Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gordonowa']nie, nie mogę, pękłam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie powstrzymam się :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

odnalazłam skaczący post:evil_lol:
hehe:D bo to dobra było:eviltong::eviltong::diabloti:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gordonowa']A o czym my wtedy mówiłyśmy, o Cze[SIZE=1][SIZE=2]ch[/SIZE](szk)[/SIZE]ach?:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

ani o czechach ani o czeszkach tylko cos bylo i drakkarowa ze lubi czeski a iza zrozumiała czeszki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Sweetaśna']no nie wiem:evil_lol::eviltong: no dobra moze tak bardzo jak wy lesby to nie jestem:evil_lol::evil_lol:
A drakkarowa lubi czeszki:evil_lol::evil_lol::diabloti:
[/quote]
juz wole byc lesbą niż gejem tak jak ty:eviltong::diabloti:
tekst o czeszkach był zarąbisty:loveu:

Posted

[quote name='baffi2']juz wole byc lesbą niż gejem tak jak ty:eviltong::diabloti:
tekst o czeszkach był zarąbisty:loveu:[/quote]

oj tam czepiasz sie ze wole chłopaków:diabloti::diabloti: jestem gejem:evil_lol::evil_lol:
a iza jest bi:evil_lol::evil_lol:
tak :D tak jak o putym bobiku:):eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']niee, to bylo tak ze gadalysmy o jezykach i ktos powiedzial ze lubi wloski a drakkarowa chciala powiedziec ze lubi czeski ale sie przejęzyczyła i powiedziała że lubi czeszki:evil_lol:[/quote]
no, dokładnie to tak było :evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='Sweetaśna']ani o czechach ani o czeszkach tylko cos bylo i drakkarowa ze lubi czeski a iza zrozumiała czeszki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]
niee, to bylo tak ze gadalysmy o jezykach i ktos powiedzial ze lubi wloski a drakkarowa chciala powiedziec ze lubi czeski ale sie przejęzyczyła i powiedziała że lubi czeszki:evil_lol:

Posted

[quote name='gordonowa']no, dokładnie to tak było :evil_lol::evil_lol:.[/quote]

hehe;)
bo my jestesmy mądre:eviltong::eviltong:

[quote name='baffi2']niee, to bylo tak ze gadalysmy o jezykach i ktos powiedzial ze lubi wloski a drakkarowa chciala powiedziec ze lubi czeski ale sie przejęzyczyła i powiedziała że lubi czeszki:evil_lol:[/quote]

mozliwe:evil_lol: ja nie wiem o czym gadałysmy ale wyszło na czeszki:evil_lol::evil_lol::diabloti:

[quote name='gordonowa']Ach, pięknie :loveu: :evil_lol:[/quote]

:loveu::loveu:

Posted

Heeeeej.
O, widzę, że o zlocie gadacie. :) Ja prawdopodobnie pojadę, no ale oczywiście, żeby potwierdzić to na 100% to muszę znać te szczegóły typu miejsce, ośrodek itd. No i razem we 4 musimy być w domku. :)
Śliczne fotki.
Ale Ci się poszczęściło dzisiaj. :) Ja się załamię, na pojutrze muszę się 9 tematów z historii na spr nauczyć... Jeszcze w ogóle nie zaczęłam.
Wreszcie na Dogo zajrzałam. [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Wcześniej wciąż lastfm, ale teraz sobie na chwilę odpuściłam, bo i tak mam pełno do nadrabiania.. z 40 min nadrabiam dopiero 1/4 wszystkich moich wątków.. :diabloti:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Martunia']Heeeeej.
O, widzę, że o zlocie gadacie. :) Ja prawdopodobnie pojadę, no ale oczywiście, żeby potwierdzić to na 100% to muszę znać te szczegóły typu miejsce, ośrodek itd. No i razem we 4 musimy być w domku. :)
Śliczne fotki.
Ale Ci się poszczęściło dzisiaj. :) Ja się załamię, na pojutrze muszę się 9 tematów z historii na spr nauczyć... Jeszcze w ogóle nie zaczęłam.
Wreszcie na Dogo zajrzałam. [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Wcześniej wciąż lastfm, ale teraz sobie na chwilę odpuściłam, bo i tak mam pełno do nadrabiania.. z 40 min nadrabiam dopiero 1/4 wszystkich moich wątków.. :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/quote]

