak na razie istnieje tylko łóżko, herbata i "Plotkara" :evil_lol:
no szkoda, że nie mogę przyjechać :(:(:( ale może kiedyś się uda ;)
a u mnie jak na razie chorowito, ale mam nadzieję, że szybko przejdzie :eviltong:[/quote]

hehe:) narazie masz dobrze gorzej jak będziesz musiała po nadrabiać wszystko:roll:
no szkoda;( moze za rok:):)
tez mam nadzieje ze ci szybko przejdzie :)
zdrówka kochanie:loveu::loveu:

Posted

[quote name='globalnydog193']A gdzie ta wystawa??

Zobaczcie co sobie zamowilam:
[URL="http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.371.1.4"]Sklep internetowy bon prix - Koszulki - Shirt[/URL]
[URL="http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.366.1.16.1&pr=28824"]Sklep internetowy bon prix - Topy - Top ze stretchem[/URL]

Co myslicie?[/quote]

W poznaniu..
ta druga boska:loveu::loveu::loveu: świetna:loveu: bardzo mi sie podoba:)
moja mama kiedys dostawała z tego katalogi:)
drogą mają przesyłke?? moze tez sobie cos zamówie:p

Posted

W Poznaniu?! No to sobie pojechalam:eviltong:

No tez mi sie podoba:loveu: Co do przesylki nie jestem pewna, bo zamawiam z mamą, ciocią i dziewczyna kuzyna wiec sie kosztami dzielimy.

Posted

ponawiam pytanie, bo posty przeskoczyły i mogło ci umknąć ;)

[quote name='M&T']dzięki :buzi:

mam do ciebie pytanko: robisz bannerki w PS czy PF ?[/quote]

Posted

[quote name='globalnydog193']W Poznaniu?! No to sobie pojechalam:eviltong:

No tez mi sie podoba:loveu: Co do przesylki nie jestem pewna, bo zamawiam z mamą, ciocią i dziewczyna kuzyna wiec sie kosztami dzielimy.[/quote]

no szkoda;( daleko masz:(
a to masz fajnie:) ja sobie jadnak nic nie zamówie bo narazie stwierdzam ze trzeba troche oszczedzic:evil_lol:

Posted

Hihi - w sumie to ja to na urodzinki dostane wiec nie mam co oszczedzac - a jak mi sie podoba to grzech nie kupic;)
Za swoje bym nie kupila, bo wszystko na kroliki wydaje - musze je utrzymywac z wlasnej kieszeni niestety...