Hej:):)
a tak jakos sie zebrało na wspomnienia:evil_lol:
super:D ja prawie napewno jade ale rodzica jeszcze nie mówiłam bo szczegółów nie znam:eviltong:
musimy:D
dziekuje:)
no miałam szczescie:)
jutro bedzie gorzej bo mam debilną kartkówke z anglika:shake:
oj.. ja mam z histy za 2 tyg spr..
z wiecej tematów..:shake::roll::roll: ale na bieżąco sie teraz ucze na historie..
[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Bo ty jestes bambera... dogo jest lepsze zdradzasz nas.. dla jakiegos lastfm bo sie obraze.. nawet nie mogłam ci powiedziec ze wczoraj widziłam piotrka.. ze sie obciął i wyglada jak bambus ale i tak mi sie podoba ze lepiej mu w dłużyszch włoskach i ze sie na mnie patrzył chyba i wogóle...:roll::roll::-( i tyle mam do powiedzenia:diabloti:o!!

[/COLOR][/SIZE]

Posted

Ja właśnie też nic jeszcze nie mówię, bo najpierw chcę znać szczegóły.
Jutro mam spr. z ang i kartkówkę z matmy..
No przepraszam, ale to naprawdę jest wciągające. :)
Ejj, Ty mi na gadu wysyłasz tą wiadomość, a ja Twoją galerię chyba najdłużej nadrabiałam. :evil_lol: Jeszcze u Bobikowej muszę. :)
Piotrek się ściął? A to głupek. :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Ja właśnie też nic jeszcze nie mówię, bo najpierw chcę znać szczegóły.
Jutro mam spr. z ang i kartkówkę z matmy..
No przepraszam, ale to naprawdę jest wciągające. :)
Ejj, Ty mi na gadu wysyłasz tą wiadomość, a ja Twoją galerię chyba najdłużej nadrabiałam. :evil_lol: Jeszcze u Bobikowej muszę. :)
Piotrek się ściął? A to głupek. :eviltong:[/quote]

ja tez ale i tak pojade:evil_lol:
ja mam kart z anglika tylko ..
niedobra jestes...:shake: za to ja sobie w sismy pójde zaraz grac jak mi siostra da:evil_lol: mam juz synka:eviltong: i na wakacjach byłam:diabloti:
to sie wchodzi czesciej..
wczoraj to wogóle cie nie bylo kiedys ci cos normalnie zrobie babo wstrętna!:angryy:
tak niestety.. a tak ślicznie wyglądał... teraz tez nie najgorzej ale bardziej mi sie podobało w dłuzyszch włoskach... teraz ma fryzure podobną do dominika:evil_lol:

Posted

[quote name='Sweetaśna']no niestety:shake:
hehe;) fajnie:D od nas prawie żaden nauczyciel nie chce chorowac jak na złośc.. ale jutro nie ma wf:multi: i w czwartek nie mam histy i polaka bo na apelu śpiewam:multi::multi: a dzisiaj pani z histy mnie nie pytała:multi::multi:
ogólnie sie ciesze:)
hehe:) a z fizy dostałam 5 za zad na lekcji które na tablicy robiłam:multi::multi:
a co u ciebie??[/quote]

u nas tez coś długonie chorowali a jak już ich złapało to tak że i baba od polskiego i od gergy i z anglika :multi::multi: o to gratulacje 5
Ja dziś tylko 2 z histy :evil_lol: Widzę że ty też spiewasz na apelach ja spiewam tylko po to żeby nie być na lekcjach i mieć wzorowe :eviltong:

Posted

[URL]http://images29.fotosik.pl/290/894d4d178bb0de1f.jpg[/URL] ślicznie :loveu:
Była i nadrobiłam już całą galerię ale żeś cie się rozpisały ;) z tego co czytałam to musi być super na takim zlocie muszę pogadać z rodzicami czy jak coś czy będę mogła jechac i wg :lol:

Posted

No to fajnie Ci, ja mam kartkówkę (na matmie zawsze kartkówka jest jak spr. :roll:) i ten spr.. ale spr. jakoś ujdzie. Tylko ta historia. :-o Też się jej uczę na bieżąco, no ale też jeszcze trzeba sobie powtórzyć..
To Ci się powodzi w simsowym życiu. ^^
Planowałam dziś w ogóle nie wejść na Dogo, bo ta historia.. więc ciesz się, że dziś jestem. :eviltong: Wreszcie skończyłam to nadrabianie, zajęło mi to ok. 1,5h...

Posted

[quote name='Sweetaśna']hehe:) przekonasz sie na miejscu jak juz dojedziemy wszystkie szczęśliwie:evil_lol:

ah ja wiem wszyscy chcieli by byc ze mną w domku:evil_lol: [COLOR=paleturquoise]żart:evil_lol:[/COLOR]
[COLOR=paleturquoise][COLOR=black]bede was czesto odwiedzac:evil_lol:[/COLOR]
[/COLOR][/quote]
no , musimy dojechac szczesliwie :evil_lol:

hehe :eviltong:
mam nadzieje :evil_lol::evil_lol: .

haha z tymi czeszkami dobre :diabloti::evil_lol::evil_lol: .

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']u nas tez coś długonie chorowali a jak już ich złapało to tak że i baba od polskiego i od gergy i z anglika :multi::multi: o to gratulacje 5
Ja dziś tylko 2 z histy :evil_lol: Widzę że ty też spiewasz na apelach ja spiewam tylko po to żeby nie być na lekcjach i mieć wzorowe :eviltong:[/quote]

heh:) fajnie macie:)
u mnie tez jakis czas temu ktos byl chory ale tylko zastepstwa byly..:roll:nie zwalniali nas z lekcji..
dzisiaj tez mielismy zastepstwo i pani mi i kolezanką kazała cos w gablotce powiesic to my powieszamy a w pewnym momencie szyba od gablotki spada:evil_lol: na szczescie sie nie zbiła ale nasza klasa zrobiła zbiorowisko bo chcieli wiedziec co sie stało:evil_lol:az pani sie zdziwiła ze szyba cała:evil_lol::evil_lol:
hehe:) ja spiewam bo i tak to juz ostatni rok:evil_lol: w poprzednich latach dla zachowania i oceny bo jak spiewałas to podnosiło ci ocene:evil_lol: i mam 6 na koniec:eviltong: a teraz do zachowania tylko sie liczy..

[quote name='anitaaa i bartis'][URL]http://images29.fotosik.pl/290/894d4d178bb0de1f.jpg[/URL] ślicznie :loveu:
Była i nadrobiłam już całą galerię ale żeś cie się rozpisały ;) z tego co czytałam to musi być super na takim zlocie muszę pogadać z rodzicami czy jak coś czy będę mogła jechac i wg :lol:[/quote]

dziekuje:)
heh:) cała?? od samego początku:crazyeye:
hehe:)
bosko bylo:D

Posted

[quote name='Martunia']No to fajnie Ci, ja mam kartkówkę (na matmie zawsze kartkówka jest jak spr. :roll:) i ten spr.. ale spr. jakoś ujdzie. Tylko ta historia. :-o Też się jej uczę na bieżąco, no ale też jeszcze trzeba sobie powtórzyć..
To Ci się powodzi w simsowym życiu. ^^
Planowałam dziś w ogóle nie wejść na Dogo, bo ta historia.. więc ciesz się, że dziś jestem. :eviltong: Wreszcie skończyłam to nadrabianie, zajęło mi to ok. 1,5h...[/quote]

aha;/ ja mam na pt na matme 2 kartki A4 z zad do zrobienia:roll:
no trzeba trzeba :) dobrze napiszesz moj kujonku:evil_lol::diabloti:
No wiesz:D:D
nawet mam męża:evil_lol::evil_lol: i synka :diabloti:
aha... wczoraj cie nie bylo wcale:-(

[quote name='Pusiakowa']no , musimy dojechac szczesliwie :evil_lol:

hehe :eviltong:
mam nadzieje :evil_lol::evil_lol: .

haha z tymi czeszkami dobre :diabloti::evil_lol::evil_lol: .[/quote]

no wiesz:D

bo my wogóe bylysmy dobre tam:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='gordonowa']Czemu do zlotu jeszcze tyle miesięcy... :([/quote]

no własnie:-(:-(
jeszcze tyle czasu... ale musze sie do nauki porządnie przyłożyc...:roll:

[quote name='Martunia']A ja mam napisać rozprawkę na pt i wypracowanie na kiedyś-tam...
Nie wiem, czy dobrze napiszę.. w ogóle sie za to nie zabrałam. :-(
Racja, nie było.. to przez lastfm. ^^[/quote]

aha.. to masz jeszcze czas:) ja tez ale musze to zrobic w srode te z matmy bo potem mi sie nie bedzie chciało albo zapomne..:shake:
eh..
bambus:evil_lol:
a ja musze isc do mamy z ta wycieczką zeby mi napisała zgode bo sie zdecydwałam i chyba pojade...:roll:

Posted

No tak.. ale martwi mnie ta historia. :-( Dziś się raczej nie będę uczyła (chociaż.. ^^ ale raczej nie, bo mam jutro spr z ang i do niego wolę się uczyć..).
O rany, jedziesz jednak? :lol: No cóż. ^^
Ja już lecę, bo SMS. :hand: